Sjove & Hyggelige Familiegaver Som Hele Familien Vil Elske

Familiegaver er som man nok hurtigt kan konkludere en gave, der ikke blot skal gives til en enkelt person, men som skal komme hele familien til gavn og glæde. Det er ikke så tit, at man kommer i en situation, hvor man skal give en hel familien én gave, men det kan altså ske og så er det vigtigt, at man er ordentlig forberedt. Der er nemlig masser af gode forslag til hvad man kan give som familie gaver, hvis man bare tænker sig ordentligt om. 

Man giver typisk familiegaver, når der ikke er nogen specifik hovedperson til en fest. Så hvis du er inviteret til en fest, hvor der ikke er en fødselar eller lign, så kan man passende komme med en gave til hele familien. Det er en yderst betænksom ting at gøre og du kan være sikker på, at det er noget der bliver taget vel imod. Men der er naturligvis altid det store dilemma omkring, hvad man skal give i familiegave, for der er som bekendt ingen hvis smag er helt ens. 

Frygt dog ej, for der er masser af hjælp at hente her på siden. Vi har altid et stort og varieret udvalg af gode gaver, der vil glæde voksne såvel som børn. Der er altså rig mulighed for at finde en rigtig god gave, som hele familien vil kunne få glæde af. Så tag et kig i vores udvalg og se om ikke, der skulle være noget der frister dig.

Hyggelige & Personlige Familiegaver

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

6. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

7. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

11. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

12. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

13. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

14. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

15. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

16. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

17. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

18. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

19. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

20. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

21. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

22. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

Hvad Skal Man Give I Familiegave?

Hvis du har besluttet at du vil giver gaver til familie, så kan du med fordel starte med at lægge et budget. Hvor meget man vil bruge på en gave, er jo afgørende, hvis man gerne vil undgå at søge rundt på må og få. Hvis man ikke synes man har råd til en passende gave, så kan det være en rigtigt gode ide at slå sig sammen med andre inviterede. Fællesgaver kan blive meget dyrere og dermed også mere interessante. Det betyder dog også, at der kommer færre gaver, så vurder om det skal være kvalitet eller kvantitet.

Men det er faktisk også muligt at finde fine gaver, der ikke nødvendigvis koster spidsen af en jetjager. Hvis det er en meget social familie, der elsker hyggeligt samvær, så er et godt brætspil altid en virkelig god ide. Det er noget som familien kan samle sig om og hygge med på de lange vinteraftener. Man kan naturligvis også finde på andre hyggelige gaver, hvor man tilbringer tid sammen. Men brætspil er en klassiker, hvis man ikke har alverdens penge til rådighed.

familiegaver

Gode Familiegaver

Har du planer om at finde en fælles gave til hele familien? Så har du helt sikkert tænkt hvad er er enlig en god familiegave? For vi ønsker naturligvis alle at give gode familiegaver som både de store og små i familien vil blive utrolig glade for. Oftest når man skal finde gode familiegaver bør man kigge efter oplevelsesgaver, da dette vil give en masse kvalitetstid for hele familien. dette kunne eksempelvis give anledning til at tage en hel weekend ud af kalenderen og bare nyde samværet fra ens familie.

Gode oplevelser hvor alle i familien kan være med kunne eksempelvis være GoBoat København, Go High Klatrepark eller et flødebollekursus. Der findes ualmindelig mange gode oplevelser rundt om i Danmark hvor alle i familien kan være med. Det handler bare om at være lidt kreativ og finde inspiration fra familie og venner. Ligeledes kan hyggelige brætspil være en aldeles fremragende familiegave, da der her er tale om en hyggelig gave som familien i tide og utide kan samles omkring med venner og resten af familien.

Gode Familiegaver

Oplevelser Som Familiegave

Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra med sin familiegave, så kan man med fordel købe et gavekort til en sjov oplevelse. Det er er en original og yderst passende gave, som giver familien mulighed for at tilbringe tid sammen, og ovenikøbet en få en dejlig oplevelse. Der er masser af forskellige oplevelser at vælge imellem, så der er altså både noget til den eventyrlystne familie, men også til familien, der gerne vil have en rolig og hyggelig dag. 

En af de oplevelser, som vil give hele familien et uforglemmelige minde, er en ballonflyvning. Der får de mulighed for at se verden lidt fra oven. Det kræver naturligvis at man ikke er bange for højder, men derudover er det en oplevelse som hele familien vil kunne nyde. Skal det være lidt mindre grænseoverskridende, så er Bridgewalking Lillebælt også et godt valg. Her får man mulighed for at gå oppe på Lillebæltsbroen, hvilket giver en helt utrolig udsigt og det er helt sikker noget børnene vil elske.

Eksempler på Oplevelser for hele familien: KokkeskoleFlødebollekursusBagekursusKagekursusGå Amok I En PølsevognGoBoat

familie gaver
Hvornår Giver Man Familiegaver?

Som nævnt tidligere, så er familiegaver lidt svære at hitte ud af til tider. For hvornår skal man give dem? Vi har heldigvis et par gode bud på, hvornår det er passende med en familiegave.

Til jul kan en familiegave være ganske god, men dette skal dog primært være som supplerende gave, da det stadig er vigtigt at ungerne får deres egne gaver. Men det kan dog være en sjov lille ekstra gave, som hele familien kan nyde i fællesskab. Det kan også være en passende ting, hvis familien har haft et skelsættende øjeblik, såsom flytning eller måske et nyt familiemedlem. Alt hvor hele familien har noget at fejre og hvor, der ikke er en specifik hovedperson. 

Det er heldigvis ikke umuligt at afgøre, hvornår gave til familie er passende, så vær ikke bekymret. Vælg den rette gave, som vil glæde alle i familien. Så kan du være sikker på, at den bliver taget rigtigt godt imod.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0