Flyboard København: Prøv Et Flyboard På Refshaleøen i København

Flyboard er en relativt ny og spædende form for ekstrem vandsport. Opfundet i 2012 er det den ultimative måde at tage vandsport til nye højder på, i ordets mest bogstavelige forstand. Det er et nemlig intet mindre end et helt fantastisk board med 260 hk, som man monteres på en jetski, hvorefter det giver dig mulighed for at flyve som en fugl og dykke som en delfin. Det er i al sin enkelthed et hoverboard, der kan benyttes over vand. Nu kan du komme til at prøve det selv, med undervisning fra erfarne instruktører, som vil guide dig til at holde balancen på det flyvende board. 

Flyv i op til otte meters højde eller lad boardet føre dig ned under vandet i en fart, der vil få selv de hurtigste fisk til at blive misundelige. Der er ikke noget andet helt ligesom Flyboard og det er en oplevelse som man simpelthen er nødt til at unde sig selv.

Crazy Prøv Flyboard København
Prøv Flyboard

Prøv Flyboard København

Destination ikonKøbenhavn – Flyboarders.dk 
Tid ikon 45 Minutters Flyboard Oplevelse
Tjek ikon 15-20 Minutters Flyvetid + Udstyr
Personer ikon 1 Person Som Er Fyldt 15 År 
Info ikon Læs Mere Om Flyboard København
Pris ikon Priser Fra 899,- Pr. Person

Prøv Flyboard København

Flyboard København, er en helt unik mulighed til dig der endnu ikke har prøvet et flyboard, men også til dig der måske tidligere har prøvet det på en ferie. Uanset om du er helt nybegynder eller øvet, vil der blive taget godt af dig. De dygtige instruktører vil sammen med dig gennemgå en 45 minutters lektion om b.la. sikkerhed & hvordan et flyboard helt konkret fungerer. Du vil sammenlagt få 15-20 minutters flyvetid i 2-8 meters højde. Om du flyver med mågerne eller dykker ned til krapperne på havetsbund må tiden vise.
Priser fra 899 DKK

Guf for moderne vandhunde

Selvom flyboard kun har eksisteret siden 2012 findes der allerede mesterskaber og folk, der er så ufatteligt dygtige at man knap tør tro det. Det er i stigende grad blevet en populær sport, og det bedste er, at det faktisk ikke er spor svært at lære. Selvom det ser avanceret ud, så kan man lære at benytte et flyboard på ganske få minutter. På en halv time vil langt de fleste have fuld styr på et flyboard og være i stand til at have masser af sjovt og spænding i og over vandet. Det bliver blot endnu sjovere når du først opdager, hvor mange fede muligheder man har på det flyboard. Du kan drøne afsted henover vandoverfladen, dykke under vandet eller lave fede trick. Det er kun fantasien og ens egne evner, der sætter grænserne. 

Selve flyboardet fungerer ved at den monteres til en jetski. I stedet for at motoren giver fremdrift til jetskien, så giver den kraft til flyboardet, der kan sende dig mange meter op i luften på få sekunder ved hjælp at to jetdyser. Det er instruktøren der styrer hvor meget kraft, der kommer på et flyboard, så man er altid i kyndige hænder. Så man kan altid være sikker på, at oplevelsen er sikker og gearet til dit komfortniveau. 

Flyboards minder på mange måder om jetpacks og hoverboards, så hvis man har prøvet nogle af disse, så er man ikke på helt ukendt grund. Men det er dog stadig en oplevelse helt for sig selv, da man også kan komme under vandet på et flyboard. Så snyd ikke dig selv for denne enestående oplevelse. Hvis du leder efter en ny ekstremsport at stifte bekendtskab med, så er det i hvert fald det helt rette. Det en sjov og sikker måde at give dig eller en du holder af et minde for livet.

flyboard københavn

Dette får du med et flyboard gavekort

Når du køber et gavekort til Flyboard København, så får du rig mulighed for at opleve glæden ved flyboard på egen krop. Det foregår på Refshaleøen, hvor de dygtige og veluddannede instruktører giver dig en komplet og spændende oplevelse. Alt foregår altså i kyndige hænder, hvor du blot skal koncentrere dig om at have det sjovt og få en oplevelse, hvis mage du helt sikkert aldrig har prøvet.

I prisen får man naturligvis grundig instruktion og alt det nødvendige udstyr, så du skal blot medbringe dit badetøj og en masse godt humør. Når du har gennemgået det 45 minutters sikkerheds-/introduktionskursus er du klar til at flyve. Med et gavekort til flyboard får man hele 20 minutters flyvetid, hvilket er rigeligt til at man får hele oplevelsen med. Det er spændende ud over alle grænser og hvis man er lidt skrap, kan man imponere potentielle tilskuere med et par smarte tricks. 

Man skal være fyldt 15 år og kunne svømme 300 meter for at prøve flyboard. Derudover er alkohol naturligvis bandlyst og berusede gæster vil ikke få lov at flyve. Men derudover er det frit for alle at prøve flyboard.

flyboard
Gaveavisen hjælper dig

Her hos Gaveavisen giver vi flyboard pris, hvor enhver kan være med. Dette giver altså mulighed for en unik oplevelse. Glæd dig selv eller giv et flyboard gavekort til en du holder af. Det er en fed og unik gave, som man ikke ligefrem går hen og glemmer lige med det samme.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: