Faldskærmsudspring Aars: Crazy Tør Du Springe i Faldskærm Over Aars?

Faldskærmsudspring Aars er en oplevelse for livet. At komme ud under åben himmel kan ikke sammenlignes med noget andet. Der venter et vildt adrenalinsus, og man kan godt forberede sig på, at hjertet kommer til at banke helt vildt. Det kan være svært at forestille sig, hvordan det er på forhånd, men hvis man indtager fornemmelsen af at være vægtløs, så er man godt på vej til at forstå, hvordan det føles. Der er heller ikke nogen tvivl om, at man er helt uden kontrol, når man hænger der i luften, og det kan være noget af det vildeste overhovedet. Man skal dog naturligvis ikke gå i panik, for der er 100 % styr på det, og det er en oplevelse, der er sikker.

Vælger man et faldskærmsudspring i Aars, så kommer man ud på hele 4.000 meters højde. Her venter en fantastisk udsigt ud over store dele af Nordjylland, og man vil kunne få øje på ting, som man ikke havde regnet med. Naturen er også storslået set fra luften. Man får en fantastisk panoramaudsigt, og det gælder om at få det hele med, før det er forbi.

Det første minuts tid i luften foregår som et frit fald, og herefter vil faldskærmen folde sig ud. Man kan derfor nyde nedstigningen i et lidt andet tempo end de 200 km/t, som det frie fald byder på. Der er god tid til at få det hele med, og der er ingen tvivl om, at man kommer til at opleve det største og vildeste sus i maven.

Faldskærmsudspring Aars
Faldskærmsudspring Aars

Faldskærmsudspring Aars

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Prøv Et Faldskærmsudspring i Aars

Det er meget populært at prøve et faldskærmsudspring i Aars, og det finder sted i Faldskærmsklubben Skydive2000, der har flere års erfaring på bagen. Derfor møder man også professionelle instruktører, der samtidig også er kompetente.

Der er alt for mange mennesker, der taler meget om alt det, de gerne vil, men aldrig får det gjort. Sådan kan det også være, når det kommer til faldskærmsudspring. Det handler ganske kort om bare at springe ud i det. Der er heller ikke nogen grund til at tænke for meget over det.

At springe i faldskærm handler også om tillid. Ikke bare til sig selv, men også til den instruktør, man springer sammen med, såfremt man vælger et tandemspring. Man har naturligvis også mulighed for at springe solo, hvis man vil have oplevelsen helt for sig selv.

Det kan godt være mere grænseoverskridende at springe solo, da det hele her så er overladt til en selv. Men vælger man dette, så behøver man naturligvis ikke være bange. Man får nemlig den instruktion, der er brug for, og man vil derfor vide, hvornår man skal gøre hvad. Det kan dog godt give lidt mere kriller i maven at være på egne ben – og det kan i sig selv også være med til at gøre oplevelsen endnu større. Så får man nemlig også det hele for sig selv.

En god måde at starte på kan dog være med et tandemspring. Så springer man sammen med en af de dygtige instruktører, og så kan det give endnu bedre mulighed for, at man bare kan læne sig ind i oplevelsen. Man må lade tiden vise, om man vælger den ene eller den anden mulighed. Uanset hvad så kan det være en rigtig god idé at læse nærmere om både solo- og tandemspring.

Faldskærmsudspring i Aars

Få Dit Livs Oplevelse i Aars

Er man til det hurtige og det vilde, så skal man opleve et faldskærmsudspring i Aars. Selvom man måske nok kan sige, at det er for alle mennesker, så er det nok ikke helt tilfældet, når det egentlig kommer til stykket. Man skal nemlig have et vist mod, og det er ikke alle, der har det. Der er ingen tvivl om, at det frie fald i høj grad får både smilet frem og pulsen op, og det er simpelthen så vildt at springe ud i det uvisse. Man skriger af glæde undervejs, og det kan føles som om, at man er fuldstændig ude af kontrol, når man bare ryger dernedaf med 200 km/t. På den gode måde altså – og det er jo rent faktisk også det, der er tilfældet.

Når faldskærmen folder sig ud, så kan man nyde udsigten ud over Aars. Man vil få øje på en masse ting og sager, og det gælder bare om at se, så langt øjet rækker. Når man vælger at prøve et faldskærmsudspring i Aars, så venter der en uforglemmelig oplevelse, som man sent vil glemme.

Læs ligeledes: Faldskærmsudspring Jylland 

Spring i faldskærm Aars

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: