Champagnesmagning København: Nyd En Aften i Selvskab Med En Champagne Ekspert

Champagnesmagning er en dejlig og alternativ måde at bruge en aften på, især hvis man er ved at være træt af øl og stærk spiritus. Nu og da vil man bare prøve kræfter med de mere eksklusive varer og det er her, at en champagne smagning kommer ind i billedet. Til en champagnesmagning får man mulighed for at opleve hvad god champagne er og hvilke traditioner, der hører sig til. Det vil sige, at man får viden om hvorfor der altid er en rigtig champagnespand og sågar en sabel til stede, når kendere skal drikke de gyldne dråber. Der er altså rig mulighed for at få en spændende oplevelse. Hvis man står og mangler en god gaveide, så er et gavekort champagne smagning desuden en fremragende løsning.

2 Skønne Champagnesmagninger i Danmark
Champagnesmagning København

Champagnesmagning København

Destination ikonNordhavn – Champagne Guru
Tid ikon 2½ Times Champagnesmagning i Kbh
Tjek ikon Champagnesmagning Med 6 Champagner
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er Fyldt 18 År

Info ikon Læs Mere Om Champagnesmagning
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Champagnesmagning For Grupper

Champagnesmagning For Grupper

Destination ikonHele Danmark – Rasmus Holmgård
Tid ikon 2 Timers Champagnesmagning For Grupper
Tjek ikon Levende, Underholdende & Lærerigt
Personer ikon 1-24 Personer Som Elsker Champagne

Info ikon Læs Mere Om Champagnesmagning
Pris ikon Priser Fra 5200,- For 1-12 Personer

Champagnesmagning København

Champagnesmagning København

Champagnesmagning i Nordhavn, der er lagt op til en fantastisk aften i selvskab med en vaskeægte champagne guru. Han har en mission & der er at overbevise jer om at champagne ikke blot er en drikkevare der serveres sammen med et stykke krænsekage nytårsaften. Er i klart til en velsmagende & entusiastisk oplevelse?
Priser fra 499 DKK

Champagnesmagning For Grupper

Champagnesmagning For Grupper

Priser fra 5200 DKK

Champagne er altid populært

Der er ikke mange festlige lejligheder, der ikke bliver mange gange bedre, hvis der bliver åbnet en god flaske champagne. Det er selv i 2019 en af de mest eksklusive drikke man overhovedet kan få, og hvis kvaliteten er god, så kan en flaske koste mange penge. Dette gør blot oplevelsen mere spændende og speciel.

Til en champagnesmagning er det måske ikke de dyreste flasker i verden, der bliver åbnet, men der er stadig garanti for en spændende oplevelse. Man kan få udvidet sin horisont og lære at der er andet i livet en whisky og øl. Tag nogle gode venner med og del oplevelsen med andre. Champagne er altid godt, men det bliver blot endnu sjovere, hvis man kan dele det med nogen man holder af. Det er heller ikke en vanvittigt kostbar oplevelse, så det kan være en god mulighed for at prøve noget nyt. Ikke alene får man lækker champagne, men man lærer også mere om hvordan man vælger den rette.

champagnesmagning københavn
champagnesmagning
champagne smagning

Giv en champagnesmagning i gave

Hvis du kender nogen, der kunne trænge til at få en god oplevelse eller måske blot holder af god champagne, så er det jo oplagt at give vedkommende et gavekort til champagne smagning. Champagne er jo ikke blot noget, der hører til på nytårsaften, hvor danskerne normalt stifter bekendtskab med de kostbare dråber. 

Du kan finde champagnesmagning København, hvor man får rig mulighed for at prøve kræfter med nogle specielle og udsøgte varianter. Der er altså lagt op til en virkelig god oplevelse, hvor man kan lære noget nyt og samtidig have en hyggelig aften i godt selskab. En champagnesmagning er altså en oplagt fødselsdagsgave til en god kammerat eller måske til et familiemedlem. Det er en gave, der ikke alene er anderledes, men som også er betænksom. Uanset hvad, så er det ikke noget man får af alle og enhver, så man kan glæde sig over at have givet en unik gave. 

Så hvad venter du på? Bestil et gave kort til en champagnesmagning allerede i dag og snart kan du stifte bekendtskab med verdens mest eksklusive og luksuriøse drik. Det er altid en fornøjelse og i godt selskab bliver det blot endnu bedre.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu