Faldskærmsudspring Over Sjælland, Fyn Eller Jylland - Hop Ud I Faldskærm

Faldskærmsudspring – Mange drømmer et helt liv om at tage springet ud i det blå med en faldskærm på ryggen fra flere kilometers højde. Tanken om det frie fald er både dragende, spændende og skræmmende på én gang. Drømmen om at flyve fri som fuglen kræver både mod og beslutsomhed. Men dem, der tør gøre alvor af drømmen og tanken, får en oplevelse, de aldrig glemmer. Er tiden inde for dig til at prøve faldskærmsudspring?

Vi giver dig nu chancen for at udleve din drøm til en uhørt lav pris. Du sparer penge, hvis du er hurtig – vi har nemlig forhandlet os frem til en rigtig god pris til dig, der skal prøve faldskærmsudspring for allerførste gang og for dig, der har prøvet det før og lige skal prøve én gang mere.

Faldskærmsudspring I Danmark
Faldskærmsudspring I Hele DK

Faldskærmsudspring i Hele DK

Destination ikonSjælland – Fyn – Jylland
Tid ikon 6-8 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Prøv EU’s Højeste Faldskærmsudspring
Personer ikon 1 Person Max Vægt 90-95 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2195,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Sjælland

Faldskærmsudspring Sjælland

Destination ikonTureby – Faldskærmsklubben DFC
Tid ikon 5-7 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Spring Ud Fra Et Fly I 3000 Meters Højde
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2899,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Jylland

Faldskærmsudspring Jylland

Destination ikonVamdrup – Skydive2000
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvetur Inden Springet
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2299,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Herning

Faldskærmsudspring Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 55-60 Sekunder I Helt Frit Fald
Personer ikon 1 Person Vægt Mellem 35-110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Fyn

Faldskærmsudspring Fyn

Destination ikonOdense – Odense FaldskærmsCenter
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvning Inden Springet
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Nordjylland

Faldskærmsudspring Nordjylland

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Faldskærmsudspring En Overjordisk Oplevelse

Har du en god ven eller en i familien, som fortjener at få sit livs oplevelse? Gi’ et gavekort til et faldskærmsspring. Det er en gave i verdensklasse, som modtageren vil huske dig for altid. Vi tilbyder faldskærmsspring i hele Danmark, find et sted nær dig ved at klikke på en af nedenstående knapper. Hvis du har en tæt pakket kalender anbefaler vi dig at bestille et faldskærmsudspring i god tid, særligt i sommerferien. 
Priser fra 2195 DKK

Faldskærmsudspring Hos Faldskærmsklubben DFC

Det kan godt være, at et faldskærmsudspring ikke varer flere timer. Men du er sikker på, at den vilde oplevelse og følelsen vil sidde i kroppen resten af livet. Ta’ en sej beslutning i dag.  Bestil dit faldskærmsudspring lige her. Du vil helt sikkert aldrig glemme følelsen i kroppen da du sprang ud fra et fly i flere kilometers højde. Historien om da du sprang ud fra et fly vil også være fantastisk når du en gang for børnebørn. Så inviterer dine bedste venner eller nærmeste familie med til et faldskærmsudspring & en oplevelse for livet.
Priser fra 2899 DKK

Faldskærmsudspring Hos Skydive2000

Har du ikke brug for en belønning? Brug for at være god ved dig selv? Du har helt sikkert fortjent at opleve noget vildt, som får adrenalinen til at flyve rundt i kroppen og som du med garanti aldrig glemmer. Du skal prøve et faldskærmsspring! Det er klart en af de absolut fedeste oplevelser du kan prøve i Danmark & uden tvivl en af dem der giver mest adrenalin i kroppen. Har du endnu ikke prøvet at spinge i faldskærm, er det bestemt på høje tid. Se hvilken faldskærmsklub der ligger tættest på dig & bestil billet til et faldskærmsudspring.
Priser fra 2299 DKK

Faldskærmsudspring Hos Dropzone Denmark

Kunne det ikke være fedt at se det hele lidt ovenfra?  At se din daglige rute til arbejde oppe fra et par kilometers højde svævende gennem luften med faldskærm? Lige nu har du chancen for at bestille dit livs oplevelse til nedsat pris, bestil et faldskærmsudspring i dag. Faktisk er Dropzone Denmark, en af de mest populære udbydere af faldskærmsudspring i Danmark. De er super professionelle & tilbyder dig at prøve et faldskærmsudspring til en ganske lav pris. Går en udflugt ud af det & spring i faldskærm nær Herning.
Priser fra 1649 DKK

Faldskærmsudspring Hos Odense FaldskærmsCenter

Er det på tide at hanke lidt op i kæresten & få lidt sus i forholdet? Så skulle I prøve et faldskærmsspring sammen. Det er den ultimative oplevelse, som I begge kan være med til. Spring ud i tandemspring sammen & få en oplevelse for livet. Dette faldskærmsudspring finder sted i hjertet af Fyn, nærmere bestemt Odense. Bestil et faldskærmsudspring hos Odense FaldskærmsCenter, allerede i dag ved at klikke på en af fælgende knapper.
Priser fra 2295 DKK

Faldskærmsudspring Hos Nordjysk Faldskærmsklub

Er du den heldige, der skal finde på noget fedt til din bedste vens polterabend? Og har du været igennem alle ideer og muligheder uden at finde det, der virkelig rykker og giver en fed oplevelse? Så gi’ et faldskærmsspring det vil aldrig blive glemt! Du finder her på siden faldskærmsudspring i hele Danmark, så det er bare at finde den der ligger tættest på & bestille en billet. Inden du bestiller en billet bør du dog sikre dig at hovedpersonen ikke er højdeskræk, selv om dette kunne gøre hele oplevelsen lidt sjovere, er det en dårlig ide.
Priser fra 2199 DKK

Faldskærmsudspring - Solospring Hos Dropzone Denmark

Flere og flere vælger vilde oplevelser, som sætter sig i kroppen for altid. Faldskærmsudspring er en af de oplevelser, som vil give dig et sus af adrenalin i kroppen. Vi har håndplukket de bedste steder i Danmark til de laveste priser. Så er det nu, du skal tage beslutningen. Du får den vildeste fornemmelse i kroppen med et faldskærmsudspring. Kast dig ud i det & glæd dig til at svæve gennem den blå luft fra kilometers højde. Inviterer dine bedste venner med til en fantastisk oplevelse flere kilometer over jordens overflade.
Priser fra 2295 DKK

Faldskærmsudspring - Solospring Uddannelse

Du drømmer om at springe ud fra et fly langt oppe over Danmark, men tænker, at det er vanvittig dyrt. Den gode nyhed er, at det behøver det ikke være. Lige nu kan du nemlig prøve at springe i faldskærm til nedsat pris. Ja hvis du er heldig er der faktisk mange penge at spare, så bestil din billet i god tid, da chancen for at få en billig billet derved er større. Vi har prisgaranti på de fleste af vores faldskærmsudspring, så du kan være sikker på at du får den bedst mulige pris ved at bestille hos os.
Priser fra 1950 DKK

Faldskærmsudspring Danmark

Vores samarbejdspartnere er i hele Danmark, så uanset, hvor du bor i landet, kan du nemt komme til at opleve faldskærmsudspring. Ved bestilling vælger du dit foretrukne sted i landet. Hvis dette er dit første spring, vil det være en god ide at gøre det et sted som du elsker da du nu kan se fra luften & derved få en ny vikel på et sted du elsker.

Du er i gode hænder hos erfarne entusiaster og instruktører indenfor faldskærmsudspring, når du bestiller hos vores samarbejdspartnere – både på Fyn og Sjælland og i Jylland. Faldskærmsklubberne finder du i Odense, København, Århus, Aalborg, Herning, Roskilde og Varde.

Overalt i Danmark samarbejder vi med instruktører, som har den nødvendige baggrund, viden og rutine, som gør, at du kan føle dig helt tryg.

faldskærmsudspring danmark

Faldskærmsudspring Sjælland

Bor du på Sjælland og er du frisk på at se din dejlige ø lidt fra oven, så er du kommet til det helt rette sted. Med muligheden for at opleve faldskærmsudspring Sjælland får du en unik chance for at springe i faldskærm over noget af den smukkeste natur i landet. Der er så meget smuk at se og hvad kunne være bedre end at få den bedste udsigt i hele verden?

Der er rigeligt med muligheder for at prøve et faldskærmsudspring på Sjælland, for der er klubber og udbydere overalt på øen, så du skal altså blot vælge dem, der lever bedst op til dine betingelser og ønsker. Hvis du bor i hovedstaden, så er der oplagt at du vælger en klub, der tilbyder faldskærmsudspring København. Skulle du derimod være bosat i Roskilde, så er det oplagt med en lokal klub, der tilbyder faldskærmsudspring Roskilde. Der er som sagt nok at vælge imellem, så du kan være sikker på, at der er noget til dig. Uanset om du ønsker solospring eller tandemspring.

Hvis du gerne vil prøve et faldskærmsudspring Søerne, så er du heldig, for her på siden har vi naturligvis sørget for, at du kan komme til dette. Benyt blot den smarte søgefunktion og du kan finde lige præcis det du søger. Der er med andre ord rig mulighed for at springe faldskærm på Sjælland uanset om det er i hovedstaden eller i de omkringliggende byer.

Faldskærmsudspring Sjælland

Faldskærmsudspring Jylland

Det er naturligvis ikke kun Sjælland der er værd at se fra oven. Faktisk kan man argumentere for, at Jylland med sin størrelse alene kan slå alt hvad Sjælland har at byde på. Så hvis du er i Jylland og gerne vil opleve noget helt ud over det sædvanlige, så forkæl dig selv med et faldskærmsudspring. Faldskærmsudspring Jylland er noget, som man virkelig ikke bør snyde sig selv for, da der er så meget at se og så mange fede muligheder at det halve kunne være nok.

Faldskærmsudspring Århus er lige noget for dig, der er bosat i det østjyske og som gerne vil se landets næststørste by fra oven. Det er virkelig noget, der kan få en til at tabe både næse og mund, så book en tid og oplev det helt selv. Der er naturligvis både solospring og tandemspring. Forkæl dig selv eller en du holder af.

I det vestjyske kan man vælge at prøve Faldskærmsudspring Herning eller faldskærmsudspring Varde. Begge steder er der gode muligheder for at komme ud og springe i faldskærm og få en oplevelse, som man aldrig glemmer igen. Der er noget unikt ved at stå i et flys åbne dør og se ud over landet. Endnu mere unikt bliver det når man springer og for første gang i sit liv for tyngdekraften at føle for alvor. Det er en oplevelse for livet og du bør bestemt ikke snyde dig selv for et spændende faldskærmsudspring Jylland.

Faldskærmsudspring Jylland

Faldskærmsudspring Fyn

Nu har vi kigget på faldskærmsudspring i både Jylland og på Sjælland, men hvad så med Fyn? Fyn har en tendens til at blive glemt, når de to store landmasser konkurrerer. Men det er der ingen grund til, for som sangen siger: Fyn er fin. Det kan man få et ultimativt bevis på, hvis man booker en tid til et faldskærmsudspring over Fyn. Det er noget, der giver en mulighed for virkelig at se Fyn rigtigt, for man kan mere eller mindre se det hele fra flyveren. Derfor er det også så meget mere spændende, når man endelig springer ud og får hele Fyn at se fra oven. Så undervurder endelig ikke faldskærmsudspring Fyn.

Centralt beliggende på Fyn er Odense en af landets dejligste byer, som har en masse at byde på. Der er noget for enhver smag, så man behøver altså aldrig at kede sig. Men hvis du og dine kammerater trænger til at få udfordret jer selv, så skal i da ud og prøve et faldskærmsudspring. Faldskærmsudspring Odense er en gylden mulighed for at give jer selv et minde, som vil følge jer resten af livet. En ting er at springe i faldskærm alene, men når I gør det sammen, så er det med til at bringe jer tættere sammen. Om ikke andet, så for den moralske opbakning på vej op i flyveren. Det eneste der er gør det nemmere at springe ud af at fly, er tanken om at ens bedste venner også skal klare det.

Faldskærmsudspring Fyn
Verdens Højeste Faldskærmsudspring

Nu kan det godt være, at man som dansker føler at det er en smule angstfremkaldende at skulle springe ud fra et lille propelfly. Men det er absolut intet i forhold til den nuværende verdensrekord for faldskærmsudspring. En rekord er hele ti gange højere end de 4.000 meter, der normalt springes fra i de danske klubber.

Det er den tidligere direktør for Google, Alan Eustace, der i 2014 sprang ud fra hele 41.419 meters højde og dermed slog enhver tidligere rekord. Hans hastighed på vej ned blev så høj at den på det tidspunkt 57-årige mange gennembrød lydmuren og nåede en topfart på hele 1357,6 km/t. Det er helt vanvittigt at tænke på, men i den grad også noget, som kan sætte tankerne igang hos os herhjemme. Hvorfor skulle man frygte et lille spring på et par kilometer?

I Danmark er det højeste solospring man kan prøve 4.000 meter, men hvis man er lidt af en vovehals, så kan man prøve tandemspring på hele 6.000 meter. På den måde kan man gå Alan Eustace en lille smule i bedene. Om end der er meget langt op til de 41 kilometer. Men mindre kan bestemt også gøre det.

Verdens Højeste Faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring Certifikat

Hvis man først har prøvet at springe i faldskærm, så er der en virkelig god chance for, at man bliver fuldstændig grebet af det og vil prøve det igen og igen. Men hvis man skal betale et par tusinde hver gang man vil springe, så kan det hurtigt gå hen og blive en meget dyr fornøjelse. Frygt dog ej, for der er faktisk en langt billigere måde at springe i faldskærm på og det er ved at tage et faldskærmsudspring certifikat. Med dette kan man blive certificeret faldskærmsudspringer og så er det pludselig en hobby, der er til at betale.

Hvis man gerne vil gennemgå faldskærmsudspring uddannelse, så skal man først gennemgå et solokursus, hvor man simpelthen lærer hvordan man styrer og lander med sin faldskærm. Kurset afsluttet med et spring fra 3000 fod, med automatisk udløsning af faldskærmen. Når dette er overstået, så kan man fortsætte på AFF eller fritfalds uddannelsen, som det kaldes. Her lærer man de mere avancerede teknikker og hvordan man springer fra højder helt op til 13.500 fod. Så det er noget mere avanceret, men i den grad også sjovere.

Efter endt uddannelse vil man kunne springe faldskærm til en meget mere favorabel pris og det er noget som de fleste vil kunne finde penge til, hvis de virkelig går op i det. Det er i hvert fald ikke så dyr en hobby, som man kunne frygte. Især ikke når man har gennemgået et grej kursus, så man selv kan pakke en faldskærm forsvarligt.

Faldskærmsudspring Certifikat

Frit Fald Faldskærmsudspring

En af de helt store lokkepunkter ved faldskærmsudspring er det sagnomspundne frie fald. Den del af springer, hvor man bare falder og kan boltre sig i luften. Det er en helt fantastisk fornemmelse, som man aldrig nogensinde vil kunne forstå før man har prøvet det. Man kan læse nok så mange fortællinger og personlige beretninger, men før man har trådt ud af et fly og faldet mod jorden med hundrede af kilometer i timen, så kan man ikke forstå hvad det går ud på.

Men det er simpelthen noget af det mest fantastiske man kan prøve og derfor vil man gerne have så meget af det som overhovedet muligt. Det er også derfor, at de fleste vælger at springe fra 3000 meters højde, da man kan opleve ca. 30 sekunders frit fald. Men der er udbydere, der tilbyder spring fra 4000 meter eller sågar 6000 i tandem. Det giver en hel del længere frit fald, men det er noget man skal gøre op med sig selv, da det koster en del mere.

Frit fald er klart det sjoveste ved et faldskærmsudspring, så hvis du ikke regner med at prøve det igen, så vælg et spring med størst mulige højde. På den måde får du mest muligt ud af oplevelsen, om end det koster lidt mere.  Du kan altid kontakte klubberne og få mere information om deres spring. Om ikke andet, så vil de kunne give en masse gode råd og tips.

Frit Fald Faldskærmsudspring
Hvor Gammel Skal Man Være For At Prøve Et Faldskærmsudspring?

Hvis du er interesseret i at prøve et faldskærmsudspring, så er det vigtigt at huske på, at der er forskellige regler, som det er vigtigt at man overholder. Den allervigtigste regel er naturligvis at man skal være gammel nok for at springe i faldskærm. Heldigvis er reglerne sådan at langt de fleste aldersgrupper kan komme til at prøve det. Så er du i tvivl om hvad der er reglerne for faldskærmsudspring alder, så læs med her.

Hvis du ønsker at prøve et solospring, så skal du være mellem 16 og 60år gammel. Det er med andre ord muligt for langt de fleste at være med her. Det skal dog siges, at hvis man er under 18 år, skal man have en tilladelse fra sine forældre/værge. Desuden skal man være sikker på, at man er i en helbredsmæssig tilstand, der gør at springet er sikkert. Kontakt din læge, hvis du er er i tvivl eller hvis du lider af hjertesygdomme mm.

Et tandemspring har en noget anden aldersbegrænsning. Hvis man er fyldt 9 år kan man få lov at prøve dette. Der er som udgangspunkt heller ikke nogen øvre grænse, men som med solospring skal man sikre at ens helbred kan holde til belastningen ved et faldskærmsudspring.

Udover alder er der naturligvis også regler hos de enkelte klubber. Desuden er det vægtbegrænsninger og lign, som man skal være opmærksom på. Kontakt udbyderen, hvis du er i tvivl om noget som helst.

Hvor Gammel Skal Man Være For At Prøve Et Faldskærmsudspring
Faldskærmsudspring Højde

Nu har du måske besluttet dig for, at du vil ud og springe i faldskærm og det er jo bare fantastisk. Næste skridt et af beslutte, hvorvidt det skal være et solospring eller et tandemspring. Men det allervigtigste er naturligvis hvor højt et spring du vil have. Der er nemlig forskel på faldskærmsudspring højde fra udbyder til udbyder. Man vil jo gerne have så langt et frit fald som overhovedet muligt og derfor kan det godt betale sig at lede lidt længere, hvis man kan komme til at springe et par tusinde meter højere oppe. Det giver jo bare mere frit fald.

Typisk vil klubberne tilbyde spring fra 3-4000 meters højde, hvilket er rigeligt for langt de fleste. Man får mulighed for at opleve det frie fald, som er den absolut vildeste ting ved et faldskærmsudspring. Det giver et adrenalinsus som du aldrig nogensinde har kendt magen til og når faldskærmen folder sig ud i 1500 meters højde, så får du en smuk og rolig tur ned, som du aldrig glemmer.

For de virkeligt eventyrlystne, for hvem det ikke kan blive vildt nok, er der faktisk en enkelt klub i Danmark, der tilbyder et 6000 meters tandemspring. Det er det højeste tandemspring man kan prøve i hele Europa og det lige præcis så fantastisk og vildt, som det lyder. Man får hele 85 sekunders frit fald, hvilket giver rigeligt med tid til at få set sig om. Så hvis du ønsker det vildeste man kan få, så er det stedet for dig.

Faldskærmsudspring Højde

10 Gode Råd Til Et Godt Faldskærmsudspring

For at du kan få det bedst mulige faldskærmsudspring har vi lavet en lille liste med 10 gode råd til et godt faldskærmsudspring. 

 1. Tal med erfarne faldskærmsudspringere
  Inden du springer i faldskærm for første gang, har du sikkert en række spørgsmål og tanker, som det kunne være fordelagtigt at komme ud med. Tal derfor med folk, der er erfarne og har prøvet det hele før.

 2. Få en god nattesøvn
  Sørg for at du får en god og lang nattesøvn dagen inden dit første faldskærmsudspring. Det vil gøre dig frisk og veloplagt, så du kan få mest muligt ud af springet.

 3. Drik ikke alkohol inden springet
  Selvom det kan dulme nerverne, så rør ikke alkohol inden du skal springe i faldskærm. Heller ikke aftenen før. Tømmermænd og faldskærme hænger ikke sammen. Fuldskab og faldskærme gør SLET ikke.

 4. Se film om faldskærmsudspring
  Film og videoer om faldskærmsudspring kan give et lille indtryk af hvad man skal forvente. Så saml endelig masser af inspiration.

 5. Forbered dig på støjen
  Når man flyver på ferie, så er flyet lydisoleret, men det er et lille propelfly ikke. Så bliv ikke overvældet af larmen, når dørene går op.

 6. Prøv en vindtunnel
  Hvis du vil have et lille indtryk af hvordan frit fald føles, så kan du med fordel prøve en vindtunnel før dit første faldskærmsudspring.

 7. Klæd dig ordentligt på
  Det er en kold fornøjelse at spring ud fra 3-4000 meters højde, så sørg for at klæde dig godt på.

 8. Spis fornuftigt
  Spis ikke et stort tungt måltid lige inden springet. Men lad også være med at faste. Spis fornuftigt og moderat, så maven har det bedst muligt.

 9. Gør noget ud af det
  Det første faldskærmsudspring er en stor oplevelse, så sørg for at gøre noget ud af det. Behandl det som det store øjeblik i dit liv, som det er.

 10. Udsæt det ikke
  Når først beslutningen er taget, så spring ud i det. Lad være med at skubbe det foran dig i månedsvis. Få booket en tid og kom afsted, og tøv ikke når du står i døren. Det gør det bare værre.
Derfor Skal Du Prøve Et Faldskærmsudspring
Fordi Et Faldskærmsudspring Er En Oplevelse For Livet 100%
10 Gode Råd Til Et Godt Faldskærmsudspring

Faldskærmsudspring Gavekort

Hvis du har en god kammerat, der er umulig at købe en god gave til eller hvis du har et familiemedlem, der aldrig kan komme med en ordentlig ønskeseddel, så er tiden kommet, hvor du kan få en smule raffineret hævn. En hævn, der nok skal få sveden frem på panden hos de fleste, men som også kan give dem den fedeste oplevelse i deres liv. Du skal nemlig give dem et faldskærmsudspring gavekort. Det er en oplagt gaveide og den er passende uanset om det er til en ven eller et nært familiemedlem.

At give gavekort til særlige lejligheder kan ofte godt virke som en lidt nem måde at slippe udenom gaveindkøb på. Men et faldskærmsudspring gavekort er noget helt specielt, som er noget mere unikt end et gavekort til en tøjbutik. Et gavekort til faldskærmsudspring skal nok få smilet frem hos modtageren uanset om det er til jul eller til en fødselsdag. Så overvej om ikke din søskende eller bedste ven skal have en gave for livet.

Skulle du give et faldskærmsudspring gavekort til en du holder af, men som simpelthen ikke tør, så frygt ej, for gavekortet kan naturligvis byttes til en anden gave, så det er ikke fordi pengene er spildt. Så vær ikke bange for at give en noget speciel gave, for det kunne jo være, at du giver den vildeste og mest mindeværdige gave nogensinde.

Faldskærmsudspring Gavekort
Faldskærmsudspring Pris

Går du med seriøse overvejelser om at give dig selv eller en anden den ultimative naturoplevelse, så er det nu, du skal slå til. Du har formentlig undersøgt mulighederne for faldskærmsudspring – og de er mange – og det samme er prisniveauerne.

Alt efter, om du ønsker tandemspring eller solospring, så vil du se en masse forskellige priser og det kan være svært at gennemskue, hvad der præcist er bedst for dig.

Vi har gjort en del af arbejdet for dig og har tjekket priser, fundet nogle gode garvede faldskærmspringere, som ved, hvad de har med at gøre. De har selv mange spring på bagen og har også været instruktører og tandemspringere i længere tid, så du er i trygge hænder. Ved at bestille oplevelsen hos en af disse faldskærmsklubber i Danmark.

Faldskærmsudspring Pris
Hvad Kan Du Se Når Du Tager Dit Faldskærmsudspring?

Mange vælger stedet udfra, at det skal være tæt på ens bopæl. Det er altid sjovest at se ens eget område lidt fra oven. Vær opmærksom på, at Danmark har meget forskelligt at byde på hvad angår natur og byer.  Da vi har klubber fordelt i både Jylland og på Fyn og Sjælland, så kan det være en rigtig god idé at vælge sted og klub udfra det, du ønsker at se.

Overvej, om du har lyst til at se det flade landskab i Vestjylland ved Varde, Limfjordsområdet ved Aalborg eller om du f.eks. har mere lyst til at se Aarhus med sine vartegn fra oven. Valget er dit.

Under alle omstændigheder kan du, når du ankommer, tage en snak med instruktøren om, hvad du skal holde øje med og få udpeget de mest interessante vartegn, områder osv. Alt ser nemlig meget anderledes ud fra luften.

Hvad Kan Du Se Når Du Tager Dit Faldskærmsudspring
Tandemspring Eller Solospring?

Når du først har taget beslutningen om at købe et faldskærmsudspring, skal du vælge, om du ønsker solospring eller tandemspring.

Vi beskriver her kort de to forskellige muligheder, og du kan altid henvende dig direkte til os eller faldskærmsklubberne, hvis du har spørgsmål.

Tandemspring:

1: Et tandemspring er et spring fra et fly i ca. 3000 meters højde, hvor du er fastspændt til en instruktør, som sørger for alt i forhold til sikkerhed, navigering, træk af faldskærm og landing.
2: Et tandemspring er det perfekte spring, hvis man aldrig har prøvet at springe i faldskærm før.

Solospring:

1: Har du prøvet tandemspring flere gange før, så er det måske tid til at prøve et solospring, hvor du selv springer ud fra flyet og selv styrer ned mod landjorden.
2: Du er på egen hånd, og du får derfor et par lektioner før du springer, så du er godt instrueret i brug af udstyret osv. Der vil være en instruktør i flyet, men springet udfører du på egen hånd.
3: Et solospring foregår fra cirka 1 km. højde.

Tandemspring Eller Solospring
Oplevelsen Du Aldrig Glemmer

Du kan godt begynde at glæde dig…

Du har taget beslutningen, bestilt din pakke med tid og sted hos os, og du har sat dig i bilen for at køre af sted. Så mærker du, at noget stort skal ske. Du vil helt sikkert mærke sommerfugle i maven og en sitren i kroppen over at du skal til at tage turen ned fra et fly blot med en faldskærm. Fyldt med både spænding og lidt æresfrygt over at træde ind i et helt nyt element. Mød op i god til det aftalte sted og tidspunkt, så du i ro og mag kan se omgivelserne og blive mentalt klar.

Du bliver mødt af en af de erfarne instruktører, som vil gennemgå program og procedure med dig. Og ingen bliver sluppet løs uden at have gennemgået hele forløbet, så alle kan være trygge & nyde udsigten.

Oplevelsen Du Aldrig Glemmer
Har Du Valgt Et Tandemspring?

Er det allerførste gang, og har du valgt et tandemspring, så vil din instruktør være hos dig hele tiden – og I vil sammen springe ud og du kan bare nyde turen og lade dig svæve gennem luften og nyde adrenalinen i kroppen, suset og den helt fantastiske udsigt. Instruktøren styrer dig bekvemt ned på landjorden igen og til fast grund under fødderne. Langt de fleste oplever en sand lykkerus over at have taget springet og over at have oplevet den helt unikke følelse af frihed. En af de første tanker vil typisk være: Hvorfor i alverden har jeg ikke prøvet det før?

Har Du Valgt Et Solospring?

Har du valgt at ville springe solo, så vil du også blive mødt af dagens instruktør og der vil være både grundig teoretisk og praktisk gennemgang af forløbet, af udstyret, teknikken og alt, hvad du skal vide. For når først du er oppe i flyet, er instruktøren med, men du springer selv og du styrer også selv sikkert og kontrolleret landingen. Det vil give dig et kæmpe kick og du vil virkelig kunne leve højt på denne oplevelse i lang tid.

Oplevelsen Er Langt Større End Prisen

Du tænker sikkert, at faldskærmsudspring er rasende dyrt. Men nok også, at det kan betale sig at købe fornuftigt og trygt, så du er sikret gode udvalgte og godkendte instruktører i trygge hænder.

Vores pris bringer din drøm endnu tættere på. Vi synes selv, at vi har udvalgt en række gode steder i hele Danmark og vi har fået forhandlet os til nogle gode priser.

Vores pris på faldskærmsudspring inkluderer

Solospring:

5 timers teori (sikkerhed, påklædning, faldskærme, afhop fra fly, landing).

Det første solospring.

Erfaren instruktør med i flyet ved springet.
Mulighed for at tilkøbe flere spring til samme pris.

Priser fra: 2295,-

Tandemspring:

10 minutters instruktion.
12-15 minutters flyvetur inden tandemspringet.
55-60 sekunders frit fald.
5 minutters tur i faldskærm efter det frie fald med fantastisk udsigt.
Certifikat/diplom.
Alt leje af udstyr er inkluderet i prisen.

Priser fra 1649,-

Tøv ikke for længe – ta’ din beslutning nu
Ekstreme og udfordrende oplevelser bliver mere og mere populære og vi mærker en stærkt stigende interesse for faldskærmsudspring. Så er du ved at være klar og har du taget din beslutning, så tøv ikke med at bestille. Der er begrænset udbud og jo før, du bestiller, jo mere er der at vælge imellem.

Oplevelsen Er Langt Større End Prisen
Faldskærmsudspring Regler

Du har besluttet dig for, at nu skal det altså være – nu vil du kaste dig ud i det og opleve dit første faldskærmsudspring. Men hvad så med reglerne? Er der nogle begrænsninger og særlige hensyn, du skal være opmærksom på?

Der kan være forskel klub til klub, men der er nogle generelle regler, der går igen de fleste steder – både skrevne og uskrevne.

Alder for faldskærmsudspring:

Først og fremmest skal du være fyldt minimum 16 år, hvis du ønsker at springe solo.

Er du under 18 år, skal du samtidig have underskrift fra dine forældre eller en værge, hvis du vil springe solo.

Ønsker du derimod at springe tandemspring med en instruktør, så er der ingen nedre eller øvre aldersgrænser, så længer du er sund og rask. Nogle af de danske faldskærmsklubber har endda oplevet at sende deres instruktører ud på tandemspring med børn helt ned fra 4 års-alderen og med ældre personer helt op til 95 år.

Fysiske restriktioner:

Du ikke være beruset, påvirket af stoffer eller på anden måde mentalt fraværende, når du skal springe.

Derudover må du ikke springe, hvis du er gravid.

Har du et fysisk handicap, kan du som udgangspunkt sagtens komme til at springe tandemspring. Dog vil instruktørerne typisk bede om at kende til alle forhold, de skal tage hensyn til. Du vil også blive bedt om at fremvise en lægeerklæring, inden du kan springe.

Du skal typisk veje et sted mellem 30 og 130 kg for at få lov til at springe tandemspring

Film/video

Du kan godt få filmet springet, når der er tale om tandem – ved solospring skal du typisk have ca. 150 spring bag dig for at få lov til at filme selv

Faldskærmsudspring Regler
OBS!!! Faldskærmsudspring Er En Farlig Sport

OBS! Faldskærmsudspring / Skydiving hører til under kategorien ”Farlig sport” i forhold til forsikring. Derfor skal du også sørge for at undersøge, om dine nuværende forsikringer dækker denne kategori, eller om du skal tegne en ekstra forsikring derudover.

Få mere information
Vi samarbejder med klubber over hele Danmark, og hver klub har sine regler og det er derfor en god idé at læse om hver enkelt på nedenstående links. Find en klub, der passer dig bedst og bestil din plads – så er du sikker på at  få en oplevelse for livet!

OBS!!! Faldskærmsudspring Er En Farlig Sport
Faldskærmsudspring, Den Ultimative Gaveide

Hvem har ikke stået i den situation, at man skal finde en gave til personen, der har alt? Hvor man har været alle mulige gaveidéer igennem kun for at konstatere, at det har du givet tidligere eller også er det blevet byttet. Men fortvivl ikke, for med vores gavekort til faldskærmsudspring, giver du en oplevelse, som lever meget længere end noget andet.

Giv et gavekort til det, der skaber minder – så skal gaven med garanti ikke byttes. Forventningens glæde vil være til at se, når du giver gavekortet til den glade modtager. Det bliver en uforglemmelig gave, så bestil allerede idag – så sørger vi for, at du hurtig og nemt kan aflevere verdens bedste gave, som med garanti ikke skal byttes.

Et gavekort til faldskærmsudspring vil være en gave, som du bliver husket for. Modtageren får et minde, som langt overstiger værdien på gavekortet.

Faldskærmsudspring, Den Ultimative Gaveide

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: