Vidunderlig Chokoladebrunch Hos Peter Beier i København

Chokoladebrunch Peter Beier er noget af det bedste, man kan kan forestille sig! En suveræn en af slagsen kan man få hos Peter Beier. Det kan simpelthen ikke blive meget bedre, end når man får chokolade og brunch på samme tid. Der er her tale om den lækreste form for selvforkælelse. 

I Peter Beiers café er der skabt et univers, hvor man kan få en oplevelse helt for sig. Her er det nemlig chokolade, der er i centrum, men det er den gode smagsoplevelse naturligvis også. Når man vælger at få den klassiske chokoladebrunch på stedet, så indeholder den et stort udvalg af lækre sager. Det er naturligvis selve chokoladen, der er omdrejningspunktet. Man kan allerede nu glæde sig til jordbær, der er dyppet i chokolade samt grapefrugt, der er flamberet med kanaonibs. Der er også mange andre spændende specialiteter, og der er blandt andet rig mulighed for at sætte tænderne i æblerøget ost, hjemmebagte surdejsboller og trøffelsalami. En chokoladebrunch hos Peter Beier kan nydes af alle, og den er naturligvis bedst, når man får den i selskab med dem, man holder af. Der er dog ikke noget til hinder for, at man også kan tage af sted alene.

Chokoladebrunchen er en kombination af morgenmad og frokost, og der kommer rigeligt på bordet til, at man kan blive mæt. Det er naturligvis chokoladen, der dominerer bordet, så er man glad for netop chokolade, så er det dét helt rigtige sted at gå hen. Her kan man nemlig få en oplevelse, som man ikke finder ret mange andre steder.

Chokoladebrunch Hos Peter Beier
Chokoladebrunch Peter Beier

Chokoladebrunch Peter Beier

Destination ikon København – Peter Beier
Tid ikon Der Er Ikke Afsat Et Bestemt Antal Minutter
Tjek ikon Den Bedste Chokolade Brunch i København
Personer ikon 2 Personer Som Elsker Dejlig Chokolade
Pris ikon Priser Fra 299,- For 2 Personer

Chokoladebrunch Peter Beier

Destination ikon København – Peter Beier

Tid ikon Der Er Ikke Afsat Et Bestemt Antal Minutter

Tjek ikon Den Bedste Chokolade Brunch i København

Priser Fra 299 DKK For 2 Personer

Om Peter Beier

Peter Beier har leveret chokolade i højeste kvalitet siden år 1996. Her venter både is, chokolade og andre smagfulde oplevelser til den helt almindelige dansker, der elsker god kvalitet. Man finder udelukkende 100 % håndlavede lækkerier på stedet, som alle er produceret i Danmark. Nærmere betegnet er det således, at chokoladen er produceret lige midt i naturen, nemlig på Ørsholt Gods. Her udvikler familien Beier nemlig chokolade, og driver det hele selv.

I spidsen for Peter Beier står manden af samme navn, nemlig den hædrede chocolatier Peter Beier. Han har uddannet sig  i både Belgien, Frankrig, Spanien og England, før han igen vendte hjem til Danmark for at skabe dansk velsmag. Det er lige præcis det, man finder på stedet – nemlig velsmag i intet mindre end verdensklasse.

Et besøg hos Peter Beier er både til glæde for en selv, men også for alle dem, man kunne tænke sig at forkæle på særlige dage. Man kan naturligvis også gøre det på en helt almindelig hverdag. Man er altid sikker på at finde noget af det bedste, og ingen vil gå skuffede herfra. Udvalget er nemlig stort og kan tilfredsstille selv den mest kræsne chokoladeelsker. Når man kigger forbi, er det en god måde at bringe hyggen ind i hverdagen på, og der er plads til alle med hang til noget sødt og lækkert.

I chokoladeproduktionen anvendes udelukkende kakaobønner fra egen produktion, og det hele er, som tidligere nævnt, 100 % håndlavet. Det stammer fra egen plantage på det tidligere nævnte Ørsholt Gods, og her dyrkes de gode råvarer. Har man lyst til at vide mere om kakaoplantagen, kan man finde et stort udvalg af informationer om denne ved at tilgå Peter Beiers hjemmeside.

Peter Beier

Hvad Byder Peter Beiers Chokoladebrunch På?

Der er ingen tvivl om, at en chokoladebrunch hos Peter Beier er helt særlig. Den klassiske chokoladebrunch indeholder følgende:

  • Chokoladespread.
  • Pålægschokolade.
  • Jordbær dyppet i chokolade.
  • Flamberet grapefrugt med kakaonibs.
  • Skyr toppet med hjemmelavet chokolademüsli.
  • Sæsonens og årstidens dragé mandler.
  • Æblerøget ost.
  • Trøffelsalami.

Til en chokoladebrunch vil der altid blive serveret hjemmelavede surdejsboller. Der er altid rigeligt, så man med sikkerhed kan blive mæt. Der er også god tid til, at man kan sidde og nyde herlighederne. Man bliver bestemt ikke skuffet, når man vælger en både anderledes og spændende chokoladebrunch her på stedet.

Når det drejer sig om en chokoladebrunch, så kan man vælge mellem flere forskellige slags. Man kan blandt andet vælge klassisk brunch. Men man kan også vælge en klassisk brunch med en kop Americano. På den måde får man en dejlig kop kaffe til. Sidst, men ikke mindst, kan ud over en kop Americano og tilvælge et glas bobler. Det er fordelagtigt, hvis man har brug for, at det skal være ekstra festligt. Det er en god måde, at gøre dagen en anelse mere særlig på.

Efter en veloverstået og skøn chokoladebrunch, kan man naturligvis også købe lidt godt med sig hjem. Der findes et stort udvalg af chokolader, og man kan blot se på udvalget, når man er der. Har man på forhånd brug for at vide, hvad man kan købe, kan man finde informationer om det meste på hjemmesiden.

Peter Beiers Chokoladebrunch

Hvor Ligger Peter Beier?

Har man lyst til at spise en chokoladebrunch hos Peter Beier, så skal man naturligvis kigge forbi et af stedets caféer. Foruden chokoladebrunch tilbydes også alt fra chokolade, is, kaffe, te, milkshakes, varm chokolade og meget andet. Det fulde udvalg kan man læse mere om på hjemmesiden. 

Peter Beier er placeret rigtig mange steder og har blandt andet butikker i henholdsvis Store Kongensgade, Axel Towers og på Østerbro i København. Vil man gerne være sikker på, at man kan få en plads på stedet, så skal man sørge for at booke bord i forvejen. Det kan man blandt andet gøre direkte på hjemmesiden, mens man også kan ringe eller maile til de enkelte steder.

Hvor Ligger Peter Beier
Hvorfor Skal Man Besøge Peter Beier?

Hvis man gerne vil have en anderledes form for brunch, så er det oplagt at få en chokoladebrunch hos Peter Beier. Men man kan også bare kigge forbi en hel almindelig dag for at få en kop varm chokolade eller en kop kaffe. Her kan man selvfølgelig også købe lidt forskellige former for chokolade. Kvaliteten er i top, og det er nemt at smage, at det hele er håndlavet. Stemningen er også super god, og det er spændende at se på alle de lækkerier, som man kan købe på stedet. Peter Beier er et sted, man nemt kan besøge igen og igen.

Læs ligeledes: Peter Beier ChokoladesmagningChokoladekursus

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos TrueStory. Truestory er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.