Sjove & Personlige Dimissionsgave Ideer Til Ham & Hende

Dimissionsgave er en vigtig ting, når man efter mange år hårdt og opslidende studie endelig er færdiguddannet. Dimission er den ceremoni, der symboliserer afslutningen på en lang uddannelse og det er en af de største øjeblikke i et ungt menneskes liv. Det er traditionsbundet og ofte ret formelt, men det er blot med til at vise hvor stort et øjeblik det er. Normalt medbringer man sine forældre, der så kan se stolte til, mens deres barn modtager sit eksamensbevis og er klar til at gå verden i møde.

Derefter skal man naturligvis fejre det og der gøres ofte med en dimissionsfest eller lignende. Der kan man så give en dimissionsgave, som passer til lejligheden. Det kan være alverdens ting og vi ser nærmere på dette længere nede. 

Nu hvor uddannelsen er forbi, skal man i gang med at søge jobs og der kommer pludselig en hel del nye ting, som kan virke ganske overvældende. Derfor er det vigtigt at man får den bedst mulige afslutning på studiet og dermed en god dimission. Så vælg en god dimissionsgave til ham eller hende, som de sætter stor pris på. Vi har heldigvis masser af gode gaver at vælge imellem.

Hyggelige & Personlige Dimissionsgaver

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.

5. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.

6. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.

7. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.

8. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

9. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.

10. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.

11. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.

12. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.

13. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

14. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.

15. Byplakater

Priser fra: 75 kr.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.

17. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

18. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.

19. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.

20. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.

21. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

22. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

23. Poster & Frame

Priser fra: 179 kr.

24. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

25. Parfume

Pris: 100 kr.

26. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

27. Kaj Bojesen Figurer

Pris: Afhængig Af Figur

28. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

29. Fotocollage

Pris: 119 kr.

30. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

31. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.

32. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

33. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover

34. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

35. Solbriller

Pris: 899 kr.

36. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.

37. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

38. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

39. Kjole

Pris: 300 kr.

Ideer Til Gode Dimissionsgaver

Når man skal til dimission er der mange gode muligheder for at finde den helt rette gave. Man skal dog overveje hvad ens relation til den studerende er, for det er kun naturligt at den nærmeste familie kommer med finere gaver en venner og udvidet familie. Heldigvis plejer man at snakke lidt sammen om dette privat.

Vi vil anbefale dig at kigge efter oplevelsesgaver som dimissionsgave, eksempelvis vil disse være gode dimissionsgaver: Spa dag, pilot for en dag, kør ferrari, kør lamborghini, ølbrygning kursus, flødebollekursus, dinner in the dark samt champagnesmagning.

dimissionsgave

Dimissionsgaver Til Ham

At dimittere efter aflagt afsluttende eksamen, er vel nok en af de absolut bedste følelser i løbet af et levet liv. Hvilket i sig selv er en aldeles fremragende anledning til at fejre den unge mand. For efter at have tilbragt adskillige år på skolebænken, er det igen tid til at holde en ordentlig fest for venner og familie. Det er netop i denne anledning at dimissionsgaver til ham bliver højest aktuelle, og hvad pokker giver man enlig en ung mand i dimissionsgave nu til dags?

Dette har vi heldigvis svaret på, så du blot kan fokusere på at finde dit smukkeste tøj frem og hoppe i de ny pusset sko. For hvis du ønsker hurtigt at finde en personlig dimissionsgave til ham, som passer til tidenstand og som han helt sikkert vil elske at modtage. Så skal du blot benytte dig at vores liste ovenover, her disker vi nemlig op med utrolig mange dimissionsgaver til ham uanset hvilken personlighed han må have.

dimissions gave til ham

Dimissionsgaver Til Hende

Dimissionsgaver til hende kræver sin mand eller kvinde at finde, netop fordi der er tale om en ung men dog moden kvinde, som formentlig ikke rigtig mangler noget. Så derfor er det her vigtigt at tænke lidt ud af boksen og stedet for at give klassiske gaver, sigte mere efter de personlige gaver eller oplevelsesgaver. Dermed ikke sagt at du skal undlade at glæde hende med en smuk buket blomster eller en god bog, for dette er bestemt glimrende dimissionsgaver til hende. 

Hvis vi skal komme med vores bud på nogle særligt gode dimissionsgaver, som hun helt sikkert vil knus elske dig for at give hende. Vil vi som sagt gå efter de personlige gaver. Det kan være at hun overfor dig har luftet en tanke eller et ønske om en ting eller en oplevelse som hun altid har drømt om at udleve. Hvis det er tilfældet vil det at hun dimittere, være en aldeles fremragende anledning til at glæde hende med netop dette. Husk ligeledes at benytte vores liste ovenover som er fyldt med gode ideer til hvad du kan glæde hende med i dimissionsgave.

dimissions gave til hende

Dimissionsgave Fra Forældre & Søskende

Hvis man er forældre til den nye dimittend, så vil man jo gerne give en rigtig god og speciel gave, som ens barn husker resten af sit liv. Det er jo nu, hvor de for alvor skal ud i den rigtige verden og stå på egne ben. I endnu højere graden da de blev student. Derfor giver man forældre deres barn en rejse eller noget lignende stort. Det viser deres kærlighed og stolthed. Men gaver som et gavekort til Ferrari på bane er også en populær ting.

Søskende vil naturligvis også gerne vise deres kærlighed, så der kan man f.eks. vælge at give er par fede høretelefoner eller måske et smartwatch. Det er gode gaver, som ikke nødvendigvis sprænger budgettet, men som stadig er noget specielt.

dimissionsgaver
Dimissionsgave Fra Onkel & Tante

Hvis det er en nevø eller niece, der er dimitteret, så vil man naturligvis gerne give en rigtig god gave. Der er masser af gode ideer på vores side, så man kan finde det helt rigtigt. Men hvis man f.eks. ved at det unge menneske får en rejse at forældrene, så kunne man med fordel give en Backpacker Rygsæk i gave. Det er en praktisk gave, som helt sikker bliver taget vel imod.

Personlige Dimissionsgaver
Vær Kreativ & Opfindsom

Når man skal købe en god dimissions gave til ham eller hende, så skal man mest af alt sørge for at ens gave skiller sig en smule ud. Det er jo ikke noget ved, at få det samme fra alle og enhver. Derfor kan det anbefales at man giver oplevelsesgaver som dimissions gave til hende eller ham. Det er altid en populær gave, som er praktisk og nem. Det er ligegyldigt om det er en dimissionsgave Sygeplejerske eller Ingeniør, for oplevelsesgaver er universelle. Giv f.eks. tapas for to eller måske en tur i helikopter til den stolte dimittend. Valget er helt dit eget, men du kan være sikker på, at det er en gave som vil blive taget rigtigt vel imod.

Vigtigs af alt husk altid at fejre en dimission med manner uanset om det er fra gymnasiet eller en dimission fra Københavns Universitet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0