Dyrepasser For En Dag: Kom Helt Tæt På Dyrepasserens Hverdag i En Dansk ZOO

Dyrepasser for en dag, lyder det som noget for dig? Hvis du er typen, der holder meget af dyr og gerne vil tættere på dem, så er det da den perfekte oplevelse. Der er så meget nyt at se, at man knap tør tro det, for normalt betragter man dyrene i de zoologiske haver bag tremmer. Men her kan man hjælpe dyrepasseren med at fodre og passe de vilde dyr. Kan man ønske sig noget vildere?

Gaveavisen har udvalg nogle af de bedste dyreparker og zoologiske haver i landet, så man kan opleve dyrepasserens liv helt tæt på. Hvis du leder efter en perfekt gaveide til dyreelskere eller andre der sætter pris på unikke oplevelser, så er dette det helt rette.

Så kom med en tur bag kulisserne og oplev hvordan dagligdagen er for de dygtige dyrepassere landet over. Der er naturligvis tilrettelagt et program, så man kan være sikker på at det på ingen måde bliver kedeligt.

Dyrepasser For En Dag i ZOO
Dyrepasser for en dag københavns zoo

Dyrepasser For En Dag

Destination ikonKøbenhavn – København ZOO
Tid ikon 4 Timers Indblik i Dyrepasserens Hverdag
Tjek ikon Tilbered Foder & Fodre Dyrene i ZOO
Personer ikon 1 Person Som Er Fyldt 15 År

Info ikon Læs Mere Om Dyrepasser For En Dag
Pris ikon Priser Fra 3000,- Pr. Person

Dyrepasser For En Dag I Skærup Zoo

Dyrepasser For En Dag

Destination ikonBørkop – Skærup ZOO
Tid ikon 4 Timers Indblik i Dyrepassernes Hverdag
Tjek ikon Hjælp Med Rengøring Hos Dyrene
Personer ikon 1 Person Som Er Fyldt 8 År

Info ikon Læs Mere Om Dyrepasser For En Dag
Pris ikon Priser Fra 600,- Pr. Person

Dyrepasser For En Dag i Københavns ZOO

Dette er den ultimative dyrepasser for en dag oplevelse. En dag som dyrepasser i københavns zoo eller rettere 4 timer hvor du får lov at følge i dyrepasserens fodspor. Få et helt unikt indblik i en dyrepassers hverdag & en oplevelse langt udover det sædvanlige.
Priser fra 3000 DKK

Dyrepasser For En Dag i Skærup ZOO

Har du altid haft en drøm om at være dyrepasser? Netop nu er det muligt at blive dyrepasser for en dag hos Skærup Zoo. Dette er den oplagte oplevelse for hele familien, der er garenteret en sjov & lærerig dag for børn samt voksne. Du vil være dyrepasser fra klokken 08.00-12.00 & få lov til at følge en dyrepassers hverdag.
Priser fra 600 DKK

Kom helt tæt på fantastiske dyr

Enhver der elsker dyr vil være lykkelig for at kunne følge en professionel dyrepasser rundt i parken og komme helt tæt på de enestående dyr. Du får lov at hjælpe og dette betyder at du får lov at arbejde med dyr, som langt de fleste aldrig kommer i nærheden af. Hvis du elsker dyr, er det en unik mulighed for at lære mere om eksotiske varianter. 

Når man hjælper en dyrepasser i en dag, kommer man helt ind på livet af dyr, der adskiller sig meget fra de katte og hunde, som man oplever i sin hverdag. Afhængig af hvor man vælger at være dyrepasser kan man komme tæt på aber, giraffer, eksotiske fugle eller nogle af de farligste rovdyr på kloden. 

At hjælpe en dyrepasser er en autentisk oplevelse, så det handler ikke blot om at kigge på dyr. Næh nej, man kommer med rundt og fodrer dyrene, sikre sig at de har det godt og naturligvis skal der også gøres rent hos dem. Men når man får lov at komme så tæt eksotiske dyr, så er en smule udmugning i den grad det hele værd. Det er alt sammen en del af dyrepasserens hverdag.

Dyrepasser for en dag

Noget for alle aldersgrupper

Prøv at være dyrepasser kan virkelig være en spændende oplevelse for enhver og det gælder ikke mindst for børn, der kan få en oplevelse for livet. Børn og dyr er en god kombination, så udnyt denne chance for at få en oplevelse med dine børn som ingen af jer nogensinde glemmer. Det er naturligvis vigtigt at man vælger den rette oplevelse, for det er ikke alle der er for børn.

Hvis man vil prøve at være dyrepasser i Givskud Zoo skal man lige være obs på at oplevelsen kun er tilgængelig for folk over 18, da det er nogle større og vildere dyr man kommer tæt på. Men det betyder naturligvis ikke at man ikke kan lege dyrepasser, hvis man er et barn. Der findes dyrepasseroplevelser for alle aldersgrupper, så vær ikke bang for at lade dine børn komme med. De vil aldrig glemme det og det kan bringe jer tættere sammen. 

Dyrepasser for en dag jylland
Det er en perfekt gaveide

Står du og mangler en perfekt gaveide, så er er et gavekort til prøv at være dyrepasser det helt perfekte. Det er en gave, der ikke alene er helt unik, men den er også yderst betænksom. Især hvis man giver den til en, der er besat af dyr eller til et barn. Man kan give en oplevelse som ingen nogensinde vil kunne glemme igen. Måske kan man endda give sit barn inspiration til fremtidig karriere.

Gaveavisen har flere forskellige gavekort til dyrepasseroplevelser, så man kan være sikker på, at man kan finde den oplevelse, der passer en bedst. Prisen er på et niveau hvor alle kan være med og derfor er det en oplevelse som man ikke må snyde sig selv for. Bestil et gavekort og prøv livet som dyrepasser.

Andre Perfekte gaveideer kunne være: KokkeskoleBig Swing KøbenhavnFlødebollekursusBagekursusKagekursusMadlavningskursus

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu