Faldskærmsudspring Aalborg: Oplev "Nordens Paris" Fra Oven i Faldskærm

Ønsker man en uforglemmelig oplevelse, der er helt udover det sædvanlige, så kan man med fordel kaste blikket mod faldskærmsudspring i Aalborg. Dog er det ikke lige i Aalborg, at det sker, men der er ikke ret langt at køre til der, hvor det er muligt at prøve et faldskærmsudspring. Det er det nemlig i byen Aars. Ethvert menneske drømmer om at blive fri, og at prøve et faldskærmsudspring må betegnes som at være den ultimative frihed.

Det kræver naturligvis mod at springe i faldskærm, men det gode er, at man får både råd og vejledning inden springet af dygtige og professionelle instruktører. Har man mod på det, så kan man prøve et solo faldskærmsudspring. Hvis man har brug for mere tryghed, så kan man vælge et tandemspring. Så vil man springe sammen med en erfaren faldskærmsudspringer. Det er helt op til en selv, hvad man vælger, og man skal derfor tænke sig godt om.

Der findes ikke noget mere fantastisk end at komme op i flere kilometers højde, hvorefter man bare tager springet ud i det uvisse. Det er en storslået oplevelse, og det første minut byder på frit fald, inden faldskærmen folder sig ud. Herefter vil man få en relativt rolig nedflyvning mod jorden, hvor der vil være mange spændende ting at se på.

I Nordjylland er der nemlig spændende at se fra luften, og der vil både være seværdigheder, natur, vand og meget andet. Det bedste panorama-view får man, når man springer i faldskærm. Det er også værd at vide, at det koster mindre at prøve et faldskærmsudspring, end de fleste går og tror.

Faldskærmsudspring Aalborg
Faldskærmsudspring Nordjylland

Faldskærmsudspring Nordjylland

Destination ikonAars – Nordjysk Faldskærmsklub
Tid ikon 5-6 Minutters Flyvetur I Faldskærm
Tjek ikon 30-50 sekunders Frit Fald
Personer ikon 1 Person Med En Max Vægt På 100 KG.

Info ikon Læs Mere Om Dette Faldskærmsudspring
Pris ikon Priser Fra 2199,- Pr. Person

Prøv Et Faldskærmsudspring i Aalborg

Der er ingen tvivl om, at et faldskærmsudspring kan være den største oplevelse i livet. Mange mennesker går og drømmer om at tage springet ud i det i det nordjyske, og hvis man bor i Aalborg, eller kommer hertil, kan det være det perfekte område at springe i faldskærm. Udsigten er smuk, og det er en god idé at undersøge de muligheder, der findes på disse kanter. 

Man kan vælge et faldskærmsudspring hos klubben Nordjysk Faldskærmsklub, der ligger i Aars. Man skal være opmærksom på, at man her maks må veje 100 kg., når man skal springe, og det er et krav, der er ufravigeligt. Der er desuden et krav til alder, og det er, at man som minimum skal være fyldt 9 år ved springet. Hvis man har lyst til det, så kan man få en enkelt tilskuer med, der kigger med fra jorden af. Det er altid godt at få lidt opbakning, når man skal ud på de helt store højder.

Hvis man har lyst til at have et varigt minde fra faldskærmsudspringet, så har man også mulighed for at bestille en videooptagelse af udspringet. Skulle man ønske det, så kan man også vælge at springe sammen med en kæreste, en ægtefælle, en god ven eller veninde, en arbejdskollega eller en bekendt. For nogle kan det være med til at gøre oplevelsen endnu større. Det er også et helt fantastisk minde at have sammen.

Når først man har besluttet sig for at springe i faldskærm, så er der selvfølgelig ikke længere nogen vej tilbage.

Faldskærmsudspring Aalborg

Få Dit Livs Store Oplevelse i Nærheden Af Aalborg

Nordjylland har meget spændende at byde på, og når man hænger i 3 kilometers højde over Aars, så kan man få et overblik over byen, der ellers ikke vil være mulig. Når først man springe ud af flyet, vil man opleve ca. 35 sekunders frit fald, og det vil ske med en hastighed på intet mindre end 200 kilometer i timen. Herfra går det kun direkte mod jorden. Det kan godt føles grænseoverskridende, og man kan også nemt blive en anelse nervøs. Men det er der heldigvis ikke nogen grund til. Når man er 1.500 meter over jorden, vil faldskærmen nemlig altid blive udløst, og man har absolut intet at frygte.

Læs ligeledes: Faldskærmsudspring Jylland

Spring i Faldskærm Aalborg

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: