You are currently viewing Er du helt tom for gaveideer?

Er du helt tom for gaveideer?

Det kan være, at du snart skal til at give en gave. Det kan være en træls proces, hvor man ikke ved, hvad man skal give. Personen, du skal give en gave til, siger sikkert, at han/hun ikke mangler noget, hvilket kan gøre det ekstra irriterende. Det havde været meget lettere, hvis man bare havde modtaget en ønskeseddel med 1000 forskellige ideer, så der var rigeligt at vælge mellem – det er dog sjældent tilfældet. Derfor finder du her nogle få ideer, som du kan bruge til inspiration, når du skal på gavejagt. Hvis du ikke synes, at ideerne nedenfor er nok, kan du se flere gaveideer her. Der er altid godt med lidt ekstra inspiration, så man kan få afsøgt alle muligheder. Det er jo klart, at man altid gerne vil give en god gave.

En rejse

En rejse behøver ikke altid være en dyr. Det kan både være i ind- og udland. Det er oplagt at give en lille tur til udlandet, da restriktioner osv. begynder at være mere lempelige. Personen har helt sikkert haft lyst til at rejse længe, og det kan du være med til at opfylde. Det er en meget betænksom gave, og den vil være et sikkert hit. Du kan finde mange billige afgange, og det behøver altså heller ikke altid at være til de sædvanlige steder, som man altid rejser til. Det kan nogle gange være lidt sjovt at tage steder hen, hvor alle andre ikke altid rejser hen. Så er det også lidt mere specielt.

Den hjemmelavede

Selvom du måske ikke tror det, så kan du sikkert godt finde på en gave selv. Det kan være et maleri, noget hjemmestrik eller noget helt tredje. Det er bare med at kaste sig ud i det. Du skal også huske på, at personen sikkert vil blive glad, hvis han/hun kan mærke, at du har gjort dig umage og brugt tid på gaven. Det kan nogle gange betyde lige så meget, som selve gaven kan. Du må derfor ikke undervurdere en hjemmelavet gave.

En oplevelse

Man kan altid give oplevelser. Med dem følger også minderne, og det er en ekstra dimension til gaven. Det kan både være noget, som du kan være med til, men det kan også være noget personen selv skal. Du kan altid tage udgangspunkt i de interesse, du ved, personen har. Det er altid lidt lettere at bruge det som inspiration. Uanset hvad er der mange muligheder indenfor dette område.

Hvis du ikke har så mange penge

Det kan nogle gange være rigtig svært at finde på en ide, hvis man ikke har særligt mange penge. Det kan være, at du er på SU eller har en lav indkomst, og derfor kan budgettet godt være lidt presset nogle gange. Hvis der er tilfældet, kan man altså godt give gave, som ikke behøver at koste særlig meget. Du kan også give en gave, ‘hvor du stiller dig selv til rådighed’. Det kan være, at du giver en hjemmemassage, hvis det er til en partner. Det kan for eksempel også være en rengøring til mor og far, hvis du stadig bor hjemme. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Gaver behøver ikke altid at være et eller andet fancy, som ingen andre har.

Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på, hvad du skal give. Det er måske ikke sikkert, at den er ramt lige spot on ovenfor, men så kan du tage udgangspunkt i noget af det og så tilpasse det, så du tænker, at du kan bruge det. Så er det bare med at komme videre på gavejagten.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.