F16 Simulator: Prøv En F16 Simulator i Århus Eller Roskilde & Bliv Jagerpilot For En Dag

F16 simulator er en storartet mulighed for at lege jagerpilot for en dag, hvor man kan indgå i drabelige luftkampe og angreb på fjendtlige mål. ”Highway to the danger zone” genlyder i ens ører, mens man sætter fuld fart på sin lynhurtige og dødsensfarlige F16, der den dag i dag er det primære kampfly i det danske luftvåben. Det er måske ikke den ægte vare, men hvis man gerne vil opleve en meget realistisk oplevelse, så er en f16 simulator det absolut bedste. 

Går du og gemmer på en Iceman eller Maverick i maven, så er er en tur i F16 simulator lige det du går og leder efter. Det er en oplagt mulighed for at mærke adrenalinen pumpe og presse sine egne evner til grænsen. Man oplever måske ikke de mange G, som en pilot udsættes for, men fornemmelsen af fart er realistisk. Det handler altså om at være klar og have fingeren på aftrækkeren, da fjenderne bevæger sig med lydens hast og er lige så opsatte på at se dig styrte, som du er det med dem. 

Søger du efter en perfekt gaveide, så er en tur i F16 simulator et virkelig godt valg. Især hvis modtageren er lidt af en drengerøv som godt kan lide fart og spænding. Det er en overraskende virkelighedstro oplevelse, og man bliver naturligvis instrueret af en erfaren instruktør. Prøv F16 simulator Århus eller Roskilde.

F16 Simulator

Kunne du tænke dig at blive jagerpilot for en dag? Bliv luftens ubestridte hersker, ved at sætte dig til rette i cockpittet på denne F16 simulator. Cockpittet, du sidder i, er en tro kopi af det der er at finde i en ægte F16 Fighting Falcon, hvad angår instrumentering & funktion. Foran dig er nu 600 cm. brede & 150 cm. høje skærme, som viser dig den grafik en jagerpilot vil opleve fra sit cockpit under sin mission.
Priser fra 299 DKK

Fantastisk oplevelse

Når man sætter sig til rette i en F16 simulator, så bliver man hurtigt overrasket over hvor lidt plads, der egentlig er i en F16. Der er ikke megen plads til at bevæge sig rundt på, men når man flyver med lydens hastighed, så er det nok også meget godt, da man ellers ville føle sig som en sok i en centrifugerende vaskemaskine. Heldigvis bliver man ikke kastet rundt i simulatoren, men det er da også det eneste, der ikke minder om den ægte vare. Selve cockpittet er en tro kopi af et ægte F16 kampfly, så der er altså kælet for detaljerne. 

Når ”missionen” begynder får du mulighed for at vælge en række forskellige scenarier. Dette betyder, at du kan få oplevelsen lige som du vil, uanset om det er luftkampe du vil have eller om du vil angribe intetanende mål på jorden. Det er noget, der får en til at føle sig sej og det ser helt fantastisk ud. Men hvad nu hvis det kunne blive endnu vildere?

En ting er at duellere mod en AI-styret modstander, men hvad nu hvis det var din bedste ven, der styrede fjendens fly? Det kan blive virkelighed for i en F16 simulator kan man flyve mod hinanden i hver sin simulator. Pludselig er det mange gange vildere, for det er en kamp om æren og håneretten, når man som to titaner tordner sammen langt oppe i himmelen. Missiler og maskinkanoner brager, mens i desperat forsøger at blive den, der kan løfte armene i triumf. Hvad kunne være mere tilfredsstillende end at slå en god kammerat i en livagtig luftduel i en F16? Ikke meget.

f16 simulator
f 16 simulator

Den perfekte gaveide

Hvis du har en kammerat eller et medlem af din familie, der godt kunne trænge til lidt mere spænding i hverdagen, så er et gavekort til F16 simulator en virkelig god gaveide. Det er en gave, der ikke minder om de sædvanlige gaver, man er vant til at få. På den måde kan man altså være sikker på, at man skiller sig lidt ud fra mængden. At man så kan have det sjovt ved at tage af sted sammen er jo blot en bonus. 

Giv et gavekort til en tur i en F 16 simulator og du kan være sikker på, at det er en gave som bliver husket længe efter. Det er sjovt, det er vildt og så er det overraskende naturtro. Den primære forskel på dette og den ægte vare er blot, at der ikke er nogen der kommer til skade her, og det er da en ganske rar ting.

f16 simulator århus
f16 simulator roskilde
Hvad får man med et gavekort til F16 simulator?

Når man bestiller en tur i en F16 simulator, så får man op til en time i simulatoren. Hvor man kan udføre forskellige opgaver og udfordringer. Det er blot et krav at man er fyldt 14 år. Ingen erfaring med lignende oplevelser er påkrævet. Så slip den indre jagerpilot løs og styr din bragende krigsmaskine op i himmelen. 

Undervejs får man instruktioner og gode råd fra instruktøren. Så man kan være sikker på at få mest muligt ud af oplevelsen. Når man har betalt for den. Så er det klart at man gerne vil nyde det til fulde. Der er heldigvis ikke så pokker svært. Når man først kommer i gang og inden længe kan man selv få fornemmelsen af at være en vaskeægte jagerpilot. Så hvad venter du på?

Bestil dit gavekort til en F16 simulator all.erede i dag og tag endelig en ven med. Hvis i begge har et gavekort. Så kan i snart kæmpe som et par luftens riddere. Der dyster på liv og død. Prøv F 16 simulator Roskilde eller Århus. Valget er dit.

Har du nogensinde prøvet en flysimulator? Nu har du chancen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

4.3 / 5. Bedømmelser: 3

Luk menu