Sjove & Hyggelige Familiegaver Som Hele Familien Vil Elske

Familiegaver er som man nok hurtigt kan konkludere en gave, der ikke blot skal gives til en enkelt person, men som skal komme hele familien til gavn og glæde. Det er ikke så tit, at man kommer i en situation, hvor man skal give en hel familien én gave, men det kan altså ske og så er det vigtigt, at man er ordentlig forberedt. Der er nemlig masser af gode forslag til hvad man kan give som familie gaver, hvis man bare tænker sig ordentligt om. 

Man giver typisk familiegaver, når der ikke er nogen specifik hovedperson til en fest. Så hvis du er inviteret til en fest, hvor der ikke er en fødselar eller lign, så kan man passende komme med en gave til hele familien. Det er en yderst betænksom ting at gøre og du kan være sikker på, at det er noget der bliver taget vel imod. Men der er naturligvis altid det store dilemma omkring, hvad man skal give i familiegave, for der er som bekendt ingen hvis smag er helt ens. 

Frygt dog ej, for der er masser af hjælp at hente her på siden. Vi har altid et stort og varieret udvalg af gode gaver, der vil glæde voksne såvel som børn. Der er altså rig mulighed for at finde en rigtig god gave, som hele familien vil kunne få glæde af. Så tag et kig i vores udvalg og se om ikke, der skulle være noget der frister dig.

Hyggelige & Personlige Familiegaver

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
En af de helt store udfordringer ved at give en familiegave er at finde noget, som hele familien vil blive glad for. Med dette åbne gavekort til Du Glemmer Det Aldrig kan de selv vælge mellem over 400 oplevelser. Der er altså helt sikkert noget, som alle gerne vil opleve.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Inviter hele familien op på Den Gamle Lillebæltsbro, hvis de altså ikke lider af højdeskræk. Bridgewalking Lillebælt er en skøn familiegave til de eventyrlystne, der skal have en helt særlig oplevelse. Her er der garanti for vind i håret, et par ekstra sommerfugle i maven og en helt fantastisk udsigt.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
En vinsmagning er en herlig familiegave til dem, der fortjener en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Her får man lov at smage på mange forskellige druer, mens man lærer meget mere om den søde vin. Det kan kun blive en skøn aften i godt selskab med hele familien.

4. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du gerne give en helt særlig familiegave? Så bør du glæde dem med denne helt fantastiske ballonflyvning. Der er garanti for sus i maven, når man svæver højt op over skyerne under en varmluftballon. Udsigten er helt fantastisk deroppefra, og det vil med garanti blive en uforglemmelig oplevelse.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Glæd den madglade familie med et hyggeligt madkursus i familiegave. Der findes et hav af forskellige madkurser rundt omkring i landet, så der er helt sikkert et tæt på familien. Vælg et kursus i skandinavisk gourmet eller måske en sushi-skole hos Sushi Saiko. Uanset hvad kan det kun blive en herlig og velsmagende oplevelse.

6. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En anden herlig oplevelsesgave til familie er en skøn ginsmagning. Det er en skøn oplevelse for de voksne, der holder af en kold gin & tonic efter en lang dag. Der er flere forskellige ginsmagninger med hver deres særpræg. Vælg for eksempel en ginsmagning hos Copenhagen Distillery eller en virtuel ginsmagning hos Njord Gin.

7. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Glæd hele familien med Tivoli Årskort i familiegave. Der er intet skønnere end at gå en tur i den smukke have på en forårsdag, og om vinteren kan man komme ind for at se de smukke vinterdekorationer. For de friske kan man også tage en tur i Dæmonen eller måske Den Gamle Rutsjebane.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Leder du efter en gave til familien med voksne børn, der holder af øl? Så vil de med garanti elske at få et gavekort til en ølsmagning i familiegave. Der er mange forskellige ølsmagninger at vælge imellem, hvor man får lov at smage på nye og spændende øl. Måske får man endda en ny favorit.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du gerne give en anderledes familiegave? Så er Dinner In The Dark lige den oplevelse, som du går og leder efter. Her spiser man en lækker middag i et helt mørkt rum, hvilket får en til at smage på maden på en helt ny måde. Man indser virkelig, hvor meget man bruger sin synssans.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Familien med en sød tand vil med garanti elske at få et flødebollekursus i familiegave. Der findes flødebollekurser i hele landet, hvor man selv får lov at kreere sine egne lækre flødeboller. Der er masser af smagsprøver undervejs, og man får lov at få flødebollerne med hjem bagefter.

11. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Leder du efter den helt perfekte familiegave til dem, der har alt? Så er biografbilletter en herlig gaveidé, som stort set alle vil elske at få. For hvem holder ikke af at se en god film? Familien kan helt selv vælge, om de vil se en ny science-fiction film eller måske en gammel klassiker.

12. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Er du på udkig efter en helt særlig gave til familien, der fortjener en uforglemmelig oplevelse? Så er et gavekort til en vild helikoptertur lige det, du leder efter. Det er helt fantastisk at flyve rundt i luften og se landskabet og monumenterne oppefra. Det er en fed oplevelse, man sent vil glemme.

13. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.
Et gavekort til en 3-retters menu for 2 er en skøn familiegave til parret, der fortjener at få en hyggelig middag sammen. De kan selv vælge restaurant eller café, og så er det bare at lyde de lækre retter, mens de kan tale om alt mellem himmel og jord.

14. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Glæd den aktive familie med Urban High Roping i familiegave. Det handler om ikke at være højdeskræk, når man bevæger sig rundt i rebbanerne i 50 meters højde. Man får 3-4 timer på banen, og det hele afsluttes med en tur i fire kæmpestore svævebaner. Det bliver en sjov og vild oplevelse.

15. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.
Leder du efter en oplevelsesgave til familien, der bor i nærheden af København? Så bør du give dem et gavekort til en byvandring med Gadens Stemmer. Her lærer man om livet på gaden bag hovedstadens pæne facade, der har sine helt egne spilleregler. Der er garanti for nye indsigter og større forståelse for livet på kanten.

16. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
Glæd familien med en vild oplevelse i familiegave, der vil få hjertet til at slå lidt hurtigere. Go High Klatring på Kragerup Gods er en seks kilometer lang klatrepark med baner højt over jorden. Den højeste bane er hele 28 meter over jorden, så det handler om ikke at være højdeskræk.

17. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Et gavekort til tapas for 2 er en skøn familiegave til parret, der fortjener en hyggelig aften sammen. Her får man alle de spanske delikatesser, som man kan spise. Tapasrestauranter er kendte for deres hyggelige atmosfære, så det vil med garanti blive en skøn aften i godt selskab.

18. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Glæd familien, der bor nær København, med en tur på hovedstadens kanaler i familiegave. På en tur med GoBoat København kan man se de smukke bygninger og monumenter glide forbi, mens man nyder en herlig picnic og måske et spil kort i båden. Det er en skøn familieaktivitet på en varm sommerdag.

19. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Hvis man bor i nærheden af Aarhus, så bør man helt klart prøve Food Walk. Der er nemlig et hav af store og små spisesteder, som bare venter på at blive opdaget. På en Food Walk tager man på opdagelse i Smilets By, mens man får fortællinger om byen og maden. Det er en herlig oplevelse for hele familien.

20. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.
Det er de færreste af os, der går og tænker over, hvordan det føles at leve uden at have et sted at bo. På en guidet tur med en hjemløs får man en byvandring med en hjemløs som guide. Man får et helt unikt indblik i livet på kanten med misbrug og uskrevne gaderegler. En øjenåbnende oplevelse for familie.

21. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke pizza? Forkæl familien med et herligt pizzakursus i familiegave, hvor de sammen kan lære at lave den perfekte bund og det skønneste fyld. Der er garanti for en hyggelig og lærerig dag, og så kan de altid selv lave de lækreste gourmetpizzaer derhjemme bagefter.

22. Klatring København

Priser fra: 250 kr.
Klatring København er en sjov og udfordrende oplevelse for den aktive familie. Her får man først en instruktion i grundteknikker, og så kan man ellers slippe sin indre Spiderman løs. Det vil med garanti blive en sjov dag, og så er der måske lidt ømme muskler dagen efter.

Hvad Skal Man Give I Familiegave?

Hvis du har besluttet at du vil giver gaver til familie, så kan du med fordel starte med at lægge et budget. Hvor meget man vil bruge på en gave, er jo afgørende, hvis man gerne vil undgå at søge rundt på må og få. Hvis man ikke synes man har råd til en passende gave, så kan det være en rigtigt gode ide at slå sig sammen med andre inviterede. Fællesgaver kan blive meget dyrere og dermed også mere interessante. Det betyder dog også, at der kommer færre gaver, så vurder om det skal være kvalitet eller kvantitet.

Men det er faktisk også muligt at finde fine gaver, der ikke nødvendigvis koster spidsen af en jetjager. Hvis det er en meget social familie, der elsker hyggeligt samvær, så er et godt brætspil altid en virkelig god ide. Det er noget som familien kan samle sig om og hygge med på de lange vinteraftener. Man kan naturligvis også finde på andre hyggelige gaver, hvor man tilbringer tid sammen. Men brætspil er en klassiker, hvis man ikke har alverdens penge til rådighed.

familiegaver

Gode Familiegaver

Har du planer om at finde en fælles gave til hele familien? Så har du helt sikkert tænkt hvad er er enlig en god familiegave? For vi ønsker naturligvis alle at give gode familiegaver som både de store og små i familien vil blive utrolig glade for. Oftest når man skal finde gode familiegaver bør man kigge efter oplevelsesgaver, da dette vil give en masse kvalitetstid for hele familien. dette kunne eksempelvis give anledning til at tage en hel weekend ud af kalenderen og bare nyde samværet fra ens familie.

Gode oplevelser hvor alle i familien kan være med kunne eksempelvis være GoBoat København, Go High Klatrepark eller et flødebollekursus. Der findes ualmindelig mange gode oplevelser rundt om i Danmark hvor alle i familien kan være med. Det handler bare om at være lidt kreativ og finde inspiration fra familie og venner. Ligeledes kan hyggelige brætspil være en aldeles fremragende familiegave, da der her er tale om en hyggelig gave som familien i tide og utide kan samles omkring med venner og resten af familien.

Gode Familiegaver

Oplevelser Som Familiegave

Hvis man gerne vil gøre lidt ekstra med sin familiegave, så kan man med fordel købe et gavekort til en sjov oplevelse. Det er er en original og yderst passende gave, som giver familien mulighed for at tilbringe tid sammen, og ovenikøbet en få en dejlig oplevelse. Der er masser af forskellige oplevelser at vælge imellem, så der er altså både noget til den eventyrlystne familie, men også til familien, der gerne vil have en rolig og hyggelig dag. 

En af de oplevelser, som vil give hele familien et uforglemmelige minde, er en ballonflyvning. Der får de mulighed for at se verden lidt fra oven. Det kræver naturligvis at man ikke er bange for højder, men derudover er det en oplevelse som hele familien vil kunne nyde. Skal det være lidt mindre grænseoverskridende, så er Bridgewalking Lillebælt også et godt valg. Her får man mulighed for at gå oppe på Lillebæltsbroen, hvilket giver en helt utrolig udsigt og det er helt sikker noget børnene vil elske.

Eksempler på Oplevelser for hele familien: KokkeskoleFlødebollekursusBagekursusKagekursusGå Amok I En PølsevognGoBoat

familie gaver
Hvornår Giver Man Familiegaver?

Som nævnt tidligere, så er familiegaver lidt svære at hitte ud af til tider. For hvornår skal man give dem? Vi har heldigvis et par gode bud på, hvornår det er passende med en familiegave.

Til jul kan en familiegave være ganske god, men dette skal dog primært være som supplerende gave, da det stadig er vigtigt at ungerne får deres egne gaver. Men det kan dog være en sjov lille ekstra gave, som hele familien kan nyde i fællesskab. Det kan også være en passende ting, hvis familien har haft et skelsættende øjeblik, såsom flytning eller måske et nyt familiemedlem. Alt hvor hele familien har noget at fejre og hvor, der ikke er en specifik hovedperson. 

Det er heldigvis ikke umuligt at afgøre, hvornår gave til familie er passende, så vær ikke bekymret. Vælg den rette gave, som vil glæde alle i familien. Så kan du være sikker på, at den bliver taget rigtigt godt imod.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: