Byvandringer København: STOR Guide Til Jeres Kommende Byvandring København

Byvandringer København er måske ikke ligefrem det første man tænker på, når man overvejer at besøge hovedstaden. Der er jo så meget at opleve og se i den gamle by, så hvorfor skulle en byvandring være specielt højt på listen? Ja det er jo et godt spørgsmål. Men hvis man først begynder at se lidt nærmere på det, så vil man opdage at der faktisk er utroligt meget at opleve. Ting som man ikke finder medmindre man får en guidet tur København. 

Der er nemlig en utroligt stor mængde informationer og historier, som man ikke selv opdager ved at vandre rundt. Faktisk kan en guidet rundvisning lære dig ting om København, som du aldrig havde drømt om. En by så stor og gammel som København har jo en ufatteligt lang historie, og dertil følger en masse spændende fortællinger.

Ved at tage på guidede ture i København får man rig mulighed for at opleve tabte historier og skabe minder, man aldrig glemmer. Der er ruter, der har forskellige temaer og som følger i forskellige personers fodspor. Der er ruter, der er præget af det overnaturlige og fantastiske. Der er også ruter, der lader dig møde interessante mennesker, der er med til at præge Københavns bybillede. Med andre ord er der noget for enhver smag og noget for enhver pengepung med byvandringer København.

Gaveavisen har et stor udvalg af lækre gavekort, der vil passe perfekt som gave til en du holder af. Det kan også være en hyggelig gave at give sig selv, hvis man ikke kender så meget til København. Så tag et kig på vores udvalg og find den, der tiltaler dig mest.

Byvandring Med Gadens Stemmer

Kom med bag facaden af Danmark’s hovedstad København & se de skumle sider af storbyen & hør virkelige historier fra det barske liv på kanten af samfundet. Hør de virkelige historier fra en hverdag med fixerum, narkotikasalg, fængsel & gadens uskrevne regler. Dette er en unik & mindeværdig byvandring i København.
Priser fra 149 DKK

I Fodsporene På Flammen & Citronen

Følg Flammen & Citronen’s fodspor, dette er en historisk byvandring i København. Denne guidet tur følger fodsporene efter modstandsmænd & -kvinder tilbage til det besatte København, få et unikt inblik i hvordan flammer & citroner bevægede sig rundt fra modstandsmøde til aktion i det gamle København.
Priser fra 175 DKK

Oplev København's Højdepunkter

Som overskriften antyder ligger denne byvandrig vej forbi København’s højdepunkter. Turen har start ved fortovscaféerne på Nyhavn & slutter af med en tur rundt ved Danmark’s magtcentrum Christiansborg. Denne guidet byvandring inkluderer blandt andet indgang til Christiansborg, samt fortællinger om København.
Priser fra 150 DKK

Byvandring I Det Gamle København

Denne byvandring i det gamle København, er en rigtig gruppetur med plads til 20 personer. Det er den oplagte tur at bestille som firma eller til en stor familie kom sammen fest. Denne byvandring er en rigtig hyggelig & forfriskende tur rundt i det gamle København fyldt med gode historier.
Priser fra 2750 DKK

Oplev København's Fristeder Med Ourway

København er en aldeles fremragende storby, men fordi den er rellativ stor fyldt med gader & stræder kan det være svært selv at planlægge den perfekte byvandring som inkludere alle de steder man ønsker at opleve. Derfor kan det være en fremragende ide at opdele byen & se et område af gangen.
Priser fra 75 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Folkets Fortællinger I København

Denne byvandring i København byder på folkets fortællinger. Denne guidet tur er fyldt med skønne historier fortalt af de mennesker der har boet i København hele deres liv. Hør blandt andet historier om hvorfor det altid blæser på Vor Frue plads, samt historien om en brud som, blev så vred at hun forårsagede en solformørkelse.
Priser fra 100 DKK

Spøgelsesvandring I København

Elsker du spøgelsesfilm & har du tit tænkt kan dette ikke blive mere virkeligt, eller måske hvad hvis det fandt sted i virkeligheden. Vi kan desværre ikke garantere at i vil se nogle spøgelser denne aften. Men samptlige historier denne aften er virkelige & ganske uhyggelige.
Priser fra 100 DKK

Oplev det gamle København

København er en gammel by, der byder på masser af interessant oplevelser, hvis man vælger at udforske den til fods. Man kan naturligvis se de mange vidunderlige slotte og dets lige, men der er bestemt ikke det eneste, der er at byde på. Tværtimod, så vil vi vove at påstå at man på byvandringer i København kan opleve meget mere end man kan på noget slot.

Det er jo en by, der i tidernes morgen blot var et fiskerleje, men som i årenes løb blev den by, hvor kongen havde sit hovedsæde. København har oplevet belejringer, krig, sygdom, storhed og meget mere. Overalt hvor man kommer på en rundvisning i København kan man mærke historiens vingesus. Uanset om det er på Frederiksstaden eller Christianshavn, så er der et væld af fortællinger og historie. Prøv selv en byvandring og lær hovedstaden at kende på en måde, som du aldrig har oplevet før.

Når det så er sagt, så kan man naturligvis også vælge byvandringer, der har mere fokus på arkitektur og dets lige, for København byder på en masse af den slags. Rundvisninger i København kan bestemt også lade dig se nogle af de fantastiske bygninger, der pryder bybilledet. Se alt lige fra gamle huse til moderne arkitektoniske mirakler. Der er altså noget for enhver smag.

byvandring københavn
byvandringer i københavn
rundvisning københavn

Oplev skæve personligheder og steder

København består naturligvis af andet en bygninger og arkitektur. For gennem historien har København huset nogle af danmarkshistoriens mest interessant personer. Både i gamle dage og i nyere tid har der været et væld af spændende personligheder, der har sat deres præg på hovedstaden. 

Hvis du f.eks. er interesseret i besættelsestiden, så kan man vælge en rundvisning i København, hvor der er fokus på dette. Følg i fodsporene på berømte modstandsfolk som Flammen og Citronen, eller lær mere om hverdagen under besættelsen. Oplev guidet ture i København, hvor man besøger en række af de mest centrale steder, hvor den danske frihedskamp fandt sted. Det er noget, man skylder sig selv og ikke mindst de der vovede livet for Danmarks frihed fra nazisternes åg. 

I den helt anden ende har vi de københavnske fristeder, der byder på alverdens interessant oplevelser. En byvandring København, hvor man kommer forbi et kvindefængsel, en militærbase og meget mere, er den perfekte gaveide. Især hvis man er interesseret i den slags, men også hvis man bar gerne vil have en rundtur København. Der er ikke guidet ture på Christiania, men hvis man vil kan man få masser af information om fristaden, og så kan man selv gå derind bagefter. Det er i høj grad et besøg værd.

rundvisninger københavn
rundvisning i københavn
byvandringer københavn
En herlig oplevelse

København egner sig helt perfekt til byvandringer fordi der er så meget historie og kultur. Guidet ture i København er altså en perfekt måde at forkæle sig selv eller en man holder af. Gaveavisen har et udvalg af de meste interessant byvandringer København, så hold dig endelig ikke tilbage. Find en tur der interesserer dig og tag en god ven med. Det er en oplevelse, som man ikke glemmer. Oplev København på en måde man ikke normalt gør.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu