Faldskærmsudspring Vamdrup: Har Du Modet & Eventyrlysten Til At Springe i Faldskærm?

Faldskærmsudspring Vamdrup: Vil man helt derud, hvor fuglene synger, så skal man naturligvis prøve et faldskærmsudspring. Det er populært som aldrig før, og det er der bestemt ikke noget at sige til. I Vamdrup kan man prøe faldskærsudspring hos Faldskærmsklubben Skydive2000 og her venter en kæmpe stor oplevelse for alle mennesker. Man kan roligt sige, at det kræver mod at springe i faldskærm, og man skal naturligvis også være vild med fart. Man kan enten prøve oplevelsen selv, eller man kan give den i gave til en, man holder af. Det vil med sikkerhed blive et hit! Man kan sågar også vælge at springe sammen.

Hos Skydive2000 i Vamdrup kan man eksempelvis få et solokursus. Det betyder, at man så kan springe alene. Man vil her starte med at få noget teori, og efterfølgende vil man få nogle praktiske øvelser, som man skal udføre på jorden. Herefter kan man blive klar til at springe helt selv.

Selve faldskærmsudspringet foregår i 1.000 meters højde, og der er masser af spændende ting at se på fra luften i Vamdrup. Udspringet foregår fra 1.000 meters højde, og når først man har sprunget,vil faldskærmen automatisk blive åbnes. Man behøver derfor ikke være bange for, at der er noget, der går galt – for det kan ikke ske.

Forud for springet er man naturligvis i flyet sammen med instruktøren. Når først man er i luften, så sidder instruktøren i flyet og dirigerer det. Man vil her få tegn til, hvornår man kan springe.

Faldskærmsudspring Vamdrup
Faldskærmsudspring Vamdrup

Faldskærmsudspring Vamdrup

Destination ikonVamdrup – Skydive2000
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvetur Inden Springet
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2299,- Pr. Person

Oplev Det Vildeste Sus Over Vamdrup

Det er en stor oplevelse at springe i faldskærm, og det er det, uanset om man har prøvet det før, eller om det er første gang, man skal ud under åben himmel. De fleste mennesker kender enten en eller flere, der allerede har sprunget i faldskærm, og det kan være ganske berigende at høre om, hvordan det har været. Der er dog også nogen, der slet ikke kender nogen, der før har sprunget, og det kan være helt helt vildt stort at blive den første i omgangskredsen, der springer i faldskærm.

Når man ønsker at springe i faldskærm i Vamdrup, så skal man som det første naturligvis finde ud af, om man gerne vil springe solo eller tandem. Det kan godt føles som en større udfordring at springe solo til at starte med, men der er rigtig mange, der vælger dette. Hvis man springer tandem, så får man derimod et 50 sekunders frit fald fra hele 3.000 meters højde. Her bliver man fastspændt til en af de dygtige instruktører på stedet, og på den måde vil man naturligvis kunne føle sig endnu mere tryg hele vejen igennem oplevelsen. Så er der rent faktisk slet ikke noget, som man selv skal tænke på. Det kan også være en befrielse i sig selv.

Ved et tandemspring bliver man sikkert styret gennem luften, og hastigheden ligger på hele 2000 km/t, indtil faldskærmen folder sig ud. Når først den folder sig ud, så kommer det til at føles som om, at man hænger fuldstændig stille i luften. Dette tidspunkt er det perfekte at nyde udsigten ud over Vamdrup, og adrenalinen vil naturligvis pumpe rundt imens. Herfra er der blot 1.500 meter ned til jorden, og til oplevelsen er helt færdig. Det tager 5 – 6 minutter at nå jorden herfra.

Spring i Faldskærm Vamdrup

Prøv En Oplevelse For Livet

Et faldskærmsudspring i Vamdrup er intet mindre end en oplevelse for livet. Det er en oplevelse, som man altid vil have med sig, og som vil glæde en i lang tid fremover. Når først man har prøvet faldskærmsudspring én gang, så vil man også ofte opleve, at man bliver så vild med det, at det skal prøves igen. Starter man med at springe tandem, så kan det være fantastisk senere at prøve at springe solo. Det er helt op til en selv. Man kan naturligvis også prøve et tandemspring flere gange, hvis det er det, man ønsker.

Vamdrup ligger tæt på Kolding, og det er nemt at komme hertil og fra. Der er derfor ikke nogen undskyldning for ikke at kaste sig ud i sit livs eventyr her på disse kanter. Et faldskærmsudspring i Vamdrup er naturligvis for de modige, men alle kan finde det mod.

Læs ligeledes: Faldskærmsudspring Jylland 

 

faldskærmsudspring i Vamdrup

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: