Faldskærmsudspring: Hop Ud I Faldskærm Over Sjælland, Fyn Eller Jylland

Faldskærmsudspring – Mange drømmer et helt liv om at tage springet ud i det blå med en faldskærm på ryggen fra flere kilometers højde. Tanken om det frie fald er både dragende, spændende og skræmmende på én gang. Drømmen om at flyve fri som fuglen kræver både mod og beslutsomhed. Men dem, der tør gøre alvor af drømmen og tanken, får en oplevelse, de aldrig glemmer. Er tiden inde for dig til at prøve faldskærmsudspring?

Vi giver dig nu chancen for at udleve din drøm til en uhørt lav pris. Du sparer penge, hvis du er hurtig – vi har nemlig forhandlet os frem til en rigtig god pris til dig, der skal prøve faldskærmsudspring for allerførste gang og for dig, der har prøvet det før og lige skal prøve én gang mere.

Faldskærmsudspring I Hele DK

Faldskærmsudspring I Hele DK

Destination ikonSjælland – Fyn – Jylland
Tid ikon 6-8 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Prøv EU’s Højeste Faldskærmsudspring
Personer ikon 1 Person Max Vægt 90-95 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2195,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Sjælland

Faldskærmsudspring Sjælland

Destination ikonTureby – Faldskærmsklubben DFC
Tid ikon 5-7 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Spring Ud Fra Et Fly I 3000 Meters Højde
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2899,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Jylland

Faldskærmsudspring Jylland

Destination ikonVamdrup – Skydive2000
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvetur Inden Springet
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2299,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Herning

Faldskærmsudspring Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 55-60 Sekunder I Helt Frit Fald
Personer ikon 1 Person Vægt Mellem 35-110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Fyn

Faldskærmsudspring Fyn

Destination ikonOdense – Odense FaldskærmsCenter
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvning Inden Springet
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Nordjylland

Faldskærmsudspring Nordjylland

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Hos Faldskærmsklubben DFC

Det kan godt være, at et faldskærmsudspring ikke varer flere timer. Men du er sikker på, at den vilde oplevelse og følelsen vil sidde i kroppen resten af livet. Ta’ en sej beslutning i dag.  Bestil dit faldskærmsudspring lige her. Du vil helt sikkert aldrig glemme følelsen i kroppen da du sprang ud fra et fly i flere kilometers højde. Historien om da du sprang ud fra et fly vil også være fantastisk når du en gang for børnebørn. Så inviterer dine bedste venner eller nærmeste familie med til et faldskærmsudspring & en oplevelse for livet.
Priser fra 2899 DKK

Faldskærmsudspring En Overjordisk Oplevelse

Har du en god ven eller en i familien, som fortjener at få sit livs oplevelse? Gi’ et gavekort til et faldskærmsspring. Det er en gave i verdensklasse, som modtageren vil huske dig for altid. Vi tilbyder faldskærmsspring i hele Danmark, find et sted nær dig ved at klikke på en af nedenstående knapper. Hvis du har en tæt pakket kalender anbefaler vi dig at bestille et faldskærmsudspring i god tid, særligt i sommerferien. 
Priser fra 2195 DKK

Faldskærmsudspring Hos Skydive2000

Har du ikke brug for en belønning? Brug for at være god ved dig selv? Du har helt sikkert fortjent at opleve noget vildt, som får adrenalinen til at flyve rundt i kroppen og som du med garanti aldrig glemmer. Du skal prøve et faldskærmsspring! Det er klart en af de absolut fedeste oplevelser du kan prøve i Danmark & uden tvivl en af dem der giver mest adrenalin i kroppen. Har du endnu ikke prøvet at spinge i faldskærm, er det bestemt på høje tid. Se hvilken faldskærmsklub der ligger tættest på dig & bestil billet til et faldskærmsudspring.
Priser fra 2299 DKK

Faldskærmsudspring Hos Dropzone Denmark

Kunne det ikke være fedt at se det hele lidt ovenfra?  At se din daglige rute til arbejde oppe fra et par kilometers højde svævende gennem luften med faldskærm? Lige nu har du chancen for at bestille dit livs oplevelse til nedsat pris, bestil et faldskærmsudspring i dag. Faktisk er Dropzone Denmark, en af de mest populære udbydere af faldskærmsudspring i Danmark. De er super professionelle & tilbyder dig at prøve et faldskærmsudspring til en ganske lav pris. Går en udflugt ud af det & spring i faldskærm nær Herning.
Priser fra 1649 DKK

Faldskærmsudspring Hos Odense FaldskærmsCenter

Er det på tide at hanke lidt op i kæresten & få lidt sus i forholdet? Så skulle I prøve et faldskærmsspring sammen. Det er den ultimative oplevelse, som I begge kan være med til. Spring ud i tandemspring sammen & få en oplevelse for livet. Dette faldskærmsudspring finder sted i hjertet af Fyn, nærmere bestemt Odense. Bestil et faldskærmsudspring hos Odense FaldskærmsCenter, allerede i dag ved at klikke på en af fælgende knapper.
Priser fra 2295 DKK

Faldskærmsudspring Hos Nordjysk Faldskærmsklub

Er du den heldige, der skal finde på noget fedt til din bedste vens polterabend? Og har du været igennem alle ideer og muligheder uden at finde det, der virkelig rykker og giver en fed oplevelse? Så gi’ et faldskærmsspring det vil aldrig blive glemt! Du finder her på siden faldskærmsudspring i hele Danmark, så det er bare at finde den der ligger tættest på & bestille en billet. Inden du bestiller en billet bør du dog sikre dig at hovedpersonen ikke er højdeskræk, selv om dette kunne gøre hele oplevelsen lidt sjovere, er det en dårlig ide.
Priser fra 2199 DKK

Faldskærmsudspring - Solospring Hos Dropzone Denmark

Flere og flere vælger vilde oplevelser, som sætter sig i kroppen for altid. Faldskærmsudspring er en af de oplevelser, som vil give dig et sus af adrenalin i kroppen. Vi har håndplukket de bedste steder i Danmark til de laveste priser. Så er det nu, du skal tage beslutningen. Du får den vildeste fornemmelse i kroppen med et faldskærmsudspring. Kast dig ud i det & glæd dig til at svæve gennem den blå luft fra kilometers højde. Inviterer dine bedste venner med til en fantastisk oplevelse flere kilometer over jordens overflade.
Priser fra 2295 DKK

Faldskærmsudspring - Solospring Uddannelse

Du drømmer om at springe ud fra et fly langt oppe over Danmark, men tænker, at det er vanvittig dyrt. Den gode nyhed er, at det behøver det ikke være. Lige nu kan du nemlig prøve at springe i faldskærm til nedsat pris. Ja hvis du er heldig er der faktisk mange penge at spare, så bestil din billet i god tid, da chancen for at få en billig billet derved er større. Vi har prisgaranti på de fleste af vores faldskærmsudspring, så du kan være sikker på at du får den bedst mulige pris ved at bestille hos os.
Priser fra 1950 DKK

Faldskærmsudspring i hele Danmark

Vores samarbejdspartnere er i hele Danmark, så uanset, hvor du bor i landet, kan du nemt komme til at opleve faldskærmsudspring. Ved bestilling vælger du dit foretrukne sted i landet.

Du er i gode hænder hos erfarne entusiaster og instruktører indenfor faldskærmsudspring, når du bestiller hos vores samarbejdspartnere – både på Fyn og Sjælland og i Jylland. Faldskærmsklubberne finder du i Odense, København, Århus, Aalborg, Herning, Roskilde og Varde.

Overalt i Danmark samarbejder vi med instruktører, som har den nødvendige baggrund, viden og rutine, som gør, at du kan føle dig helt tryg.

Faldskærmsudspring

Prøv faldskærmsudspring til en rigtig god pris

Går du med seriøse overvejelser om at give dig selv eller en anden den ultimative naturoplevelse, så er det nu, du skal slå til. Du har formentlig undersøgt mulighederne for faldskærmsudspring – og de er mange – og det samme er prisniveauerne.

Alt efter, om du ønsker tandemspring eller solospring, så vil du se en masse forskellige priser og det kan være svært at gennemskue, hvad der præcist er bedst for dig.

Vi har gjort en del af arbejdet for dig og har tjekket priser, fundet nogle gode garvede faldskærmspringere, som ved, hvad de har med at gøre. De har selv mange spring på bagen og har også været instruktører og tandemspringere i længere tid, så du er i trygge hænder.

faldskærmsudspring sjælland

Hvad kan du se, når du tager dit faldskærmsudspring?

Mange vælger stedet udfra, at det skal være tæt på ens bopæl. Det er altid sjovest at se ens eget område lidt fra oven. Vær opmærksom på, at Danmark har meget forskelligt at byde på hvad angår natur og byer.  Da vi har klubber fordelt i både Jylland og på Fyn og Sjælland, så kan det være en rigtig god idé at vælge sted og klub udfra det, du ønsker at se.

Overvej, om du har lyst til at se det flade landskab i Vestjylland ved Varde, Limfjordsområdet ved Aalborg eller om du f.eks. har mere lyst til at se Aarhus med sine vartegn fra oven. Valget er dit.

Under alle omstændigheder kan du, når du ankommer, tage en snak med instruktøren om, hvad du skal holde øje med og få udpeget de mest interessante vartegn, områder osv. Alt ser nemlig meget anderledes ud fra luften.

Bestil dit faldskærmsudspring her

Tandemspring eller solospring?

Når du først har taget beslutningen om at købe et faldskærmsudspring, skal du vælge, om du ønsker solospring eller tandemspring.

Vi beskriver her kort de to forskellige muligheder, og du kan altid henvende dig direkte til os eller faldskærmsklubberne, hvis du har spørgsmål.

Tandemspring:

1: Et tandemspring er et spring fra et fly i ca. 3000 meters højde, hvor du er fastspændt til en instruktør, som sørger for alt i forhold til sikkerhed, navigering, træk af faldskærm og landing.
2: Et tandemspring er det perfekte spring, hvis man aldrig har prøvet at springe i faldskærm før.

Solospring:

1: Har du prøvet tandemspring flere gange før, så er det måske tid til at prøve et solospring, hvor du selv springer ud fra flyet og selv styrer ned mod landjorden.
2: Du er på egen hånd, og du får derfor et par lektioner før du springer, så du er godt instrueret i brug af udstyret osv. Der vil være en instruktør i flyet, men springet udfører du på egen hånd.
3: Et solospring foregår fra cirka 1 km. højde.

faldskærmsudspring pris
På vej til en oplevelse, du aldrig glemmer

Du kan godt begynde at glæde dig…

Du har taget beslutningen, bestilt din pakke med tid og sted hos os, og du har sat dig i bilen for at køre af sted. Så mærker du, at noget stort skal ske. Du vil helt sikkert mærke sommerfugle i maven og en sitren i kroppen over det, der skal ske. Fyldt med både spænding og lidt æresfrygt over at træde ind i et helt nyt element. Mød op i god til det aftalte sted og tidspunkt, så du i ro og mag kan se omgivelserne og blive mentalt klar.

Du bliver mødt af en af de erfarne instruktører, som vil gennemgå program og procedure med dig. Og ingen bliver sluppet løs uden at have gennemgået hele forløbet, så alle kan være trygge.

faldskærm

Har du valgt tandemspring?

Er det allerførste gang, og har du valgt et tandemspring, så vil din instruktør være hos dig hele tiden – og I vil sammen springe ud og du kan bare nyde turen og lade dig svæve gennem luften og nyde adrenalinen i kroppen, suset og den helt fantastiske udsigt. Instruktøren styrer dig bekvemt ned på landjorden igen og til fast grund under fødderne. Langt de fleste oplever en sand lykkerus over at have taget springet og over at have oplevet den helt unikke følelse af frihed. En af de første tanker vil typisk være: Hvorfor i alverden har jeg ikke prøvet det før?

Tandemspring

Har du valgt solospring uden hjælper ?

Har du valgt at ville springe solo, så vil du også blive mødt af dagens instruktør og der vil være både grundig teoretisk og praktisk gennemgang af forløbet, af udstyret, teknikken og alt, hvad du skal vide. For når først du er oppe i flyet, er instruktøren med, men du springer selv og du styrer også selv sikkert og kontrolleret landingen. Det vil give dig et kæmpe kick og du vil virkelig kunne leve højt på denne oplevelse i lang tid.

Oplevelsen er langt større end prisen

Du tænker sikkert, at faldskærmsudspring er rasende dyrt. Men nok også, at det kan betale sig at købe fornuftigt og trygt, så du er sikret gode udvalgte og godkendte instruktører i trygge hænder.

Vores pris bringer din drøm endnu tættere på. Vi synes selv, at vi har udvalgt en række gode steder i hele Danmark og vi har fået forhandlet os til nogle gode priser.

Vores pris på faldskærmsudspring inkluderer

Solospring:

5 timers teori (sikkerhed, påklædning, faldskærme, afhop fra fly, landing).

Det første solospring.

Erfaren instruktør med i flyet ved springet.
Mulighed for at tilkøbe flere spring til samme pris.

Priser fra: 2295,-

Bestil her allerede i dag og få forventningens glæde med i prisen.

Tandemspring:

10 minutters instruktion.
12-15 minutters flyvetur inden tandemspringet.
55-60 sekunders frit fald.
5 minutters tur i faldskærm efter det frie fald med fantastisk udsigt.
Certifikat/diplom.
Alt leje af udstyr er inkluderet i prisen.

Priser fra 1649,-

Bestil her allerede i dag og få forventningens glæde med i prisen.

Tøv ikke for længe – ta’ din beslutning nu
Ekstreme og udfordrende oplevelser bliver mere og mere populære og vi mærker en stærkt stigende interesse for faldskærmsudspring. Så er du ved at være klar og har du taget din beslutning, så tøv ikke med at bestille. Der er begrænset udbud og jo før, du bestiller, jo mere er der at vælge imellem.

Bestil Dit Faldskærmsudspring Her

faldskærmsudspring odense

Hvilke regler skal jeg være opmærksom på ved faldskærmsudspring?

Du har besluttet dig for, at nu skal det altså være – nu vil du kaste dig ud i det og opleve dit første faldskærmsudspring. Men hvad så med reglerne? Er der nogle begrænsninger og særlige hensyn, du skal være opmærksom på?

Der kan være forskel klub til klub, men der er nogle generelle regler, der går igen de fleste steder – både skrevne og uskrevne.

Alder for faldskærmsudspring:

Først og fremmest skal du være fyldt minimum 16 år, hvis du ønsker at springe solo.

Er du under 18 år, skal du samtidig have underskrift fra dine forældre eller en værge, hvis du vil springe solo.

Ønsker du derimod at springe tandemspring med en instruktør, så er der ingen nedre eller øvre aldersgrænser, så længer du er sund og rask. Nogle af de danske faldskærmsklubber har endda oplevet at sende deres instruktører ud på tandemspring med børn helt ned fra 4 års-alderen og med ældre personer helt op til 95 år.

Fysiske restriktioner:

Du ikke være beruset, påvirket af stoffer eller på anden måde mentalt fraværende, når du skal springe.

Derudover må du ikke springe, hvis du er gravid.

Har du et fysisk handicap, kan du som udgangspunkt sagtens komme til at springe tandemspring. Dog vil instruktørerne typisk bede om at kende til alle forhold, de skal tage hensyn til. Du vil også blive bedt om at fremvise en lægeerklæring, inden du kan springe.

Du skal typisk veje et sted mellem 30 og 130 kg for at få lov til at springe tandemspring

Film/video

Du kan godt få filmet springet, når der er tale om tandem – ved solospring skal du typisk have ca. 150 spring bag dig for at få lov til at filme selv

faldskærmsspring
OBS Faldskærmsudspring er en farlig sport

OBS! Faldskærmsudspring / Skydiving hører til under kategorien ”Farlig sport” i forhold til forsikring. Derfor skal du også sørge for at undersøge, om dine nuværende forsikringer dækker denne kategori, eller om du skal tegne en ekstra forsikring derudover.

Få mere information
Vi samarbejder med klubber over hele Danmark, og hver klub har sine regler og det er derfor en god idé at læse om hver enkelt på nedenstående links. Find en klub, der passer dig bedst og bestil din plads – så er du sikker på at  få en oplevelse for livet!

faldskærmsudspring
Mangler du en gaveidé, som med garanti ikke skal byttes?

Hvem har ikke stået i den situation, at man skal finde en gave til personen, der har alt? Hvor man har været alle mulige gaveidéer igennem kun for at konstatere, at det har du givet tidligere eller også er det blevet byttet. Men fortvivl ikke, for med vores gavekort til faldskærmsudspring, giver du en oplevelse, som lever meget længere end noget andet.

Giv et gavekort til det, der skaber minder – så skal gaven med garanti ikke byttes. Forventningens glæde vil være til at se, når du giver gavekortet til den glade modtager. Det bliver en uforglemmelig gave, så bestil allerede idag – så sørger vi for, at du hurtig og nemt kan aflevere verdens bedste gave, som med garanti ikke skal byttes.

Et gavekort til faldskærmsudspring vil være en gave, som du bliver husket for. Modtageren får et minde, som langt overstiger værdien på gavekortet.

spring i faldskærm
Rette gave til rette person

OBS! Vi anbefaler dog, at du er helt sikker på, at et gavekort til faldskærmsudspring er den rette gave til personen. Har vedkommende givet udtryk for at drømme om dette? For ikke alle vil synes, at det er en god fornemmelse at stå i en åben dør i et lille fly flere kilometer over jorden og kigge ned på de bittesmå huse og veje og så få besked på at springe. Så det er en god ide at tjekke med modtageren, før du giver et gavekort til faldskærmsudspring til vedkommende.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 123

Luk menu