Underholdende & Personlige Eksamensgaver Til Ham & Hende

Eksamensgave er altid en svær størrelse at finde, for der er ingen studenter der er ens. Dette gør det udfordrende at finde en gave medmindre man kender modtageren godt. Heldigvis er det som regel nogen man kender, der inviterer til studenterfest og derfor kan man altid gøre sig nogle kvalificerede tanker om hvad man skal give. Men skulle du stadig døje med at finde på noget, så kan du heldigvis finde masser af inspiration her på siden. 

Der er så mange ting, man kan give en, der lige bestået en afsluttende eksamen. Uanset om det skal være en personlig gave eller noget spændende, der giver minder for livet, så har vi det på vores liste. Så hvis du gå og leder efter den perfekte eksamensgave, så behøver du ikke lede længere. Vi har alt fra nipsgenstande og andre personlige gaver til oplevelsesgaver og spændende gavekort. Så hvad venter du på? Find den perfekte eksamensgave her hos os.

Hyggelige & Personlige Eksamensgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Shaping New Tomorrow Bukser

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Det kan være alt andet end morsomt at være til eksamen. Derfor fortjener man at få noget sjovt i eksamensgave, som kan få en til at glemme alt om skriveblokader og deadlines. Denne sjove citatplakat indeholder direkte oversættelser af danske talemåder som ”Can we fart about the price?”, der helt sikkert vil få et smil frem på læben.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Shaping New Tomorrow bukser er en perfekt eksamensgave til ham, der går op i stil og komfort. Han fortjener at blive forkælet med et par behagelige bukser i høj kvalitet. Bukserne har et klassisk look, så de aldrig går af mode, og så fås de i flere forskellige farver og pasformer.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Leder du efter en skøn eksamensgave til hende? Så er fine smykker fra Abelstedt en helt perfekt gaveidé. Vælg alt fra et par diamantøreringe til en halskæde med et smukt vedhæng, som hun kan tage på, når hun skal fejre den veloverståede eksamen med vennerne. Det vil hun med garanti blive glad for.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Efter en hård eksamensperiode har man brug for at få læst noget helt andet end fagbøger. Hos saxo finder du skønlitteratur i alle genrer, så du kan helt sikkert finde en bog, der falder i modtagerens smag. Så er det bare at sætte sig til rette med en god kop te og blive opslugt af en anden verden.

5. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
I en eksamensperiode kan man komme til at sidde alt for meget ned. Derfor er det på tide at få lettet bagdelen, drage ud i verden og opleve noget helt vildt. Giv den eventyrlystne et tandemspring i eksamensgave – det vil med garanti blive en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse.

6. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Er du på jagt efter en sød, lille eksamensgave, som kan give et smil på læben? Så er en hoptimist en herlig gaveidé. Den sjove figur fås i mange forskellige udgaver, så du kan med sikkerhed finde en, der passer perfekt til modtageren. Vælg for eksempel en hunde-hoptimist til ham eller hende, der elsker hunde.

7. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Hos Nordgreen kan du få de smukkeste ure i høj kvalitet, der er designet med omtanke for miljøet. Det er en skøn eksamensgave til den unge mand eller kvinde, der lige er blevet færdig med en afsluttende eksamen. Du kan finde ure i forskellige lækre designs, så der er helt sikkert et, der passer til modtagerens stil.

8. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
En veloverstået eksamen skal fejres med stil. Inviter den unge mand eller kvinde med på en helt særlig middag, hvor I spiser i bælgravende mørke. På en Dinner In The Dark handler det om at bruge sine andre sanser, hvilket både er enormt sjovt, udfordrende og lærerigt. Det er en oplevelse, I sent vil glemme.

9. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Den populære Kay Bojesen Abe er en smuk pyntegenstand, som hænger i mange danske hjem. Det er en skøn måde at pifte indretningen op på, da aben med sit tidløse design passer ind i mange forskellige indretningsstile. Det er altså en skøn eksamensgave, som stort set alle vil blive glade for at få.

10. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Nu hvor eksamen er overstået, er det tid til at slappe af med en masse god musik. Med et par Apple AirPods får man god lyd uden irriterende ledninger. Høretelefonerne er stemmestyrede, så det er nemt at skifte sang på farten. Det er en skøn eksamensgave til ham og hende. 

11. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Intet siger tillykke som en smuk buket. Derfor er det oplagt at give en fin buket blomster i eksamensgave. Så kan de pynte på bordet og minde om, at den hårde tid med skriveblokader og stress er overstået. Du kan også skrive en sød hilsen for at gøre gaven endnu mere personlig.

12. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Sig farvel til kopnudler og rugbrødsmadder med disse japanske køkkenknive. Deres høje kvalitet gør det til en leg at lave imponerende retter, som selv Gordon Ramsay ville være stolt af. Derudover er de enormt flotte at vise frem i køkkenet, når de ikke bliver brugt. Det er en skøn eksamensgave.

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Når man har knoklet løs i eksamensperioden, må man gerne forkæle sig selv med søde sager. Glæd den unge mand eller kvinde med et skønt flødebollekursus i eksamensgave. På kurset lærer man at lave lækre flødeboller fra bunden, og der er selvfølgelig masser af smagsprøver undervejs. Så kan man også imponere vennerne med hjemmelavede flødeboller bagefter. 

14. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Denne smukke fanebærer fra Kay Bojesen er perfekt at sætte på bordet til særlige lejligheder. Og det er i den grad en særlig dag, når man har bestået sin sidste eksamen. Derfor er det en helt perfekt eksamensgave, som den unge mand eller kvinde vil få glæde af hele livet.

15. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Disse fine byplakater er en skøn måde at hylde en helt særlig by på, og så kan de også pifte ethvert rum op. Så hvis du leder efter en eksamensgave til en, der elsker sin hjemby, så er en byplakat en herlig gaveidé. Den vil helt sikkert få en fast plads på væggen.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Når man har afleveret sin eksamen, trænger man til at komme helt ned i gear og hygge på sofaen. Med en klassisk uldplaid kan man ligge trygt og varmt, mens man ser sin yndlingsserie eller læser en god bog. En uldplaid er en skøn eksamensopgave, som vil varme på en kold vinterdag. 

17. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Vil du gerne give en helt særlig og uforglemmelig oplevelse i eksamensgave? Så er en helikoptertur en genial gaveidé, som modtageren helt sikkert vil elske. Kom langt væk fra skriveblokader, eksamensangst og søvnløse nætter på en vild helikoptertur, hvor man ikke skal andet end at nyde turen og den fantastiske udsigt.

18. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Nu hvor eksamen endelig er overstået, er det på tide at komme ud og opleve verden. Med en backpacker rygsæk bliver man hurtigt klar til at komme langt væk fra grå Danmark og ud på eventyr. Rygsækkene fås i mange forskellige modeller, farver og størrelser, så du kan helt sikkert finde en, der vil falde i modtagerens smag.  

19. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Denne bog er en herlig samling af de bedste dilemmaer fra radioprogrammet Mads & Monopolet. Så hvis du kender en, der altid lytter med lørdag formiddag, vil denne bog være en oplagt eksamensgave til ham eller hende. Der er lagt op til mange timers underholdning, hvor man lærer om livets store og små udfordringer.

20. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Efter en hård eksamensperiode fortjener man at sidde som en konge, mens man læser en god bog eller ser sin yndlingsserie. Forkæl derfor den unge mand eller kvinde med et lækkert lammeskind i eksamensgave. De fine skind fås i flere forskellige farver, og de kan gøre selv den hårdeste stol til en blød og smuk kongetrone.

21. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er den perfekte gave til ham eller hende, der lige har bestået sin sidste eksamen. Så får man både et lækkert måltid mad og kvalitetstid med veninden eller kæresten, som man ikke har set nok til i den travle eksamensperiode. Det er altså en skøn eksamensgave.

22. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Når man er færdig med alle sine eksamener, kan man endelig sove længe og bruge tid sammen med dem, man holder af. Derfor er en luksus brunch for 2 en helt genial eksamensgave. Så kan modtageren nyde et lækkert måltid mad sammen med sin gode ven, veninde eller kæreste.

23. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Er du på udkig efter den perfekte eksamensgave til hende eller ham, der går op i indretning og design? Så er en smuk plakat fra Citatplakat.dk en perfekt gaveidé. Den danske virksomhed fører nemlig de fineste plakater, med sjove citater.

24. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Efter alt for mange stillesiddende måneder, er det tid til at komme ud og få pulsen i vejret. Hvis du kender en, der elsker fart og spænding, er et gavekort til ”Kør Djævleræs” en genial eksamensgave. Her man lov at køre 12 omgange på en racerbane. Så er det bare at hamre speederen i bund.

25. Parfume

Pris: 100 kr.
Giv den unge mand eller kvinde mulighed for at dufte fantastisk til de kommende fester. Når eksamen er overstået, skal det nemlig fejres, og så er det skønt at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Derfor er en parfume en oplagt eksamensgave. Find modtagerens yndlingsduft, eller vælg en ny og spændende duft. 

26. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Der er intet som en luksus ansigtsbehandling, der kan få en til at glemme alt om skriveblokader, tunge bøger og søvnløse nætter. Det er en oplagt eksamensgave til hende, men også en skøn eksamensgave til ham, som fortjener at blive forkælet ud over det sædvanlige med lækre produkter og skøn massage.

27. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En figur fra Kay Bojesen er en lille og luksuriøs eksamensgave, som vil sætte prikken over i’et i ethvert hjem. De fine træfigurer fås i mange forskellige varianter, så du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt til modtageren. Giv den klassiske abe, eller vælg noget helt andet som f.eks. en trælimousine.

28. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Flyv væk fra den stressede eksamenstid på en uforglemmelig svæveflyvning. Det er en helt perfekt eksamensgave til ham eller hende, der elsker vilde oplevelser. Her svæver man lydløst rundt i luften, mens man kan se landskabet fra en helt ny vinkel. Det er en oplevelse, man sent vil glemme.

29. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en unik og personlig eksamensgave? Så er en fotocollage lige det, du leder efter. Den vil nemlig både vække minder og pynte på væggen. Find de sjoveste, vildeste og fineste billeder fra studietiden og saml dem i en skøn fotocollage. Det er et evigt minde om en tid med nye venner, tykke bøger og fede fredagsbarer.

30. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Når den sidste eksamen endelig er bestået, er det tid til at feste! Med en bluetooth højtaler kan man hurtigt sætte festen i gang med den fedeste playliste. Det tager ikke mange sekunder at forbinde telefonen til højtaleren, der kan spille natten lang. Den vil helt sikkert skabe glæde.

31. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Tag dykkerturen til næste niveau med et undervandsjagt kursus. Her lærer man at fange fisk, mens man dykker rundt mellem tang og vandmænd. Det er en sjov og anderledes eksamensgave til den unge mand eller kvinde, der har brug for at komme langt væk fra tunge bøger, stress og deadlines.

32. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en skøn eksamensgave til ham eller hende. Nu hvor eksamen endelig er overstået, er det sidste, man har brug for, en smadret telefon. Et mobilcover beskytter den dyrebare telefon, og så kan det også være enormt dekorativt. Bare sørg for at vælge et, der vil falde i modtagerens smag.

33. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvis man ikke kan få fart og spænding nok, bør man helt klart prøve at køre sportsvogn på bane. Vælg mellem den lynhurtige Audi R8 eller den lækre Porsche 911 Turbo S. Uanset hvad er der garanti for, at hjertet vil banke lidt hurtigere. Det er en genial eksamensgave til adrenalinjunkien.

34. Solbriller

Pris: 899 kr.
Solbriller er en af de ting, som stort set alle vil blive glade for at få. Derfor er det den perfekte eksamensgave til en, der ikke ønsker sig noget. Uanset om man skal fejre eksamen i det danske sommervejr eller under sydens sol, så er det skønt at have et par lækre solbriller med sig.

35. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Hvis du gerne vil forkæle den unge mand eller kvinde med en helt særlig eksamensgave, så er et ophold på Ystad Saltsjöbad en helt perfekt gaveidé. På det svenske spahotel er der garanti for at komme helt ned i gear, og man glemmer hurtigt alt om den hårde eksamensperiode.

36. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Der er ingen grund til at bruge penge på nye sneakers, når de gamle kan blive så gode som nye med et Sneaker Cleaning Kit. Kittet indeholder alt, man skal bruge, for at få sine beskidte sneakers til at skinne. Det er en genial eksamensgave til en, der fortjener at se skarp ud med kridhvide sko.

37. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Inviter din kæreste, ven eller veninde med på en skøn middag med tapas for 2. Det er en herlig måde at fejre en veloverstået eksamen på, hvor man kan nyde de spanske delikatesser sammen med en, man holder af. Det er en herlig eksamensgave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget.

38. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Er du på jagt efter en skøn eksamensgave til den unge mand eller kvinde, der bor i nærheden af København? Så er en tur med GoBoat København en herlig gaveidé. Her sejler man rundt på Københavns kanaler, mens man kan nyde den smukke udsigt og glemme alt om den hårde eksamensperiode.

39. Kjole

Pris: 300 kr.
Når eksamen endelig er overstået, skal det fejres med masser af fester. Derfor er en kjole en perfekt eksamensgave til hende, der fortjener at se helt fantastisk ud, når hun skal i byen med vennerne. Der findes kjoler for enhver smag, så du kan nemt finde en, der passer perfekt til netop hende.

40. SACKit højtaler

Priser fra: 399 kr.
Skru op for eksamensfejringen med lækker bluetooth højtaler. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Her kan du finde både store og små højtalere, så du både kan høre god musik på farten og hjemme i stuen.

Personlige Eksamensgaver

Hvis man er i familie med en, der lige har gennemgået en svær eksamensperiode og som endelig kan ånde lettet op, så vil man gerne fejre dem og give en god gave. Er det ens barn, der har bestået en eksamen, så er man naturligvis forpligtet til at give noget helt specielt. Det er bare en forælders privilegium og pligt. Men det er naturligvis også en oplagt mulighed for at give en virkelig speciel gave, der virkelig betyder noget for den heldige modtager. 

Er det derimod en god ven eller måske en søskende, så er der ikke helt de samme forventninger. Men det betyder dog ikke, at man ikke skal gøre en indsats. Brug lidt tid og find en sjov gave, som modtageren vil kunne more sig over og som bliver husket. Det kan f.eks. være en fed Instagramplakat, hvor et udvalg af modtagerens bedste Instagram billeder bliver sammensat på en plakat, som man så kan hænge op. Det er i høj grad en personlig gave, som man altid vil huske. På den måde kan man også sikre sig, at man selv bliver husket ved at vælge billeder som man selv er med på. Ingen siger, at man ikke må være lidt lusket.

Læs ligeledes om: Personlige kandidatgaver.

eksamensgave

Eksamensgave Til Ham

Er du en nær ven, veninde eller et familiemedlem til en person som snart har sin sidste eksamen? Så er der slet ingen tvivl om at du skal se at have anskaffet dig en eksamensgave til ham i en hulens fart, så du kan glæde ham med en sød og betænksom gave efter hans sidste eksamen. Hvad du vælger at give ham i eksamengave er naturligvis helt op til dig, du kan vælge at gå med de gode traditionelle gaver så som en Kaj Bojesen figur eller en god bog.

Du kan naturligvis også være kreativ og nytænkende og komme op med noget som de færreste andre gør. Lige i dette tilfælde, er oplevelsesgaver en klasse eksamensgave netop fordi der findes utrolig mange spændende oplevelser som i sammen kan nyde, eller som han kan nyde med en tæt kammerat eller måske en kæreste. Find eventuelt inspiration til dette øverst på siden, her har vi samlet vores bedste bud på en god eksamensgave til ham.

Eksamensgave Til Ham

Eksamensgave Til Hende

Har en af dine bedste veninder eller et nærtstående familiemedlem snart sin sidste eksamen, så glæd hende med en dejlig eksamensgave. Hvis I er en fælles venindegruppe, kan I eventuelt slå jer sammen og glæde hende med en fælles eksamensgave fra jer alle. Det er kun fantasien som sætter grænser når eksamensgaven til hende skal findes, så find de kreative hjerneceller frem og brainstorm dig frem til en god eksamensgave til hende. 

Hvis du skulle ende med at få brug for hjælp eller inspiration til din eksamensgave til hende, har vi ovenover samlet en lang række gode eksamensgaver som du med fordel kan glæde hende med efter hendes sidste eksamen. Bid gerne mærke i de mange oplevelsesgaver, de er nemlig glimrende eksamensgaver som du sammen kan nyde med hende, eller som hun kan glæde sig med sammen med hendes kæreste eller ligende.

Eksamensgave Til Hende
Eksamensgaver Tradition

Hvad er traditionen omkring eksamensgaver har du måske tænkt, da du kom i tanke om at du skulle til at finde en eksamensgave fordi en nær ven eller et familiemedlem skulle til sin sidste eksamen. Der er som sådan ingen regler når det kommer til eksamensgaver eller dens tradition, hele tanken bag er blot at glæde personen som nu har bestået sin sidste eksamen enten i gymnasiet eller på en videregående uddannelse. 

Her kan man både gå med de meget traditionelle gaver så som en buket blomster eller et fint armbåndsur, men man kan ligeledes give en mere moderne og underholdende eksamensgave som eksempelvis en oplevelse så som kør djævleræs eller en helikoptertur

Skal man følge traditionen overrækkes eksamensgaverne når personen kommer ud fra eksamenslokalet, med forhåbentlig en fin karakter.

Læs ligeledes om: Svendegaver.

eksamensgaver
Gode Oplevelser Som Eksamensgave

En rigtig god eksamensgave er en gave, der lader modtageren få masser af valgmuligheder. For når man lige har gennemgået en svær eksamen, så ønsker man blot at få tingene som man selv vil. Derfor er en oplevelsesgave det helt rette, for de giver ofte mulighed for at tilpasse tingene efter ens eget hoved. I hvert fald når det kommer til lækre spa ophold eller tapas for 2. 

Med sådan et gavekort får man rig mulighed for at slappe helt af og samle kræfter ovenpå den svære eksamen, og det er altså lige hvad man har brug for. Der er masser af forskellige gavekort at vælge imellem, så uanset om det skal være et Smartwatch eller en helikoptertur, så kan du finde det her på siden. Så find de bedste eksamensgave allerede i dag.

Oplevelser er som bekendt en ualmindelig god gave & særligt en god eksamensgave ta’ blandt andet et kig på følgende: Whiskysmagning, spa dag, kokkeskole, big swing københavn, kør ferrari, kør lamborghini, djævleræs, svæveflyvning.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: