Flødebollekursus: Bestil Dit Kursus I København, Århus, Odense Eller Hos Social Foodies

Flødebollekursus! Hvis der er en type lækkerier som vi danskere i høj grad har et ganske særligt forhold til, så er det naturligvis flødeboller. Det er nok heller ikke så underligt, når man tager i betragtning at flødeboller er en danske opfindelse. Uanset hvem man er og hvor gammel man er, så har man stensikkert en eller anden holdning til flødeboller, og hos langt de fleste er det den samme holdning: Vi elsker dem. Så hvad kunne være sjovere end at lære at lave dem selv på det flødebollekursus.

Med et af de mange flødebollekursus rundt om i landet kan du helt selv lære at lave flødeboller, der får dem du køber i butikkerne til at blegne. Der er ikke noget mere overskudsagtigt end at invitere venner og familie på besøg og så servere et fad med hjemmelavede flødeboller. Med sprød chokolade, lækkert fyld og lidt drys på toppen.

Flødebollekursus

Flødebollekursus - Social Foodies

Destination ikonSjælland – Jylland – Social Foodies
Tid ikon 1½ Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lav 5 Store & 5 Små Flødeboller
Personer ikon 1 Person Over 9 År Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Flødebollekursus Go Dream

Flødebollekursus - Go Dream

Destination ikonKøbenhavn – Go Dream
Tid ikon 1½ Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lær At Lave Lækre Flødeboller
Personer ikon 1 Person Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 360,- Pr. Person

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Flødebollekursus - Odense

Destination ikonOdense – Odense Chokoladehus
Tid ikon 2 Timers Flødebollekursus

Tjek ikon Lær At Fremstille Flødebolleskum
Personer ikon 1 Person Over 10 År Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Går du & leder efter den helt rette gave til personen, der har alt? Så er du kommet til det helt rette sted, for hvad kunne være bedre end et flødebollekursus, hvor man lærer at lave lækre flødeboller helt fra bunden? At fødebollekurset blive afholdt af Social Foodies er blot et kæmpe stort ekstra plus, for som de fleste ved er de indbegrebet af kvalitet & gode oplevelser. Uanset om du vil give et flødebollekursus i gave eller overraske en veninde, familien eller gode venner med en hyggelig oplevelse er det det helt rette at gøre. Køb allerede i dag. Flødebollekursus hos Social Foodies er fantastisk godt arrangeret, det varer i 1 – 1,5 time, du får lov til helt selv at kreerer 5 store & 5 små hjemmelavet flødeboller.
Priser fra 299 DKK

Lær At Lave Lækre Flødeboller

Et flødebollekursus er en perfekt måde at bruge en eftermiddag sammen med familien på. Det er sjovt for børn i alle aldre og der er rig mulighed for at smage sine kreationer. Et flødebollekursus er perfekt som familie aktivitet, men egner sig også helt fantastisk som kvalitetstid med veninder eller kæreste. Det lidt specielle ved et flødebollekursus er at det er et meget lavmeldt kursus, hvor man kan kreere lækre flødeboller & samtidig have en fantastisk dialog kørende.
Priser fra 360 DKK

Flødebollekursus Hos Odense Chokoladehus

Hvis du trænger til at udfordre dig selv, så bestil et flødebolle kursus, hvor du kan lære at lave denne lille lækkerbisken. Der er noget for enhver smag og ethvert niveau. Lær at lave flødeboller helt fra bunden eller få en lidt enklere introduktion. Faktisk er det hos det anerkendte Odense Chokoladehus at flødebollekurset bliver afholdt. De har de mest fantastiske rammer til et hyggeligt flødebollekursus. Kurset varer i 2 timer, med en dygtig instruktør som vil dele ud af hans bedste tips & tricks. Under kurset vil der være rig mulighed for at drikke kaffe, te & vand. Med fra kurset får du selve flødebolle opskriften & de flødeboller du har lavet på flødebollekurset. Bestil dit flødebollekursus i Odense nu.
Priser fra 299 DKK

Hyggelige Stunder Hos Det Søde Liv

Har du lyst til at overraske dem du holder af med lækre hjemmelavede flødeboller, så er et flødebolle kursus det helt rette for dig. De afholdes over hele landet, så der er rig mulighed for at finde et nær dig. Med et flødebolle kursus kan du være sikker på at få en sjov oplevelse. Netop dette flødebollekursus arrangeres af Det Søde Liv & afholdes i Skønne Vester Skerning på Fyn. Dette kursus varer 2,5 time, du får mulighed for at lave 8 til 10 flødeboller helt fra bunden. At pynte flødebollerne så de ser lækre ud er ret svært, heldigvis er der lagt stor vægt på dette under kurset så du bliver rigtig dygtig til dette. Under kurset vil der blive serveret kaffe, te & vand. Du får dine flødeboller & opskriften med hjem.
Priser fra 299 DKK

Eksempel på et flødebollekursus

Der findes naturligvis flere forskellige flødebollekurser og herunder har vi et eksempel på, hvad du får på et af dem.

1 til 1,5 times flødebolle kursus med både færdig og hjemmelavet skum samt bunde.

Lære at lave små og store flødeboller, du naturligvis får med hjem.

Færdig skum og bunde gør at du blot skal koncentrere dig om det sjove, der naturligvis er at pynte dem.

Lækre smagsprøver samt lån af udstyr under kurset.

Der er naturligvis andre kurser, der tilbyder andre ting, så det er vigtigt at du sørger for at vælge det flødebollekursus, som passer bedst til dig og dine behov.

Flødebollekurser i hele landet

Du behøver ikke være bosat i København for at kunne komme på et flødebollekursus. De findes nemlig overalt i landet, så uanset hvem man er og hvor man kommer fra, så kan man lære at lave lækre flødeboller, der vil begejstre ens gæster eller blot ruges til en privat hyggeaften.

Der er, som nævnt ovenfor, adskillige typer af flødebolle kursus, så det er vigtigt at vælge det rette. Men fordi man kan finde kurser i hele landet, er der mange muligheder. Prøv evt. det populære Social foodies Flødebollekursus, et Flødebollekursus Odense eller måske i Aarhus. De kan vare alt fra en times tid og opefter, med det er naturligvis mest lærerigt hvis man vælger de omfattende kurser. Prisen ligger typisk på omkring de 300 kroner eller derover, så det er ikke ligefrem en formue.

Det er en fed oplevelse som man ikke bør snyde sig selv for. Der er mange muligheder for at få det lige som man helst vil have det. Med eller uden marcipan. Skal skummen smage af noget særligt, såsom bær eller kakao? Hvilken type pynt, hvis nogen, skal flødebollen have? Det er helt op til dig.

flødebollekursus århus
Typer af flødebollekurser

Som nævnt ovenfor, så er der en del forskellige flødebollekurser i landet. Der er de korte og billige kurser, hvor man ikke lærer alle de avancerede teknikker og tricks, som ellers er forbehold konditorer. Mange af ingredienserne er klar til brug og man skal mere eller mindre blot samle dem. Det er dog stadig uhyre sjovt og egner sig måske især, hvis man har børnene med på kursus.

Det er naturligvis også muligt at vælge et avanceret flødebolle kursus, hvor man lærer alt fra bunder. Der vil man lære hvordan man laver den perfekte bund, hvordan chokoladen skal tempereres og ikke mindst hvordan det lækre fyld skal laves. Sidst men ikke mindst lærer man at samle flødebollen, så den ikke alene smager fantastik, men også ligner er lille kunstværk.

Det er med andre ord muligt at finde et flødebollekursus til enhver. Uanset om det er børnene, der skal have en sjov oplevelse med mor og far, eller om det er den overskudsagtige, der vil have noget at imponere sine gæster med, så er der et flødebollekursus, der passer til dem.

Flødebollekursus

Tag dem du holder af med til et flødebolle kursus

Man kan naturligvis godt tage af sted på et flødebollekursus alene og får en lækker oplevelse ud af det. Faktisk kan det være rigtigt sjovt at overraske ens familie med hjemmelavede flødeboller næste gang de kommer forbi. Men hvis det virkelig skal være sjovt, så skal man da tage på flødebolle kursus sammen med nogen. Det kan være ens børn, søskende, forældre eller bare ens gode venner.

Det er et rigtigt godt valg til en hyggelig familie tur. Naturligvis er det ikke gratis, men gode minder er meget værd og et flødebollekursus vil med garanti blive en skøn og ikke mindst delikat oplevelse. Man får masser af inspiration til ting man kan lave derhjemme, og det er helt sikker at ens unger vil elske det.

Et flødebollekursus er også yderst velegnet til en sjov dag med vennerne. Måske til en mere hyggelig polterabend kan det være et skægt indslag. Så kan det godt være, at i ikke er de store eksperter, men så længe man har det sjovt gør det ikke noget.

Det er den perfekte gaveide

Det siger nok sig selv, et at flødebollekursus er den helt perfekte gaveide til en man holder af. Ikke alene er det en virkelig sjov gave at få, men det viser også at man gerne vil tilbringe tid og lave noget sjovt sammen.

Uanset om man giver det til en forælder, en ven eller bare til sig selv, så er det gaven, der bliver ved med at give. Man kan få hjemmelavede flødeboller resten af sit liv, og hvem vil ikke sætte pris på det? Det er en gave som man husker og enhver sætter jo pris på at kunne give den slags gaver.

Så hvis du er blevet inspireret til at tage en ven med på flødebollekursus, så tøv ikke men se hvad der findes på markedet. Her på siden kan du i hvert fald finde adskillige lækre kurser, hvor man kan lære at lave de lækreste flødeboller på ganske kort tid. Hvad mere kan man ønske sig?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

4.5 / 5. Bedømmelser: 4

Luk menu