Sjove & Personlige Fars Dags Gaver Som Han Vil Elske At Modtage

Fars dag gave er noget vi alle skal købe, men hvorfor er det altid så pokkers svært at finde den helt rette ting. Det er altid svært at finde det helt rigtige til sin far, for man vil jo gerne finde noget specielt, der ikke bare er fundet i sidste øjeblik. Men det er ikke så umuligt som det måske kan virke, for man skal bare tænke lidt over det og huske på at det er ens far. Han vil elske sin gave uanset hvad man giver ham, for den er givet af kærlighed og det er hvad der virkelig tæller.

Det værste man kan gøre, er blot at købe en gave ”fordi man skal”, for så er man da helt sikker på at det ikke er den rette gave man finder. Så er det derimod en gave, der bare ryger i skabet og bliver glemt. Så gør det til din opgave at finde den rette fars dag gave, som han aldrig glemmer. Lad os se nærmere på lidt fars dags gave inspiration.

Søde & Personlige Fars Dags Gaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Giv din far en sjov plakat med ren far-humor han helt sikkert kan nikke genkendende til. Det er sjovt for hele familien at se de samme citater på en plakat, som man hører til hverdag. Med Dialægt citatplakaten er du sikker på at få et godt grin.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvad giver man til manden som har alt? En stak med gode bøger. Find dine egne yndlings, eller gå på udgik i forslag til gode far bøger. Der vil helt sikkert være en masse gode bøger, han ikke har fået læst endnu.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Drikker din far hele tiden den samme ene type vin? Med en vinsmagning kan du give ham mulighed for at smage mange lækre typer vine. Måske kan det udvide hans horisonter og resultere i en ekstra lækker flaske vin næste juleaften.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Madlavningen bliver gjort både sjovere og nemmere med japanske køkkenknive. De er perfekte til faren som elsker at lave mad og godt kan lide ordentligt værktøj. Køkkenknivene er perfekte til alt fra steak til kartofler og så ser de flotte ud, når de hænger i køkkenet.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Elsker din far at lave mad eller ville han gerne blive dygtigere? Med et madkursus kan han hurtigt lære at lave mange forskellige retter. Det er både en sjov oplevelse for ham og kan komme resten af familien til gode.

6. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hjælp din far med at pynte hans stue eller værelse op, men en flot indrammet plakat. Du kan selv vælge blandt et væld af flotte citatplakater. Ligegyldigt hvilken citatplakat du vælger, vil han tænke på dig, hver gang han kigger på den.

7. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Er din far glad for fart over feltet og vilde oplevelser? Så er en mulighed for at køre djævleræs lige noget for ham. Her lærer han hvordan man gør og får mulighed for at låne en bil. Giv ham en eftermiddag fyldt med spænding og fart.

8. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Ens nøgler er noget af det man bruger allermest. Ved at give din far en personlig nøglering, kan du gøre det lidt mere specielt. Skriv hans navn på, for han aldrig mister dem. Eller indgraver en hyggelig inside joke, han kan smile over.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Er din far vild med gin? Så giv ham en aften fyldt med et kæmpe udvalg af lækre og luksuriøse flasker gin. Her kan han finde ud af de mange forskellige smage og få mulighed for at købe sine yndlings med hjem.

10. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Find et udvalg af hyggelige billeder af familien, ferier, ham eller dig at lægge i en fotocollage. Det er den perfekte sentimentale gave at give til din far. Især hvis alle børnene er flyttet hjemmefra, kan en fotocollage være god til at huske gode minder sammen.

11. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Mange fædre eller vilde med en god fadøl til maden. Har din far drukket den samme type Tuborg hele livet? Så er det måske tid til at prøve nogle nye og spændende typer øl til ølsmagning. Her kan han prøve alt fra IPA til mørke stouts.

12. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Giv din far en flot og dekorativ museums plakat, som kan pynte på væggene. Om han er vild med design og kunst eller bare godt kan lide noget smukt at kigge på er denne plakat et sikkert hit. Den vil bringe farver og god stil indendørs.

13. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Lad din far få en spændende og anderledes restaurantoplevelse med dinner in the dark. Her kan han opleve hvordan det er at spise aftensmad helt uden sin synssans. Fordi rummet er mørkt, bliver ens andre sanser skærpet. Det kan være udfordrende og interessant at opleve mad på en ny måde.

14. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Kan din far lide højder og spænding i nye oplevelser? Så er denne oplevelsesgave perfekt til ham. Her kan han få lov til at opleve hvordan svæveflyvning virker og sidde inde i flyet. Det kan være udfordrende og sjovt på samme tid.

15. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Giv din far mulighed for at opgradere sine fisketure med et kursus i undervandsjagt. Her kan han få undervisning i at dykke og jage fisk under vandet. Det kombinerer sport og fiskning på samme tid og er en god fysisk aktivitet at lave.

16. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvilken far har ikke altid drømt om at køre i sportsbil? Selvom det er en dyr gave at skulle købe ham en helt ny bil, kan du stadig lade ham prøvekøre en. Her får han mulighed for at prøve at køre i en super lækker bil i topform.

17. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Giv din far en lækker og rolig oplevelse med Tapas For 2. Tag selv med ham, giv dine forældre en hyggeaften eller lad ham vælge en ven. Tapas er for alle og giver mulighed for lidt kvalitetstid med lækker mad tilberedt til ham.

18. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Har din far haft en barndomsdrøm om at blive pilot, som han aldrig har fået udlevet? Med pilot for en dag kan du give ham muligheden for at opleve, hvordan det ville være. Det er en sjov og lærerig oplevelse at få lov at lære, hvordan man flyver et fly.

19. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Bor din far i nærheden af gode strande, kan du give ham et kitesurfing kursus. Det er en sjov måde at dyrke sport på og få brændt lidt ekstra energi. Når han først har taget kurset, kan han selv give sig i kast med kitesurfing alene bagefter.

20. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Big Swing er den ultimative test af ekstremsport og højdeskræk. Tør din far klatre op på en platform i 40 meters højde og tage skridtet ud i den tomme luft? Så kan du give ham denne spændende oplevelsesgave, der med garanti vil skabe sus i maven.

21. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Sommeren skal nydes i bølgernes brus, og med GoBoat København kan din far tage hele familien med. Lej en GoBoat og sejl rundt på vandet i København sammen. I bestemmer selv tempo og hvor I sejler. Det er den perfekte måde at nyde udsigten af byen og få frisk luft.

Bor din far ikke tæt på København, så har GoBoat også muligheder i Aalborg og Odense.

22. GO DREAM gavekort tak far

Priser fra: 299 kr.
Køb et gavekort til din far med et stort tak. Han kan vælge mellem hele 400 oplevelser i Danmark og EU. Nogle oplevelser er kun for din far, mens andre kan nydes med en ledsager. Med gavekortet kan din far helt selv vælge, hvad han vil bruge sin gave på.

23. Trådløs oplader

Priser fra: 329 kr.
En mobiloplader er en af de ting, vi alle skal bruge. Men det kan være irriterende at bøvle med ledninger, der går i hårdknude og ikke er lange nok. Løsningen på dette er en trådløs mobiloplader. Placer din smartphone på X’et og din smartphone oplades hurtigt helt uden brug af kabler. En trådløs oplader fra SACKit skiller sig ud ved rent faktisk at pynte i hjemmet med sit stærke design og eksklusive materialer.

24. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så din far altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

25. Proteinpulver

Pris: 219 kr.

Skal du give en gave til en der træner, går op i sin sundhed eller måske sit udseende, så er Wispy’s proteinpulver den perfekte gave. Proteinpulveret fra Wispy har en vidunderlig smag og findes i mange forskellige smagsvarianter. Proteinpulveret er desuden af allerhøjeste kvalitet og udviklet i Danmark.

Ideer Til Fars Dags Gave

Når du står og skal bruge gode ideer til fars dags gave, så kan man hurtigt føle at det bliver lidt svært. Først og fremmest fordi fars dag har det med at komme snigende og at man egentlig havde glemt den, indtil man så den reklame i tv eller på Facebook. Heldigvis er det aldrig for sent at finde en god gave til far, og her hos Gaveavisen er vi leveringsdygtige med alle de bedste gaver, som man kunne forestille sig. Der er noget for enhver smag og ikke mindst for enhver pengepung, så det er altså lige meget om du er fattig studerende. Man kan altid finde en god gave til far på fars dag.

Men hvad kan din far lide? Er han glad for gadgets og elektronik? Så giver det jo mening at finde en gave indenfor lige netop det felt. Er han mere til god mad og drikke? Så kunne en lækker vinsmagning eller et kokkekursus måske være vejen frem. Der er nok at tage af.

Er din far en rigtig vildmand, der elsker at presse sig selv? Så giv ham et gavekort til Urban High Roping eller måske til et tandemspring. Det er noget, der kan få adrenalinen til at bruse og lokke smilet frem hos selv den mest stoiske far.

Uanset hvad, så er det vigtigste at du finder en gave, der kommer fra hjertet og som din far bliver glad for. Hvis du gør dit bedste, så kan man ikke bede om mere og så skal du nok få de bedste ideer til fars dags gave.

fars dag gave

Personlig Fars Dags Gave

Når ens dejlige far skal fejres på fars dag, så er det vigtigt, at man finder den helt rette gave til ham. Fars dag går ofte manges næse forbi, fordi det som regel er mors dag, der bliver betegnet som den vigtigste. Men far har altså også fortjent at blive fejret, så sørg for at der kommer et stort, fedt kryds i kalenderen på fars dag, så han ikke glemmer hvor meget han egentlig betyder for jer.

Far har fortjent at blive fejret fordi det er ham, der altid passer på en og som man altid kan ringe til, hvis man skal have hængt en hylde op eller hvis der er knuder med bilen. Det er også ham, som man legede vilde lege med som barn. Ham der lærte en at cykle og som samlede en op igen, når man væltede. Han har gang på gang vist, at man er det vigtigste i hans liv og det skal han belønnes for.

Vis derfor din far at han er noget af det vigtigste i dit liv med en personlig fars dags gave, som er tilpasset specielt til ham. Der findes rigtigt mange gode gaver man kan give, som kan gøres personlige eller som er specifikt lavet til fars dag, så en hurtig søgning på nettet kan klare den sag. Hvis du er lidt kreativ, kan du selv lave en personlige fars dags gave og der er ingen tvivl om, at det er blandt de mest populære gaver for fædre. Valget er dit og du kan være sikker på at din far bliver glad uanset hvad.

fars dags gaver

Den Perfekte Fars Dag Gave

Før man køber en gave til fars dag, så skal man tjekke sit budget, så man ikke ender med at købe noget, der er over ens budget. Det er på ingen måde mængden af penge man køber for, der betyder noget. Tværtimod, så kan en lille, men personlig gave betyde så meget mere end nogen luksusgave. Det betyder dog ikke at man ikke må købe noget, der er i den lidt mere kostbare ende. Man skal blot sikre sig, at det er en gave, der virkelig er brug for og ikke en man køber for at virke stor i slaget.

En god måde at finde en god gave på er ved at studere din fars vaner. Hvad laver han i sin fritid? Ser han mange film? Hører man meget musik? Løber han? Mulighederne er mange, så vælg en gave, der passer specifikt til din fars hobbyer og interesser. På den måde fornemmer han hvordan du har tænkt over gave og købt den med masser af omtanke. At gaven så også er praktisk, er blot endnu bedre.

Hvis han er løber, kan man f.eks. give ham et par nye løbesko eller måske et armbånd til hans smartphone. Hvis han elsker gode film, er en Blu-ray eller to det helt rette. Der er som sagt masser at vælge imellem og hvis man tænker sig lidt om, så kan man nemt finde den perfekte fars dags gave ide.

Men en gave kan også nemt være personlig og hjemmelavet. Det handler blot om at kende modtageren godt, og er der nogen mand man kender bedre end sin egen far?

fars dags gave

Fars Dag Gave Fra Datter

Når man som datter står og skal finde den helt perfekte gave til fars dag, så kan man hurtigt rende panden mod en mur, for det skal jo gerne være noget ud over det sædvanlige. Det skal ikke bare være noget, som bliver glemt efter et par dage eller som man har købt i supermarkedet i sidste øjeblik. Nej, en god fars dag gave fra datter er noget, der kræver omtanke og forberedelse. Så Gaveavisen har tænkt lidt over sagen og her er vores ideer til, hvordan man som datter vælger den rette fars dags gave til sin kære farmand.

Først og fremmest bør du sætte dig ned og tænke lidt over, hvad din far er for en type. Er han den stillesiddende type, der sjældent foretager sig det helt vilde? Så skal man nok ikke give ham er gavekort til et faldskærmsudspring eller et dykkerkursus. Men hvis han på den anden side er bilglad, kunne det være at en tur i Ferrari eller Lamborghini kunne få ham op af stolen. Der er mange gode ideer og en lækker whiskysmagning eller ølsmagning er også noget, der emmer lidt af mandehørm og som enhver far vil kunne sætte pris på.

Men husk nu, at du som hans datter er det dyrebareste han har. Derfor kan det være en god ide med en oplevelsesgave, som I kan dele. Tag ham med ud at spise eller tilmeld jer et madlavningskursus, hvor I kan tilbringe en dag sammen med hyggelige aktiviteter. Vælg det der passer til din far og giv ham de bedste fars dag gave fra datter.

farsdagsgave

Fars Dag Gave Fra Søn

Som sin fars søn vil man jo gerne kunne imponere den gamle en smule, for ens far er jo det evige forbillede for en ung mand. Men hvordan gør man så det? Hvordan får man ham til at nikke tilfreds og med det der blik, som siger: ”Godt klaret, knægt.”? Det er der faktisk mange måder at gøre på, men en af de mest oplagte er at man finder på en god gave til fars dag. For fars dag er måske ikke noget, som han går og snakker om, men enhver far sætter pris på at blive fejret på denne særlige dag. Så glem den endelig ikke.

Hvor tit har man ikke fået de fedeste gaver fra sin far? Hele ens barndom har ens far (og mor) sørget for at der lå gaver under juletræet og til fødselsdage. Nu er det på tide at gengælde tjenesten og finde den helt perfekte fars dag gave fra søn. Heldigvis kan Gaveavisen hjælpe dig lidt på vej, så du kan finde den gave, som han aldrig glemmer igen.

De bedste gaver er dem, som man kan dele med nogen, som man holder af. Så derfor mener vi at det er oplagt med en oplevelsesgave til fars dag. Arranger en mandetur med din far, hvor i kan komme hinanden nærmere og få snakket på en måde, som kun fædre og sønner kan. Dette kan man gøre på en lejrtur, over en luksusmiddag eller mens man dyrker andre vilde oplevelser. Vær kreativ og vis din far, at du kan finde på den bedste fars dag gave fra søn.

gaver til fars dag

Oplevelser Som Fars Dag Gave

En personlige fars dags gave er noget, der altid bringer glæde. En sådan gave kan få smilet frem hos enhver og det er jo lige det man gerne vil opnå med en farsdag gave. Men hvis nu man har en far, der ikke rigtigt ønsker sig materielle goder, så kan man altså stå med håret i postkassen og ikke vide hvad man skal stille op. Det kan være så frustrerende, men det er heldigvis muligt at finde alternative gaver, som vil tilfredsstille enhver, også dem der ikke ønsker sig noget.

Oplevelsesgaver er en oplagt gave til manden der har alt og det kan være alt fra en helikoptertur til en whiskysmagning. Gaveavisen har masser af fars dag gave ideer og hvis du leder efter det helt rigtigt til din far, kan du med garanti finde det her.

En af de ting, der virkelig er godt ved en oplevelsesgave, er at man kan opleve tingene sammen. Gør en tur ud af det og få en oplevelse sammen med din far. Det er noget, der kan være med til at knytte stærke bånd og minde jer om den nære relation. Hvorfor tage alene til en ølsmagning, når man kan gøre det til en fælles oplevelse og et virkelig godt minde? En tur i helikopter over København er da meget sjovere, hvis man har nogen med sig, man kan nyde det med. Gaver til fars dag kan altså være meget mere end blot materielle ting. Det kan også være fælles oplevelser.

Anbefalet fars dag oplevelser: WhiskysmagningUndervandsjagt KursusPilot For En DagPølsekursusGå Amok I En PølsevognØlbrygning Kursus

fars dag gaver
Sørg For At Fars Dag Handler Om Ham

Når man skal købe gaver til fars dag, så kan man nemt blive grebet af den der forvildede tanke, at man vil give den bedste gave. Det er imidlertid ikke hvad det handler om. Tværtimod, så er det ikke gaven men dagen hovedperson, der er den vigtige. Det er fars dag og derfor skal man sikre sig at det er ham det handler om.

Sørg for at han får en masse oplevelser som han nyder og som er skræddersyede til ham. Det kan være en speciel morgenmad eller frokost, med alle de ting han elsker mest. Men det kan også være en oplevelse som han altid har ønsket sig at prøve. Hvis han har benzin i blodet, så kunne en tur i en sportsvogn være lige det, der skal til for at han føler sig speciel. Det er trodsalt en drengedrøm for de fleste mænd, så der kunne være den perfekte fars dag gave fra datter eller søn.

Gaveavisen har et kæmpe udvalg af gaver fars dag, som vil være perfekte til din far. Der er oplevelser og meget mere, som vil få ham til at føle sig helt speciel, men man kan også vælge små personlige gaver, der kan fungere som symbol på ens kærlighed til ham. Det vil smelte enhver fars hjerte og som man siger, så er det tanken der tæller.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: