Faldskærmsudspring Odense: Vildt Spring i Faldskærm Over Odense

Faldskærmsudspring Odense: I Odense er der rig mulighed for at komme på et uforglemmeligt eventyr. Her kan nemlig få et faldskærmsudspring i højeste klasse. Det er en oplevelse for alle modige mennesker, har både besidder en trang til og et ønske om at komme ud under åben himmel for at få det vildeste adrenalinsus nogensinde. Selvom det måske ikke er alle mennesker, der er modige nok lige nu og her til at springe ud i det blå, så er det ikke nogen hindring for at kunne finde modet frem. Man bør med andre ord bestemt ikke snyde sig selv for denne oplevelse, der kan glæde selv det mest oplevelseskræsne mennesker. Her får man nemlig noget for alle pengene, og det er en oplevelse, der er svær at måle med noget andet.

Det gode ved dette eventyr er, at det ligger lige for. I Odense ligger det endda lige for. I byen finder man Odense Faldskærmscenter, og det er her, at det sker. Man kan både vælge at booke oplevelsen med det samme, og man kan også købe den som et gavekort. Enten til sig selv eller til en, man holder af. Det er svært at beskrive, hvilken følelse man får i kroppen, når man prøver et faldskærmsudspring, og man skal vitterligt opleve det for at forstå, hvordan det er. Der er ikke noget, der bliver overladt til tilfældighederne, når man skal springe, og man vil naturligvis få både kyndig vejledning og instruktion, inden man bogstavelig talt bliver kastet ud i det.

Vildt Faldskærmsudspring Odense
Faldskærmsudspring Odense

Faldskærmsudspring Odense

Destination ikonOdense – Odense FaldskærmsCenter
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 20 Minutters Flyvning Inden Springet
Personer ikon 1 Person Max Vægt 110 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2295,- Pr. Person

Prøv Et Faldskærmsudspring i Odense

Uanset om man bor i Odense, på Fyn eller et helt andet sted i landet, så kan det være værd at tage til byen for at opleve et helt fantastisk faldskærmsudspring. Man kan godt forberede sig på, at det er en vild oplevelse, første gang man springer ud af et fly. Det kan være svært at sige, hvordan man bedst muligt kan forberede sig på det, men det er i hvert fald godt at samle kræfter både mentalt og psykisk. Jo mere rolig, man er i sindet, jo nemmere bliver det, og jo større en oplevelse ender det også med at blive.

Når først man tager springet fra flyet, så venter der en helt fantastisk oplevelse over Odense. Inden man har set sig om, falder man mod jorden med omkring 200 km/t. Her vil man ikke kunne undgå, at det hele kører lidt rundt, og at adrenalinen suser derudaf. Men selvom det går stærkt, så kan man stadig godt nå at se sig omkring. Odense har masser at byde på fra oven, og det finder man først for alvor ud af, når man hænger der i luften. Det anbefales derfor, at man sørger for at holde øjnene åbne, for det er kun på den måde, at man får det hele med.

Det frie fald varer i ca. et minut, og her gælder det om at holde tungen lige i munden. Man har dog heldigvis ikke nogen som helst grund til at være bange, og der er derfor heller ikke noget at frygte. Man kan nemt blive betaget af den storslåede udsigt, og de fleste mennesker, der springer i faldskærm for første gang, oplever, at det er en langt større oplevelse, end de havde turdet håbe på.

Faldskærmsudspring i Odense

Oplev Odense Fra Åben Himmel

Når det frie fald er overstået, har man 5 – 6 minutter til at nyde udsigten. Her bliver faldskærmen nemlig udløst, og så er tempoet et helt andet. Så er der god tid til både at få pulsen ned og at tage det hele lidt med ro. Oplevelsen er så stort og vild, at man vil glemme alt om tid og sted. Man kan derfor også godt blive overrasket, når man pludselig står med benene solidt plantet på jorden igen. Det fede er, at man kan følge med hele vejen ned mod jorden, og det er storslået at se, hvordan det hele ser ud.

Når man springer i faldskærm over Odense, så venter der en stor oplevelse. Byen er en af de største byer i Danmark, og den har derfor også meget at byde på. Man kan nemt blive meget overrasket over, hvordan både natur og bygninger ser ud fra oven, og den smukke panoramaudsigt er svært at sammenligne med noget andet. Det er en oplevelse, som man aldrig vil glemme, og der er også mange mennesker, der får lyst til at springe i faldskærm igen, når først de har prøvet det.

Spring i faldskærm odense
Faldskærmsudspring i Odense: Dette Får Man Med

Vælger man at springe i faldskærm i Odense, så kan man eksempelvis vælge et tandemspring. Det finder sted fra hele 4.000 meters højde. Inden man kommer op i luften vil man få 15 grundig minutters instruktion.

Herefter er det blot 20 minutter flyvetur tilbage. Når man springer ud fra flyvemaskinen, vil der være op til 1 minuts frit fald. Her ryger man ned næsten 200 km/t, og det kan godt være rigtig vildt. Men heldigvis kommer man til at tage den med ro i noget tid efter, for her venter op til 6 minutters svævning i faldskærmen, inden man rammer jorden.

Leje af alt udstyr er også med i prisen.

Faldskærmsudspring Over Odense

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: