Gode & Personlige Bryllupsønsker Til Den Største Dag I Jeres Liv

Bryllupsønsker kan godt være en svær størrelse, for hvad skal man ønske sig, som er lidt ud over det sædvanlige om som desuden er passende til et bryllup? Det skal jo være noget, som man rent faktisk vil få brugt og som man virkelig bliver glad for. Så hvis man sørger for at ens ønsker til bryllup er praktiske og nyttige, så kan man være ret sikker på, at det er noget der bliver brugt i fremtiden. For mange betyder brylluppet jo at man skal skabe et hjem og et liv sammen. Måske boede man allerede sammen, men derfor er der ingen grund til, at man ikke etablerer sig rigtigt når først man er blevet gift. 

Hvis man allerede har alt, hvad man skal bruge, så er det måske ikke så relevant med en masse nips og køkkengrej. Så vil man måske få mere glæde af oplevelsesgaver, så man kan tilbringe en masse kvalitetstid sammen med sin nye ægtefælle. Det er i hvert fald en oplagt ide til ønsker til bryllup.

Sørg for at lave en udførlig ønskeliste til jeres bryllup, for ellers risikerer i at bliver oversvømmet af en masse velmente gaver, som måske alligevel ender med at blive byttet. Det er der ingen grund til, så jo mere specifik man kan være med bryllupsønsker, des bedre er det. Det virker måske ikke så personligt, men det virker heller ikke særligt personligt at bytte en bryllupsgave.

Gode & Personlige Bryllupsønsker

Trending Gaveide

Ginsmagning

Sikker Favorit

Kaffekursus

Yderst Populær

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Brylluppet

Priser fra: 199 kr.
Vil I gerne have en sjov gave, som kan minde jer om brylluppet? Så kan I ønske jer en citatplakat fra Dialægt om brylluppet, I kan grine af. Her er der sjove citater som “Man bliver jo ikke gift hver dag” og “Kunne den her ik’ være fin?”

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
En tur til vinsmagning er den perfekt bryllupsgave, som I kan nyde bagefter. Det er en hyggelig aktivitet at lave sammen. Til vinsmagning kan I lære meget mere om forskellige typer vin og udvikle sans for forskellige smagsnuancer. Køb jeres yndlings flasker med hjem, for at få lidt ekstra hygge.

3. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis der er noget, I aldrig går galt i byen med, så er det gode bøger. Der er et kæmpe udvalg af spændende bøger, I kan få, som I ikke har læst endnu. Ligegyldigt hvilken type, I er til, kan der være plads til flere gode bøger på hylderne.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Gør madlavningen lidt sjovere og nemmere, ved at ønske jer et par japanske køkkenknive. Ethvert godt køkken burde have et ordentligt sæt knive, som kan hjælpe madlavningen på vej. De er gode til alt fra steak til frisk salat og de er samtidigt flotte at have stående i køkkenet.

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil I gerne kunne nyde lidt mere afslapning efter en travl og stresset planlægning af bryllup? Så kan I med fordel ønske jer en dejlig tur til Ystad Saltsjöbad. Her er der fyldt med sjove aktiviteter og et kæmpe spa område, som I kan bruge til lidt ren afslapning.

6. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Når man bliver gift, bor de fleste også sammen og begynder tit for alvor at indrette. Hvis I gerne vil have lidt ekstra pynt til væggene, kan I ønsker jer museums plakater i bryllupsgave. Det behøver ikke være dyrt at have flot kunst hængende på væggene i stuen eller værelset.

7. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Skal I have en romantisk flyvetur i en luftballon oppe mellem skyerne? Gode oplevelser er en dejlig ting at ønske sig i bryllupsgave. Så kan I være sikker på at have noget hyggeligt at lave sammen bagefter. En ballonflyvning føles helt magisk og kommer med en smuk udsigt over byen.

8. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid kan passe ind i ethvert hjem og bliver praktisk, når vinteren kommer nærmere. Bryllupsgaver behøver ikke være store og kreative. Det er samtidigt en undskyldning for, at få praktiske gaver til hjemmet. I vil få stor brug af et dejlig varmt og blødt tæppe.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvis I ikke er så vant til at lave mad og gerne ville lære det, kan I ønske jer et madkursus. Når man bliver gift er det også vigtigt at dele de huslige pligter, men det behøver ikke være kedeligt. Til et madkursus kan I lære at lave lækre retter.

10. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Ønsk jer et dejligt lammeskind i bryllupsgave til at indrette hjemmet med. Det er perfekt til at have liggende i sofaen, over en hård stol eller til at sove med i sengen. Lammeskindet giver lidt ekstra blødhed og varme til hjemmet og er nemt at flytte rundt på.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Prøv en ny og spændende måde at opleve restaurant og mad på med dinner in the dark. Det er en sjov ting at ønske jer, hvis I aldrig har prøvet det før. Her får I lov at spise et måltid i fuldstændig mørke og lade jeres andre sanser guide jer.

12. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Pynt jeres vægge op med nogle sjove og fine citatplakater fra jeres yndlings film og serier. Der findes et hav af forskellige inspirerende, sjove eller dybe citater at vælge imellem. Det er en fin måde at blive mindet om brylluppet, hver gang I ser dem hænge i hjemmet.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Har I altid gerne villet prøve at flyve højt oppe i en helikopter? Så kan I få den drøm til at gå i opfyldelse, ved at ønske jer en helikoptertur i bryllupsgave. Det kan være sjovt at opleve verden fra den højde og få indblik i, hvordan en helikopter flyver.

14. Dialægt Citatplakat Ægteparret

Priser fra: 199 kr.
Få et godt grin i bryllupsgave med en sjov citatplakat fra Dialægt, der handler om ægteparret. Her er der sjove citater som “Du lægger på. Nej skat, du lægger på” og “Kører du hjem, eller skal jeg?”. Dem vil I nok kunne nikke genkendende til efter at være blevet gift.

15. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
I kan nyde et godt måltid som bryllupsgave, ved at ønske jer en tur til tapas for 2. Det er hurtigt blevet meget populært at spise tapas, fordi man kan smage et stort udvalg af retter. Det er også en hyggelig aktivitet at lave sammen for lidt god kvalitetstid.

16. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Ønsk jer lidt klassisk dansk indretning med nogle fine Kaj Bojesen figurer. De findes i mange fine dyr, så I kan finde jeres yndlings at have stående. De er perfekte at have hængende i stuen til når der kommer besøg, eller som ekstra pynt på værelset.

17. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Giv jer selv et afbræk fra en travl hverdag med en dejlig 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Her kan I nyde at der er nogen som rydder op og gør rent for jer. I skal bare fokusere på at hygge jer, slappe af og spise masser af lækker mad.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis I gerne vil have en fin og personlig bryllupsgave, kan I ønske jer en fotocollage i ramme. I collagen kan der samles nogle af de vigtigste øjeblikke i jeres liv. Det er en god måde at blive mindet om de gode stunder og se tilbage på gamle billeder.

Gode Ønsker Til Bryllup

Kan du og dit livs helt store kærlighed snart fejre jeres kærlighed i form af et romantisk bryllup i selvskab med jeres familie og bedste venner, veninder? Så er det helt sikkert kommet på tale om man bør udsende en liste med ønsker til bryllup! Dette kan være en rigtig god ide, særligt hvis der er noget bestemt som man ønsker sig. Ligeledes er det fint lige at hjælpe de inviteret til brylluppet lidt på vej ved at give dem en liste med jeres ønsker til bryllup.

Hvis ikke allerede I har en lang liste liggende med gode ønsker til jeres bryllup, vil I helt sikkert kunne lave en på ganske kort tid, for de fleste af os har en del ting som vi godt kunne tænke os at eje. Så sit jer gerne ned en aften og find på en masse gode ønsker til bryllup! Dette kunne i eksempelvis gøre ved at tage et kig på listen ovenover som er fyldt med gode ønsker til bryllup.

ønsker til bryllup

Hvilket Prisleje Bør Ens Bryllupsønsker Være I?

Det kan godt være lidt svært at lægge sig fast på et prisleje, når det kommer til ønsker til bryllup, for hvor meget er passende? Der findes ikke noget skema eller nogen facitliste, der kan give det endelig svar, for det er noget der varierer en hel del fra familie til familie. Dog kan man tænke lidt over, hvor godt man kender gæsterne og hvilken type bryllup i holder. Hvis det blot er en lille ting på rådhuset og med en kop kaffe bagefter, så skal man nok ikke ønske sig så meget som hvis man holdt et kæmpe bryllup, men middag og overnatning på en herregård. 

Som brudepar har man naturligvis udgifter uanset hvad, men det skal jo ikke være den slags man går op i. Jeres bryllupsønsker skal først og fremmest være personlige og derfor, er det op til jer af finde ting indenfor alle prisklasser. Man kan også ønske sig ting som fælles gave. Som nævnt er ens relation til gæsten det vigtigste, men hvis man derudover ønsker sig ting, der ligger på mellem 3-600 kroner, så går man ikke helt galt i byen.

Bryllupsønsker

Den Største Dag I Jeres Liv

Ens bryllups burde gerne være den største og vigtigste dag i ens liv og derfor må gaverne ikke blive for afgørende. Vælg nogle bryllupsønsker, der passer til de flestes budget og vær derudover blot glade for at se alle de glade gæster. Den største gave er alligevel den som i vælger at give hinanden, nemlig jeres hånd i ægteskab. Rigtig god fornøjelse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: