Dinner In The Dark København: Prøv At Spise I Mørke På Denne Dark Waiter Resturant

Dinner in the dark er et koncept, der stadig er nyt for mange danskere. Fænomenet har eksisteret i en del år ude i verden, men her i landet skal vi stadig lige vænne os til tanken om at spise i totalt mørke. Det er et koncept, der har sin oprindelse i sluthalvfemsernes Paris, hvor Michel Reilhac åbnede restauranten Le gout du noir. Året var 1997 og det særprægede koncept tog lynhurtigt fart, for det viste sig at være en kæmpe succes. 

Det er nu en form for restaurant som man kan finde over hele verden og en af de virkelig interessante detaljer ved fænomenet er, at man ofte ansætter blinde tjenere. På den måde får man serveret sin mad af en, der er vant til ikke at kunne se og derfor har helt styr på at servere for gæsterne. Men hvad i alverden er ideen med Dinner in the dark? Jo det er faktisk ganske simpelt.

Når man ikke kan se noget, vil ens andre sanser forstærkes, hvilket naturligvis også inkluderer smagssansen. På denne måde kan man altså få meget mere ud af sin mad og opleve den på en helt ny måde. Der er meget interessant og er virkelig en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for.

Dinner In The Dark

Dinner In The Dark København – Kunne du tænke dig en lidt anderledes middag? Ikke på den måde at der serveres noget mærkeligt mad, men snare at du slet ikke kan se hvad der serveres, ej heller hvad du har på din gaffel. Ved at deltage i Dinner In The Dark, kan du prøve kræfter med at spise en 3-retters menu i mørke, som du på forhånd ikke kender til. Så kan i ellers sidde & gætte på hvad der er blevet serveret lige foran jer. Måske er det lettere at gætte end i tror for som i måske ved skærpes de andre sanser kraftigt når man midster synet.
Priser fra 1195 DKK

Prøv Dinner in the dark i København

Her i landet er det restauranten Dark Waiter, der er først på markedet med åbningen i 2008. Det er en restaurant, hvor man kan få serveret lækker og velsmagende mad af tjenerne, der i sandhed er en blind restaurant med blinde tjenere. Man får altså en ganske unik mulighed for at få et indblik i blinde i borgeres liv og deres måde at opfatte verden på. Det er spændende og ikke mindst lærerigt. Altså en oplevelse, som man ikke glemmer lige med det første. 

Dinner in the dark København er altså en ting som man med fordel kan prøve sammen med en man holder af. Det er en perfekt oplevelse sammen med kæresten, hvis ens date skal være noget ud over det sædvanlige. Spis i mørke på Dark Waiter restaurant, hvor maden er god og servicen virkelig er helt unik.

Selv hvis man ikke er bosat i hovedstaden er det besværet værd at køre en tur dertil, hvis det betyder at man får muligheden for at prøve Dining in the dark. Det er den bedste blinde restaurant København kan byde på, så et gavekort dertil er en oplagt gaveide.

dinner in the dark københavn
dark waiter
dinner in the dark
Det er en perfekt gaveide

Som nævnt er dinner in the dark en virkelig interessant oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for. Man kan med fordel invitere en med som man holder af og som trænger til en helt speciel oplevelse. Du kan give det som gave, hvor du simpelthen giver et gavekort. Det er i sig selv en meget betænksom gave, som viser at man har tænkt lidt over tingene. Hvor ofte får man mulighed for at prøve at spise i mørke? Det er jo ikke ligefrem noget man gør til hverdag.

Men hvis du virkelig vil gøre noget ekstra ud af det, så kan du give det som gave, hvor du selv tager med på restauranten. På den måde giver du ikke blot en lækker gave til en særlig person, men i får også rig mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstids sammen. Den slags er med til at knytte stærkere bånd mellem jer og det er meget mere værd en nogen materiel gave. Kombineret med den lækre mad og spændende oplevelse er det at spise i mørke Fredriksberg virkelig gaven, der bliver ved med at give. 

blinde resturant
blind resturant

Hvad kan man forvente af Dinner in the dark?

Først og fremmest kan man forvente en grænseoverskridende oplevelse. Men derudover kan man forvente en kulinarisk oplevelse ud af over det sædvanlige. Når man ankommer, bliver man instrueret i hvad, der kommer til at ske i løbet af aftenen. For man bliver ikke blot ført hen til et bord i bælgmørke. 

Mens man nyder sin middag i mørket, er der forskellige interaktivt oplevelser. Dette kan f.eks. være lydquizzer og forskellige oplevelser. Der er med til at stimulere og pirre dine andre sanser. Man får altså en intens og spændende oplevelse. Som man vil kunne huske i lang tid frem.

Prisen er ganske fornuftigt og man får serveret virkelig lækker mad og drikke. Naturligvis kan man også vælge vegetarisk mad eller mad specielt lavet til allergikere. Derudover er menuen hemmelig. Så man får virkelig styrket oplevelsen og følelsen af at være på ukendt territorie.  

Gaveavisen giver dig en unik mulighed for at prøve en blinde resturant sammen med nogen du holder af. Inviter dem med eller giver et gavekort i gave. Det er altså en oplevelse, der er hver en øre værd og man skal ikke snyde sig selv for den.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu