Søde & Kærlige Fødselsdagsgaver Til Mor Som Hun Vil Elske At Modtage

Fødselsdagsgave til mor er en af de gaver, som det er en sand fornøjelse at give. For hvem i hele verden står en nærmere end ens mor? Ingen. Det kan godt være at man får kæreste og bliver gift, men når alt kommer til alt, så er ens mor den første og den største i ens liv. Der er simpelthen ingen vej udenom. Derfor er det naturligvis også vigtigt at man sørger for at vise sin mor, at man værdsætter hende og elsker hende. Heldigvis er det ikke spor svært, for der er jo rigeligt med lejligheder til at overdænge ens mor med dejlige gaver. 

Fødselsdagen er naturligvis den vigtigste og her kan man virkelig slå sig løs og finde den bedste fødselsdagsgave til mor. Hun bliver naturligvis glad uanset hvad man giver hende, men den bedste person i ens liv fortjener kun det bedste og det kan man finde her hos os. Her på siden kan du finde et stort udvalg af perfekte gaver til mor. Der er alt fra hyggelige oplevelsesgaver og andet godt, til personlige gaver til hjemmet. Vælg den gave som du tror din mor vil elske mest og så er du godt på vej til at give hen den bedste gave.

Søde Fødselsdagsgaver Til Mor

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Mor

Priser fra: 249 kr.
Giv din mor er sød og sjov citatplakat fra Dialægt, for at give hende et godt grin i gave. Plakaten har sjove citater, som hun helt sikkert vil kunne nikke genkendende til. Der er eksempelvis mor citater som “Pas nu på dig selv” og “Skal jeg komme ind og lede?”

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Du kan aldrig gå galt i byen, ved at give din mor nogle gode bøger i fødselsdagsgave. Der findes et kæmpe udvalg af spændende bøger i alt fra faglitteratur til romantik, krimi, tegneserier og kogebøger. Du kan derfor være sikker på at finde nogle, hun endnu ikke har fået læst.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Elsker din mor at være aktiv og prøve nye ting? Så vil hun være vild med at få en tur til Bridgewalking over Lillebælt i fødselsdagsgave. Til bridgewalking kan hun sammen med en gruppe andre gå hen over den gamle Lillebæltsbro. Samtidigt kan hun nyde den smukke udsigt over vandet.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Vil du gerne give din mor en personlig fødselsdagsgave, som kan minde hende om dig. Med en personlig nøglering, kan du give hende en gave, som hun altid har med sig. Vælg selv om du vil indgravere hendes navn, en sød besked, en inside joke eller en fin illustration.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvis din mor er glad for god vin og nyder et glas engang imellem, kan du give hende en vinsmagning. Her kan hun prøve at smag epå mange spændende og nye slags vin, som hun ikke har prøvet før. Samtidigt kan hun lære om forskellige smagsnuancer og undertoner i vinene.

6. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Et sæt japanske køkkenknive er den bedste måde at gøre madlavningen både sjovere og nemmere for din mor. Alle køkkener burde have et godt sæt knive, som kan hjælpe til med madlavningen. Japanske køkkenknive er både af høj kvalitet, kan bruges til alt slags madlavning, og ser samtidigt flotte ud.

7. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Har din mor mange børnetegninger liggende, vil hun elske at åf en Lil Davinci Tegningeramme i fødselsdagsgave. Det er en personlig gave, som kan lade hende vise de fine børnetegninger frem. Rammen fungerer samtidigt som et billedarkiv, som kan opbevare de tegninger, som ikke bliver vist i øjeblikket.

8. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Trænger din mor til lidt ekstra luksus i sin hverdag? Hvis hun er travl og stresset, kan du give hende lidt velfortjent afslapning med en dejlig tur til Ystad Saltsjöbad. Her kan hun få lov at nyde de mange dejlige faciliteter, sjove aktiviteter og det kæmpe spa område.

9. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En god gave, man altid kan bruge flere, af er en klassisk uldplaid. Det er et dejligt tæppe i høj kvalitet, som din mor kan bruge til at holde sig varm i vintermånederne. Tæppet er perfekt til hygge i sofaen, ekstra varme i sengen eller til arbejde ved skrivebordet.

10. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Giv din mor en magisk oplevelse i fødselsdagsgave, ved at give hende en tur til ballonflyvning i fødselsdagsgave. Hun vil få lov at komme op i en vaskeægte luftballon og nyde den smukke udsigt deroppefra. Det er næsten som at være med i en film at flyve i ballonen.

11. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis du vil give din mor en fin og sentimental fødselsdagsgave, kan du vælge en fotocollage. Her kan du samle flotte billeder fra vigtige tidspunkter i hendes liv. Det kan være billeder af børnene, familierejser, studenterbilleder og meget mere. Collagen vil få hende til at smile over de gode minder.

12. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Som man bliver ældre, kan ens hud også blive mere tør og træt. Hjælp din mor med at holde sin hud frisk og ungdommelig med en dejlig fugtgivende ansigtscreme. Det kan være en god måde for hende at få lidt luksus og spa i sin hverdag, hjemme fra badeværelset.

13. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er perfekt for din mor, hvis hun gerne vil udvide sin viden indenfor mad. Tit kan man ende med at lave de samme opskrifter hver gang og trænge til lidt ny inspiration. Med et madkursus kan hun få hjælp og viden til at lave nytænkende og lækre retter.

14. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Hold din mor opdateret på dit liv med en digital fotoramme. Det kan være svært at følge med i hinandens liv, hvis man ikke ses ofte. Med en digital fotoramme kan du uploade billeder direkte fra din mobil til rammen ligegyldigt hvor du er. Så kan hun følge med derhjemmefra.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Inviter din mor til ginsmagning, hvis hun er glad for gin and tonic eller andre ginbaserede drinks. Til ginsmagning kan hun få lov at prøve mange lækre slags gin og få inspiration til spændende drinks. Hun vil finde ud af, hvor meget forskelligt hun kan lave med gin.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lækkert lammeskind i høj kvalitet kan bruges i ethvert hjem. Med et godt lammeskind kan du give din mor lidt ekstra varm og blødhed i hendes hjem. Det er godt til at lægge over hårde stole, putte med i sofaen eller skabe ekstra varme, når hun skal sove.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Kan din mor godt lide en god øl, vil hun blive glad for at prøve en ølsmagning. Her kan hun prøve et kæmpe udvalg af forskellige specialøl, som hun aldrig har prøvet før. Det vil udvide hendes horisonter inden for øl og måske endda give hende en ny yndlingsøl.

18. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hvis du gerne vil give din mor et godt grin i gave, kan du finde nogle fine citatplakater. Vælg citater fra alle hendes yndlingsfilm og serier, som kan pynte på hendes vægge. De skal nok få hende til at smile og minde hende om dig, når hun ser dem.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Lad din mor prøve en helt ny måde at opleve restauranter på med en tur til Dinner In The Dark. Hele rummet vil være indhyllet i fuldstændig mørke, når I spiser. Det er en sjov aktivitet at tage til sammen, hvor I kan nyde hinandens selskab og grine over oplevelsen.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Det behøver ikke være dyrt at have flot kunst hængende på væggene. Giv din mor nogle fine museums plakater med alle hendes yndlingskunstnere. De kan pynte hendes stue eller soveværelse og give lidt liv til rummet. Det er en god måde at have fin kunst i sit hjem på.

21. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Hvis din mor har en kæmpe sød tand og elsker at bage kage, vil hun være vild med et flødebollekursus. Med denne fødselsdagsgave kan hun lære hvordan man laver lækre flødeboller helt fra bunden. Dem kan resten af familien få glæde af at smage, når hun bager dem derhjemme.

22. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Hvis din mor har en kæmpe sød tand og elsker at bage kage, vil hun være vild med et flødebollekursus. Med denne fødselsdagsgave kan hun lære hvordan man laver lækre flødeboller helt fra bunden. Dem kan resten af familien få glæde af at smage, når hun bager dem derhjemme.

23. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Vælg nogle fine Kaj Bojesen Figurer til din mors fødselsdagsgave. De kan pynte op i stuen eller på værelset og bidrage til hendes decor. Figurerne kommer i mange forskellige fine dyr, så du kan finde hendes yndlings. Det er en tidløs gave, som hun får glæde af i mange år.

24. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Giv noget god kvalitetstid i gave til din mor med et cafébesøg for 2. Her kan du invitere hende ud at spise eller lade hende vælge sin yndlingscafé. Hvem elsker ikke at hyggesnakke over et lækker måltid? Det er en god måde at tilbringe mere tid med hende.

25. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Med et gavekort til Luksus brunch for 2, kan du lade din mor gå amok i de lækre brunch buffeter. Det er den perfekte måde at starte dagen godt ud: Med noget lækker mad og hyggeligt selskab. Hun kan få så mange pandekager, røræg og frisk frugt, hun kan spise.

26. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Hvis din mor godt kunne bruge lidt ekstra luksus i sin hverdag, kan du give hende en luksus ansigtsbehandling. Her kan hun få en dybdegående rensning og pleje af hendes hud. Det er en god måde at give hende afslapning og glødende hud på én og samme tid.

27. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er en utroligt lækker måde at spise dejlig mad på, fordi man kan prøve mange små retter. Giv din mor mulighed for at prøve en masse god mad med en fødselsdagsgave til tapas for 2. Hun kan helt selv vælge restauranten og invitere en god veninde ud at spise.

28. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne gå all out med din fødselsdagsgave til din mor? Så kan du give hende en 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Her kan hun få ren afslapning i 3 dage med sjove aktiviteter og store buffeter til maden. Det er et dejligt afbræk fra en travl hverdag.

29. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Lad din mor nyde sommeren i en dejlig båd fra GoBoat i København. Hun kan tage hele familien med ud på en dejlig sejltur, hvor I selv styrer tempoet. Det er en god måde at få vind i håret og nyde det smukke syn af byen fra vandet.

30. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Med en Food Walk kan din mor nyde en kombination af lækker mad og spændende historie. Hun kommer på en guidet tur og får viden om forskellige områder i byen. Samtidigt bliver der serveret god mad fra mange forskellige madsteder på turen, som passer sammen med historier, som bliver fortalt.

31. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke lækker frisklavet pizza med smeltet ost? Med et pizzakursus i fødselsdagsgave, kan din mor lære hvordan hun lærer at lave pizza fra bunden. Så kan hun helt selv tilpasse den efter smag og hun kan selv lave dejlig pizza, når hun har lyst.

32. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Ligegyldigt om din mor har erfaring med ridning eller er helt ny, vil hun elske at prøve det. Med en afslappende ridetur i Dyrehaven, vil hun få lov at opleve parken på en helt ny måde. Det er en fin oplevelse af give hende i fødselsdagsgave, hvis hun elsker heste.

33. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
Vil du gerne give din mor en gave, som hun bliver glad for i årevis? Cobana Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs loungestol. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Hun kan bruge sækkestolen i haven om sommeren og som lænestol i stuens hyggekrog om vinteren.

34. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

Bedste Fødselsdagsgaver Til Mor

Er du i tvivl om hvad der er den bedste gave til din mor, så behøver du som nævnt blot at gå på opdagelse i vores store udvalg. Dette udvalg spænder bredt og der er noget for enhver smag, og ikke mindst noget for enhver pengepung. Så overvej hvad du vil give hende og bestil det. Sværere er det altså ikke. 

Hvis din mor er en rigtig hygge person, så er det oplagt at give hende en gave, hvor hun kan blive forkælet og slappe helt af. Det er faktisk en type gave, der er rigtigt god at dele. F.eks. kan du give hende et gavekort til en lækker luksus brunch. Her vil i blive trakteret med alverdens lækre ting og får desuden mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Det er altså ren råhygge, der er en perfekt gave til den bedste mor i hele verden. 

Skal det være endnu bedre, så kan du give din mor den ultimative forkælelse med Spa & brunch hos Arndal. Der får man altså ikke alene en lækker brunch, men også en vidunderlig spaoplevelse. Del den med hende og du vil opleve en glæde som man sjældent ser. Det er intet mindre end den perfekte fødselsdagsgave til mor.

fødselsdagsgave til mor
bedste fødselsdagsgave til mor

Husk At Det Er Tanken Der Tæller

Nu er det naturligvis vigtigt at huske at ens kærlighed ikke kan gøres op i penge og derfor behøver den perfekte gave til mor ikke være specielt dyr. Faktisk kan man give hende næsten hvad som helst og hun vil være taknemmelig, udelukkende fordi det er en gave fra hende børn. Så hvis du leder efter mere traditionelle gaver til mor, så kan en personlig familiecollage være et rigtigt godt bud. 

Et biograf gavekort eller lignende er også en god og enkel gave, der vil gøre din mor glad. Især hvis du tager med hende. Så kan i få en god dag sammen og skabe hyggelige minder, der for en mor er mere værd end guld. En mors børn er nemlig det bedste og kæreste i hendes liv, så oplevelsesgaver er et rigtigt godt valg til ens mor.

Som nævnt har vi et kæmpe udvalg lige her på side, så du kan altså finde lige det du søger. Nemt og praktisk, så du kan købe den bedste fødselsdagsgave til mor. Hun fortjener nemlig det allerbedste man kan give hende.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: