Flødebollekursus: Bestil Dit Kursus i København, Århus, Odense Eller Hos Social Foodies

Flødebollekursus! Hvis der er en type lækkerier, som vi danskere har et ganske særligt forhold til, så er det naturligvis flødeboller. Det er nok heller ikke så underligt, da flødeboller faktisk er en dansk opfindelse. Uanset hvem man er og hvor gammel man er. Så har man stensikkert en eller anden holdning til flødeboller, og langt de fleste er enige: Vi elsker dem. Så hvad kunne være sjovere end at lære at lave dem selv på et flødebollekursus?

På et af de mange flødebollekurser rundt om i landet kan du helt selv lære at lave flødeboller, der får dem du køber i butikkerne til at blegne. Der er intet mere overskudsagtigt end at invitere venner og familie på besøg og servere et fad med hjemmelavede flødeboller med sprød chokolade, lækkert fyld og lidt drys på toppen.

6 Lærerige Og Lækre Flødebollekurser
Flødebollekursus Hos Social Foodies

Flødebollekursus - Social Foodies

Destination ikonSjælland – Jylland – Social Foodies
Tid ikon 1½ Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lav 5 Store & 5 Små Flødeboller
Personer ikon 1 Person Over 9 År Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Flødebollekursus Hos Go Dream

Flødebollekursus - Go Dream

Destination ikonKøbenhavn – Go Dream
Tid ikon 1½ Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lær At Lave Lækre Flødeboller
Personer ikon 1 Person Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 360,- Pr. Person

Flødebollekursus Hos Odense Chokoladehus

Flødebollekursus - Odense

Destination ikonOdense – Odense Chokoladehus
Tid ikon 2 Timers Flødebollekursus

Tjek ikon Lær At Fremstille Flødebolleskum
Personer ikon 1 Person Over 10 År Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Flødebollekursus Hos Birks Køkken

Flødebollekursus - Birks Køkken

Destination ikonÅrhus – Birks Køkken
Tid ikon 2 Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lær At Lave Flødeboller
Personer ikon 1 Person Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 375,- Pr. Person

Flødebollekursus Deluxe Hos Det Søde Liv

Flødebollekursus - Deluxe

Destination ikonVester Skerninge – Det Søde Liv 
Tid ikon 3 Timers Flødebollekursus
Tjek ikon Lær At Temperere Chokolade
Personer ikon 1 Person Som Elsker Flødeboller
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 400,- Pr. Person

Flødebollekursus Hos Det Søde Liv

Flødebollekursus - Det Søde Liv

Destination ikonVester Skerninge – Det Søde Liv 
Tid ikon 2½ Times Flødebollekursus
Tjek ikon Lav Selv 8-10 Lækre Flødeboller
Personer ikon 1 Person Over 9 År Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Går du & leder efter den helt rette gave til personen, der har alt? Så er du kommet til det helt rette sted, for hvad kunne være bedre end et flødebollekursus, hvor man lærer at lave lækre flødeboller helt fra bunden? At fødebollekurset blive afholdt af Social Foodies er blot et kæmpe stort ekstra plus, for som de fleste ved er de indbegrebet af kvalitet & gode oplevelser. Uanset om du vil give et flødebollekursus i gave eller overraske en veninde, familien eller gode venner med en hyggelig oplevelse er det det helt rette at gøre. Køb allerede i dag. Flødebollekursus hos Social Foodies er fantastisk godt arrangeret, det varer i 1 – 1,5 time, du får lov til helt selv at kreerer 5 store & 5 små hjemmelavet flødeboller.
Priser fra 299 DKK

Flødebollekursus Hos Go Dream

Flødebollekursus Hos Go Dream

Et flødebollekursus er en perfekt måde at bruge en eftermiddag sammen med familien på. Det er sjovt for børn i alle aldre og der er rig mulighed for at smage sine kreationer. Et flødebollekursus er perfekt som familie aktivitet, men egner sig også helt fantastisk som kvalitetstid med veninder eller kæreste. Det lidt specielle ved et flødebollekursus er at det er et meget lavmeldt kursus, hvor man kan kreere lækre flødeboller & samtidig have en fantastisk dialog kørende.
Priser fra 360 DKK

Flødebollekursus Hos Odense Chokoladehus

Flødebollekursus Hos Odense Chokoladehus

Hvis du trænger til at udfordre dig selv, så bestil et flødebolle kursus, hvor du kan lære at lave denne lille lækkerbisken. Der er noget for enhver smag og ethvert niveau. Lær at lave flødeboller helt fra bunden eller få en lidt enklere introduktion. Faktisk er det hos det anerkendte Odense Chokoladehus at flødebollekurset bliver afholdt. De har de mest fantastiske rammer til et hyggeligt flødebollekursus. Kurset varer i 2 timer, med en dygtig instruktør som vil dele ud af hans bedste tips & tricks. Under kurset vil der være rig mulighed for at drikke kaffe, te & vand. Med fra kurset får du selve flødebolle opskriften & de flødeboller du har lavet på flødebollekurset. Bestil dit flødebollekursus i Odense nu.
Priser fra 299 DKK

Flødebollekursus Hos Birks Køkken

Flødebollekursus Hos Birks Køkken

Birks Køkken i Århus inviterer alle nysgerrige personer med en sød tand, til et hyggeligt & lærrerigt flødebollekursus. Kurset forløber over 2 timer & byder blandt andet på en gennemgang af alle processer & faldgruber, så du er godt klædt på til at lave smukke & velsmagende flødeboller. Du vil straks efter få lov at lave dine egne flødeboller, vælg mellem et stort udvalg af smag til skum samt pynt & giv dine flødeboller et personligt udtryk samt smag. Der vil under hele kurset være muligehed for at drikke kaffe & vand. Med dig hjem får du ikke blot en god oplevelse, men ligeledes en æske med dine egne flødeboller.
Priser fra 375 DKK

Flødebollekursus Deluxe Hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe Hos Det Søde Liv

Det Søde Liv har åbnet dørene helt op og invitere nu alle nysgerrige sjæle med en sød tand indenfor til et deluxe flødebollekursus. Der er på forhånd sat 3 timer af til arrangementet og det får i skam også brug for, i vil nemlig skulle lære hvordan man temperere chokolade, samt en innstruktion i at lave flødebolleskum med din yndlingssmag, samt få tips til at pynte de færdige flødeboller. Du vil i alt ende op med at lave 8-10 flødeboller som du må tage med hjem.
Priser fra 400 DKK

Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Hos Det Søde Liv

Har du lyst til at overraske dem du holder af med lækre hjemmelavede flødeboller, så er et flødebolle kursus det helt rette for dig. De afholdes over hele landet, så der er rig mulighed for at finde et nær dig. Med et flødebolle kursus kan du være sikker på at få en sjov oplevelse. Netop dette flødebollekursus arrangeres af Det Søde Liv & afholdes i Skønne Vester Skerning på Fyn. Dette kursus varer 2,5 time, du får mulighed for at lave 8 til 10 flødeboller helt fra bunden. At pynte flødebollerne så de ser lækre ud er ret svært, heldigvis er der lagt stor vægt på dette under kurset så du bliver rigtig dygtig til dette. Under kurset vil der blive serveret kaffe, te & vand. Du får dine flødeboller & opskriften med hjem.
Priser fra 299 DKK

Eksempel På Et Flødebollekursus

Der findes naturligvis flere forskellige flødebollekurser og herunder kan du læse mere om et af dem.

1 til 1,5 times flødebollekursus med både færdig og hjemmelavet skum samt bunde.

Lære at lave små og store flødeboller, du naturligvis får med hjem.

Færdig skum og bunde gør at du blot skal koncentrere dig om det sjove – at pynte dem.

Du får lækre smagsprøver samt lån af udstyr under kurset.

Der er naturligvis andre kurser, der tilbyder andre ting, så det er vigtigt at du sørger for at vælge det flødebolle kursus, som passer bedst til dig og dine behov.

Flødebollekursus

Flødebollekurser i Hele Danmark

Du behøver ikke være bosat i København for at kunne komme på et flødebolle kursus. De findes nemlig overalt i landet, så uanset hvem man er og hvor man kommer fra, så kan man lære at lave lækre flødeboller, der vil begejstre ens gæster eller gøre privat hyggeaften lidt mere hyggelig.

Der er, som nævnt ovenfor, adskillige typer af flødebollekurser, du kan vælge lige netop det, der passer bedst til dig. Og da man kan finde kurser i hele landet, er mulighederne mange. Prøv evt. det populære Social Foodies Flødebollekursus, et Flødebollekursus i Odense eller måske i Aarhus. Kurserne kan vare fra en times tid og opefter, men man lærer naturligvis mest om at lave flødeboller på de mere omfattende kurser. Prisen ligger typisk omkring de 300 kroner eller derover, så det koster ikke en formue.

Et flødebollekursus er en fed oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for. Der er mange muligheder for at få det lige, som man helst vil have det. Med eller uden marcipan? Skal skummet smage af noget særligt, såsom bær eller kakao? Hvilken type pynt, skal flødebollen have – hvis den skal have noget? Det er helt op til dig.

Flødebollekursus Danmark

Flødebollekursus Sjælland

Hvis du er bosat på Sjælland og har fattet interesse for flødebollekurser, så er du heldig, for der er virkelig mange muligheder for at finde et rigtigt godt og hyggeligt kursus i nærheden. Det vil sige at du nemt og hurtigt kan få booket et flødebolle kursus det helt rigtige sted, uanset om du er bosat centralt i København eller andre steder på Sjælland.

Bor du i København og leder efter en god måde at brug en eftermiddag på, så er et flødebollekursus i København eller flødebollekursus på Frederiksberg et perfekt valg. Der er mange muligheder for at prøve kræfter med den søde snack, som vi alle er vokset op med. Men det er ikke det hele, for der er naturligvis også flødebollekursus i Hellerup og flødebollekursus i Lyngby, så der er simpelthen ingen undskyldning for ikke at prøve det. Der er med andre ord rig mulighed for at tage en du holder af med til et dejligt flødebolle kursus og få en herlig oplevelse, uanset hvor du er bosat nær vores skønne hovedstad.

Flødebollekursuser på Sjælland bliver mere og mere populære, for det er oppe i tiden at vælge snacks, med en masse gode råvarer, frem for de fabriksfremstillede, som kan indeholde alverdens tilsætningsstoffer. På et flødebollekursus er alle råvarer af topkvalitet, så man kan få en lækker oplevelse, uden at fylde sin krop med en masse usunde og kunstige sager.

Flødebollekursus Sjælland

Flødebollekursus Jylland

Nu lyder det måske som om det kun er på Sjælland der er findes gode flødebollekurser, men det passer ikke. Der er nemlig også rig mulighed for at komme på flødebollekursus i Jylland, hvis man bare ved, hvor man skal lede. Der er måske lidt længere til de bedste kurser, men hvis man er bosat i en af de større byer, burde der være en god mulighed for at finde et godt kursus. På den måde kan man helt selv blive flødebolle ekspert og overraske venner og familie med lækre snacks til den næste komsammen.

Hvis du bor i Jylland og gerne vil være helt sikker på, at finde det bedste flødebollekursus, så kan vi kun anbefale at tage en tur til Århus. Landets næststørste by byder naturligvis på en masse gode muligheder for enhver, der er interesseret i at lære hvordan man laver flødeboller.

Så hvis du skal tilbringe en dag sammen med en god ven, og I mangler noget at foretage jer, så er et flødebollekursus i Århus en oplagt mulighed. I bliver stille og roligt ledt gennem de mange forskellige teknikker og lærer, hvordan man sammensætter spændende smagskombinationer. Og når I er færdige, vil I helt selv kunne lave de lækreste flødeboller derhjemme. Så kan det da ikke blive meget bedre, vel? Så tøv ikke, book en tid til et flødebolle kursus Århus allerede i dag. og glæd dig til en skøn oplevelse.

Flødebollekursus Jylland

Flødebollekursus Fyn

Nu har vi været forbi Jylland og Sjælland, så skal vi naturligvis også huske den fine ø, der ligger imellem. Fyn er fin, og derfor er der naturligvis også en masse gode muligheder for at komme på flødebollekursus her. Disse kurser findes flere steder, men hvis man kun vil opleve det bedste, skal man tage til hjertet af Fyn og prøve et flødebollekursus i Odense. Her er der rig mulighed for at udfordre sig selv med en masse forskellige teknikker, så der er masser af sjov, uanset om du er begynder eller øvet.

Bunden af en flødebolle har alle tider været den lidt kedelige del, men hvis man nu udskifter den tørre vaffel med Odenses specialitet, marcipan, ja så kan man kreere en vaskeægte gourmet-flødebolle, som man absolut ikke bør snyde sig selv for. Med andre ord, er et flødebollekursus På Fyn en helt perfekt måde at tilbringe nogle timer på i selskab med andre slikmunde, der sætter pris på det søde liv og den gode smag.

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med et gavekort til et flødebollekursus i Odense, for det er en anderleds og betænksom gave, som nok skal få smilet frem på modtagerens læber. Hvis I begge tager afsted, har I en perfekt mulighed for at skabe gode minder og ikke mindst en stak lækre flødeboller, som I kan overraske venner og familie med.

Flødebollekursus Fyn

Social Foodies Flødebollekursus

Vi kan ikke snakke om flødebolle kursus, uden at komme en tur forbi Social Foodies. Social Foodies er meget mere end bare en kæde af butikker, der serverer de mest velsmagende flødeboller i hele landet. Derfor bør du ikke snyde dig selv for en uforglemmelig oplevelse, hvor du kan opleve kvalitet i verdensklasse og samtidig gøre en god gerning.

Social Foodies er nemlig et bæredygtigt kvalitetskoncept, der arbejder for at hjælpe udsatte mennesker i Afrika, hvor de involverer sig i alt fra små bøndernes vilkår til de færdige produkter. Det er altså lige så meget et velgørende projekt, som det er en kæde af butikker. Så hvis du både vil have et lækkert flødebollekursus og gøre en god gerning på samme tid, så er det Social Foodies, du skal kigge ind hos.

Med et Social Foodies flødebollekursus lærer du at lave flødeboller fra de allerbedste, og du kan være sikker på, at du kommer til at gå glad og mæt derfra. Det er med andre ord en perfekt måde at tilbringe sin tid på. Du kan booke flødebollekurser hos Social Foodies i hele landet, så hvad venter du på?

Social Foodies Flødebollekursus
Typer Af Flødebollekurser

Som nævnt ovenfor, så findes der en del forskellige flødebollekurser rundt omkring i landet. Der er de korte og billige kurser, hvor man ikke lærer alle de avancerede teknikker og tricks, som ellers er forbeholdt konditorer. Mange af ingredienserne er klar til brug og man skal mere eller mindre bare samle dem. Det er dog stadig uhyre sjovt og egner sig måske især, til børnefamilier.

Det er naturligvis også muligt at vælge et avanceret flødebollekursus, hvor man lærer alt fra bunden. Her kan du lære, hvordan man laver den perfekte bund, hvordan chokoladen skal tempereres og ikke mindst hvordan det lækre fyld skal laves. Sidst, men ikke mindst vil du lære at samle flødebollen, så den ikke alene smager fantastisk, men så den også ligner et lille kunstværk.

Det er med andre ord muligt at finde et flødebolle kursus til enhver. Uanset om det er børnene, der skal have en sjov oplevelse med mor og far, eller om det er den overskudsagtige type, der vil have noget unikt at imponere sine gæster med, så vil et flødebollekursus være en sjov og lærerig oplevelse.

Flødebollekurser
Inviter Dem, Du Elsker Med Til Et Flødebollekursus

Man kan naturligvis godt tage alene af sted på et flødebollekursus og få en lækker oplevelse ud af det. Faktisk kan det være rigtigt sjovt at overraske ens familie med hjemmelavede flødeboller næste gang de kommer forbi. Men hvis det virkelig skal være en fest, så skal man da tage på flødebollekursus sammen med nogen. Det kan være ens børn, søskende, forældre eller bare nogle gode venner.

Et flødebollekursus er en super hyggelig familieaktivitet. Naturligvis er det ikke gratis, men gode minder er meget værd, og et flødebollekursus vil med garanti blive en skøn og ikke mindst delikat oplevelse. Man får masser af inspiration til ting, man kan lave derhjemme, og  ungerne vil stensikker elske det.

Et flødebollekursus er også yderst velegnet til en sjov dag med vennerne. Til en mere hyggelig polterabend kan det være et skønt indslag. Så kan det godt være, at i ikke er de store flødebolle-eksperter, men så længe man har det sjovt gør det ikke noget.

Oplagt Gaveide Til Dine Nærmeste

Det siger nok sig selv, et at flødebolle kursus er den helt perfekte gaveide til en, du holder af. Ikke alene er det en virkelig sjov gave at få, men det viser også, at du gerne vil tilbringe noget kvalitetstid sammen med den anden, hvor I laver noget helt andet, end I plejer.

Uanset om man giver det til en forælder, en ven eller bare til sig selv, så er det gaven, der bliver ved med at give. Man kan få hjemmelavede flødeboller resten af sit liv, og hvem vil ikke sætte pris på det? Det er en gave, som man husker, og den slags gave sætter jo pris på at give – og få.

Så hvis du er blevet inspireret til at tage en ven med på flødebollekursus, så tøv ikke med at underssøge hvad der findes på markedet. Her på siden kan du finde adskillige lækre kurser, hvor man kan lære at lave de lækreste flødeboller på ganske kort tid. Hvad mere kan man ønske sig?

Ligeledes vil en god gaveide være et kaffekursus, whiskysmagning & ginsmagning.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: