Lær At Mixe Cocktails Af En Professionel Bartender Til Et Cocktailkursus

Cocktailkursus er et fænomen, der er blevet yderst populært i Danmark henover de seneste år, og det gælder især hvis man tager en tur til hovedstaden. Danskerne vil gerne have cocktails, men det at mixe den perfekte cocktail er langt fra nemt. En perfekt cocktail kan være noget, man virkelig nyder og som kan gøre en aften til noget ganske særligt. Modsat kan en dårlig cocktail være dødssyg og ødelægge den gode stemning. 

Hvorfor ikke tage sagen i egen hånd og lære hvordan man selv mixer lækre cocktails? Det er nemlig ikke helt umulig og man kan nemt komme til det. Så overvej om ikke et cocktail kursus kunne være noget for dig.

5 Fabelagtige Cocktailkurser i Danmark
Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Cocktailkursus Timm Vladimir

Destination ikonValby / Århus – Timm Vladimirs Køkken
Tid ikon 2 Timers Hyggeligt Cocktailkursus
Tjek ikon Lær At Lave Old Fashioned & Pisco Sour
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 495,- Pr. Person

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus Copenhagen Distillery

Destination ikonKøbenhavn – Copenhagen Distillery
Tid ikon 2 Timers Fremragende Cocktailkursus
Tjek ikon Tip & Tricks Til Smagssammensætninger
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 319,- Pr. Person

Cocktailkursus hos Gedulgt

Cocktailkursus Århus

Destination ikonÅrhus – Gedulgt Cocktailbar
Tid ikon 2 Timers Skønt Cocktailkursus
Tjek ikon Lær At Mikse, Bygge & Shake Cocktails
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 295,- Pr. Person

Cocktailkursus Hos Trekantens Bartender

Cocktailkursus Kolding

Destination ikonKolding – Trekantens Bartender
Tid ikon 3 Timers Skønt Cocktailkursus
Tjek ikon Lær At Lave Minimum 5 Cocktails
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 400,- Pr. Person

Cocktailkursus hos Cocktailkursus.dk

Cocktailkursus København

Destination ikonKøbenhavn – Cocktailkursus.dk
Tid ikon 3 Timers Glimrende Cocktailkursus
Tjek ikon Introduktion til barudstyr og teknikker
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 700,- Pr. Person

Cocktailkursus København

Er du bosat i København og har du en interesse i at lære mere om, hvordan man laver lækre cocktails? Så er du altså kommet til det helt rette sted, for Gaveavisen har lige præcis det som du går og leder efter. København har en masse at tilbyde uanset om man bor i byen eller om man kommer udefra. Vil du deltage i de bedste cocktailkurser, så er det altså i hovedstaden det finder sted. Med et cocktailkursus København kan du selv lære at lave de lækreste og mest velsmagende cocktails, der vil få dine venner til at måbe.

Bestil et gavekort til et cocktailkursus København og snart kan du være den tjekkede kammerat, der kan lave et hav af lækre drinks, som vil glæde både venner og familie. Vi lover, at du kan finde et sted, der kan lære dig, hvordan man blander forskellige drinks og cocktails. Det er noget, der kan få gang i festen. Du bliver naturligvis undervist af professionelle bartendere, der ved hvad de laver og som brænder for faget. Det er med andre ord en oplagt mulighed for at lære noget nyt på en sjov måde.

Cocktailkursus København

Cocktailkursus Århus

Århus er smilets by og hvis der er noget, der kan lokke et smil frem, så er det lækre cocktails. Så hvis du gerne vil lokke det blændende smil frem på læberne hos venner og bekendte, så skal du overveje om ikke et cocktailkursus Århus kunne være noget for dig. Her vil du blive undervist i hvordan man sammensætter forskellige kendte cocktails og der skal naturligvis også smages på varerne. Det er med andre ord en oplevelse, der er både hyggelig og lærerig, når man tager på cocktailkursus Århus. Du bliver undervist at dygtige bartendere, der brænder for faget og som elsker at lære fra sig.

Trænger du til en anderledes og lærerig oplevelse i det århusianske, så er et cocktailkursus lige præcis det du går og leder efter. Det bliver nogle sjove timer i godt selskab, hvor du lærer teknikker, som du vil kunne nyde godt af i mange år frem. Århus har naturligvis en masse at tilbyde når det kommer til cocktailkurser, så find det, der frister dig mest og som tilbyder det du søger. Du kommer ikke til at fortryde det.

Cocktailkursus Århus

Cocktailkursus Kolding

Brænder du for fest og ballade? Elsker du cocktails og vil du gerne vide mere om, hvordan man laver dem? Er du bosat i eller nær Kolding? Så er dette lige præcis det du går og leder efter, for med et cocktailkursus Kolding kan du helt selv lære, hvordan man laver de lækreste cocktails, der vil kunne imponere alle du kender.

Når du har gennemgået et cocktailkursus Kolding vil du hurtigt opleve, hvordan man bliver yderst populær til fester. Når man kan sammensætte drinks, som man ellers kun finder dem på cafeer og barer, så stiger en popularitet eksponentielt. På et cocktailkursus Kolding lærer du, hvordan du sammensætter 5 forskellige drinks. Du lærer, hvordan man får de forskellige smage til at komplimentere hinanden, så enhver drink går op i en højere enhed. Det er en fed fornemmelse og noget, som man vil kunne få glæde af resten af livet. Derfor er det en oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for, men straks bestille et gavekort til.

Tag på cocktailkursus Kolding og lær alt om farver, smage, blande teknikker og meget mere. Det er det perfekte springbræt til livet som vennekredsens nye bartender.

Cocktailkursus Kolding

Cocktailkursus Valby

I Valby har man muligheden for at finde flere lækre cocktailkurser hos forskellige arrangører. Der afholdes ofte cocktailkurser, hvor man lærer at blande forskellige velsmagende cocktails og generelt får en dybere viden om forskellige smagskombinationer og meget mere. Lær hvilke glas, der passer til forskellige cocktails, lær hvor meget anretning betyder og lær hvordan man gør det nemt. Det er en cocktailkursus Valby sagtens kan være bekendt og du vil med garanti få en vidunderlig oplevelse, som du ikke glemmer lige med det første.

Et cocktailkursus Valby er for dig, der har en interesse i lækre drinks og som gerne vil lære, hvordan man selv laver dem. Hvor tit har man ikke fået lyst til en specifik cocktail derhjemme? Efter et cocktailkursus Valby kan du være din egen bartender og lave dejlige drinks. Som du sikkert kan gætte, bliver man også hurtigt populær til fester, for en godt lavet cocktail er noget, der tager kegler. Så bestil et gavekort til en cocktailkursus Valby og snart kan du lære fra de bedste bartendere.

Du lærer forskellen på ”shaken” og ”stirred”. Får en masse gode teknikker med i rygsækken, som du vil kunne få glæde af mange år frem i tiden, så hvad venter du på?

Cocktailkursus Valby

Cocktailkursus Polterabend

Når man har en god kammerat, der snart skal giftes med kvinden i sit liv, så er det vigtigt at han får taget afsked med ungkarlelivet på en behørig måde. Det betyder at der skal være fest og ballade. Dette inkluderer ofte forskellige underholdende elementer, ydmygende strabadser for den kommende gom og naturligvis betydelige mængder alkohol. Så hvorfor ikke kombinere alkoholen med underholdningen og arrangere en cocktailkursus polterabend?

Et cocktailkursus er en rigtig fed oplevelser, der passer perfekt til en polterabend, da man har godt selskab og højt humør. Lær at lave de fedeste drinks under kyndig vejledning af en professionel, der virkelig ved hvad han laver og brænder for sit fag. Den slags gør et cocktailkursus polterabend meget sjovere og det er uden tvivl en rigtig god begyndelse på dagens underholdning. For at få mest muligt ud af det, er det dog en god ide at tage kurset før man bliver for beduggede. Så kan man jo altid muntre sig med de herlige cocktails man får lavet på kurset bagefter. Se vores udvalg af cocktailkursus polterabend og se om der ikke skulle være noget, der kunne friste jer. Der er sjov og ballade for alle pengene og den vordende gom vil helt sikkert få en herlig oplevelse.

Cocktailkursus Polterabend

Cocktailkursus Timm Vladimir

Hvis man er interesseret i gastronomi af nogen art, så kan man ikke undgå at have hørt om Timm Vladimirs Køkken. Uanset om det drejer sig om Masterchef, bagedyst eller drinks, så dukker Timm Vladimir bare op over det hele og det er bestemt ikke uden grund. Manden elsker simpelthen alt hvad der drejer sig om mad og alt der smager godt. Det betyder naturligvis også, at han gerne vil dele denne glæde med andre. Så nu kan du tage en tur til Valby og i loungen hos Timm Vladimirs Køkken lære hvordan man laver de dejligste cocktails.

Det er en sand fornøjelse at lære om cocktails fra dygtige folk, der forstår de finere nuancer ved faget og som virkelig kan finde ud af at lære fra sig. Det er umuligt ikke at blive grebet af deres entusiasme og snart vil man være i fuld gang med at lave lækre cocktails. Et cocktailkursus Timm Vladimir er med andre ord en af de oplevelser, som man bestemt ikke bør snyde sig selv for, da er både lærerigt, sjovt og ikke mindst overraskende billigt. Der er med andre ord ingen grund til ikke at bestille et gavekort og komme afsted.

Cocktailkursus Timm Vladimir

Cocktailkursus For 2

Trænger du og din kæreste til at lave noget sjovt sammen, der ikke bare er en tur i biffen? Er i trætte af at dates altid skal følge den samme gamle recept? Så har vi det helt rette hos GaveAvisen for nu kan i nemlig tage på et cocktailkursus for 2, hvor i lærer at sammensætte en række kendte cocktails. Det er en herlig oplevelse at dele med en man holder af, for det er en hyggelig ting at lære. Fremover vil i selv kunne forkæle jer selv samt gæster og venner med velsmagende og flotte cocktails. Så hvorfor bestiller i ikke et gavekort til et cocktailkursus for 2 og begynder at glæde jer?

På kurset lærer i forskellige teknikker til at blande cocktails, om typerne af glas, hvordan man anretter dem smukt og meget mere. Man kan lære meget på et par timer og når i er færdige med jeres cocktailkursus for 2 vil i straks have lyst til mere. I samme øjeblik man opdager, at det ikke er spor svært at lave velsmagende cocktails vil det klø i ens fingre for at lære mere. Så prøv et cocktailkursus for 2 og tag på en anderledes date. En perfekt oplevelse til det friske par, der gerne vil lære nyt samtidig med at de har det sjovt.

Cocktailkursus For 2
Cocktailkursus Firma

Når man skal arrangere en fest eller lignende for sine kolleger og medarbejdere, så ligger der automatisk et vist pres på en. Derfor kan vi her hos Gaveavisen anbefale en noget anderledes form for teambuilding. Slut med forskellige fjollede sportsgrene eller festlege, hvor man alligevel føler sig som en idiot. Nej her har vi en oplevelse, der vil more de fleste og som egner sig perfekt til firmaarrangementer. Et cocktailkursus firma kan tilrettelægge en kursus for jer, hvor du og dine medarbejdere kan lære hvordan man laver dejlige cocktails. I får naturligvis lov at smage på varerne bagefter, så festen for alvor kan komme i gang.

Med et cocktailkursus firma kan man få en herlig aften sammen med sine kolleger og samtidig tilegner man sig viden, som man vil kunne nyde godt af fremover i livet. Hvem vil ikke gerne kunne lave velsmagende og smarte cocktails? Arranger et cocktailkursus for dine kolleger og du bliver meget populær. Det er en perfekt måde at komme hinanden nærmere på, for der bliver rigeligt med alkohol og godt humør. Så overvej om ikke et cocktailkursus firma kunne være det rette indslag til næste firmafest.

Cocktailkursus Firma
Billigt Cocktailkursus

Når man hører om cocktailkurser, så kunne man nemt frygte at det kunne blive en noget kostbar affære, for det er trods alt en del ting man skal lære. Men frygt ej, for man kan sagtens finde et billigt cocktailkursus her hos Gaveavisen. Faktisk vil vi påstå at alle vores cocktailkurser har en ganske fornuftig pris og derfor kan langt de fleste være med. Så tag et kig på siden og se om ikke der skulle være et billigt cocktailkursus, der passer til dine behov og ikke mindst dine tegnebog.

For under tusind kroner får man flere timers cocktailkursus, hvor man lærer alverdens smarte teknikker og tricks, så man helt selv kan sammensætte alverdens lækre cocktails. Det er da valuta for pengene og man kan være sikker på, at det er en hyggelig oplevelse. Trods den lave pris er der ikke sparet på noget og man kan mærke, hvordan ens underviser brænde for dejlige cocktails, og ikke mindst at lære andre, hvordan man laver dem. Så hvad venter du på? Bestil et billigt cocktailkursus i dag og tag dine første spæde skridt som amatørbartender.

Cocktailkursus For Alle Der Elsker Drinks

Hvis man har set filmen Cocktail med Tom Cruise eller blot er en af dem, der stirrer forundret, når en dygtig bartender laver farverige og velsmagende drinks, så har man sikker også ønsket, at det var en selv, der mestrede den kunst. Men det er desværre ikke noget man kommer sovende til, for en god cocktail skal ikke blot se flot ud. Den skal jo også smage helt fantastisk. 

Kunne du godt lære dig at være den, der laver de lækre drinks og få styr på de mange teknikker, så kan du med fordel tage et drinks kursus, hvor du lærer nogle af de forskellige teknikker og naturligvis også får en masse tips til, hvordan man laver forskellige drinks. 

Når du tager på et rigtigt cocktailkursus, så bliver du ført gennem en masse forskellige teknikker af en dygtig instruktør, der naturligvis er professionel bartender. Du har altså en af de bedste til at lære dig hvordan man gør. En af de ting, som han fører dig igennem, er hvordan man sammensætter de rette ingredienser og ikke mindst i hvilket forhold. Det er nemlig altafgørende for en god cocktail, at man er omhyggelig og har øje for akkuratesse. 

Den perfekte cocktail er altså inden for rækkevidde med et cocktailkursus. Vil du lære mere, så kan du altid supplere med et bartenderkursus på en bartender skole.

Drinks
Cocktails – Alkohol På Den Stilfulde Måde

Cocktails eller ”Hanehaler”, som det betyder har været populære i mange år og selve trenden startede for alvor i 1800-tallets USA. Der var der flere, der begyndte at anvende sukkerlager, saft fra forskellige frugter og alkohol så smag og udseende gik op i en højere enhed. Det var dog først senere at det for alvor blev populært. Da de amerikanske myndigheder i 1920’erne indførte et omfattende alkoholforbud, så var det klart at mange blev ganske oprørte. Folk elskede alkohol og derfor var et totalforbud helt uhørt. 

Hvor paradoksalt det end kan lyde, så blev mange af de cocktails vi elsker mest opfundet under alkoholforbuddet. I små brænderier hjemme i folks kældre eller på de lyssky klubber, hvor der i strid med lovgivningen blev serveret alkohol var der mange, der blev ganske kreative med smagene og blandingsforhold. Dette betød at man opfandt en masse lækre drinks. Long Island Iced Tea har f.eks. sine rødder i den periode.

Europæerne opdagede hurtigt at man i USA drak de mest enestående drinks, der ikke alene smagte fantastisk, men som også ofte så ganske flotte ud. Vi adopterede altså denne trend og som man kan se er det ikke ligefrem noget, der er blevet glemt igen.

Cocktails
Cocktailkursus Perfekt Som Gave

Hvis du har en god ven eller et familiemedlem, der trænger til en sjov oplevelse og som måske endda er glad for drinks, så kan du gøre dem rigtigt glade ved at invitere på cocktailkursus. Der er muligheder for cocktailkursus København og mange andre steder i landet, så det er bare med at finde det nærmeste. 

I vil kunne lære de mest basale teknikker indenfor cocktails, så man vil altså kunne imponere venner og familie med lækre drinks fremover. Man får desuden en masse gode råd om smagssammensætninger, tilsætning af is og hvordan man shaker rigtigt.  Samtidig bliver man før gennem den spændende historie, som knytter sig til de populære cocktails vi nyder den dag i dag.

Hvis du kender en som elsker at lave cocktails & god mad, kunne du give personen et madlavningskursus.

Cocktailkursus
Gode Cocktailkurser Til Alle

Hvis du er blevet fristet af ideen om at prøve et godt cocktailkursus, så kan du finde lige det du søger her hos Gaveavisen. Vi har cocktailkurser, der passer til enhver tegnebog og man kan finde dem over hele landet. Vælg det der passer bedst til dine behov og inviter en god ven med til en herlig oplevelse. 

Hvis i hellere blot vil smage på gode drikke varer kan i overveje en ølsmagning København, eller ølsmagning Århus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: