Sjove & Personlige Fødselsdagsgaver Til Far Som Vil Skabe Smil & Glæde

Fødselsdagsgave til far kan være noget af det nemmeste, men også sværeste at købe. Det afhænger blot af, hvor meget man er villig til at gøre for den vigtigste mand i ens liv. For selvom fædre er notorisk dårlige til at komme med gode ønsker, så kan det faktisk godt lade sig gøre at finde en god gave til ham hvis man bare er en smule kreativ. Tænk ud af boksen og overvej hvad din far kan lide at foretage sig. Hvad er en han for en type? Stillesiddende? Kreativ? Fartglad? Der er masser af faktorer, der kan spille en stor rolle, når man skal give ham den perfekte gave.

Heldigvis for dig er der yderligere hjælp at hente, for her på siden har vi en masser gode gaveideer til fædre. Det er ligegyldigt hvor gammel han er eller hvad han kan lide, for der er helt sikkert også noget for ham. Gaveideerne spænder ganske vidt og det betyder, at du helt sikkert kan finde en god gave til din far. Hvis du ikke tror os, så tag et kig og se om ikke der skulle være noget, der kunne friste.

Sjove Fødselsdagsgaver Til Far

Trending Gaveide

Ginsmagning

Sikker Favorit

Kaffekursus

Yderst Populær

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.
Giv din far en fin fødselsdagsgave, som med garanti vil få ham til at grine. Med en Dialægt citatplakat om Faren, vil han kunne nikke genkendende til mange af citaterne. Den har citater som “Det behøver vi ikke lige sige til mor” og “Nej, jeg sover ikke, jeg ser tv”.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Et klassisk hit, som du aldrig kan gå galt i byen med, er gode bøger. Det er ikke vigtigt om din far er mest til krimi, faglitteratur, kogebøger eller sjove tegneserier. Der vil være et hav af gode bøger, som han ikke har læst endnu, du kan vælge imellem.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Er din far også vild med en god kop kaffe og kan ikke starte dagen uden en kop? Så kan du gøre ham glad, ved at give ham et kaffekursus i fødselsdagsgave. Her kan han lære meget mere om flere forskellige typer kaffe og bryggemetoder, og smage den lækre kaffe.

4. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Giv din far en personlig fødselsdagsgave, ved at give ham nogle citatplakater fra hans yndlings film og serier. Der er mange sjove og søde citater at vælge imellem, som kan hænge på hans vægge. Det vil med garanti få ham til at smile og tænke på dig hver gang.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Med et sæt japanske køkkenknive kan du gøre madlavningen lidt sjovere og nemmere for din far. Ethvert køkken har brug for et ordentligt sæt knive til alt fra god steak til frisk salat. Disse japanske køkkenknive skærer igennem selv de hårde grøntsager og sej steak, som var det blødt smør.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Kan din far godt lide at nyde et god glas vin fra tid til andet? Så kan du vælge at give ham en vinsmagning i fødselsdagsgave. Til vinsmagningen kan han få lov at smage på mange forskellige slags interessante vin, han ikke har prøvet før. Han får udvidet sine horisonter.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis du gerne vil give en meget personlig og sentimental gave, kan du give din far en fin fotocollage. Det giver dig mulighed for at samle alle de bedste billeder og øjeblikke i hans liv. Find billeder af ham som ung, billeder af børnene, familierejser, juleaftener og meget mere.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er den perfekte fødselsdagsgave til din far, hvis han kun kan lave pasta med kødsauce. Her kan kan lære meget mere om friske råvarer og gode sammensætninger til nye retter. Det vil give ham god inspiration til atprøve noget nyt, til hans næste mange måltider efter kurset.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Parfume er en klassisk og fin gave at give din far i fødselsdagsgave. Måske er han ved at løbe tør for sin gamle eller kunne godt trænge til at prøve en ny duft. Vælg mellem de mange dufte, for at finde den som passer bedst til ham og hans smag.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Er din far glad for fart over feltet og sved på panden? Nu kan du give ham muligheden for at få sin indre drengerøv ud, når han kan køre djævleræs. Her får han lov at ræse rundt på de sjove baner i fede biler, som er designet til formålet.

11. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Giv din far et lille minde med om dig, ligegyldigt hvor han går hen. Man har altid sine nøgler på sig. Med en personlig nøglering, kan du indgravere en sød besked, inside joke eller far på nøgleringen. Det vil minde ham om dig og få ham til at smile.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Elsker din far god gin eller lækre drinks med gin i? Med en fødselsdagsgave til ginsmagning, kan han få lov at prøve et væld af forskellige typer gin. Det vil give ham god inspiration til at lave spændende drinks eller bare til at opgradere hans gin and tonic.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis der er noget, som der altid skal bruges i et hjem, så er det gode tæpper. Med en klassisk uldplaid kan din far altid være klar på at holde sig varm i de kolde måneder. Det er perfekt til hygge og ekstra varme i sofaen med en god film.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Giv din far en tur til ølsmagning i fødselsdagsgave, hvis han er vild med lækker specialøl. Der findes så mange forskellige typer øl, som han kan få lov at prøve. Han vil helt sikkert lære noget nyt, og måske endda finde en ny yndlingsøl at købe med hjem.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind er den perfekte gave til at pynte din fars hjem lidt op. Skindet er både flot og utroligt praktisk. Det giver ekstra blødhed og varme i sengen, sofaen eller til at lægge over en hård stol. Så bliver det lidt mere hyggeligt at sidde derhjemme.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Kan din far godt lide god mad og nye oplevelser, vil han elske Dinner In The Dark. Inviter ham ud at spise på en ny måde og prøv det i fuldstændig mørke. Det er en sjov måde at udfordre sanserne og være afhængig af de andre, når I nyder maden.

17. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Der findes mange fine Kaj Bojesen dyr, som kan passe ind i din fars stue. Det er en fin fødselsdagsgave at give ham, som kan pynte hans hjem lidt op. De er flotte at have stående på borde eller hængende på hylder og kan gøre ethvert hjem lidt mere hyggeligt.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Giv din far muligheden for at nyde en smuk udsigt og se, hvordan en helikopter bliver fløjet indefra. Har han altid drømt om at flyve i helikopter, kan du nu få den drøm til at gå i opfyldelse. At flyve i helikopter er noget alle skal have prøvet én gang!

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Hvis din far er vild med højder og smukke udsigter, vil han elske en tur til svæveflyvning. Her kan han få indblik i, hvordan flyet virker og få lidt luft under vingerne. Det er en sjov og aktiv fødselsdagsgave, som vil give ham en oplevelse, han ikke glemmer lige foreløbigt.

20. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Til et undervandsjagt kursus kan din far give sig i kast med at fiske under vandet. Er han glad for fisketure, kan de nu blive opgraderet. Han vil lære hvordan man dykker og jager fisk med harpun. Det vil også give mange lækre friske fisk, han kan tage med hjem.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Er din far glad for sportsvogne og drømmer om at kunne køre i én selv? Nu kan du give ham muligheden for at køre i en sportsvogn på bane i fødselsdagsgave. Han kan vælge mellem flere forskellige lækre biler, som han kan køre rundt i på de mange baner.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Inviter din far ud at spise til noget lækker mad og hyggelig kvalitetstid. Tapas for 2 er en perfekt måde at prøve mange forskellige retter og udfordre jeres smagssanser. Samtidigt kan I nyde hinandens selskab og holde hinanden opdateret på jeres liv. God mad er altid en god fødselsdagsgave.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Nu kan du give en tur med GoBoat i København i fødselsdagsgave til din far. Sejl rundt sammen på vandet i København om sommeren og nyd synet af byen fra vandet. I styrer helt selv tempoet, når I sejler og kan nyde den friske luft og vinden i håret.

24. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Hvis din far er vild med vand og vind, vil han elske at få et kitesurfing kursus i fødselsdagsgave. Her kan han lære, hvordan man laver kitesurfing og alt han skal bruge for at komme i gang. Bagefter kan han selv give sig i kast med det selv.

25. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
De fleste elsker frisklavet pizza. Hvis din far også er glad for det, kan du give ham et pizzakursus. Det giver ham mulighed for at lære at lave lækker pizza helt fra bunden. Så kan han selv bestemme toppings og gøre hele familien lykkelig med dejlig pizza.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Leder du efter noget udfordrende og unikt at give din far i fødselsdagsgave? Så kan du give ham en tur til Big Swing, hvis han tør at tage afsted. Lad ham træde ud i frit fald fra 40 meters højde og oplevet suset i maven, som han tager skridtet.

27. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
Vil du gerne give din far en gave, som han bliver glad for i årevis? Cobana Lounge Chair er den perfekte udendørs og indendørs loungestol. Sækkestolen er både slidstærk og vandafvisende. Han kan bruge sækkestolen i haven om sommeren og som lænestol foran fjernsynet om vinteren.

28. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Leder du efter en gaveide til en fødselar der har bil? Du kender helt sikkert til det med at have en beskidt bil, men det er slut nu med en trådløs håndstøvsuger til bilen.

Bedste Fødselsdagsgaver Til Far

Hvis din kære far snart har fødselsdag, skal du naturligvis ud at have fundet en god fødselsdagsgave til din far. Dette er bestemt ikke altid lige let, særligt fordi det er sjældent at ens far rent faktisk ønsker sig noget, for manglede han noget havde han jo bare købt det. Men der er dog nogle parametre som alle de bedste fødselsdagsgaver til far bonger ud på, en fødselsdagsgave til far skal nemlig gerne være personlig, kreativ og samtidig en anelse traditionel. Men hvilke fødselsdagsgaver kan dog leve op til alle disse tre parametre tænker du måske, og det vil vi derfor hjælpe dig med at finde ud af.

Du har måske allerede taget et kig på listen ovenover, dette vil vi i hvert fald klart anbefale dig at gøre da denne liste består af vores absolut bedste fødselsdagsgaveideer til far. Så hvis du ønsker at glæde din far med en ualmindelig god fødselsdagsgave vil dette være et rigtig god sted at starte.

Bedste Fødselsdagsgaver Til Far

Personlige Fødselsdagsgaver Til Far

Har du planer om at kreere en hjemmelavet fødselsdagsgave til far eller måske at finde personlige fødselsdagsgaver til far, som du kan købe over nettet? Uanset hvad du har tænkt dig at glæde din far med på hans fødselsdag er vi helt sikre på at det vil ende ud med at blive en kæmpe succes. Særligt fordi du jo kender din far ualmindeligt godt og derved har mulighed for at give din far en rigtig personlig fødselsdagsgave.

Ønsker du at glæde din far med en personlig fødselsdagsgave, men uden rigtig at kunne komme i tanke om en, så tag et kig på listen ovenover den er nemlig fyldt med personlige fødselsdagsgaver til far som han altid vil modtage med stor glæde.

Personlige Fødselsdagsgaver Til Far

Kreativ Fødselsdagsgaver Til Far

En af de gavetyper, der er gået hen og blevet rigtigt populær i de senere år, er gaver, hvor man skal gøre noget aktivt eller kreativt. Altså oplevelsesgaver. Gaver hvor man bliver trukket ud af sin safezone og bliver tvunget til at foretage sig noget helt nyt og spændende. Vi har naturligvis masser af disse oplevelser til rådighed og der er helt sikkert en, der vil falde i din fars smag. 

Hvis han f.eks. er glad for kaffe, kunne det være oplagt at give ham et gavekort til barista kursus. Her vil han lære en masse lækre teknikker, der gør ham i stand til at lave den bedste kop kaffe i nogen sinde. Det er en spændende gave, der lærer en om ristning af kaffebønner og mange andre ting. Derudover er det en rigtig god oplevelse at dele med en man holder af. Så det er altså en perfekt mulighed for at få lidt kvalitetstid sammen med sin far

Er han mere til god øl er en ølsmagning naturligvis også et rigtigt godt valg. Her får han mulighed for at stifte bekendtskab med en masse lækker øl.

Læs mere om: Fødselsdagsgaver.

fødselsdagsgave til far

Traditionelle Fødselsdagsgaver Til Far

Hvis ens far ikke er så meget til oplevelsesgaver, så kan man naturligvis også give ham en mere traditionel gave. Det kunne f.eks. være et lækkert smartwatch, der giver ham en masse fede muligheder. Denne gaver er naturligvis også passende hvis ens far er glad for smart tech. Lækre dufte er naturligvis også populære gaver, så du kan med fordel give ham en velduftende parfume.

Ligegyldigt hvad du vælger, så kan du være sikker på, at din far vil sætte pris på gave. Det er tanken der tæller og når man får en gave af sine børn, så vil enhver far blive rørt og glad for gaven.  God fornøjelse med gave jagten.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: