Fødselsdagsgave: STOR Guide Fyldt Med Fremragende Ideer Til Fødselsdagsgaver

Fødselsdagsgave skal gerne være en helt speciel og unik gave, for det er lige præcis den gave, der skal være med til at give fødselaren en rigtig dejlig dag. Fødselsdag er så vidunderligt et tidspunkt, for det er ensbetydende med kage, slik og masser af fest, og så naturligvis dejlige fødselsdagsgaver. Det er ikke kun sjovt mens man er barn, for vi voksne er også helt tossede med at blive fejret på vores fødselsdag. Men det kræver som sagt også en rigtig god fødselsdagsgave.

Men hvad giver man i fødselsdagsgave? Jo det kommer helt an på hvem det er, der har fødselsdag for der er stor forskel på om det er et lille barn, eller om der er bedstefar, der har fødselsdag. Men vi har heldigvis noget for enhver smag og aldersgruppe, gå endelig på jagt i vores store udvalg og find de bedste ideer til fødselsdagsgave. 

En af de bedste og mest populære ideer til fødselsdagsgaver for tiden er oplevelsesgaver. Gaver, hvor man kan komme ud og opleve noget udover det sædvanlige. Det kan være alt fra et lækkert måltid eller en spa dag, til faldskærmsudspring og Djævleræs. Så man kan roligt sige, at der er noget for enhver smag. Læs med herunder, hvor vi ser nærmere på perfekte fødselsdags gaver til hele familien. Vi sørger naturligvis for, at der er noget for enhver smag og ikke mindst enhver pengepung.

Oplevelsesgaver

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Gourmetburger For 2

Priser fra 299 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra 499 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Voksen Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 195 DKK

Barn Entrébillet Til København Zoo

Priser fra 105 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Prøv Banecykling

Priser fra 749 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

I Fodsporene På Flammen & Citronen

Priser fra 199 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Kør Gokart F1-Style

Priser fra 330 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Smag Mols Bjerge

Priser fra 495 DKK

RIB Tur På Øresund

Priser fra 499 DKK

Hot Yoga Århus

Priser fra 299 DKK

Model For En Dag

Priser fra 1950 DKK

Kør Formel 1

Priser fra 11925 DKK

MC Kursus

Priser fra 1199 DKK

Gadgets

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Metaldetektor

Priser fra 1200 DKK

Elegant Herreur

Priser fra 199 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

Bolig & Hobby

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

Tøsemiddag Quiz-spil

Priser fra 199 DKK

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Traditionelle Gaver
Gaming Gaver

PlayStation Udstyr & Spil

Priser fra 130 DKK

Xbox Udstyr & Spil

Priser fra 130 DKK

Gaming Udstyr

Priser fra 78 DKK

Controllere & Joystick

Priser fra 119 DKK

Fødselsdagsgaver til de mindste

Når det kommer til familiens mindste, så er det oplagt at man køber noget dejligt legetøj eller lignende. Det er nemlig i livets tidlige år, at man virkelig former sin personlighed og lærer en masse nyt. Derfor kan man med fordel købe legetøj og gaver, der er sjove såvel som lærerige. Det betyder jo ikke, at gaven nødvendigvis er kedelig. Slet ikke. Faktisk er der en masse gaver, der på genial vis kombinerer det sjove med det lærerige.

Normalt forbinder man ikke oplevelsesgaver med mindre børn, men faktisk er der rigtigt mange oplevelser, der er helt perfekte for de mindste. En af de mere populære er et flødebollekursus. Her får børnene, sammen med voksne, lov til at lære hvordan man laver lækre flødeboller. Det er sjovt, såvel som lærerigt og der et helt sikkert en god fødselsdag gave.

fødselsdagsgave

Fødselsdagsgaver til teenagere

Vi ved nok alle, at teenagere kan være noget besværlige at købe fødselsdagsgaver til, så her kommer hjælpen. Når man begynder at komme ind i de voksnes rækker, så er det ikke længere sjovt at få legetøj og bamser. Så vil man have mere modne gaver, der passer sig for ens alder. Så til teenagere er især elektronik, tøj og smykker gode valg. 

Men teenagere sætter også pris på gode oplevelser, så man kan med fordel finde en rigtig sjov oplevelsesgave, som vil være god som fødselsdags gave. Til teenagere kunne det f.eks. være fedt med Urban High roping eller andre oplevelser, der lader en bruge kroppen og får gang i adrenalinen.

fødselsdagsgaver

Fødselsgaver til studerende

Når man er studerende, så er det først og fremmest pengemangel, der gør sig gældende. Så hvis man vil glæde en SU-modtager til dennes fødselsdag, så kan man ikke gå helt galt med kontanter. Der er dog mange andre ideer til fødselsdagsgaver, hvis man sørger for at tænke sig lidt om. Da man ikke har så mange penge, så komme man nok ikke på ferie så ofte og derfor er et lækkert spa ophold måske det helt perfekte. Et par dage, hvor man ikke skal lave andet end at slappe af og nyde livet. Det kan enhver studerende trænge til, når studiet trænger sig på. 

Andre gode fødselsdagsgave ideer inkluderer et gavekort til et spændende tandemspring. Når man først har fået sådan et adrenalinsus, så savner man lige pludselig sit stille værelse og sine studiebøger.

ideer til fødselsdagsgave

Fødselsdagsgaver til forældre

Når man for alvor har fået etableret sig i tilværelsen og fået nogle unger, så er man nok mest fokuseret på at købe gaver til dem. Men man må ikke glemme sig selv. Så hvis man som forælder går og mangler gode ønsker til fødselsdag, så har vi en masse gode ideer. 

Hvorfor ikke komme lidt væk fra hverdagens ræs med en lækker og unik Dinner in the Dark eller op i det blå med en tur i luftballon. Det er noget, som virkelig kan få en til at sætte pris på livet og ikke mindst hinanden. Det er vigtigt at man sørger for, at forholdet bliver plejet. Især når man har fået børn.

ønsker til fødselsdag

Fødselsdagsgaver til bedsteforældre

At finde gode fødselsdagsgaver til ens bedsteforældre kan i den grad være svært, for hvad giver man dem, der har haft et helt liv til at samle ting? Naturligvis vil ens bedsteforældre blive glade for hvad end man giver dem, men det må altså også gerne være noget helt specielt. Så giv dem fødselsdag gaver, der virkelig skaber gode minder for dem. 

Det kunne f.eks. være noget så spændende som Bridgewalking Lillebælt, hvor man virkelig får en oplevelse for livet. Den smukke udsigt og ikke mindst det samvær er lige noget, der passer sig godt til ens bedstemor og bedstefar. Det kan dog også være noget mere roligt som en eksklusiv vinsmagning, hvor de kan få lov at udvide deres horisont med gode vine fra hele verden.

fødselsdags gaver
Der er noget for enhver smag

Som du nok kan se, så er der virkelig masser af forskellige ideer til fødselsdag ønsker. Så uanset om det er dig selv, der skal finde på gode ønsker eller om du skal ud og købe en gave, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har altid en masse gode gaver, der vil tilfredsstille selv den mest krævende teenager. 

Så vælg den perfekte fødselsdagsgave og bestil den allerede i dag. Der er noget for enhver smag og ikke mindst for enhver tegnebog, så det er lige meget om det skal være en dyr eller billig gave. Vi har noget der passer til alle aldersgrupper og ikke mindst til alle interesser. Husk på at det er tanken der tæller, men en god fødselsdagsgave gør det bare endnu bedre.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu