You are currently viewing Et billigere lån er den bedste gave, du kan give til dig selv

Et billigere lån er den bedste gave, du kan give til dig selv

Gaver kan være variere meget i pris, og det kan hurtigt blive en dyr affære at købe gaver til familien – uanset om deter til fødelsdag, konfirmation, bryllup eller juleaften. Har du et lån, kan det blive endnu mere besværligt, når du skal afdrage på det samtidig. Et billigere lån kan derfor være en god idé, da du ofte kan sænke din månedlige ydelse markant. Ved at optage et billigere lån end du har i dag, vil du kunne spare store summer over tid – som du ellers skulle have brugt til højere renter. Et billigere lån er derfor den bedste gave, som du kan give dig selv.

Sammenlign altid lån fra flere udbydere

Lånemarkedet er gigantisk, og der er hele tiden nye banker og udbydere, der tilbyder nye og forskellige lånemuligheder. Når du har besluttet dig for at låne penge, skal du derfor altid sammenligne flere muligheder og tilbud, før du vælger en bank, da der kan være en enorm spænd i priserne. En gennemgang af bankernes priser viser, at forskellen er op mod 5,5 gange mellem den billigste og den dyreste. Du har derfor nemmere ved at finde en billig rente ved at sammenligne flere lånetilbud. Når du sammenligner er det i øvrigt også vigtigt, at du kigger på lånetilbud til det samme lånebeløb, da du på den måde har bedre mulighed for at sammenligne lånet ÅOP, der er en af de bedste måder at finde det billigste lån i Danmark.

Du skal altid planlægge dit lån økonomisk

Det at låne penge er en stor beslutning, og det vil have konsekvenser for din økonomi langt ud i fremtiden. Når du låner penge, har du aftalt en tilbagebetalingsperiode, der ofte løber over flere år, og lånet betales så af på månedlig basis gennem afdrag. Det er derfor din faste indkomst, der har betydning for, hvor meget du kan betale tilbage hver måned, og det vil også have en stor indflydelse på, hvilken rente du kan få på dit lån. Derfor kan du sige, at jo lavere din indkomst kontra dine udgifter, jo vigtigere er det at du sammenligner tilbud på lån.

Sådan låner du nemmest

I Danmark har vi i mange år været bagefter de andre lande i Skandinavien i forhold til, hvordan vi låner penge, finansiere kreditkort eller sammenligner forsikringer. Heldigvis er det muligt at bruge en tjeneste som LendMe, der er en online låneplatform, hvor du kan indhente tilbud fra flere banker, uanset om du skal låne til stort eller småt. De samarbejder med en række forskellige banker, så du kan lave én ansøgning og få svar fra alle bankerne. På den måde kan du vælge mellem de forskellige tilbud og finde det billigste lån, uden at du behøver have en økonomisk rådgiver ind over det eller selv have en dyb viden om lånemarkedet. På denne måde sparer du tid, og så er LendMe’s service oven i købet gratis for dig at bruge, så du behøver ikke engang at skulle betale for at få gode lånetilbud.

Ofte kan det betale sig for dig at omlægge dine lån efter noget tid, da du ofte vil kunne få billigere renter og priser, hvorved du hurtigere vil kunne betale af på din gæld eller have et større økonomisk råderum hver måned.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.