Chokoladekursus: Lav Din Egen Chokolade I København, Århus Eller Odense

Chokoladekursus er en af de ting, som man ikke må snyde sig selv for, da det er en mulighed for at lære nyt og spise chokolade. Kan det blive meget bedre? Nej vel. Et chokolade kursus er noget ganske særligt, der passer helt perfekt til alle med en sød tand og ikke mindst kvalitet. Der bliver brug for alle dine sanser, når du tager til et chokoladekursus København og det starter med din lugtesans. 

Fra det øjeblik du træder ind i lokalet, vil du blive mødt af en duft, som enhver kender og elsker. Søde og behagelige indtryk af kakao, der blot venter på at blive lavet til chokolade vil pirre dine næsebor. Dernæst vil du få øje på de mange lækre råvarer, der ligger og venter på dig. På kurserne gennemgår man en masse forskellige produkter, der i sidste ende skal nede som lækker chokolade. Kombineret med den herlige duft kan man slet ikke undgå at blive spændt.

Når kurser starter skal man føle og høre, for begge dele er vigtigt for at kunne lave den bedste fyldte chokolade. Man skal have fingrene ned i ingredienserne og lære hvordan man håndterer dem helt rigtigt. Det vil sige temperering og udformning. Hørelsen bliver også stimuleret når man sætter tænderne i chokoladen, for så lyder det umiskendelige knæk. Det knæk er målet og det skal bare sidde i skabet, hvis chokoladen er tempereret ordentligt. Sidst men ikke mindst skal man bruge sin smagssans, for der er jo ikke megen sjov ved et chokoladekursus, hvis man ikke smager på tingene. Der bliver rig mulighed for at smage en masse lækre chokolader i løbet af kurset, så der er noget at glæde sig til.

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Chokoladekursus

Destination ikonVester Skeringe – Det Søde Liv
Tid ikon 3 Timers Chokoladekursus
Tjek ikon Kaffe, Te & Vand Under Kurset
Personer ikon 1 Person Med En Sød Tand

Info ikon Læs Mere Om Chokoladekurset
Pris ikon Priser Fra 450,- Pr. Person

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus

Destination ikonOdense Chokoladehus
Tid ikon 2 Timers Chokoladekursus

Tjek ikon Lær At Temperere Chokolade
Personer ikon 1 Person Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Chokoladekurset
Pris ikon Priser Fra 299,- Pr. Person

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Chokoladekursus

Destination ikonKøbenhavn
Tid ikon 2.5 Times Chokoladekursus

Tjek ikon Fremstilling Af 4 Chokoladebarer
Personer ikon 1 Person Med En Sød Tand
Info ikon Læs Mere Om Chokoladekurset
Pris ikon Priser Fra 449,- Pr. Person

Chokoladekursus Lav Dine Egne Fyldte Chokolader

Lær at lave dine egne lækre fyldte chokolader, ved at deltage i dette chokoladekursus. Der er lagt op til en utrolig hyggelig & lærreig formiddag, med en masse skønne mennesker & forhåbentlig vil i til sidst ligeledes stå med en masse lækker chokolade. Inviter din bedste veninde eller hele familien med til dette chokoladekursus.
Priser fra 450 DKK

Chokoladekursus Hos Det Søde Liv

Det Søde Liv inviterer alle nysgerrige chokolade elsker indenfor til et fantastisk chokoladekursus. Kurset varer i 3 timer & der er i sandhed lagt op til 3 sjove & lærrerige timer i selvskab med skønne mennesker. Kurset byder blandt andet på instruktion i chokoladeteknikker, samt fremstilling af forskellige chokolader både dyppede & støbte chokolader. Under hele kurset vil der være kaffe, the & vand. Med jer hjem får i ikke blot en god oplevelse men også opskrifter & kageæsker til at transportere jeres lækre chokolader.
Priser fra 450 DKK

Chokoladekursus Hos Odense Chokoladehus

Odense chokoladehus er arrangør af dette fantastiske chokoladekursus. Der er lagt op til 2 skønne timer i selvskab med mennesker du elsker at være sammen med. Kurset inkluderer blandt andet en fælles gennemgang af, hvordan man laver chokoladefyld. Derudover vil konditoren forklarer om temperering af chokolade samt de forskellige teknikker til fremstilling af chokolade. Støbning af chokolade i samarbejde med konditoren er naturligvis ligeledes en del af dette chokoladekursus i Odense.
Priser fra 299 DKK

Chokoladekursus Med Fransk Chocolatier

Det franske køkken er kendt over hele verden, mindre kendt er deres franske chocolatier formentig. Men dette gør dem jo ikke mindre fantastiske. En ting er sikkert dette chokoladekursus er en fantastiks oplevelse for dig & din veninde eller sammen med hele familien.
Priser fra 449 DKK

Hvad kan man forvente på et chokoladekursus?

Svaret ligger mere eller mindre lige til sidebenet, for et chokoladekursus handler naturligvis om chokolade. Men chokolade er meget mere end bare en pakke man tager ned fra hylden. Det er jo selve grundproduktet, kakaobønnen, der er hovedrolleindehaveren. Hvilken type bønne der bliver brugt, samt mængden af sukker afgør hvilken type chokolade man får lavet. 

På et chokoladekursus lærer du en masse om fremstilling af chokolade, samt hvilke dele det består af og hvordan man kan udnytte de mange smagsindtryk. Forskellen på billig og dyr chokolade er jo lige så stor som forskellen på vin og øl. Derfor skal man være åbensindet og klar til at lære en masse nyt. 

Ideen med et chokolade kursus Aalborg eller Århus er at man skal lære hvordan man fremstiller sine egne fyldte chokolader. Det vil sige temperering, forme, fyld og meget mere. Der vil være gode råd om hvordan man sammensætter gode smage og konsistenser. Man kan anvende alt fra bær, nødder og chili i en god fyldt chokolade, så det er oplagt at man gennemgår dette på kurset. 

Chokoladekurset styres af en professionel ekspert, der kender alt til fremstilling af luksuschokolade. Derfor kan man være helt sikker på, at man lærer de rette teknikker til chokoladefremstillig. Det er i den grad noget at glæde sig til. 

chokolade kursus
chokoladekursus
chokoladekursus københavn

En oplagt gaveide

Et chokoladekursus er en ting, som vil egne sig helt perfekt som gave til en man holder af. Ikke alene er det en gave, der er praktisk, men det er også smaddersjovt. Kan man forstille sig noget mere overskudsagtigt end at servere hjemmelavet fyldt chokolade næst gang der kommer gæster? Nej vel. 

Køb et chokolade kursus til dig selv eller giv det til en du holder af. Men hvis du vil gøre det rigtigt sjovt, så kan du med fordel købe et til jer begge. På den måde kan i begge komme afsted og gennemgå kurset sammen. Den slags er jo altid sjovere, hvis man er i godt selskab. Uanset hvem man er og hvor gammel man er vil man kunne sætte pris på et chokolade kursus. Ingen bliver nogensinde for gammel til chokolade, og så kan man jo lige så godt lære at lave det selv. 

Et chokoladekursus Århus giver en rig mulighed for at prøve kræfter med en svær disciplin indenfor madlavning. Det er dog også en af de mest tilfredsstillende. Du kan komme på chokolade kursus Jylland, Fyn og Sjælland, så uanset hvor du bor, så er der et godt kursus i nærheden.

Priserne ligger som regel på 2-300 kr. pr. deltager, så det er lang fra en dyr oplevelse. Når man tager i betragtning at man får en velsmagende oplevelse og lærer en masse, så er det en lav pris. De længerevarende og mere omfattende kurser kan dog sagtens komme op omkring de 1000 kroner.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu