Cocktailkursus: Lær At Mixe Skønne Cocktails Af En Professionel Bartender Til Et Cocktail Kursus

Cocktailkursus er et fænomen, der er blevet yderst populært i Danmark henover de seneste år, og det gælder især hvis man tager en tur til hovedstaden. Danskerne vil gerne have cocktails, men det at mixe den perfekte cocktail er langt fra nemt. En perfekt cocktail kan være noget, man virkelig nyder og som kan gøre en aften til noget ganske særligt. Modsat kan en dårlig cocktail være dødssyg og ødelægge den gode stemning. 

Hvorfor ikke tage sagen i egen hånd og lære hvordan man selv mixer lækre cocktails? Det er nemlig ikke helt umulig og man kan nemt komme til det. Så overvej om ikke et cocktail kursus kunne være noget for dig.

5 Fabelagtige Cocktailkurser i Danmark
Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Cocktailkursus Timm Vladimir

Destination ikonValby / Århus – Timm Vladimirs Køkken
Tid ikon 2 Timers Hyggeligt Cocktailkursus
Tjek ikon Lær At Lave Old Fashioned & Pisco Sour
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 495,- Pr. Person

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus Copenhagen Distillery

Destination ikonKøbenhavn – Copenhagen Distillery
Tid ikon 2 Timers Fremragende Cocktailkursus
Tjek ikon Tip & Tricks Til Smagssammensætninger
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 319,- Pr. Person

Cocktailkursus hos Gedulgt

Cocktailkursus Århus

Destination ikonÅrhus – Gedulgt Cocktailbar
Tid ikon 2 Timers Skønt Cocktailkursus
Tjek ikon Lær At Mikse, Bygge & Shake Cocktails
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 295,- Pr. Person

Cocktailkursus Hos Trekantens Bartender

Cocktailkursus Kolding

Destination ikonKolding – Trekantens Bartender
Tid ikon 3 Timers Skønt Cocktailkursus
Tjek ikon Lær At Lave Minimum 5 Cocktails
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 400,- Pr. Person

Cocktailkursus hos Cocktailkursus.dk

Cocktailkursus København

Destination ikonKøbenhavn – Cocktailkursus.dk
Tid ikon 3 Timers Glimrende Cocktailkursus
Tjek ikon Introduktion til barudstyr og teknikker
Personer ikon 1 Person Over 18 År
Info ikon Læs Mere Om Dette Cocktailkursus
Pris ikon Priser Fra 700,- Pr. Person

Cocktailkursus Hos Timm Vladimir

Deltag i dette cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Kurset varer i 2 timer & byder blandt andet på fortællinger om histiorien om cocktails, samt gennemgang af forskellige spiritustyper. Der vil under kurset blive serveret snacks & smagning af 3 forskellige cocktails. Inviter skønne mennesker med til denne oplevelse.
Priser fra 495 DKK

Cocktailkursus Hos Trekantens Bartender

Har du altid drømt om at stå på den anden side af baren, men aldrig fået muligheden? Nu er muligheden der for Trekantens Bartender, inviterer alle intresseret til cocktailkursus. Kurset varer i 3 timer & byder blandt andet på en velkomstdrink, samt mulighed for at lære at lave 5 forskellige cocktails.
Priser fra 400 DKK

Cocktailkursus København

Ønsker du at være personen der inviterer venner & familie på skønne drinks en varm sommeraften. Men synes du ikke helt at de opskrifter du har fundet på internettet lever op til de drinks du normalt køber i byen? Så er dette cocktailkursus perfekt til dig, inviter eventuelt en god ven eller veninde med til denne oplevelse.
Priser fra 700 DKK

Cocktailkursus for alle der elsker drinks

Hvis man har set filmen Cocktail med Tom Cruise eller blot er en af dem, der stirrer forundret, når en dygtig bartender laver farverige og velsmagende drinks, så har man sikker også ønsket, at det var en selv, der mestrede den kunst. Men det er desværre ikke noget man kommer sovende til, for en god cocktail skal ikke blot se flot ud. Den skal jo også smage helt fantastisk. 

Kunne du godt lære dig at være den, der laver de lækre drinks og få styr på de mange teknikker, så kan du med fordel tage et drinks kursus, hvor du lærer nogle af de forskellige teknikker og naturligvis også får en masse tips til, hvordan man laver forskellige drinks. 

Når du tager på et rigtigt cocktailkursus, så bliver du ført gennem en masse forskellige teknikker af en dygtig instruktør, der naturligvis er professionel bartender. Du har altså en af de bedste til at lære dig hvordan man gør. En af de ting, som han fører dig igennem, er hvordan man sammensætter de rette ingredienser og ikke mindst i hvilket forhold. Det er nemlig altafgørende for en god cocktail, at man er omhyggelig og har øje for akkuratesse. 

Den perfekte cocktail er altså inden for rækkevidde med et cocktailkursus. Vil du lære mere, så kan du altid supplere med et bartenderkursus på en bartender skole.

drinks kursus
cocktailkursus
cocktail kursus

Giv et cocktailkursus i gave

Hvis du har en god ven eller et familiemedlem, der trænger til en sjov oplevelse og som måske endda er glad for drinks, så kan du gøre dem rigtigt glade ved at invitere på cocktailkursus. Der er muligheder for cocktailkursus København og mange andre steder i landet, så det er bare med at finde det nærmeste. 

I vil kunne lære de mest basale teknikker indenfor cocktails, så man vil altså kunne imponere venner og familie med lækre drinks fremover. Man får desuden en masse gode råd om smagssammensætninger, tilsætning af is og hvordan man shaker rigtigt.  Samtidig bliver man før gennem den spændende historie, som knytter sig til de populære cocktails vi nyder den dag i dag.

Hvis du kender en som elsker at lave cocktails & god mad, kunne du give personen et madlavningskursus.

bartenderkursus
bartender skole
Cocktails – alkohol på den stilfulde måde

Cocktails eller ”Hanehaler”, som det betyder har været populære i mange år og selve trenden startede for alvor i 1800-tallets USA. Der var der flere, der begyndte at anvende sukkerlager, saft fra forskellige frugter og alkohol så smag og udseende gik op i en højere enhed. Det var dog først senere at det for alvor blev populært. Da de amerikanske myndigheder i 1920’erne indførte et omfattende alkoholforbud, så var det klart at mange blev ganske oprørte. Folk elskede alkohol og derfor var et totalforbud helt uhørt. 

Hvor paradoksalt det end kan lyde, så blev mange af de cocktails vi elsker mest opfundet under alkoholforbuddet. I små brænderier hjemme i folks kældre eller på de lyssky klubber, hvor der i strid med lovgivningen blev serveret alkohol var der mange, der blev ganske kreative med smagene og blandingsforhold. Dette betød at man opfandt en masse lækre drinks. Long Island Iced Tea har f.eks. sine rødder i den periode.

Europæerne opdagede hurtigt at man i USA drak de mest enestående drinks, der ikke alene smagte fantastisk, men som også ofte så ganske flotte ud. Vi adopterede altså denne trend og som man kan se er det ikke ligefrem noget, der er blevet glemt igen.

cocktailkursus københavn

Find cocktailkurser til alle

Hvis du er blevet fristet af ideen om at prøve et godt cocktailkursus, så kan du finde lige det du søger her hos Gaveavisen. Vi har cocktailkurser, der passer til enhver tegnebog og man kan finde dem over hele landet. Vælg det der passer bedst til dine behov og inviter en god ven med til en herlig oplevelse. 

Hvis i hellere blot vil smage på gode drikke varer kan i overveje en ølsmagning København, eller ølsmagning Århus.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu