Faldskærmsudspring Pris: Se Samtlige Spring i Faldskærm Priser Lige Her!

Faldskærmsudspring Pris: Drømmer man om at komme ud over åben himmel, og her få den vildeste oplevelse, så skal man naturligvis prøve et faldskærmsudspring. Det er heller ikke prisen, der skal holde en tilbage! Men hvad koster det egentligt at springe i faldskærm? Prisen er for det første afhængig af, hvor det er henne i landet, at man vælger at springe. Derfor kan det være fint at kigge sig lidt omkring, inden man beslutter sig. Man må dog vide, at det ikke er prisen, der skal stå i vejen for, om man kommer af sted eller ej. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at det at springe i faldskærm kan være en af verdens både bedste og vildeste oplevelser. Hvis det er noget, man virkelig gerne vil, så skal man med sikkerhed også nok kunne finde råd til det. 

Faldskærmsudspring er naturligvis også en oplevelse for de modige, og man kan roligt glæde sig til at kaste sig ud i det. Langt de fleste steder vil man kunne prøve et faldskærmsudspring til omkring 2.000 kr. Det kan dog også både være dyrere og billigere. Man skal derudover vide, at der følger mange ting med i prisen. Man får både instruktion og flyvetur, så man er helt klar til springet. Der vil også være omkring 1 minuts frit fald, og selve turen i faldskærm vil ofte vare omkring 10 minutter. Her vil man få en fantastisk udsigt ud over det område, som man befinder sig i. Man vil også få et certifikat eller diplom, og alt udstyr vil være med i prisen.

Faldskærmsudspring Priser 2022

Der er ikke nogen tvivl om, at det er muligt at finde et faldskærmsudspring til en billig pris. Med de mange muligheder, der er rundt om i landet for at springe i faldskærm i dag, så er priserne også generelt blevet en anelse billigere, end de tidligere har været. Hvis man kigger sig godt omkring, kan man også være heldig at finde et godt tilbud. Det kan derfor være fordelagtigt at købe et faldskærmsudspring gavekort både til sig selv og til en, man holder af. Så er man sikker på, at man ikke er den eneste, der får denne fantastiske oplevelse.

Faldskærmsudspring I Hele DK

Faldskærmsudspring i Hele DK

Destination ikonSjælland – Fyn – Jylland
Tid ikon 6-8 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Prøv EU’s Højeste Faldskærmsudspring
Personer ikon 1 Person Max Vægt 90-95 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2195,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Sjælland

Faldskærmsudspring Sjælland

Destination ikonTureby – Faldskærmsklubben DFC
Tid ikon 5-7 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon Spring Ud Fra Et Fly I 3000 Meters Højde
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2899,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Jylland

Faldskærmsudspring Jylland

Destination ikonVamdrup – Skydive2000
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvetur Inden Springet
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 90 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2299,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Herning

Faldskærmsudspring Herning

Destination ikonHerning – Dropzone Denmark
Tid ikon 5 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 55-60 Sekunder I Helt Frit Fald
Personer ikon 1 Person Vægt Mellem 35-110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Fyn

Faldskærmsudspring Fyn

Destination ikonOdense – Odense FaldskærmsCenter
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvning Inden Springet
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Nordjylland

Faldskærmsudspring Nordjylland

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Faldskærmsudspring Sjælland Pris

Drømmer man om at få sit livs oplevelse, så kan man få et faldskærmsudspring Sjælland og tilmed til en god pris. Når man køber adgang til et faldskærmsudspring, så får man en samlet pakke. Her indgår alt det, som man har brug for. Man vil som regel også kunne tilkøbe mere end det, der er med i den forudbetalte pakke. Det kan f.eks. være billeder eller videooptagelser, og det er altid meget forskelligt, hvad de enkelte steder tilbyder.

Der kan også være forskel i prisen, alt efter om man ønsker at springe tandem eller solo. Man skal naturligvis ikke lade prisen diktere, hvad det er for et valg, man her tager. Dog må man vide, at en pris naturligvis godt kan betyde meget, når man skal vælge mellem to forskellige steder at springe i faldskærm.

Faldskærmsudspring Sjælland Pris

Faldskærmsudspring Jylland Pris

Pris er en vigtig faktor for de fleste mennesker, og sådan er det også, når det kommer til faldskærmsudspring. Men man må også være opmærksom på, at der kan være nogle helt særlige forklaringer til, at prisen kan være dyrere ét sted i forhold til et andet. Det kan f.eks. være tilfældet, at man får mere med i den samlede pakke, man køber. Der kan også være nogle andre forhold, der gør, at prisen ikke er den samme. Det er derfor også noget, som man skal være opmærksom på, når man går på udkig efter en pris på et faldskærmsudspring Jylland. I Jylland findes der netop mange forskellige muligheder for at springe i faldskærm, og man kan lige så godt gøre sig selv den tjeneste at kigge sig godt omkring, inden man vælger sted.

Faldskærmsudspring Jylland Pris

Faldskærmsudspring Fyn Pris

Hvis man gerne vil springe i faldskærm på Fyn, så er det Odense, at det sker. Her kan man også få en god pris på et faldskærmsudspring, og der er rigtig mange gode ting med i den samlede pakke, man vælger. Har man lyst til at tilkøbe flere services, så kan man også gøre det. På Fyn er man, ligesom de andre steder i landet, sikker på at få en pris på faldskærmsudspring, der er både god og konkurrencedygtig. Det er derfor heldigvis ikke det, der skal stå i vejen for, at man kommer ud på sit livs tur.

Faldskærmsudspring Fyn Pris

Faldskærmsudspring Solo Pris

Det er populært at spring solo, og derfor er der også mange mennesker, der kigger efter netop denne mulighed. Når man springer solo, så springer man alene. Er det dét, man ønsker, så får man naturligvis grundig instruktion, og det bliver plads til, at man bliver sat rigtig godt ind i udspringet. Det er også noget, som prisen vil afspejle. Forholdene er professionelle, og man vil blive godt klædt på til det helt store spring. Ønsker man at springe solo, så gælder det bare om at sætte sig ind i, hvor man gerne vil springe henne. Så kan man nemlig få booket.

Faldskærmsudspring Solo Pris
Faldskærmsudspring For 2 Pris

Hvis man gerne vil springe sammen med en anden, så kan man fint gå i gang med at undersøge, hvor meget det koster. Det er det, der også kaldes for et tandemspring, og man kan vælge at springe sammen med en, man holder af. Man skal igen regne med, at prisen ligger på 2.000 kr. eller mere, og det er en oplevelse, man aldrig nogensinde vil glemme. Der er derfor ikke noget bedre end at kunne dele den med en anden. Det er fantastisk at opleve suset, og man vil også for evigt have et minde med hinanden.

Faldskærmsudspring For 2 Pris

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: