Lær At Lave Flødeboller Ved At Deltage I Et Flødebollekursus Hos Social Foodies

Flødebollekursus Social Foodies: Elsker du chokolade? Og elsker du at prøve nyt og være kreativ? Så er et flødebollekursus hos Social Foodies sikkert noget for dig.

Et flødebollekursus hos social foodies er sjovt, hyggeligt og kreativt – og ikke mindst lækkert.  

Social foodies går op i, at alle deres produkter er økologiske og bæredygtige. Chokoladen, som du kommer til at bruge til flødebollerne under kurset, er transporteret direkte fra deres samarbejdspartnere i Sydafrika, som de støtter og har et godt samarbejde med.  

Social foodies går meget op i, at hjælpe med velgørenhed, og mange af deres arrangementer har også det som formål. Køber du et flødebollekursus hos social foodies, så er du også med til at støtte et godt koncept. Der bliver i den grad gået op i kvalitet frem for kvantitet.

Når du har været til kurset hos social foodies i flødeboller, så kan du forvente, at du ved alt om flødeboller, og kan finde ud af at lave dem selv. Det vil social foodies søde personale sørge for.  

Du kan købe gavekort til flødebollekurser hos social foodies. Det er nemlig en perfekt gaveide til en, som elsker at være kreativ og at bage søde sager. Faktisk er det en god gaveide til alle, i hvert fald, hvis de kan lide flødeboller. Og hvem kan ikke det?

Du kan komme på et social foodies flødebollekursus flere steder i landet. De har kurser i Aarhus og København. Du kan gå på social foodies hjemmeside for at se, hvor du kan komme på flødebollekursus.  

Flødeboller fås i mange forskellige smage, farver, former og konsistenser. Ved du hvad du bedst kan lide? Hvis ikke, så kan du i hvert finde ud af det under dit flødebollekursus hos social foodies.

Hyggeligt Flødebollekursus Social Foodies
Flødebollekursus Hos Social Foodies

Flødebollekursus Social Foodies

Destination ikon Jylland / Sjælland – Social Foodies
Tid ikon 1½ Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lav 5 Store & 5 Små Flødeboller
Personer ikon 1 Person Over 9 År Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Hvorfor Deltage I Flødebollekursus Hos Social Foodies?

Du skal deltage i et flødebollekursus hos Social Foodies, hvis du godt kan lide at prøve noget nyt og blive bedre til noget.

Flødeboller ser så lækre ud – men de er ikke helt så lette at lave. Det kræver lige, at du kender teknikkerne til at lave flødeboller. Når du kender dem, så er det faktisk ikke så svært igen.

På et flødebollekursus lærer du, hvordan chokoladen skal tempereres. Du lærer også, hvordan skummens konsistens skal være, for at sidde fast på bunden. Og så lærer du også, hvordan du laver lækre bunde. Kan du godt lide at lære noget nyt, så er et flødebollekursus oplagt. Når du er færdig med kurset, så vil du vide alt om at lave hjemmelavede flødeboller, og det er altså ikke en helt dårlig evne at have. Du kan jo tage alt din erfaring med hjem og øve dig i at lave flødeboller derhjemme. Der er sikkert mange som vil blive glade for at være forsøgskaniner på din flødeboller.  

På et flødebollekursus hos social foodies kan du lave lige de flødeboller, som du bedst kan lide. Social foodies køkken bugner med chokolade i forskellig smag, skum i forskellig smag og bunde i stort udvalg, så kan altså sammensætte dine flødeboller ligesom du bedst kan lide dem. Det er en af fordelene ved at komme på et flødebollekursus. Prøver du at lave flødeboller derhjemme, så har du nok ikke ligeså stort udvalg.  

Når du har været på dit kursus hos social foodies i flødeboller, så får du lov til at tage de lækre flødeboller med hjem, som du har lavet. Du får dem med hjem i en fin æske, så du kan endda give dem væk og imponere venner eller familie med dit håndværk. Du får med garanti nogle flotte flødeboller med hjem.  

Under kurset får du selvfølgelig også lov til at smage på forskellige flødeboller, så bare tag din søde tand med på kurset.

Deltag i et Flødebollekursus København eller Flødebollekursus Århus i samarbejde med Social Foodies.

Flødebollekursus Social Foodies

Hvem Kan Deltage I Social Foodies Flødebollekursus?

Flødebollekurser hos Social Foodies er for alle. Både børn, unge og voksne. Børn skal dog have voksne med på kurset. Men alle kan være med. De professionelle guider, der vil guide jer igennem jeres flødebollekursus, vil tilpasse kurset, så det passer til jer. Vil du fx gerne gøre alt selv, og kun få vejledning i baggrunden, så kan du det. Og er du mere typen, der gerne vil have en hjælpende hånd, så du kan se, hvordan de professionelle laver flødeboller, så du kan aflæse deres teknikker, så er det også en mulighed.  

Mange børn elsker at være kreative i køkkenet, og de vil helt sikkert synes det er sjovt, at komme i et professionelt flødebolle køkken hos social foodies og lave flødeboller fra bunden.

Du behøver ikke at have noget erfaring i at lave flødeboller, for at komme på et kursus i flødeboller hos Social Foodies. Du kommer til at lære det hele fra bunden. Når du går derfra vil du helt sikkert kunne lave flødeboller selv, og vil faktisk føle dig ret erfaren.

Det er også muligt for ældre at deltage i flødebollekurset hos social foodies. Kurset foregår i rolige omgivelser, og der er plads til også at sætte sig ned og få en kop kaffe i løbet af kurset. Du kan både vælge at sidde ned eller stå op under kurset.

Er du kørestolsbruger eller har du et andet form for handicap, så skal det ikke holde dig tilbage for at komme på Social Foodies’ flødebollekursus. Vi byder velkommen til alle, og køkkenerne tillader også kørestole, da der er god plads. Når du booker dit flødebollekursus ved Social Foodies, så oplys om du har særlige udfordringer, så vil der blive taget højde for det under kurset.  

Er du allergiker? Så kan du faktisk også trygt tage på et flødebollekursus. Det vil der blive taget højde for. Er du fx allergisk overfor nødder, så laver du bare flødeboller uden nødder osv.

Er du veganer? Så er det faktisk også muligt for dig at lave flødeboller og spise dem hos Social Foodies. Her er det nemlig også muligt at lave lækre veganske flødeboller.

Flødebollekursuser Social Foodies
Social Foodies Flødebollekursus - En Hyggelig Oplevelse

Et social foodies flødebollekursus er en hyggelig oplevelse, som mange også vælger at tage på for hyggens skyld. Kurset foregår i rolige omgivelser, og der er massere af tid til at snakke sammen imens i prøver kræfter med alle flødebolle teknikkerne. Samtidig er et flødebollekursus sjovt, som helt sikkert også vil give mange gode grin. 

Skal i holde polterabend for en veninde for eksempel, som i ved, der elsker at bage og være kreativ, så er flødebollekurset hos social foodies en god og hyggelig mulighed. Her er i nemlig på en aktivitet, hvor alle får lov til at lave noget. Det er ikke bare den kommende brud, der skal være kreativ. Det gode ved at tage på flødebollekursus hos social foodies til polterabend er, at I også har sikret nogle snacks til dagen. I kan jo tage alle de flødeboller med, som I har lavet, og nyde godt af dem resten af dagen.  

Personalet hos social foodies sørger for at tage hyggelige billeder, så jeres oplevelse, kan blive foreviget.  

Et flødebollekursus er også en hyggelig ide, hvis i bare er fx en flok veninder, som kunne tænke jer at lave noget hyggeligt og anderledes sammen. Hvis i er en hel gruppe, som taget sammen til det, så er priserne heller ikke så dyre.

Et hyggeligt flødebollekursus hos social foodies er alle pengene værd.

Flødebollekursuser Hos Social Foodies
Prøv Et Flødebollekursus Hos Social Foodies I Din Ferie

Et flødebollekursus ved Social Foodies er en perfekt vinteraktivitet! Så holder du vinterferie eller efterårsferie, og vil du gerne finde nogle gode inde aktiviteter, så er et flødebollekursus Social Foodies oplagt. Her er du to timer indenfor væk fra regn og slud. Ferieaktiviteten flødebollekursus hos Social Foodies er populært både hos børnefamilier og grupper.

Om vinteren kan de være svært at finde på sjove aktiviteter, hvis man ikke er så meget for kulden udenfor. Ofte kommer man bare til at sidde hjemme i stuerne, fordi det er rarere end at gå udenfor. Men et flødebollekursus hos social foodies er et god alternativ – og det er samtidig sjovt og anderledes.  

Nogle gange kan du måske endda finde ferietilbud til flødebollekurserne hos social foodies – så hold godt øje.

Når du har ferie har du også tid til et kursus. Nogle gange kan hverdagen være fyldt med travlhed, og måske er det ikke så overskueligt, at finde to timer til et flødebollekursus. Det er sikkert ikke et problem, når du har ferie. Her kan du sikkert godt tage to timer ud til et flødebollekursus hos social foodies.

Et flødebollekursus er en perfekt aktivitet til ferien, da du kommer til at prøve noget nyt og anderledes. Og det er fedt at kunne tænke tilbage på sin ferie og tænke: det var dengang vi var på flødebollekursus i social foodies. Nogle gange skal man huske at gøre noget, som man ikke lige plejer at gøre. Det er sjovt at prøve noget nyt og blive udfordret lidt. Og det bliver du med et flødebollekursus hos social foodies.  

Social foodies flødebollekurser bliver mere og mere populære både hos unge og ældre, kollega grupper og polterabender. Skal du med på et? Book kurset med det samme og glæd dig!

Flødebollekursus Ved Social Foodies

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: