Dimissionsgave: Guide Fyldt Med Ideer Til Den Perfekte Dimissions gave Til Ham & Hende

Dimissionsgave er en vigtig ting, når man efter mange år hårdt og opslidende studie endelig er færdiguddannet. Dimission er den ceremoni, der symboliserer afslutningen på en lang uddannelse og det er en af de største øjeblikke i et ungt menneskes liv. Det er traditionsbundet og ofte ret formelt, men det er blot med til at vise hvor stort et øjeblik det er. Normalt medbringer man sine forældre, der så kan se stolte til, mens deres barn modtager sit eksamensbevis og er klar til at gå verden i møde.

Derefter skal man naturligvis fejre det og der gøres ofte med en dimissionsfest eller lignende. Der kan man så give en dimissionsgave, som passer til lejligheden. Det kan være alverdens ting og vi ser nærmere på dette længere nede. 

Nu hvor uddannelsen er forbi, skal man i gang med at søge jobs og der kommer pludselig en hel del nye ting, som kan virke ganske overvældende. Derfor er det vigtigt at man får den bedst mulige afslutning på studiet og dermed en god dimission. Så vælg en god dimissionsgave til ham eller hende, som de sætter stor pris på. Vi har heldigvis masser af gode gaver at vælge imellem.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
41 Udvalgte Oplevelser Til Dimission

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

17 Udvalgte Gadgets Til Dimission

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Elegant Herreur

Priser fra 199 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

10 Bolig & Hobby Dimissionsgaver

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

Tøsemiddag Quiz-spil

Priser fra 199 DKK

7 Traditionelle Dimissionsgaver
5 Fitness & Trænings Dimissionsgaver

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Hvad skal man give i dimissionsgave?

Når man skal til dimission er der mange gode muligheder for at finde den helt rette gave. Man skal dog overveje hvad ens relation til den studerende er, for det er kun naturligt at den nærmeste familie kommer med finere gaver en venner og udvidet familie. Heldigvis plejer man at snakke lidt sammen om dette privat.

Vi vil anbefale dig at kigge efter oplevelsesgaver som dimissionsgave, eksempelvis vil disse være gode dimissionsgaver: Spa dag, pilot for en dag, kør ferrari, kør lamborghini, ølbrygning kursus, flødebollekursus, dinner in the dark samt champagnesmagning.

dimissionsgave
Gaver fra forældre og søskende

Hvis man er forældre til den nye dimittend, så vil man jo gerne give en rigtig god og speciel gave, som ens barn husker resten af sit liv. Det er jo nu, hvor de for alvor skal ud i den rigtige verden og stå på egne ben. I endnu højere graden da de blev student. Derfor giver man forældre deres barn en rejse eller noget lignende stort. Det viser deres kærlighed og stolthed. Men gaver som et gavekort til Ferrari på bane er også en populær ting.

Søskende vil naturligvis også gerne vise deres kærlighed, så der kan man f.eks. vælge at give er par fede høretelefoner eller måske et smartwatch. Det er gode gaver, som ikke nødvendigvis sprænger budgettet, men som stadig er noget specielt.

dimissions gave til ham
Gaver fra onkler og tanter

Hvis det er en nevø eller niece, der er dimitteret, så vil man naturligvis gerne give en rigtig god gave. Der er masser af gode ideer på vores side, så man kan finde det helt rigtigt. Men hvis man f.eks. ved at det unge menneske får en rejse at forældrene, så kunne man med fordel give en Backpacker Rygsæk i gave. Det er en praktisk gave, som helt sikker bliver taget vel imod.

dimissions gave til hende

Vær kreativ og opfindsom når du vælger en dimissionsgave

Når man skal købe en god dimissions gave til ham eller hende, så skal man mest af alt sørge for at ens gave skiller sig en smule ud. Det er jo ikke noget ved, at få det samme fra alle og enhver. Derfor kan det anbefales at man giver oplevelsesgaver som dimissions gave til hende eller ham. Det er altid en populær gave, som er praktisk og nem. Det er ligegyldigt om det er en dimissionsgave Sygeplejerske eller Ingeniør, for oplevelsesgaver er universelle. Giv f.eks. tapas for to eller måske en tur i helikopter til den stolte dimittend. Valget er helt dit eget, men du kan være sikker på, at det er en gave som vil blive taget rigtigt vel imod.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu