Sjove & Personlige Dimissionsgave Ideer Til Ham & Hende

Dimissionsgave er en vigtig ting, når man efter mange år hårdt og opslidende studie endelig er færdiguddannet. Dimission er den ceremoni, der symboliserer afslutningen på en lang uddannelse og det er en af de største øjeblikke i et ungt menneskes liv. Det er traditionsbundet og ofte ret formelt, men det er blot med til at vise hvor stort et øjeblik det er. Normalt medbringer man sine forældre, der så kan se stolte til, mens deres barn modtager sit eksamensbevis og er klar til at gå verden i møde.

Derefter skal man naturligvis fejre det og der gøres ofte med en dimissionsfest eller lignende. Der kan man så give en dimissionsgave, som passer til lejligheden. Det kan være alverdens ting og vi ser nærmere på dette længere nede. 

Nu hvor uddannelsen er forbi, skal man i gang med at søge jobs og der kommer pludselig en hel del nye ting, som kan virke ganske overvældende. Derfor er det vigtigt at man får den bedst mulige afslutning på studiet og dermed en god dimission. Så vælg en god dimissionsgave til ham eller hende, som de sætter stor pris på. Vi har heldigvis masser af gode gaver at vælge imellem.

Hyggelige & Personlige Dimissionsgaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Spiritus

Trending Gaveide

Luksus Brunch

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Når uddannelsen endelig er afsluttet, og man kan vinke farvel til søvnløse nætter og hårde eksamensperioder, er det tid til at få et godt grin. Derfor er denne sjove citatplakat en perfekt dimissionsgave til både ham og hende. Plakaten indeholder direkte oversættelser af danske vendinger som ”Can we fart about the price?”, der med garanti vil give et smil på læben.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par fede Shaping New Tomorrow bukser er en oplagt dimissionsgave til ham, der går op i stil og komfort. Forkæl ham med disse elegante herrebukser, som tilmed er enormt behagelige at have på. De er perfekte at have på til sommerens fester, på jobbet og derhjemme i sofaen.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Leder du efter en skøn dimissionsgave til hende, der fortjener at få noget helt særligt? Så bør du glæde hende med et fint smykke fra Abelstedt. Vælg et par funklende diamantøreringe eller måske en fin halskæde. Uanset hvilket smykke du vælger, vil det med garanti blive brugt flittigt til de kommende dimissionsfester.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Efter en lang uddannelse med tunge fagbøger, fortjener man at fordybe sig i noget helt andet. Hos Saxo finder du alt fra digtsamlinger til spændende krimier, som med garanti kan få dimittendens tanker langt væk fra opgaveskrivning og karakterer. Det er en skøn dimissionsgave til både unge mænd og kvinder.

5. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Spring ud i livet – bogstaveligt talt. Et tandemspring er en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse for den unge mand eller kvinde, der fortjener at mærke det vildeste sus i maven. Man glemmer hurtigt alt om en stresset hverdag, når man svæver vægtløst rundt i luften. En helt genial dimissionsgave.

6. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Er du på jagt efter en sød, lille dimissionsgave til ham eller hende, der har alt? Så går du ikke helt galt i byen med en hoptimist. Den fine figur fås i et hav af forskellige varianter, så du kan nemt finde en hoptimist, der passer helt perfekt til dimittenden.

7. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Et klassisk armbåndsur fra Nordgreen er en skøn dimissionsgave til både hende og ham. Du kan vælge imellem flere forskellige smukke og luksuriøse ure i høj kvalitet, som alle er designet med omtanke for miljøet. Det er altså en helt perfekt gaveidé, som du kan give med god samvittighed.

8. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Inviter din bedste ven, kæreste eller en anden særlig person med på Dinner In The Dark. Her spiser man en middag i et helt mørkt rum, så man må sætte sin lid til sine andre sanser end synssansen. Det er en unik og udfordrende oplevelse, som I sent vil glemme.

9. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Når man er blevet færdig med sin uddannelse, er man et skridt tættere på at være rigtigt voksen. Derfor fortjener man også at indrette sig lidt mere modent. Den fine Kay Bojesen abe er et godt sted at starte, da den har et tidløst og klassisk look, som kan gøre ungdomshyblen en smule mere voksen. 

10. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Uddannelsen er endelig færdiggjort, og det skal fejres! Glæd den unge mand eller kvinde med en smuk tillykke buket, som kan pynte flot på bordet. Den fine buket vil minde dimittenden om, at den hårde tid med skriveblokader og stress er overstået, og det er på tide at nyde livet og have det sjovt.

11. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Leder du efter den rette dimissionsgave til musikelskeren? Så er et par Apple AirPods en helt genial gaveidé. Disse smarte høretelefoner leverer særdeles god lyd uden irriterende ledninger, der kan gå i hårdknude i lommen. Så er det ellers bare at sætte sin yndlingsplayliste på og skrue helt op.

12. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Er du på jagt efter en dimissionsgave til ham eller hende, der lever af kopnudler og rugbrødsmadder? Med disse lækre japanske køkkenknive bliver man hurtig en stjerne i et køkken. Knivene har nemlig en særdeles god kvalitet, og så gør deres smukke design dem oplagte at vise frem i køkkenet. 

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Et flødebollekursus er en herlig dimissionsgave til slikmunden, der fortjener at få en hyggelig oplevelse. Her lærer man at lave lækre flødeboller fra bunden, og man får selvfølgelig masser af smagsprøver undervejs. Hvis du inviterer dig selv med, vil I med garanti få en herlig dag sammen, som I sent vil glemme.

14. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Der er i den grad noget at fejre, når man endelig har afsluttet sin uddannelse. Derfor fortjener dimittenden at få denne smukke Kay Bojesen fanebærer i gave, som kan markere den særlige lejlighed med stil. Det er en skøn dimissionsgave, som man kan få glæde af hele livet.

15. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Leder du efter den perfekte dimissionsgave til ham eller hende, der har et særligt forhold til en bestemt by? Så er en smuk byplakat lige den gave, du går og leder efter. De fine plakater viser de smukkeste steder i en lang række af danske byer, så den vil med garanti pynte på væggen.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Efter en hård eksamensperiode, fortjener man at slappe af på sofaen med en god film. Med en klassisk uldplaid kommer man hurtigt til at ligge blødt og varmt, mens man nyder sin stressfrie tilværelse. Det er en skøn dimissionsgave til både mænd og kvinder, som sætter pris på at hygge sig.

17. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Er du på udkig efter en helt særlig dimissionsgave til en, der fortjener en vild og uforglemmelig oplevelse? Så er en helikoptertur en fuldstændig genial gaveidé. Man glemmer hurtigt alt om hverdagens stress og jag, når man flyver rundt mellem skyerne og kan nyde den helt fantastiske udsigt.

18. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Når uddannelsen er overstået, er det på tide at tage på eventyr ud i den store verden. Glæd dimittenden med en lækker backpacker rygsæk, som kan være starten på en uforglemmelig rejse. Du kan finde rygsække i mange forskellige farver og modeller, så der er med garanti en, der passer perfekt til modtageren.

19. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Hvis du leder efter en sød og sjov dimissionsgave til en, der elsker Mads & Monopolet, så er denne bog en helt perfekt gaveidé. Bogen er en samling af de allerbedste dilemmaer fra det populære radioprogram, så der er garanti for nye indsigter, krummede tæer og et godt grin.

20. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Forkæl dimittenden med et lækkert lammeskind i dimissionsgave. De fine skind fås i mange forskellige farver, som alle vil tilføje et ekstra element af hygge til hjemmet. Og så er der intet bedre end at synke ned i et blødt lammeskind, mens man læser en god bog eller ser sin yndlingsfilm.

21. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er en af de gaver, som stort set alle vil blive glade for at få. Derfor er det en oplagt dimissionsgave til en, der ikke ønsker sig noget. Så kan man nyde et lækkert måltid og en god kop kaffe sammen med en, man holder af.

22. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En anden oplagt dimissionsgave til en, der har alt, er en luksus brunch for 2. Her kommer man med garanti ikke til at mangle hverken vådt eller tørt, når man spiser en sen morgenmad i selskab med sin gode ven eller kæreste. Det kan kun blive en hyggelig formiddag.

23. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Forkæl dimittenden med noget kønt til hjemmet. Danske Citatplakat.dk har et bredt udvalg af smukke plakater, der kan sætte prikken over i’et i lejligheden. Det er en herlig dimissionsgave til hende eller ham.

24. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Efter en lang og veloverstået uddannelse, fortjener man at slappe helt af og komme væk fra hverdagens stress og jag. Et skønt ophold på spahotellet Ystad Saltsjöbad er den ultimative dimissionsgave, som vil få den unge mand eller kvinde helt ned i gear. Det kan kun blive en skøn og afslappende oplevelse.

25. Parfume

Pris: 100 kr.
Vil du gerne forkæle dimittenden med en skøn og luksuriøs dimissionsgave? Så er en lækker parfume en herlig gaveidé til både ham og hende. Vælg modtagerens signaturduft, og du kan være sikker på ikke at gå galt i byen. Du kan også give en ny og spændende parfume, hvis du føler dig lidt mere modig.

26. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksus ansigtsbehandling er en oplagt dimissionsgave til hende, der fortjener at blive forkælet med skønne produkter og afslappende massage. Men det er også en skøn dimissionsgave til ham, der holder af at forkæle sig selv. Uanset hvad vil man med garanti gå derfra med lækker hud og fornyet energi.

27. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En Kay Bojesen figur er en oplagt dimissionsgave til ham eller hende, der ikke ønsker sig noget. De fine figurer passer nemlig ind i stort set alle hjem, da de har et klassisk og tidløst design. Vælg den klassiske abe, eller find en af de mere unikke træfigurer fra Kay Bojesen.

28. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Udforsk himmelrummet på en uforglemmelig svæveflyvning. Modsat andre fly er der ingen irriterende motorstøj eller dårlig benplads i en svæveflyver. Der er altså ro og fred til at nyde den fantastiske udsigt, mens man svæver lydløst rundt på himlen som en fugl over skyerne. Det er en vild og anderledes dimissionsgave.

29. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Glæd dimittenden med en unik og personlig gave. Uanset om du leder efter en dimissionsgave til din bedste ven, kæreste eller søster, så er en fotocollage en helt genial gaveidé. Her kan du forevige de allerbedste minder i en skøn collage, som med garanti vil få en fast plads på væggen.

30. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Leder du efter en vild og anderledes dimissionsgave til en, der ikke kan få nok fart og spænding? Så er det bare at komme op af stolen og ud at køre djævleræs. Her handler det om at trykke speederen helt i bund, når man giver den gas på en vaskeægte racerbane.

31. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Nu hvor uddannelsen endelig er overstået, er det tid til at feste. Med en bluetooth højtaler er det hurtigt og nemt at sætte gang i festen hvor som helst, når som helst. Højtaleren har nemlig ingen irriterende ledninger, så den kan nemt tages med på farten og spille op til dans natten lang.

32. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Vil du gerne give en anderledes dimissionsgave til en, der ikke ønsker sig noget? Hvis dimittenden ikke lider af vandskræk, er et undervandsjagt kursus en herlig gaveidé. Her lærer man at fange fisk under vandet med harpun, hvilket er enormt sjovt og udfordrende. Inviter dig selv med, og I vil få en herlig dag sammen.

33. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en af de gaver, som man sjældent går helt galt i byen med. De fleste af os har nemlig en smartphone, som nemt går i stykker. Derfor er det skønt at have et smart mobilcover på, der både pynter og beskytter den dyrebare telefon. En fed dimissionsgave til en, der har alt.

34. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Få snuden ud af bøgerne, og få vind i håret i en lynhurtig sportsvogn. Hvis du leder efter den perfekte dimissionsgave til en med benzin i blodet, er denne oplevelse en genial gaveidé. Her handler det om at holde på hat og briller, mens man drøner afsted i en Audi R8 eller Porsche 911 Turbo S.

35. Solbriller

Pris: 899 kr.
Et par solbriller er en af de ting, som stort set alle kan bruge. Uanset om man skal fejre dimissionen i det danske sommervejr, eller om man skal ud i den store verden, så er et par solbriller skønne at have. Det er en herlig dimissionsgave til både ham og hende.

36. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Leder du efter en sjov dimissionsgave til den unge mand eller kvinde, der har et helt særligt forhold til sine sneakers? Så bør du glæde dem med dette smarte sneaker cleaning kit. Det indeholder alt, man skal bruge for at få de elskede sko til at blive så gode som nye.

37. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette dimissionsgave til en, der ikke ønsker sig noget. Men med et gavekort til tapas for 2 kan du være sikker på at give en gave, som ikke vil ende med at samle støv bagerst i et skab. Her kan man nyde spanske delikatesser sammen med en, man holder af.

38. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Nyd det gode sommervejr på en herlig sejltur i København. På en tur med GoBoat København sejler man rundt på hovedstadens smukke kanaler, mens man kan nyde et godt måltid mad sammen med en, man holder af. Det er en skøn dimissionsgave til en, der fortjener en hyggelig oplevelse.

39. Kjole

Pris: 300 kr.
Er du på udkig efter den helt rette dimissionsgave til hende? Så kan du trygt give hende en kjole, som hun kan tage på til sommerens dimissionsfester. Der findes en lang række kjoler for enhver smag, så du kan med garanti finde en, der passer perfekt til hende.

40. SACKit højtaler

Priser fra: 399 kr.
Skru op for dimissionen med en lækker bluetooth højtaler. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Her kan du finde både store og små højtalere, så du både kan høre god musik på farten og hjemme i stuen.

Ideer Til Gode Dimissionsgaver

Når man skal til dimission er der mange gode muligheder for at finde den helt rette gave. Man skal dog overveje hvad ens relation til den studerende er, for det er kun naturligt at den nærmeste familie kommer med finere gaver en venner og udvidet familie. Heldigvis plejer man at snakke lidt sammen om dette privat.

Vi vil anbefale dig at kigge efter oplevelsesgaver som dimissionsgave, eksempelvis vil disse være gode dimissionsgaver: Spa dag, pilot for en dag, kør ferrari, kør lamborghini, ølbrygning kursus, flødebollekursus, dinner in the dark samt champagnesmagning.

dimissionsgave

Dimissionsgaver Til Ham

At dimittere efter aflagt afsluttende eksamen, er vel nok en af de absolut bedste følelser i løbet af et levet liv. Hvilket i sig selv er en aldeles fremragende anledning til at fejre den unge mand. For efter at have tilbragt adskillige år på skolebænken, er det igen tid til at holde en ordentlig fest for venner og familie. Det er netop i denne anledning at dimissionsgaver til ham bliver højest aktuelle, og hvad pokker giver man enlig en ung mand i dimissionsgave nu til dags?

Dette har vi heldigvis svaret på, så du blot kan fokusere på at finde dit smukkeste tøj frem og hoppe i de ny pusset sko. For hvis du ønsker hurtigt at finde en personlig dimissionsgave til ham, som passer til tidenstand og som han helt sikkert vil elske at modtage. Så skal du blot benytte dig at vores liste ovenover, her disker vi nemlig op med utrolig mange dimissionsgaver til ham uanset hvilken personlighed han må have.

dimissions gave til ham

Dimissionsgaver Til Hende

Dimissionsgaver til hende kræver sin mand eller kvinde at finde, netop fordi der er tale om en ung men dog moden kvinde, som formentlig ikke rigtig mangler noget. Så derfor er det her vigtigt at tænke lidt ud af boksen og stedet for at give klassiske gaver, sigte mere efter de personlige gaver eller oplevelsesgaver. Dermed ikke sagt at du skal undlade at glæde hende med en smuk buket blomster eller en god bog, for dette er bestemt glimrende dimissionsgaver til hende. 

Hvis vi skal komme med vores bud på nogle særligt gode dimissionsgaver, som hun helt sikkert vil knus elske dig for at give hende. Vil vi som sagt gå efter de personlige gaver. Det kan være at hun overfor dig har luftet en tanke eller et ønske om en ting eller en oplevelse som hun altid har drømt om at udleve. Hvis det er tilfældet vil det at hun dimittere, være en aldeles fremragende anledning til at glæde hende med netop dette. Husk ligeledes at benytte vores liste ovenover som er fyldt med gode ideer til hvad du kan glæde hende med i dimissionsgave.

Læs ligeledes om: Gave til nyuddannet pædagog.

dimissions gave til hende

Dimissionsgave Fra Forældre & Søskende

Hvis man er forældre til den nye dimittend, så vil man jo gerne give en rigtig god og speciel gave, som ens barn husker resten af sit liv. Det er jo nu, hvor de for alvor skal ud i den rigtige verden og stå på egne ben. I endnu højere graden da de blev student. Derfor giver man forældre deres barn en rejse eller noget lignende stort. Det viser deres kærlighed og stolthed. Men gaver som et gavekort til Ferrari på bane er også en populær ting.

Søskende vil naturligvis også gerne vise deres kærlighed, så der kan man f.eks. vælge at give er par fede høretelefoner eller måske et smartwatch. Det er gode gaver, som ikke nødvendigvis sprænger budgettet, men som stadig er noget specielt.

Læs ligeledes om: Svendegaver.

dimissionsgaver
Dimissionsgave Fra Onkel & Tante

Hvis det er en nevø eller niece, der er dimitteret, så vil man naturligvis gerne give en rigtig god gave. Der er masser af gode ideer på vores side, så man kan finde det helt rigtigt. Men hvis man f.eks. ved at det unge menneske får en rejse at forældrene, så kunne man med fordel give en Backpacker Rygsæk i gave. Det er en praktisk gave, som helt sikker bliver taget vel imod.

Læs ligeledes om: Kandidatgaver.

Personlige Dimissionsgaver
Vær Kreativ & Opfindsom

Når man skal købe en god dimissions gave til ham eller hende, så skal man mest af alt sørge for at ens gave skiller sig en smule ud. Det er jo ikke noget ved, at få det samme fra alle og enhver. Derfor kan det anbefales at man giver oplevelsesgaver som dimissions gave til hende eller ham. Det er altid en populær gave, som er praktisk og nem. Det er ligegyldigt om det er en dimissionsgave Sygeplejerske eller Ingeniør, for oplevelsesgaver er universelle. Giv f.eks. tapas for to eller måske en tur i helikopter til den stolte dimittend. Valget er helt dit eget, men du kan være sikker på, at det er en gave som vil blive taget rigtigt vel imod.

Vigtigs af alt husk altid at fejre en dimission med manner uanset om det er fra gymnasiet eller en dimission fra Københavns Universitet.

Læs ligeledes om: Gave til nyuddannet lærer.

FAQ om dimissionsgaver

Hvor meget koster en dimissionsgave?

En god dimissionsgave koster 200-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glædepersonen med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god dimissionsgave?

Der findes utrolig mange gode dimissionsgaver, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en dimissionsgave?

Du skal give en dimissionsgave, fordi det at dimittere fra skolen, universitetet eller et tredje sted. Skal fejres med bobler og en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: