Underholdende & Personlige Eksamensgaver Til Ham & Hende

Eksamensgave er altid en svær størrelse at finde, for der er ingen studenter der er ens. Dette gør det udfordrende at finde en gave medmindre man kender modtageren godt. Heldigvis er det som regel nogen man kender, der inviterer til studenterfest og derfor kan man altid gøre sig nogle kvalificerede tanker om hvad man skal give. Men skulle du stadig døje med at finde på noget, så kan du heldigvis finde masser af inspiration her på siden. 

Der er så mange ting, man kan give en, der lige bestået en afsluttende eksamen. Uanset om det skal være en personlig gave eller noget spændende, der giver minder for livet, så har vi det på vores liste. Så hvis du gå og leder efter den perfekte eksamensgave, så behøver du ikke lede længere. Vi har alt fra nipsgenstande og andre personlige gaver til oplevelsesgaver og spændende gavekort. Så hvad venter du på? Find den perfekte eksamensgave her hos os.

Hyggelige & Personlige Eksamensgaver

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.

5. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.

6. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.

7. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.

8. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

9. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.

10. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.

11. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.

12. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

14. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.

15. Byplakater

Priser fra: 75 kr.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.

17. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

18. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.

19. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.

20. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.

21. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

22. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

23. Poster & Frame

Priser fra: 179 kr.

24. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

25. Parfume

Pris: 100 kr.

26. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

27. Kaj Bojesen Figurer

Pris: Afhængig Af Figur

28. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

29. Fotocollage

Pris: 119 kr.

30. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.

31. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

32. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover

33. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

34. Solbriller

Pris: 899 kr.

35. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

36. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.

37. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

38. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

39. Kjole

Pris: 300 kr.

Personlige Eksamensgaver

Hvis man er i familie med en, der lige har gennemgået en svær eksamensperiode og som endelig kan ånde lettet op, så vil man gerne fejre dem og give en god gave. Er det ens barn, der har bestået en eksamen, så er man naturligvis forpligtet til at give noget helt specielt. Det er bare en forælders privilegium og pligt. Men det er naturligvis også en oplagt mulighed for at give en virkelig speciel gave, der virkelig betyder noget for den heldige modtager. 

Er det derimod en god ven eller måske en søskende, så er der ikke helt de samme forventninger. Men det betyder dog ikke, at man ikke skal gøre en indsats. Brug lidt tid og find en sjov gave, som modtageren vil kunne more sig over og som bliver husket. Det kan f.eks. være en fed Instagramplakat, hvor et udvalg af modtagerens bedste Instagram billeder bliver sammensat på en plakat, som man så kan hænge op. Det er i høj grad en personlig gave, som man altid vil huske. På den måde kan man også sikre sig, at man selv bliver husket ved at vælge billeder som man selv er med på. Ingen siger, at man ikke må være lidt lusket.

eksamensgave

Eksamensgave Til Ham

Er du en nær ven, veninde eller et familiemedlem til en person som snart har sin sidste eksamen? Så er der slet ingen tvivl om at du skal se at have anskaffet dig en eksamensgave til ham i en hulens fart, så du kan glæde ham med en sød og betænksom gave efter hans sidste eksamen. Hvad du vælger at give ham i eksamengave er naturligvis helt op til dig, du kan vælge at gå med de gode traditionelle gaver så som en Kaj Bojesen figur eller en god bog.

Du kan naturligvis også være kreativ og nytænkende og komme op med noget som de færreste andre gør. Lige i dette tilfælde, er oplevelsesgaver en klasse eksamensgave netop fordi der findes utrolig mange spændende oplevelser som i sammen kan nyde, eller som han kan nyde med en tæt kammerat eller måske en kæreste. Find eventuelt inspiration til dette øverst på siden, her har vi samlet vores bedste bud på en god eksamensgave til ham.

Eksamensgave Til Ham

Eksamensgave Til Hende

Har en af dine bedste veninder eller et nærtstående familiemedlem snart sin sidste eksamen, så glæd hende med en dejlig eksamensgave. Hvis I er en fælles venindegruppe, kan I eventuelt slå jer sammen og glæde hende med en fælles eksamensgave fra jer alle. Det er kun fantasien som sætter grænser når eksamensgaven til hende skal findes, så find de kreative hjerneceller frem og brainstorm dig frem til en god eksamensgave til hende. 

Hvis du skulle ende med at få brug for hjælp eller inspiration til din eksamensgave til hende, har vi ovenover samlet en lang række gode eksamensgaver som du med fordel kan glæde hende med efter hendes sidste eksamen. Bid gerne mærke i de mange oplevelsesgaver, de er nemlig glimrende eksamensgaver som du sammen kan nyde med hende, eller som hun kan glæde sig med sammen med hendes kæreste eller ligende.

Eksamensgave Til Hende
Eksamensgaver Tradition

Hvad er traditionen omkring eksamensgaver har du måske tænkt, da du kom i tanke om at du skulle til at finde en eksamensgave fordi en nær ven eller et familiemedlem skulle til sin sidste eksamen. Der er som sådan ingen regler når det kommer til eksamensgaver eller dens tradition, hele tanken bag er blot at glæde personen som nu har bestået sin sidste eksamen enten i gymnasiet eller på en videregående uddannelse. 

Her kan man både gå med de meget traditionelle gaver så som en buket blomster eller et fint armbåndsur, men man kan ligeledes give en mere moderne og underholdende eksamensgave som eksempelvis en oplevelse så som kør djævleræs eller en helikoptertur

Skal man følge traditionen overrækkes eksamensgaverne når personen kommer ud fra eksamenslokalet, med forhåbentlig en fin karakter.

eksamensgaver
Gode Oplevelser Som Eksamensgave

En rigtig god eksamensgave er en gave, der lader modtageren få masser af valgmuligheder. For når man lige har gennemgået en svær eksamen, så ønsker man blot at få tingene som man selv vil. Derfor er en oplevelsesgave det helt rette, for de giver ofte mulighed for at tilpasse tingene efter ens eget hoved. I hvert fald når det kommer til lækre spa ophold eller tapas for 2

Med sådan et gavekort får man rig mulighed for at slappe helt af og samle kræfter ovenpå den svære eksamen, og det er altså lige hvad man har brug for. Der er masser af forskellige gavekort at vælge imellem, så uanset om det skal være et Smartwatch eller en helikoptertur, så kan du finde det her på siden. Så find de bedste eksamensgave allerede i dag.

Oplevelser er som bekendt en ualmindelig god gave & særligt en god eksamensgave ta’ blandt andet et kig på følgende: Whiskysmagning, spa dag, kokkeskole, big swing københavn, kør ferrari, kør lamborghini, djævleræs, svæveflyvning.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0