Sjove & Personlige Fødselsdagsgaver Som Alle Vil Elske At Modtage

Fødselsdagsgave skal gerne være en helt speciel og unik gave, for det er lige præcis den gave, der skal være med til at give fødselaren en rigtig dejlig dag. Fødselsdag er så vidunderligt et tidspunkt, for det er ensbetydende med kage, slik og masser af fest, og så naturligvis dejlige fødselsdagsgaver. Det er ikke kun sjovt mens man er barn, for vi voksne er også helt tossede med at blive fejret på vores fødselsdag. Men det kræver som sagt også en rigtig god fødselsdagsgave.

Men hvad giver man i fødselsdagsgave? Jo det kommer helt an på hvem det er, der har fødselsdag for der er stor forskel på om det er et lille barn, eller om der er bedstefar, der har fødselsdag. Men vi har heldigvis noget for enhver smag og aldersgruppe, gå endelig på jagt i vores store udvalg og find de bedste ideer til fødselsdagsgave. 

En af de bedste og mest populære ideer til fødselsdagsgaver for tiden er oplevelsesgaver. Gaver, hvor man kan komme ud og opleve noget udover det sædvanlige. Det kan være alt fra et lækkert måltid eller en spa dag, til faldskærmsudspring og Djævleræs. Så man kan roligt sige, at der er noget for enhver smag. Læs med herunder, hvor vi ser nærmere på perfekte fødselsdags gaver til hele familien. Vi sørger naturligvis for, at der er noget for enhver smag og ikke mindst enhver pengepung.

Sjove & Hyggelige Fødselsdagsgaver

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Vil du være sikker på at give en fødselsdagsgave, som modtageren bliver glad for og kan bruge? Så kan du give et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. De kan selv vælge, hvilken oplevelse, de vil bruge gavekortet på. Så vil de altid få præcis den gave, de selv ville have valgt.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Skal du finde en god fødselsdagsgave til den eventyrlystne? Giv dem en tur til bridgewalking hen over den gamle Lillebæltsbro. Det er en sjov oplevelse at lave sammen med andre og en god måde at være fysisk aktiv på. Samtidigt kan de nyde den smukke udsigt ud over vandet.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Et kaffekursus er den perfekte fødselsdagsgave til personen i dit liv, der ikke kan starte dagen uden en kop kaffe. De vil kunne prøve at brygge kaffe på mange forskellige måder og lære om forskellene mellem dem. Der er også mulighed for at smage på mange forskellige kaffebønner til kurset.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Vinelskeren i dit liv vil elske at få en tur til vinsmagning i fødselsdagsgave. Det er en god mulighed for at prøve mange forskellige vine, de aldrig har smagt før. De kan tage afsted med vennerne og nyde de dejlige vine. Måske finder de endda en ny yndlingsvin til smagningen.

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Skal der lidt mere luksus til, når du giver fødselsdagsgaven? Så kan du give nogen, du holder af, en dejlig tur til Ystad Saltsjöbad. Her kan de nyde ren afslapning med spændende aktiviteter og et stort spa område. Det er det perfekte afbræk fra en travl og stressende hverdag.

6. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Det er en unik oplevelse at prøve at flyve oppe i en vaskeægte luftballon. En fin fødselsdagsgave kan være at give nogen mulighed for at tage til ballonflyvning. De kan føle sig som en karakter i en film, når de flyver oppe blandt skyerne og nyder den smukke udsigt.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er den perfekte fødselsdagsgave til din madglade ven, bror eller mor. De vil kunne få mere viden om det kulinariske felt og udvikle deres evner. Man kan tit ende med at lave de samme retter om og om igen. Til kurset får de inspiration til mange nye retter.

8. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Kender du én, som er vild med fart over feltet, racerbiler og ikke er bange for lidt snavs? Så vil de elske at få en tur til at køre djævleræs i fødselsdagsgave. Her får de mulighed for at lære at race og deltage i forskellige djævleræs i én af bilerne.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En ginsmagning er en god mulighed for én du holder af til at smage på mange dejlige typer gin. Det kan være en vin fødselsdagsgave at give nogen, hvor de kan tage afsted med venner. De vil både kunne prøve gin og få inspiration til lækre drinks med gin i.

10. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Leder du efter en god fødselsdagsgave til nogen med en barnlig sjæl? Så kan du give dem et Tivoli Årskort, som giver dem mulighed for at tage afsted, så meget de ønsker. Det kan give et år fyldt med at prøve spændende rutsjebaner og karruseller og spise lækker candy floss.

11. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Kender du nogen, som er helt vild med specialøl og hele tiden smager om nye slags? Giv dem en tur til ølsmagning, for de kan prøve mange lækre øl, de ikke har smagt før. De kan samtidigt få viden om bryggerier, bryggemetoder og de forskellige smagsnuancer i øllene.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Dinner in the dark er en spændende og ny måde at opleve restauranter på, hvor hele rummet er i mørke. Det er en god fødselsdagsgave til nogen, som kan prøve at blive guidet igennem restauranten. Det er hyggeligt at tage afsted sammen og nyde maden og hinandens selskab i mørke.

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Et flødebollekursus er den perfekte måde at lære at lave lækre flødeboller helt fra bunden. Det er en god fødselsdagsgave at give til nogen du kender med en sød tand eller en konditor i maven. De kan både få lov at lave og spise de lækre kreationer, der bliver skabt.

14. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Du kan aldrig gå galt i byen, ved at give nogen, du holder af, biografbilletter i gave. De kan helt selv vælge, hvilken film de vil se og hvem det skal være med. Hvem elsker ikke god underholdning i dejligt selskab med en kæmpe bøtte popcorn ved siden af?

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Det er en helt unik oplevelse at prøve at flyve i helikopter og mange drømmer om at prøve det. Du kan give en af dine venner en helikoptertur i fødselsdagsgave og få den drøm til at gå i opfyldelse. Det skader heller ikke, at udsigten fra vinduerne er utroligt smuk.

16. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Med lækker mad og hyggeligt selskab kan du være sikker på at give nogen en fødselsdagsgave, de vil holde af. En cafébesøg for 2 er en oplagt fødselsdagsgave, som kan gives til næsten alle. De kan selv vælge, hvor og hvad de vil spise på deres hyggelige aften.

17. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er måske det bedste måltid på dagen. Kender du nogen, som har det på samme måde? Så kan du give dem en tur til luksus brunch for 2 i fødselsdagsgave. Det giver dem mulighed for at nyde store buffeter af røræg, pandekager, frisk frugt og lækkert brød.

18. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Giv nogen du holder af en luksus ansigtsbehandling i fødselsdagsgave. Det giver dem lidt luksus og spa i deres hverdag, som nogle gange kan være tiltrængt efter en stresset dag. Ansigtsbehandlingen kan både hjælpe på spændinger, samt uren eller træt hud, som mangler fugt og den ungdommelige glød.

19. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.
Hvis du har en ven som arbejder meget ved skrivebord, vil de blive glade for at få en skøn massage. Det er en fødselsdagsgave som både er behagelig og praktisk for at undgå rygskader. Det kan hjælpe med at løsne spændinger og knuder i skuldre, nakke og ryg.

20. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
At få en chokoladebrunch hos Peter Beier i fødselsdagsgave er enhver slik-elskers drøm. De kan prøve så mange forskellige typer lækker chokolade, de kunne ønske. Der vil være store udvalg dejlig chokolade i høj kvalitet, samt mulighed for at købe deres favoritter med hjem. Hvad mere kan de ønske sig?

21. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Urban High Roping er en god fødselsdagsgave, hvis du har en ven eller familiemedlem som elsker at udfordre sig selv. De skal hverken være bange for højder eller at prøve noget nyt, hvis de vil afsted. Det vil nemlig udfordre dem til at prøve at klatre rundt i store højder.

22. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Kender du nogen som er vild med store højder, smukke udsigter og luft under vingerne? Giv dem en fødselsdagsgave med en tur til svæveflyvning, som de vil elske. De vil kunne prøve at sidde inde i flyet, snakke med piloten og se hvordan flyet flyver rundt mellem skyerne.

23. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.
Vil du give nogen et helt andet perspektiv på livet og en mulighed for at blive klogere? Så kan du give dem en byvandring med gadens stemmer i fødselsdagsgave. Her vil de kunne høre medrivende historier om folk der har været udsat for blandt andet hjemløshed og stofmisbrug.

24. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Et undervandsjagt kursus er den perfekte fødselsdagsgave til at opgradere klassiske fisketure. Du kan give gaven til nogen, som vil lære hvordan de dykker i våddragt og fanger fisk med harpun. Bedst af alt, kan de tage den lækre fangst med hjem bagefter, for at få frisk fisk til aftensmad.

25. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Har du også en ven, far eller svigerinde, som altid har drømt om at køre rundt i deres egen sportsvogn? Det kan være lidt svært at give nogen en bil i gave. Men du kan stadig få drømmen til at gå i opfyldelse. De kan køre i sportsvognene på baner.

26. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.
Det er nogle gange at man oplever folk, der virker som om, de kan spise for evigt. Hvis du kender sådan en person, vil du gøre dem lykkelige med denne fødselsgave. At gå amok i en pølsevogn giver dem mulighed for at spise så mange hotdogs de overhovedet kan.

27. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
En af de lækreste måder at nyde mad på er med tapas, hvor man kan prøve mange dejlige retter. Giv én i dit liv en tur til tapas for 2 i fødselsdagsgave. Det er den perfekte hyggelige aktivitet, hvor de kan nyde dejligt selskab og smage på mange nye retter.

28. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne gå all out og synes at nogen fortjener lidt mere luksus i hverdagen? Så kan du give dem en dejlig 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Det er den perfekte måde at få afslapning og ren luksus med sjove aktiviteter og store buffeter med lækker mad.

29. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Med GoBoat København kan du lade nogen nyde sommeren i stil fra kanten af en båd. De vil selv kunne styre tempoet og langsomt sejle hen ad vandet i København. Det er en hyggelig oplevelse at give i fødselsdagsgave, som vil resultere i dejlig kvalitetstid og frisk luft i håret.

30. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
En food walk er en dejlig fødselsdagsgave, som kombinerer spændende historie med god mad. Det giver nogen en guidet tur rundt i byen, hvor de kan lære mere om den og dens fortid. Samtidigt bliver der serveret mange dejlige måltider fra nærliggende restauranter og caféer i løbet af turen.

31. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.
Giv en oplevelse i fødselsdagsgave, som de aldrig vil glemme. En guidet tur med en hjemløs er en spændende måde at få perspektiv på tilstedeværelsen. Her kan de lære, hvordan byen er ud fra et hjemløst synspunkt. De vil høre oplevelser fra nogen, som er mindre privilegerede end dem.

32. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Som lille, er der mange som har tænkt at de ville blive pilot, når de bliver store. For mange er fascinationen der stadig, men det behøver ikke bare være en tanke. Du kan give en af dine venner muligheden for at være pilot for en dag i fødselsdagsgave.

33. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Kitesurfing er en sjov måde at udfordre sig selv og prøve en ny type sport på vandet. Et kitesurfing kursus er en god fødselsdagsgave til den aktive i dit liv. De vil lære at kitesurfe og få hjælp til, hvordan de selv kan fortsætte bagefter, når de er ved stranden.

34. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Har du en ven, som elsker underholdning og computerspil, men aldrig har prøvet virtual reality? Så vil de elske at få den oplevelse i fødselsdagsgave og blive revet med i spillet. De vil blive overvældet af oplevelsen af, at stå midt i spillet og være en del af historien.

35. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.
Hvis du har en ven som elsker vand og fisk, vil de være vilde med at prøvedykke i Kattegatcentret. Det er den perfekte fødselsdagsgave til dem som altid siger, de gerne ville prøve at svømme med fiskene. Nu kan de få lov at prøve, og det kræver ingen tidligere erfaring.

36. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Pizza-elskeren i dit liv vil elske at få et pizzakursus i fødselsdagsgave. Bestiller de tit udefra, kan de opgradere deres pizza ved at lave den selv med alle deres yndlings toppings på. Det er også den perfekte evne at have til næste brætspilsaften, filmaften eller til hygge med kæresten.

37. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Klatring er blevet en utroligt populær sportsgren i løbet af de seneste år og med god grund. Det er en sjov måde at udfordre sig selv og være fysisk aktiv. Har du en ven, som ville elske det, kan du give dem en tur til klatring i København i fødselsdagsgave.

38. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.
Kan du ikke finde en god genstand at give i fødselsdagsgave, kan en spændende oplevelse være et godt alternativ. At prøve flyboard vil for mange være en stor oplevelse og noget helt nyt for dem. De vil få lidt luft under vingerne og prøve at udfordre sig selv.

39. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Ridning i Dyrehaven er en hyggelig aktivitet både for erfarne ridere og dem, som aldrig har prøvet det før. Det er en fin fødselsdagsgave til nogen, som er vild med heste. Det er hyggeligt at ride igennem parken med en ven og nyde udsigten fra ryggen af en hest.

40. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.
Hvis du kender nogen, som altid gerne har villet være model, kan du lade dem prøve det. Med model for en dag i fødselsdagsgave, kan de få et indblik i branchen. De vil opleve hvordan det er at være model og samtidigt få mange flotte billeder med hjem.

41. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
En F16 simulator er en sjov måde at give sig i kast med kampfly og udfordringer. Giv nogen, du holder af, muligheden for at flyve med simulerede kampfly. De kan enten gøre det alene eller udfordre en ven og se, hvem af dem som vinder kampen.

42. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
For din ven som ikke er bange for højder, kan du give en tur til big swing i fødselsdagsgave. De vil prøve at tage skridtet direkte ud i frit fald fra en 40 meters højde. Det er en udfordring som vil give dem blod på tanden og sved på panden.

43. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.
Kender du én, som er vild med makeup i mange former og afarter? Så er et makeup kursus den perfekte gave at give til dem, hvor de vil få mere viden om makeup. Om de er til det naturlige look eller fuld glam, vil de kunne lære mange nye teknikker.

Ideer Til Fødselsdagsgave

Hvis du står med en fødselsdagsinvitation i den ene hånd, men endnu ikke har fundet en fødselsdagsgave til den anden! Så er du endt det helt rette sted! For hele denne side er nemlig fyldt med aldeles fremragende ideer til fødselsdagsgaver. Så uanset om du er på jagt efter en gave til dine børn, forældre eller måske endda din kæreste, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde lige akkurat den fødselsdagsgave du endnu ikke vidste du søgte efter.

Du har formentlig allerede taget et kig på listen ovenover som er fyldt med ideer til fødselsdagsgave! Men skulle dette endnu ikke være tilfældet vil vi klart anbefale dig at gøre dette forinden vi begiver os videre ud i at forklare hvad en gode ideer til fødselsdagsgaver kunne være.

Uanset hvem du ønsker at glæde med en fødselsdagsgave, vil du helt sikkert på denne side kunne finde lige netop den fødselsdagsgave som personen vil elske at modtage.

Ideer Til Fødselsdagsgave

Gode Fødselsdagsgaver

Hvad er gode fødselsdagsgaver egentlig? Dette spørgsmål har du helt sikkert stillet dig selv når du har været i færd med at finde fødselsdagsgaver til dine nærmeste. Dette naturligvis med god grund for hvem ønsker ikke at give gode fødselsdagsgaver som modtageren vil kunne få stor glæde og gavn af at få i fødselsdagsgave? Men hvordan er det nu lige at man finder disse gode fødselsdagsgaver som så mange virker til at have det utrolig svært ved at finde? Lige akkurat dette har vi tænkt os at hjælpe dig med at finde frem til, så følg endelig med.

Du har måske allerede fundet på en fødselsdagsgave som du har tænkt dig at give, men er kommet i tvivl om dette nu også er en god fødselsdagsgave. Hvis dette er tilfældet, vil vi blot anbefale dig at mærke efter helt nede i maven, og hvis du inderligt tror at modtageren vil elske at modtage lige netop denne fødselsdagsgave så skal du da for alt i verden gå med din mavefornemmelse. 

Gode Fødselsdagsgaver

Fødselsdagsgaver Til Børn

Når det kommer til familiens mindste, så er det oplagt at man køber noget dejligt legetøj eller lignende. Det er nemlig i livets tidlige år, at man virkelig former sin personlighed og lærer en masse nyt. Derfor kan man med fordel købe legetøj og gaver, der er sjove såvel som lærerige. Det betyder jo ikke, at gaven nødvendigvis er kedelig. Slet ikke. Faktisk er der en masse gaver, der på genial vis kombinerer det sjove med det lærerige.

Normalt forbinder man ikke oplevelsesgaver med mindre børn, men faktisk er der rigtigt mange oplevelser, der er helt perfekte for de mindste. En af de mere populære er et flødebollekursus. Her får børnene, sammen med voksne, lov til at lære hvordan man laver lækre flødeboller. Det er sjovt, såvel som lærerigt og der et helt sikkert en god fødselsdag gave.

fødselsdagsgave

Fødselsdagsgaver Til Teenagere

Vi ved nok alle, at teenagere kan være noget besværlige at købe fødselsdagsgaver til, så her kommer hjælpen. Når man begynder at komme ind i de voksnes rækker, så er det ikke længere sjovt at få legetøj og bamser. Så vil man have mere modne gaver, der passer sig for ens alder. Så til teenagere er især elektronik, tøj og smykker gode valg. 

Men teenagere sætter også pris på gode oplevelser, så man kan med fordel finde en rigtig sjov oplevelsesgave, som vil være god som fødselsdags gave. Til teenagere kunne det f.eks. være fedt med Urban High roping eller andre oplevelser, der lader en bruge kroppen og får gang i adrenalinen.

fødselsdagsgaver

Fødselsgaver Til Studerende

Når man er studerende, så er det først og fremmest pengemangel, der gør sig gældende. Så hvis man vil glæde en SU-modtager til dennes fødselsdag, så kan man ikke gå helt galt med kontanter. Der er dog mange andre ideer til fødselsdagsgaver, hvis man sørger for at tænke sig lidt om. Da man ikke har så mange penge, så komme man nok ikke på ferie så ofte og derfor er et lækkert spa ophold måske det helt perfekte. Et par dage, hvor man ikke skal lave andet end at slappe af og nyde livet. Det kan enhver studerende trænge til, når studiet trænger sig på. 

Andre gode fødselsdagsgave ideer inkluderer et gavekort til et spændende tandemspring. Når man først har fået sådan et adrenalinsus, så savner man lige pludselig sit stille værelse og sine studiebøger.

ideer til fødselsdagsgave

Fødselsdagsgaver Til Forældre

Når man for alvor har fået etableret sig i tilværelsen og fået nogle unger, så er man nok mest fokuseret på at købe gaver til dem. Men man må ikke glemme sig selv. Så hvis man som forælder går og mangler gode ønsker til fødselsdag, så har vi en masse gode ideer. 

Hvorfor ikke komme lidt væk fra hverdagens ræs med en lækker og unik Dinner in the Dark eller op i det blå med en tur i luftballon. Det er noget, som virkelig kan få en til at sætte pris på livet og ikke mindst hinanden. Det er vigtigt at man sørger for, at forholdet bliver plejet. Især når man har fået børn.

ønsker til fødselsdag

Fødselsdagsgaver Til Bedsteforældre

At finde gode fødselsdagsgaver til ens bedsteforældre kan i den grad være svært, for hvad giver man dem, der har haft et helt liv til at samle ting? Naturligvis vil ens bedsteforældre blive glade for hvad end man giver dem, men det må altså også gerne være noget helt specielt. Så giv dem fødselsdag gaver, der virkelig skaber gode minder for dem. 

Det kunne f.eks. være noget så spændende som Bridgewalking Lillebælt, hvor man virkelig får en oplevelse for livet. Den smukke udsigt og ikke mindst det samvær er lige noget, der passer sig godt til ens bedstemor og bedstefar. Det kan dog også være noget mere roligt som en eksklusiv vinsmagning, hvor de kan få lov at udvide deres horisont med gode vine fra hele verden.

fødselsdags gaver

Fødselsdagsgaver Som Alle Vil Elske At Modtage

Som du nok kan se, så er der virkelig masser af forskellige ideer til fødselsdag ønsker. Så uanset om det er dig selv, der skal finde på gode ønsker eller om du skal ud og købe en gave, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har altid en masse gode gaver, der vil tilfredsstille selv den mest krævende teenager. 

Så vælg den perfekte fødselsdagsgave og bestil den allerede i dag. Der er noget for enhver smag og ikke mindst for enhver tegnebog, så det er lige meget om det skal være en dyr eller billig gave. Vi har noget der passer til alle aldersgrupper og ikke mindst til alle interesser. Husk på at det er tanken der tæller, men en god fødselsdagsgave gør det bare endnu bedre.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: