Prøv En F16 Simulator i Århus Eller Roskilde & Bliv Jagerpilot For En Dag

F16 simulator er en storartet mulighed for at lege jagerpilot for en dag, hvor man kan indgå i drabelige luftkampe og angreb på fjendtlige mål. ”Highway to the danger zone” genlyder i ens ører, mens man sætter fuld fart på sin lynhurtige og dødsensfarlige F16, der den dag i dag er det primære kampfly i det danske luftvåben. Det er måske ikke den ægte vare, men hvis man gerne vil opleve en meget realistisk oplevelse, så er en f16 simulator det absolut bedste. 

Går du og gemmer på en Iceman eller Maverick i maven, så er er en tur i F16 simulator lige det du går og leder efter. Det er en oplagt mulighed for at mærke adrenalinen pumpe og presse sine egne evner til grænsen. Man oplever måske ikke de mange G, som en pilot udsættes for, men fornemmelsen af fart er realistisk. Det handler altså om at være klar og have fingeren på aftrækkeren, da fjenderne bevæger sig med lydens hast og er lige så opsatte på at se dig styrte, som du er det med dem. 

Søger du efter en perfekt gaveide, så er en tur i F16 simulator et virkelig godt valg. Især hvis modtageren er lidt af en drengerøv som godt kan lide fart og spænding. Det er en overraskende virkelighedstro oplevelse, og man bliver naturligvis instrueret af en erfaren instruktør. Prøv F16 simulator Århus eller Roskilde.

Crazy Realistisk F16 Simulator
F16 Simulator

F16 Simulator

Destination ikonÅrhus / Roskilde – Youfly
Tid ikon 15, 30 Eller 60 Minutters F16 Flyvning
Tjek ikon Grundig Instruktion Af  Dygtig Instruktør
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 12 År
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

F16 Simulator

Destination ikon Århus / Roskilde – Youfly

Kunne du tænke dig at blive jagerpilot for en dag? Bliv luftens ubestridte hersker, ved at sætte dig til rette i cockpittet på denne F16 simulator. Cockpittet, du sidder i, er en tro kopi af det der er at finde i en ægte F16 Fighting Falcon, hvad angår instrumentering & funktion. Foran dig er nu 600 cm. brede & 150 cm. høje skærme, som viser dig den grafik en jagerpilot vil opleve fra sit cockpit under sin mission.

Priser Fra 299 DKK Pr. Person

Youfly F16 Simulator

Hvis du er vild med kampfly og måske endda selv har gået med drømmen om at blive jagerpilot én skønne dag, så er en tur i en Youfly F16 simulator det næstbedste. Det er i hvert fald det nærmeste man kommer vilde dogfights og ekstreme flyveoplevelser uden for militæret. Forskellen er blot, at en F16 simulator ikke er farlig og at det hele kun er for sjov. Så man kan argumentere for, at det på mange måder er bedre end den ægte vare. I hvert fald er Youfly dem du skal kontakte, hvis du drømmer om at flyve F16 og kæmpe mod dine venner i hæsblæsende luftkampe. Det foregår i Århus eller Roskilde, selvom det dog kun er muligt at kæmpe mod hinanden i F16 simulatorer i Århus.

Men hvem er Youfly, spørger du måske. Youfly er en del af Eventhytten.dk, der tilbyder alverdens sjove og spændende events, der kan få adrenalinen til at suse gennem kroppen på en. Der tilbydes forskellige flysimulatorer, så du er ikke begrænset til F16. Du kan også komme til at prøve en F35 eller A10 Warthog simulator. Derudover tilbydes der bilsimulatorer, paintball og bueskydning. Men hos Youfly specifikt er det altså flysimulatorer og det er klart det sjoveste.

Hvis du og dine venner trænger til en sjov måde at bruge nogle timer på, så skal i ikke tøve med at kontakte Youfly. Snart kan I selv få oplevelsen af at flyve i en supersonisk kampflyver og kæmpe på liv og død. For sjov.

F16 Simulator Århus

Hvis du bor i Århus og er interesseret i at prøve en F16 simulator, så er du heldig, for nu kan du booke tid hos Youfly og prøve en ultrarealistisk simulator. Oplevelsen inkluderer enten 15, 30 eller 60 minutters flyvning og inden man går i gang, bliver man grundigt instrueret af en dygtig instruktør. På den måde kan man være sikker på, at man får den bedst mulige oplevelse. Noget ganske unikt i Århus er muligheden for at flyve med en kammerat i en af de to F16 simulatorer. Det er utroligt spændende at kæmpe mod en ven i realistiske simulatorer, for det er på alle måder anderledes end noget videospil i nogensinde har spillet.

Youfly i Århus er din unikke mulighed for at prøve noget ud over det sædvanlige. Det er skræmmende, hvor livagtigt det føles når man sætter sig tilrette i en tro kopi af et jagerflys cockpit, så man får nemt ved at leve sig ind i oplevelsen. Det betyder dog også at man for alvor mærker adrenalinen og sveden på panden, når alarmen fortæller, at ens modstander har et missil fastlåst. Man føler sig hensat til Top Gun og andre spændende film om jagerpiloter. Men denne gang sidder man selv i sædet og skal undgå at blive skudt ned. Hvis dette lyder som noget for jer, så kan I booke en tid hos Youfly og snart kan i få den mest realistiske flyveoplevelse man kan få uden at forlade jorden.

f16 simulator århus

F16 Simulator Roskilde

Hvis du bor i Roskilde og er interesseret i kampfly, så er dette den helt rette oplevelse for dig. Du kan nemlig helt selv komme til at prøve en flysimulator, der er, så hyper realistisk, at man ikke finder noget magen til andre steder i landet. Faktisk er de flysimulatorer, som man anvender hos Youfly udviklet til militært brug, så du kan være sikker på, at det er en livagtig oplevelse. Derfor er de som skabt til runde fødselsdage polterabends eller andre begivenheder, hvor man virkelig skal bruge en kvalitetsoplevelse ud over det sædvanlige.

Roskilde byder i forvejen på en masse interessante oplevelser, men der er ikke noget, der kommer i nærheden af den fornemmelse man får, når man giver den gas i en realistisk flysimulator. Man føler sig virkelig som en jagerpilot på mission, og det er normalt ikke noget, der er vi almindelige dødelige forundt.

Hvis du kender en, der trænger til at komme ud af sofaen og få en oplevelse, der er noget ud over det sædvanlige, så køb et gavekort til F16 simulator Roskilde og snart kan i give den gas som Maverick, Goose og Iceman i Top Gun. Det er en oplagt gaveide, som helt sikker vil blive vel modtaget og det bliver jo kun ekstra sjovt, hvis i begge tager afsted. På den måde kan i også få nogle herlige minder sammen og den slags er jo guld værd.

f16 simulator roskilde

Sådan Virker F16 Simulatoren & Så Realistisk Er Den

Nu sidder du måske og føler dig en smule skeptisk, for hvor realistisk kan sådan en simulator egentlig være? Er det ikke bare et overdimensioneret videospil? Svaret er ganske enkelt, at det er en oplevelse, som du ikke kan forestille dig før du har prøvet det. Det er hyperrealistisk og som nævn ovenfor, så er simulatorerne udviklet til militær brug. Faktisk er dette det eneste sted i hele Europa at civile får mulighed for at prøve dem. Det er med andre ord langt fra noget ”videospil”, det er et stykke militært træningsmateriel, der nu endelig er blevet tilgængeligt for almindelige borgere, og det er simpelthen så fedt at opleve.

Når man ankommer, bliver man instrueret i hvordan man styrer ”flyet” og så bliver man iklædt en jumpsuit, ligesom ægte jagerpiloter. Det er med til at forstærke illusionen og gøre det endnu mere livagtigt. Alle knapper, alle håndtag og alle skærme er nøjagtigt som i en virkelig F16 fly, så det er så realistisk som det overhovedet kan blive. Glæd dig til at flyve rundt over Danmark og kunne genkende landet under dig. Du kan vælge mellem forskellige sværhedsgrader og missioner. Det betyder at du kan få det lige som du vil, uanset om det er bombemissioner eller dogfights, der tiltaler dig.

Kort fortalt så er en F16 simulator det nærmeste du nogensinde kommer et ægte kampfly. Det er intenst og spændende, og så er det bare skide skægt. Så hvis det lyder som noget for dig, så bestil et gavekort allerede i dag.

f16 simulator

F 16 Simulator: En Fantastisk Action Oplevelse

Når man sætter sig til rette i en F16 simulator, så bliver man hurtigt overrasket over hvor lidt plads, der egentlig er i en F16. Der er ikke megen plads til at bevæge sig rundt på, men når man flyver med lydens hastighed, så er det nok også meget godt, da man ellers ville føle sig som en sok i en centrifugerende vaskemaskine. Heldigvis bliver man ikke kastet rundt i simulatoren, men det er da også det eneste, der ikke minder om den ægte vare. Selve cockpittet er en tro kopi af et ægte F16 kampfly, så der er altså kælet for detaljerne. 

Når ”missionen” begynder får du mulighed for at vælge en række forskellige scenarier. Dette betyder, at du kan få oplevelsen lige som du vil, uanset om det er luftkampe du vil have eller om du vil angribe intetanende mål på jorden. Det er noget, der får en til at føle sig sej og det ser helt fantastisk ud. Men hvad nu hvis det kunne blive endnu vildere?

En ting er at duellere mod en AI-styret modstander, men hvad nu hvis det var din bedste ven, der styrede fjendens fly? Det kan blive virkelighed for i en F-16 simulator kan man flyve mod hinanden i hver sin simulator. Pludselig er det mange gange vildere, for det er en kamp om æren og håneretten, når man som to titaner tordner sammen langt oppe i himmelen. Missiler og maskinkanoner brager, mens i desperat forsøger at blive den, der kan løfte armene i triumf. Hvad kunne være mere tilfredsstillende end at slå en god kammerat i en livagtig luftduel i en F16? Ikke meget.  

f 16 simulator
Gavekort Til F16 Simulator

Når man bestiller en tur i en F16 simulator, så får man op til en time i simulatoren. Hvor man kan udføre forskellige opgaver og udfordringer. Det er blot et krav at man er fyldt 14 år. Ingen erfaring med lignende oplevelser er påkrævet. Så slip den indre jagerpilot løs og styr din bragende krigsmaskine op i himmelen. 

Undervejs får man instruktioner og gode råd fra instruktøren. Så man kan være sikker på at få mest muligt ud af oplevelsen. Når man har betalt for den. Så er det klart at man gerne vil nyde det til fulde. Der er heldigvis ikke så pokker svært. Når man først kommer i gang og inden længe kan man selv få fornemmelsen af at være en vaskeægte jagerpilot. Så hvad venter du på?

Bestil dit gavekort til en F16 simulator all.erede i dag og tag endelig en ven med. Hvis i begge har et gavekort. Så kan i snart kæmpe som et par luftens riddere. Der dyster på liv og død. Prøv F 16 simulator Roskilde eller Århus. Valget er dit.

Har du nogensinde prøvet en flysimulator? Nu har du chancen.

F16 Simulator Gavekort
F16 Simulator: Den Perfekte Action Gaveide

Hvis du har en kammerat eller et medlem af din familie, der godt kunne trænge til lidt mere spænding i hverdagen, så er et gavekort til F16 simulator en virkelig god gaveide. Det er en gave, der ikke minder om de sædvanlige gaver, man er vant til at få. På den måde kan man altså være sikker på, at man skiller sig lidt ud fra mængden. At man så kan have det sjovt ved at tage af sted sammen er jo blot en bonus. 

Du kan vælge at giv et gavekort til en tur i en F 16 simulator og du kan være sikker på, at det er en gave som bliver husket længe efter. Det er sjovt, det er vildt og så er det overraskende naturtro. Den primære forskel på dette og den ægte vare er blot, at der ikke er nogen der kommer til skade her, og det er da en ganske rar ting.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: