Faldskærmsudspring Tureby: Udlev Drømmen & Spring i Faldskærm Over Tureby

Faldskærmsudspring Tureby er en oplevelse ud over det sædvanlige. Denne storslåede oplevelse kan man give sig selv i Tureby, og her får man for alvor luft under vingerne. Foruden et helt fantastisk sus i maven, får man den fulde oplevelse af både at være frygtløs og fri. I Tureby dannes de bedste rammer om det perfekte faldskærmsudspring, og man kan både springe selv eller give et faldskærmsudspring gavekort til en eller flere, som man holder af. Ønsker man en oplevelse for livet, så er det her, at et faldskærmsudspring kommer ind i billedet.

I Tureby, der ligger syd for Køge, kan man både springe solo og tandem. Man bestemmer naturligvis helt selv, hvilken type faldskærmsudspring man vælger. De fleste begyndere vælger et tandemspring, men der er altså også rigtig mange, der vælger at springe solo. Uanset hvilken type, man vælger, venter der en stor oplevelse, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne oplevelsesrejsende.

Der venter et stort eventyr under åben himmel, der er svært at sammenligne med noget som helst andet her i livet. Det, der måske kommer tættest på for det helt almindelige menneske, er en vild rutschebanetur i Tivoli. Selvom det dog ikke er til at sammenligne. 

Faldskærmsudspring er naturligvis for de modige, og nogle gange skal man ikke tænke alt for meget over det. Der er mennesker, der vælger at springe ud fra flyet med lukkede øjne, mens andre foretrækker at holde dem åbne. Det bestemmer man helst selv. Det vigtigste er måske nok at tage det hele, som det kommer. Det kan være den bedste måde at gribe oplevelsen på.

Faldskærmsudspring Tureby
Faldskærmsudspring Tureby

Faldskærmsudspring Tureby

Destination ikonTureby – Faldskærmsklubben DFC
Tid ikon 5-7 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Spring Ud Fra Et Fly I 3000 Meters Højde
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2899,- Pr. Person

Prøv Et Faldskærmsudspring i Tureby

At springe ud i det blå er noget af det vildeste. Man føler sig naturligvis vægtløs, og på samme tid er det som om, at man ingen kontrol har over det, der sker. Uanset om man når at tælle til ti, inden man springer eller ej, så gælder det ganske bogstaveligt bare om at kaste sig ud i det. Det er også vigtigt at vide, at det er en oplevelse, der er 100% sikker at kaste sig ud i. I Tureby er forholdene i orden, og det er de naturligvis også de mange andre steder i landet, hvor der er mulighed for at springe i faldskærm. Man får super meget ud af at springe i faldskærm, og det er også en af årsagerne til, at mange igen vælger at prøve det. Måske ikke i det samme år, men så senere i livet.

Vælger man et faldskærmsudspring i Tureby, så venter der en fabelagtig oplevelse. Udsigten fra oven er super smuk, og der vil naturligvis også være tid til at nyde det hele. Når først man hopper ud i det fra 4.000 meters højde, så vil man opleve et frit fald på næsten op til et minut. Det sker med en fart på 200 km/t, og det er her, at faldskærmen endnu ikke er foldet ud endnu. Herefter vil den blive foldet ud, og så er man ellers klar til den næste store oplevelse, der kommer, når man med ganske langsomt fart bevæger sig mod jorden. Så er der rigtig tid til at nyde det hele.

Det er noget af det mest spændende overhovedet at springe i faldskærm, og spændingen begynder allerede den dag, hvor man har booket tid til et faldskærmsudspring hos Tureby. 

Faldskærmsudspring i Tureby

Forbered Dig På Dit Faldskærmsudspring i Tureby

Det kan være en god idé at læse lidt om det hele på hjemmesiden, for så ved man mere præcist, hvad man går ind til. Det er med sikkerhed også en del af at føle sig meget mere tryg ved det hele. Og det gælder det jo også om. Et faldskærmsudspring er en oplevelse for livet, og man kan også se mange videoer på nettet fra forskellige udspring. Har man lyst, så kan man også selv få lavet video eller taget billeder fra faldskærmsudspringet. Det kan være en af de bedste måder altid at kunne mindes oplevelsen på. Så kan man naturligvis også vise både video og billeder til dem, man holder af. Det kan selvfølgelig også inspirere andre mennesker til at prøve et faldskærmsudspring.

I Tureby er det hos Faldskærmsklubben DFC, at det sker, og følelsen fra det frie fald er naturligvis den vildeste del af oplevelsen. Man når heldigvis ikke at tænke så meget over det, før man er der. Det kan dog også være lidt af en nervepirrende tur at sidde i flyvemaskinen, mens den flyver derhen, hvor man skal springe fra. Man vil med sikkerhed kunne mærke glæden og spændingen boble i maven, og måske vil man opleve, at man til det sidste kan tvivle lidt på, om man nu også tør. Det er helt bestemt en del af det, og selvfølgelig tør man springe ud i det blå! Så er der aldrig mere noget at frygte her i livet.

Læs ligeledes: Faldskærmsudspring Sjælland 

Spring i Faldskærm Tureby

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: