You are currently viewing Få en guldpris for dit guld

Få en guldpris for dit guld

Hvis du er en af de heldige indehavere af et eller flere guldstykker, så sælg guld til nogen af markedets højeste guldpriser. NordiskGuld tilbyder en grundig vurdering af dit guld og sølv og kvitterer med et beløb, som er svarende til materialernes kvalitet. Processen er gnidningsfri, og hvis du befinder dig i nærheden af København eller Århus, kan du besøge en af virksomhedens butikker og få et uforpligtende tilbud på kun fem minutter. Nemt, hurtigt og guld for kontoen. Læs med nedenfor, og sælg guld på den smarteste måde.

Derfor skal du sælge dit brugte guld

Brugt guld høster ikke alene penge, men er også til stor gavn for miljøet. Det skyldes, at guld udvindes ved hjælp af minedrift, som forurener grundvandet. Når guld videresælges, vil det typisk blive omsmeltet og kan dermed indgå i produktionen af nye produkter. Sælg guld og bidrag til den grønne omstilling ved at større udbud af genbrugsguld. NordiskGuld samarbejder med de førende guldsmede i branchen, og derfor kan du være sikker på en nøjsom behandling og vurdering af dit guld. Virksomheden udtaler, at den gå ind for “(…) høj transparens på guldmarkedet og kæmper for, at du altid får den højeste pris for salg af dit guld (…)”.

Sælg guld – sådan bliver dit guld værdisat

Prisen for dit guld fastsættes per gram og ud fra en række parametre. Først og fremmest kigges på den dagsaktuelle guldpris per gram. Denne er primært bestemt af den pågældende dags udbud og efterspørgsel på verdensmarkedet. Priserne opdateres automatisk hvert femte minut hos NordiskGuld, og derfor er du altid sikret en markedssvarende pris. Et andet parameter er vægten på dit guld i gram. NordiskGuld har en politik om at måle helt ned til 0,01 gram, hvilket sikrer en høj præcision. Endelig tages der højde for guldets antal af karat, hvor den højest udbudte indeholder 24 karat og har en renlighed på 99,9 pct. Sælg guld til NordiskGuld, og dit guld vil blive taget godt hånd om.

Køb guldsmykker af høj kvalitet

NordiskGuld har også en webshop, hvor de sælger deres omsmeltede smykker til priser helt ned fra 1.299 kr. På nuværende tidspunkt kan du få op til 30 pct. rabat på udvalgte smykker i en begrænset periode, og disse inkluderer både halskæder, ringe og armbånd af højeste kvalitet. Alle smykker er designet efter tidens trends, og derfor kan du let peppe din garderobe op med et smykke fra virksomhedens eget guldkammer.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.