Flødebollekursus København: Deltag i Et Skønt Flødebollekursus KBH

Flødebollekursus København: Elsker du også flødeboller? Sådan nogle rigtig gode moppedrenge med tyk chokoladeskal, og så måske lige en ordentlig omgang kokos på toppen. Og nu vi er i gang, hvorfor så ikke også tilføje en lækker sprød marcipanbund, og et luftigt hindbærskum. Mums! 

Så hvis du også er til flødeboller, så er du landet det helt rigtige sted. Faktisk handler denne artikel kun om flødeboller og intet andet end flødeboller. Flødebollen er blevet mere populær end nogensinde, og derfor har vi dedikeret denne artikel til flødeboller. Vi kommer bl.a. ind på hvad flødebollen egentlig er for en tingest, og hvordan den er opstået. Er den bare en tilfældighed, eller er der en dybere idé bagved den? Og så vil du opdage at en flødebolle faktisk ikke er helt så usund som mange går og tror. 

Det vigtigste af alt, er dog hvordan du lærer at lave dine helt egne håndlavede flødeboller på et flødebollekursus. Ja du hørte rigtigt, der findes i dag flødebollekurser, hvor du kan lære at lave rigtige kvalitets gourmet flødeboller. Et flødebollekursus er desuden en fremragende social aktivitet, som du kan dele sammen med andre voksne eller børn. 

Faktisk er flødeboller i dag blevet så populære blandt voksne, at der decideret laves variationer kun tiltænkt voksne. Derfor kan du også tage dine venner, veninder eller arbejdskollegaer med på et flødebollekursus. Det bliver uden tvivl en sjov og hyggelig oplevelse, som kan få gang i ethvert selskab.

Smukke Flødebollekurser i København
Flødebollekursus Hos Social Foodies

Flødebollekursus Social Foodies

Destination ikon København – Social Foodies
Tid ikon 1½ Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lav 5 Store & 5 Små Flødeboller
Personer ikon 1 Person Over 9 År Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Flødebollekursus København

Flødebollekursus København

Destination ikon København – Go Dream
Tid ikon 1½ Times Flødebollekursus

Tjek ikon Lær At Lave Lækre Flødeboller
Personer ikon 1 Person Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Dette Flødebollekursus
Pris ikon Priser Fra 360,- Pr. Person

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Flødebollekursus København

Flødebollekursus København

Priser fra 360 DKK

Flødebollekurser i København

I denne artikel vil vi især fokusere på Københavnsområdet. Vi vil diskutere hvor du kan finde et flødebollekursus i København, og hvad der er af forskellige muligheder. København er jo en stor by, så der er rigtig nok mange muligheder for at finde et kursus i området. Og det er uanset om I måske kun tager to mennesker afsted, en hel virksomhed, eller en børnehave på 30 børn. Så tag kaffekoppen eller dit tekrus i hånden, og læn dig tilbage, alt imens du læser med og bliver klogere på flødebollen, og hvordan du selv kan lære at lave dem. 

Flødebollekurser i København

Dette Kan Du Forvente Af Et Flødebollekursus København

På et flødebollekursus vil du lære alt om flødeboller og det at lave flødeboller. Du vil blive instrueret i, og sat ind i hvordan du laver flødeboller fra bunden af. Du bliver kyndigt guidet gennem hele processen. Du vil også lære om råvarerne, og hvad man især skal være opmærksom på når man vælger råvarer. Du kan forvente at der bliver tid til masser af sjov, grin og hygge undervejs. Og resultatet, det får du med hjem, fint pakket ind i en æske, så du kan dele dem med dine nærmeste. 

Et flødebollekursus i København er uden tvivl oplagt som en social aktivitet, hvor der bliver rig lejlighed til at hygge undervejs, og snakke med dem du er kommet med. Meningen er ikke kun at du lærer at lave lækre flødeboller, men også at du har det sjovt og en hyggelig stund alt imens. Og det bedste af det hele, du kan nu tage din viden og erfaring med hjem i dit køkken, og begynde at lave dine egne flødeboller helt fra bunden af, når som helst til hver en tid.

Dette Kan Du Forvente Af Et Flødebollekursus København

Sådan Forløber Et Flødebollekursus Hos Social Foodies København

Social Foodies er en chokolade og flødebolle‐producent. De producerer chokolade og flødeboller i høj kvalitet, hvor alt er håndlavet. Og faktisk ejer de deres egen chokolade- og kakao‐fabrik i Afrika. Social Foodies har stor fokus på bæredygtighed, hvor de hjælper socialt udsatte mennesker både i Danmark og Afrika. Deres slogan er, “doing good better”, som også refererer til at de går efter en høj kvalitet, samtidig med at de ønsker at gøre det rigtige rigtigt. Social Foodies har flere afdelinger i København. Så hvis du ønsker at komme på flødebollekursus i København, så tilbyder de flødebollekurser på Frederiksberg, i Hellerup eller Lyngby. 

På et flødebollekursus hos Social Foodies København, kan man vælge at komme I grupper på alt fra to til rigtigt mange deltagere. Det kan f.eks. være hvis I kommer som en personalegruppe, en skoleklasse, eller andet. Social Foodies modtager både privatpersoner og selskaber, men også gerne virksomheder. Når I ankommer til et flødebollekursus hos Social Foodies I København, vil i blive sat ind i hvordan det kommer til at foregå, og derfra er det blot at gå i gang. At lave sine egne flødeboller, er dog ikke så enkelt som det måske lyder. Det er sværere end man umiddelbart måske skulle tro. Derfor får du også kyndig vejledning hele vejen igennem kurset, af en professionel flødebolle-specialist. Til sidst får du det færdige resultat med hjem i en fin æske, som du kan dele med dine nærmeste, hvis du da ikke kommer til at spise dem helt selv. Bon Appetit.

Flødebollekursus Hos Social Foodies København
Tag Dine Venner Med Til Flødebollekursus i København

Flødebollekurset hos Social Foodies i København, er oplagt til at dele med dine venner eller veninder. I er garanteret en sjov og hyggelig stund sammen, og så lærer i samtidigt også noget som I kan bruge hjemme i køkkenet. Du kan f.eks. også tage din date med på flødebollekursus. Det vil være en god ice breaker, og en god måde at komme lidt tættere ind på livet af hinanden. Som virksomhed kan du dele det med dine kollegaer, og også her lære dem lidt bedre at kende. Endelig kan du selvfølgelig også tage dine børn med, eller bruge kurset som en aktivitet til en børnefødselsdag. Faktisk kan du bruge flødebollekurset i mange sammenhænge, da det er en nem og letfordøjelig måde at være sammen på, uden man sidder lårene af hinanden. 

Bon Appétit.

Tag Dine Venner Med Til Flødebollekursus i København
Den Populære Flødebolle

Flødeboller er populære som aldrig før. De er nærmest blevet hippe, og salget er da også eskaleret det sidste årti. Aldrig før har der været så mange reklamer i fjernsynet for flødeboller, og aldrig før har der været så mange flødebolle‐brands at vælge imellem. Producenterne står nærmest i kø for at overgå deres konkurrenter i lækkerhed og eksotiske variationer. En af dem som har vundet stor popularitet, er f.eks. flødeboller med lakrids. Og så kan man i dag også købe decideret gourmet flødeboller. Det er flødeboller som er håndlavet i ekstra høj kvalitet og med finesse i mente. De er som regel dog også tiltænkt voksne, som noget ekstra delikat mundgodt, hvor der er kælet for detaljerne og den fine smag. Et eksempel på sådan et flødebolle‐brand, er Summerbird. De fås gerne i gourmetbutikker og lignende steder. I butikken står de gerne i en kølemontre, da de ellers har tendens til at revne. Især om sommeren når det bliver rigtig varmt, udvider skummet sig, og så kan problemet opstå.

Flødeboller er populære
Flødebollen, En Dansk Opfindelse?

Dette er et spørgsmål mange nok vil svare ja til, efter lidt betænkningstid. Faktisk blev den første flødebolle, ifølge Wikipedia lavet ca. i år 1800. Og de fleste forbinder da også flødebollen med noget meget dansk. Første gang den blev sat i produktion til massefremstilling i Danmark, var omkring år 1905. Til at begynde med kaldte man dem negerboller eller negerkys, men da man i dag forbinder det med noget diskriminerende, har man lavet navnet om, så vi i dag kender dem som flødeboller, eller kokosboller hvis der er kokos‐krymmel på toppen. Flødeboller er jo egentlig også et mere sigende navn om denne kage, end negerboller. 

Men spørgsmålet står stadigvæk, er flødebollen en dansk opfindelse? Faktisk kan man hvis man søger på internettet, finde ud af at der er en del diskussioner om emnet. Og man er ganske enkelt ikke enige. Hvis man dog går lidt dybere ind i emnet, vil man finde ud af at en skotsk flødebolle‐producent i 1895 producerede sine første masseproducerede flødeboller til salg. Så selvom flødebollen første gang blev introduceret ca. i år 1800 i Danmark, så blev den for første gang sat i produktion i Skotland før end i Danmark. Så svaret er måske stadig til diskussion, afhængig af hvordan man ser på det. Men hvis du selv ønsker at gå endnu dybere ned i emnet, så findes der en bog på hele 326 sider, udgivet af forlaget SKALK, kaldet “Den Danske Chokolade Historie”. Her kan du finde hele den uddybende historie om flødebollen og dens tilblivelse. 

Flødebollen, En Dansk Opfindelse?
Når Usund Er Sund… Sådan Da

Flødeboller går ind under kategorien kager, og de fleste vil nok ikke betegne den som videre sund. Alligevel kan du faktisk finde flere mineraler og vitaminer i den, som nok vil overraske nogle. I flødeboller kan du blandt andet finde kalium, natrium, proteiner og koffein fra chokoladen. Desuden kan du også finde vitamin A, vitamin D, vitamin C, vitamin B6, samt jern og magnesium. Hvem skulle have troet det! Så næste gang du sætter tænderne i en flødebolle, behøver du måske ikke have helt så dårlig samvittighed.

Flødeboller
Det Store Udvalg Af Flødeboller

Som skrevet er flødebollen blevet en meget populær spise i dag. Det har da også bevirket en opblomstring af flødebolle‐producenter i Danmark. Den gode gamle, som de fleste kender fra deres barndom, er Samba‐flødebollen. Det er en god gedigen flødebolle, som man nemt kan spise i massevis, og som egner sig til børn og sliksultne voksne. Samba er dog i dag blevet opkøbt af nok den største flødebolle‐producent i Danmark pt, nemlig Spangsberg. Spangsberg er nået så vidt, at de sågar har åbnet decideret flødebolle‐butikker i Danmark, hvor de ikke sælger andet end… flødeboller. 

Hvis du mere er til de finere varer som gourmet‐flødeboller, så finder vi her bl.a. Frellsen, Summerbird, og måske især Peter Beier. Alle har de det til fælles, at de laver flødeboller af høj kvalitet, samtidig med de også er eksperimenterende og kreative i deres kreationer. Skribentens personlige favorit, er og bliver dog Summerbird, med deres tykke marcipanbunde og tykke mørke chokoladeskal.

Den Populære Flødebolle

Lær At Lave Dine Egne Flødeboller

Hvis du skulle have fået den fantastiske idé at lave dine egne håndlavede flødeboller, så er der rig mulighed for det. Et forholdsvis nyt fænomen er nemlig opstået. Det er de såkaldte flødebollekurser, hvor du lærer at lave dine egne håndlavede flødeboller fra bunden af. Flødebollekurser findes i dag over hele landet. Især i de større byer er der rig mulighed for at finde et flødebollekursus som du kan tilmelde dig. I denne artikel vil vi dog fokusere på Københavnsområdet, og her finder du især mange muligheder for at komme på et flødebollekursus. Der er mange udbydere, men i denne artikel vil vi fokusere på én af dem, nemlig Social Foodies som vi specielt er glade for.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: