Crazy Prøv En Super Realistisk Flysimulator Roskilde, Århus Eller Frankfurt

Flysimulator er noget som de fleste forbinder med computerspil eller spillekonsoller. Men det er ikke den ægte vare og hvis man virkelig vil have noget, der kan få adrenalinen til at pumpe, så skal man prøve en ægte fly simulator. Den slags, hvor man hurtigt kan glemme at man faktisk befinder sig på landjorden og ikke 30.000 fod oppe i luften. 

Hvis du har en pilot skjult indeni, så er en af de mange virkeligheds tro simulationer lige noget for dig, og der er noget for enhver smag. Man kan nemlig prøve simulationer af alt fra F-16 og F35 til helikoptere og passagerfly. Så hvis man ikke er til kampfly, så er der alternativer, der er mindst lige spændende og udfordrende. 

Et gavekort til en flysimulator er en virkelig god gaveide, for det er noget man bestemt ikke prøver hver dag. Netop fordi det er så virkelighedstro, så kan man virkelig leve sig ind i det og med en erfaren instruktør over radioen er det næsten som at være der selv.

4 Fabelagtige Flysimulator Oplevelser
F16 Simulator

F16 Simulator

Destination ikonÅrhus / Roskilde – Youfly
Tid ikon 15, 30 Eller 60 Minutters F16 Flyvning
Tjek ikon Flyvning i En Realistisk F16 Simulator
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 12 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Flysimulator
Pris ikon Priser Fra 699,- Pr. Person

F35 Simulator

F35 Simulator

Destination ikonÅrhus / Roskilde – Youfly
Tid ikon 15-60 Min. Flyvning Afhængig Af Tilvalg
Tjek ikon Flyvning i En Realistisk F35 Simulator
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 14 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Flysimulator
Pris ikon Priser Fra 699,- Pr. Person

Flysimulator

Flysimulator

Destination ikonFrankfurt – Full Flight Simulator
Tid ikon 2-4 Timers Flysimulator Oplevelse
Tjek ikon Flyvning i Boeing 747 Jumbojet Simulator
Personer ikon 6 Personer Som Elsker Flyvemaskiner
Info ikon Læs Mere Om Denne Flysimulator
Pris ikon Priser Fra 14.500,- for 6 Peroner

Helikoptersimulator

Helikoptersimulator

Destination ikonRoskilde – Youfly
Tid ikon 15, 30 Eller 60 Min. Helikopterflyvning
Tjek ikon Flyvetræning i R22 Helikoptersimulator
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Helikoptersimulator
Pris ikon Priser Fra 699,- Pr. Person

Prøv Flysimulator

Nu har du sikkert fået en vanvittig lyst til helt selv at prøve en af de mange vilde flysimulatorer og du er heldig, for i gamle dage var den slags ikke tilgængeligt for civile. Men nu kan du selv komme til at prøve en rigtig flysimulator, med et gavekort fra Gaveavisen.

Uanset om du er interesseret i at flyve en jumbojet eller en tungt bevæbnet F-16, så kan du komme til det i en af de moderne flysimulatorer, der findes rundt om i landet. Det er en utroligt spændende oplevelse, der kan få en til at glemme, at man faktisk befinder sig på landjorden. Fantasien tager en op i 10.000 fods højde og det bør man ikke snyde sig selv for at prøve. Gavekortet indeholder alt det du skal bruge fro at kunne få en dejlig dag og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Se vores udvalg igennem og find den oplevelse, der passer lige præcis til dine ønsker og behov. Der er noget for enhver smag og naturligvis også enhver tegnebog. Forkæl dig selv med en hæsblæsende luftkamp højt i en kampfly simulator eller prøv den mere afslappende variant, hvor du styrer et stort passagerfly. Du kan dog også forkæle en du holder af med et gavekort, hvilket altid er en populær gave til manden eller kvinden der har alt. For de har i hvert fald ikke en realistisk flysimulator hjemme i stuen. Prøv flysimulator og stik hovedet ind i en verden, der normalt er reserveret til jagerpiloter og deres kolleger. Du kommer helt sikkert ikke til at fortryde det. Find oplevelsen her hos Gaveavisen.

flysimulator

Flysimulator Århus

Hvad gør man så hvis man gerne vil have den absolut vildeste og mest adrenalinpumpende oplevelse? Det kan jo være spændende nok at flyve en jumbojet eller en A320, men hvis det skal være helt vildt, så vil man jo gerne op og flyve et kampfly. Hvis det lyder som noget for dig, så anbefaler vi, at du vælger en flysimulator Århus, for her kan man prøve noget ganske unikt. I Århus kan man nemlig prøve en vaskeægte ”dogfight”, hvor man kæmper mod andre piloter, der sidder i deres egne simulatorer. Det er simpelthen for sjovt og meget livagtigt. Tag afsted med dine kammerater og se hvem der er den sande ”Maverick”.

Men man kan naturligvis også flyve solo og slås mod computerstyrede modstandere, hvilket kan være mindst lige så spændende som at flyve mod en kammerat. Her får man mulighed for at udføre forskellige missioner i enten F-16, F-35 eller den famøse A-10 Warthog, der er specielt udviklet til angreb på jorden. Du føler dig altså som en regulær kamppilot når du sætter dig til rette i sædet og får fat i styrepinden. Det er en utroligt spændende oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for.

Hvis du er interesseret i at prøve en flysimulator Århus, så kan du med fordel bestille et gavekort her på siden og snart kan du selv gøre himmelrummet farligt i dit personlige jagerfly. Forskellen på et ægte fly og dette er bare, at du befinder dig sikkert på jorden og derfor vil kunne løbe risici, som man ikke vil gøre i den ægte vare. Det gør det jo bare endnu sjovere at prøve en flysimulator Århus.

Flysimulator Århus

Flysimulator Roskilde

Hvis du gerne vil prøve en flysimulator, så er der flere forskellige steder i landet man kan opsøge, men hvis du bor på Sjælland, så kan vi kun anbefale at du tager en tur til Roskilde. Det er her man kan få den mest avancerede oplevelse af at flyve et tonstungt passagerfly i forskellige situationer. Det er sjovt og spændende, og så er det en meget lærerig oplevelse, der giver et unik indblik i piloternes hverdag og kunnen. Med sin beliggenhed i Roskilde er det centralt placeret i det sjællandske og derfor kan man nemt komme til det. Men hvad kan man så helt nøjagtigt prøve i en flysimulator Roskilde?

Jo først og fremmest kan man prøve en flysimulator, der ganske nøjagtigt simulerer oplevelsen af at flyve enten den gode gamle Boeing 737 Jumbojet eller man kan prøve verdens største passagerfly Airbus A320. Begge er utroligt store fly, hvilket man hurtigt vil mærke når man kommer ind i simulatoren og får lov at tage kontrollen. Her kan man få enten 30 eller 60 minutters flyvning, hvilket er rigeligt til at få en skøn oplevelse. Men det er ikke det hele. Hvis i er flere eller hvis man bare gerne vil have venner med, så har simulatoren en kabine med plads til hele 18 ”passagerer”. Det gør oplevelsen endnu mere livagtig og er rigtigt sjovt.

Lider man af flyskræk kan man faktisk også komme på et ”kursus” i en flysimulator Roskilde, så man kan gennemleve en flyvetur under helt trygge forhold. Så hvis man er interesseret i at flyve enten som pilot eller passager, kan man med fordel købe et gavekort til flysimulator Roskilde.

Flysimulator Roskilde

Hvad Er En Flysimulator?

For mange vil det nok være ganske åbenlyst hvad en flysimulator er, men det kan jo være, at man af forskellige grunde ikke rigtigt ved hvad det er for noget. Men det er ganske enkelt, for en flysimulator er et avanceret og omfattende videospil. Så kort kan det siges. Det er en realistisk simulation af at flyve et fly, og alt er lavet, så det bliver så livagtigt som overhovedet muligt.

Flysimulatorer bliver anvendt til både underholdning og træningsformål, da de moderne simulatorer er så livagtige, at de kan anvendes i uddannelsen af piloter. De får en ganske unik mulighed for at afprøve og løse forskellige problemstillinger uden risikoen ved at flyve rigtigt. Det kan være motorstop, farligt vejr ellers sågar luft til luft kamp. I løbet af en del år har det vist sig at være en ualmindeligt effektiv metode, der i høj grad har sin brug i uddannelsen af både kamppiloter og piloter i passagerfly.

En flysimulator kan simulere alt hvad hjertet begærer og fanatisk kan flere simulatorer fungere sammen på et netværk, hvilket gør det muligt at arbejde sammen, øve formationer og naturligvis kæmpe mod hinanden i drabelige luftslag. Et moderne værktøj, der tidligere kun har været tilgængeligt for militært personel og til uddannelse af piloter, men den tid er forbi. Nu har private firmaer lavet avancerede simulatorer, så helt almindelige borgere også kan komme op og prøve en hyperrealistisk flysimulator. Men hvor kan man så komme til at prøve den slags? Det kan du finde svar på herunder, hvor vi ser nærmere på nogle af de bedste steder at prøve en flysimulator i Danmark.

fly simulator
"Bliv" Jagerpilot i En Simulator

Hvis du vil være himmelens konge og få landets flotteste udsigt så er en af de forskellige kampfly simulationer det helt rette valg. Uanset om det skal være en F-16 eller F-35, så er der garanti for spænding og ekstreme hastigheder. Cockpittet er en tro kopi af dem man finder i de rigtige fly, så der er svært ikke at blive grebet af stemningen. 

Man får fuld kontrol over flyet og kan flyve hvorhen man vil. Du bestemmer altså selv hvad din mission er. Men hvis du vil have den ultimative oplevelse med en flysimulator, så skal du have en god ven med. Så kan i nemlig udfordre hinanden til en duel, hvor i sidder i hver jeres simulator. Som middelalderens riddere stormer i imod hinanden, men hesten er skifter ud med et hypermoderne jetfly og lansen er et luft-til-luft missil. Det er titanernes kamp og kun den bedste af jer vil være sejrherre, mens den anden styrer mod jorden og nederlaget. 

Kan man forestille sig en sjovere måde at konkurrere mod en god kammerat på? Nej vel? Så prøv eksempelvis en F16 simulator og få en oplevelse for livet. Det er ikke noget ret mange har mulighed for at prøve, så man kan være sikker på en unik oplevelse.

flysimulator Danmark
"Flyv" Et Boeing 747 Passagerfly

Hvis man er til de mere fredelige flyveture, så kan man med fordel prøve en flysimulator, hvor flyet hedder Boeing 747 og hvor udfordringerne er helt anderledes end i et smidigt jagerfly. Det betyder dog ikke at udfordringerne bliver nemmere eller at oplevelsen er mindre virkelighedstro. Under flyveturen vil man blive instrueret i forskellige manøvrer og man får også udfordringer, som skal løses, så flyet kan lande sikker på jorden igen. 

Der er udfordringer som ægte piloter konfronteres med, så det kan være du har en pilot i maven, som blot venter på at få chancen. Med et gavekort til flysimulator Roskilde eller flysimulator Århus kan du altså få chancen for at bevise at du har hvad, der skal til.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: