Flysimulator: Prøv En Super Realistisk Flysimulator Roskilde, Århus Eller Frankfurt

Flysimulator er noget som de fleste forbinder med computerspil eller spillekonsoller. Men det er ikke den ægte vare og hvis man virkelig vil have noget, der kan få adrenalinen til at pumpe, så skal man prøve en ægte fly simulator. Den slags, hvor man hurtigt kan glemme at man faktisk befinder sig på landjorden og ikke 30.000 fod oppe i luften. 

Hvis du har en pilot skjult indeni, så er en af de mange virkeligheds tro simulationer lige noget for dig, og der er noget for enhver smag. Man kan nemlig prøve simulationer af alt fra F-16 og F35 til helikoptere og passagerfly. Så hvis man ikke er til kampfly, så er der alternativer, der er mindst lige spændende og udfordrende. 

Et gavekort til en flysimulator er en virkelig god gaveide, for det er noget man bestemt ikke prøver hver dag. Netop fordi det er så virkelighedstro, så kan man virkelig leve sig ind i det og med en erfaren instruktør over radioen er det næsten som at være der selv.

4 Fabelagtige Flysimulator Oplevelser
F16 Simulator

F16 Simulator

Destination ikonÅrhus / Roskilde – Youfly
Tid ikon 15, 30 Eller 60 Minutters F16 Flyvning
Tjek ikon Flyvning i En Realistisk F16 Simulator
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 12 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Flysimulator
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

F35 Simulator

F35 Simulator

Destination ikonÅrhus / Roskilde – Youfly
Tid ikon 15-60 Min. Flyvning Afhængig Af Tilvalg
Tjek ikon Flyvning i En Realistisk F35 Simulator
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 14 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Flysimulator
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Flysimulator

Flysimulator

Destination ikonFrankfurt – Full Flight Simulator
Tid ikon 2-4 Timers Flysimulator Oplevelse
Tjek ikon Flyvning i Boeing 747 Jumbojet Simulator
Personer ikon 6 Personer Som Elsker Flyvemaskiner
Info ikon Læs Mere Om Denne Flysimulator
Pris ikon Priser Fra 14.500,- for 6 Peroner

Helikoptersimulator

Helikoptersimulator

Destination ikonRoskilde – Youfly
Tid ikon 15, 30 Eller 60 Min. Helikopterflyvning
Tjek ikon Flyvetræning i R22 Helikoptersimulator
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 16 År
Info ikon Læs Mere Om Denne Helikoptersimulator
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

F16 Simulator

F16 Simulator

Har du altid haft en barnedrøm om en dag at blive jagerpilot? Men er den aldrig rigtig gået i opfyldelse? Nu har du i hvert fald mulighed for at prøve en F16 simulator i 15, 30 eller 60 minutter. Men inden du får lov at sidde dig til rette i cockpittet, skal du igennem en grundig instruktion af instruktøren.
Priser fra 299 DKK

F35 Simulator

F35 Simulator

Flyvevåbnet har bestilt nye jagerfly, de såkaldte F-35 Lightning II til en værdi af ca. 700 milioner kroner stykket. Hvis du ikke er uddannet jager pilot, kommer du helt sikkert aldrig til at flyve et af disse jagerfly. Men til gengæld kan du bestille dette gavekort & få lov til at sidde dig i cockpittet i Danmarks første F35 simulator.
Priser fra 299 DKK

Flysimulator

Flysimulator

Dette er en rigtig flysimulator oplevelse som skal udføres af 6 personer. Det er vigtig at man er gode til at samarbejde når denne 375 tons tung Boeing 747 Jumbojet skal styres i luften. Test jeres performance som team eller familie i en top moderne og super realistisk Full Flight Simulator.
Priser fra 14.500 DKK

Helikoptersimulator

Helikoptersimulator

Du har helt sikkert set flere film, hvor det ender galt når nogle forsøger at flyve en helikopter for første gang. Men er det nu også så svært at flyve en helikopter, dette kan du få svar på ved at sidde dig bag rette i denne helikoptersimulator. Kan du flyve en helikopter, find svaret, bestille 15, 30 eller 60 minutter i denne simulator.
Priser fra 299 DKK

"Bliv" Jagerpilot i En Simulator

Hvis du vil være himmelens konge og få landets flotteste udsigt så er en af de forskellige kampfly simulationer det helt rette valg. Uanset om det skal være en F-16 eller F-35, så er der garanti for spænding og ekstreme hastigheder. Cockpittet er en tro kopi af dem man finder i de rigtige fly, så der er svært ikke at blive grebet af stemningen. 

Man får fuld kontrol over flyet og kan flyve hvorhen man vil. Du bestemmer altså selv hvad din mission er. Men hvis du vil have den ultimative oplevelse med en flysimulator, så skal du have en god ven med. Så kan i nemlig udfordre hinanden til en duel, hvor i sidder i hver jeres simulator. Som middelalderens riddere stormer i imod hinanden, men hesten er skifter ud med et hypermoderne jetfly og lansen er et luft-til-luft missil. Det er titanernes kamp og kun den bedste af jer vil være sejrherre, mens den anden styrer mod jorden og nederlaget. 

Kan man forestille sig en sjovere måde at konkurrere mod en god kammerat på? Nej vel? Så prøv eksempelvis en F16 simulator og få en oplevelse for livet. Det er ikke noget ret mange har mulighed for at prøve, så man kan være sikker på en unik oplevelse.

flysimulator
flysimulator århus
flysimulator roskilde

"Flyv" Et Boeing 747 Passagerfly

Hvis man er til de mere fredelige flyveture, så kan man med fordel prøve en flysimulator, hvor flyet hedder Boeing 747 og hvor udfordringerne er helt anderledes end i et smidigt jagerfly. Det betyder dog ikke at udfordringerne bliver nemmere eller at oplevelsen er mindre virkelighedstro. Under flyveturen vil man blive instrueret i forskellige manøvrer og man får også udfordringer, som skal løses, så flyet kan lande sikker på jorden igen. 

Der er udfordringer som ægte piloter konfronteres med, så det kan være du har en pilot i maven, som blot venter på at få chancen. Med et gavekort til flysimulator Roskilde eller flysimulator Århus kan du altså få chancen for at bevise at du har hvad, der skal til.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0