Romantiske & Dybt Personlige Bryllupsgaver Til Det Smukke Brudepar

Bryllupsgave! Det er et ord der kan give rigtigt mange mennesker dårlige nerver, for man vil jo så pokker gerne vælge den helt rette gave til det glade brudepar. En bryllupsgave er jo et symbol på den hengivenhed og kærlighed man føler overfor to dejlige mennesker, og heldigvis kan bryllupsgaver være så stor eller små som man ønsker og har råd til. Uanset hvad, så det er rart at kunne vælge en bryllupsgave, som parret virkelig ønsker sig og har brug for. Derfor kan du herunder læse meget mere om hvordan man vælger den helt rette bryllupsgave samt hvilke faldgruber der er.

Søde & Romantiske Bryllupsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Brylluppet

Priser fra: 199 kr.
Leder du efter en sjov gave til brudeparret, der har alt? Så bør du overraske dem med denne herlige citatplakat. På plakaten finder du klassiske citater fra brylluppet og deres underliggende betydning. Det er en skøn gave, som med garanti vil pynte i hjemmet og give et smil på læben.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Forkæl det søde brudepar med en romantisk vinsmagning. Det er en genial bryllupsgave til brudeparret, som ikke ønsker sig noget. Så slipper du for at give dem en ting, der alligevel bare havner bagerst i et skab. En vinsmagning er en hyggelig og lærerig oplevelse, hvor man kan nyde hinandens selskab og en masse lækker vin.

3. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Gode bøger er en skøn bryllupsgave til parret, der elsker at hygge sig med en romantisk kærlighedsroman eller en hårrejsende krimi. Der er et hav af forskellige bøger at vælge imellem, så du kan nemt finde den nyeste bog i deres yndlingsserie eller overraske dem med noget nyt og spændende.

4. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis man er en haj i et køkken, fortjener man det bedste udstyr. Disse lækre japanske køkkenknive er både smukke, og så er de i særdeles høj kvalitet. Det bliver en leg at skære selv det sejeste kød, og man kan hurtigt trylle de lækreste retter frem. En genial bryllupsgave til de madglade.

5. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Hvem siger, at man kun må få én bryllupsrejse? Glæd brudeparret med et ophold på Ystad Saltsjöbad. Det skønne spahotel udgør de perfekte rammer for en romantisk udflugt, hvor man ikke skal andet end at nyde hinandens selskab. Det er en luksuriøs bryllupsgave ud over det sædvanlige, som parret helt sikkert vil sætte pris på.

6. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Er du på jagt efter en sød bryllupsgave til parret, der går op i bæredygtighed og design? Så er en fin museums plakat en herlig gaveidé. Plakaten vil uden tvivl kunne sætte prikken over i’et i hjemmet, og så er flere af dem bæredygtigt fremstillet.

7. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Giv det forelskede brudepar mulighed for at svæve på en lyserød sky – bogstaveligt talt. Der er intet mere romantisk end at svæve højt over jorden på en ballonflyvning, hvor man kan nyde den smukke udsigt og kigge hinanden dybt ind i øjnene. Det er ganske enkelt en helt perfekt bryllupsgave.

8. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Er du helt blank, når det kommer til gaveidéer til bryllup? Så bør du glæde brudeparret med en klassisk uldplaid. De fine plaider fås i mange forskellige farver, så du kan med garanti finde en, der vil passe perfekt til sofaen. Så skal man aldrig mere fryse på de kolde vinteraftener.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Når man bliver gift, ender man ofte med at få en masse ting i bryllupsgave, som ender bagerst i et skab. Glæd derfor brudeparret med en herlig oplevelse, som vil give dem tid sammen og nye kundskaber. Hvis parret elsker at lave mad sammen, bør du overraske dem med et herligt madkursus i bryllupsgave.

10. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind kan gøre ethvert rum en smule mere hyggeligt, og det kan gøre selv den hårdeste stol blød og varm at sidde på. Det er en herlig bryllupsgave til parret, der ikke ønsker sig noget. Find et skind i en farve, der passer til deres stil, og du kan være sikker på, at gaven vil falde i god jord.

11. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Glæd brudeparret med en sjov og anderledes date. På en Dinner In The Dark nyder man en lækker middag i bælgravende mørke, så man må sætte sin lid til sine andre sanser. Det er en skør og udfordrende oplevelse, og man kommer til at smage maden på en helt ny måde. En genial bryllupsgave.

12. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Gode bryllupsgaver kan være mange forskellige ting og oplevelser. Der i blandt er der ingen tvivl om at en sjov og smuk citatplakat er en glimrende bryllupsgave som brudeparret vil blive glade for at modtage.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Leder du efter en bryllupsgave til parret, der elsker at udfordre sig selv? Så glæd dem med en vild helikoptertur. Der er garanti for sug i maven, når man letter fra jorden, og verden nedenunder bliver mindre og mindre. Når man først er kommet helt op i skyerne, er det bare at læne sig tilbage og nyde turen.

14. Dialægt Citatplakat Ægteparret

Priser fra: 199 kr.
Hvis det nygifte par ikke allerede kan nikke genkendende til citaterne på denne plakat, så vil de helt sikkert komme til det. Citatplakaten indeholder klassiske citater fra ægteskabet og deres underliggende betydning. Det er en sjov og anderledes bryllupsgave, som helt sikkert vil få en fast plads på væggen.

15. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Glæd brudeparret med et gavekort til spanske delikatesser. Det er en perfekt gave til parret, der ikke ønsker sig noget, men som elsker at tage ud at spise sammen. Med et gavekort til tapas for 2 får man en masse lækre tapas, som man kan nyde i hinandens selskab. En skøn bryllupsgave.

16. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Vil du gerne forkæle brudeparret med noget pænt til hjemmet? Så bør du glæde dem med en fin figur fra Kay Bojesen. Der er en lang række træfigurer at vælge imellem, som alle er designet med sans for selv den mindste detalje. Giv den klassiske abe i bryllupsgave, eller vælg noget mere unikt og anderledes.

17. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Forlæng bryllupsrejsen med en tredages miniferie på Comwell Hotels. Når man lige er blevet gift, kan man ikke tilbringe for meget kvalitetstid sammen, og på dette skønne ophold har man ikke andet end tid til hinanden. Det er en herlig bryllupsgave, som de helt sikkert vil nyde i fulde drag.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en personlig og unik bryllupsgave til parret, der betyder noget helt særligt for dig? Så glæd dem med en skøn fotocollage. Gå i gemmerne og find de bedste, sjoveste og vildeste billeder, og sæt dem sammen i en smuk collage. Det er en gave, der vil vække minder og pynte på væggen.

19. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
Hvis du er på udkig efter en både flot og praktisk gave, bør du overveje en sækkestol fra SACKit. Stolene er både praktiske og super stilfulde. Sækkestolene har et unikt design samt en høj komfort, og vil være et smukt element i indretningen i årevis.

Gave Til Brudepar

At finde den helt rette gave til et nye brudepar kan være noget af en udfordring, hvilket vi også har kigget lidt nærmere på ovenfor. Men det er ingenlunde en umulig opgave at finde noget, der vil gøre dem begge glade og som samtidig egner sig godt som bryllupsgave. En gave til brudepar kan bestå af alverdens ting og det er faktisk kun fantasien (og i nogle tilfælde økonomien), der sætter grænserne for hvad man kan give dem. Medmindre man ligefrem har økonomisk overskud til at sende parret på jordomrejse, så må man have de kreative briller på og finde på en gave, der er næsten lige så god. Heldigvis kan det nemt lade sig gøre, hvis du bare får hjælp af Gaveavisen.

Hos Gaveavisen er vi specialiserede i gode oplevelser og ikke mindst oplevelsesgaver, hvilket naturligvis også strækker sig til gaver til brudepar. Du er med andre ord kommet til det helt rette sted. Start med at spørge dig selv, hvad det unge par kan lide.

Er de eventyrlystne mennesker, der søger udfordringer og vilde oplevelser? Eller er de mere hjemlige og afslappede anlagte? Begge dele kan være lige gode, men stiller forskellige krav til den bedst mulige gave. Så hvis du står og skal finde en gave til brudepar, så kig på deres interesser. Du kan med fordel spørge andre, hvad de giver og så lade dig inspirere, eller i det mindste sikre, at du ikke kommer med den samme gave. Hvis det er en større gave, kan man slå sig sammen med andre og give noget ganske specielt til brudeparret. Valget er dit.

Personlige Bryllupsgaver

Skulle man være så uheldig at parret ikke har lavet en liste med gaveideer til bryllup, så er der dog stadig håb forude. Det handler blot om at tænke lidt over tingene og huske på hvad de kan lide at lave. Hvad laver de i fritiden og hvordan er de som mennesker? Dyrker de megen sport? Camperer de? Eller er det måske madlavning de holder af? Uanset hvad, kan deres hobbyer og vaner guide dig så du får ideer til bryllupsgave. Hvis de rejser meget, kunne det måske være en god ide med et sæt lækre kufferter. Hvis de går meget i teatret, så kunne et sæsonkort måske være det oplagte valg. Men det kan også være at de elsker vilde oplevelser, hvilket man naturligvis kan give et gavekort til. Husk blot på at det er en gave, der skal gøre dem begge glade og ikke noget, der udelukkende egner sig til den ene af dem.

Bryllupsgaver

Top 10 Bryllupsgaver

Hvad der udgør de allerbedste bryllupsgaver, er et meget vidt begreb, for der er naturligvis meget stor forskel på mennesker og hvad de finder interessant. Men én ting vi er helt sikre på er, at de bedste gaver er dem, som giver gode og spændende oplevelser. Derfor har vi samlet en række forskellige bryllupsgaver, som vi er helt sikre på vil kunne skabe glæde hos ethvert brudepar, uanset om de er unge eller gamle. Der er en del oplevelser blandt, for der er ingen tvivl om, at gode minder er mere værd end nogen nipsting eller designervase.

Når det så er sagt, så skal man naturligvis se på hvad det er for mennesker man skal købe gaver til, for der er stor forskel på hvem man er og hvad man ønsker sig. Så læs med her og se vores bud på de 10 bedste bryllupsgaver.

 Spaophold

Hvis der er noget, som et nybagt ægtepar trænger til, så er det at komme lidt væk fra hele verden og slappe helt af. En af de slags oplevelser, hvor man bare får lov at være sammen og samtidig blive forkælet til den helt store guldmedalje. Det kan man opleve på et spaophold. Her bliver det nygifte par vartet op og får adgang til en række lækre behandlinger og massager, som vil få dem til at føle sig som helt nye mennesker. Kombineret med lækker mad og dejlige hotelværelser kan man simpelthen ikke få det bedre. Det er uden sammenligning en af de allerbedste gaver, man kan finde på og du kan være sikker på, at parret vil være taknemmelige for sådan en gave. 

Weekendophold

Et klassisk weekendophold handler ikke så meget om spa og wellness, som det handler om det gode samvær, god mad, skønne omgivelser og ikke mindst muligheden for at komme væk fra hverdagen. Når man er nygifte, vil man gerne have så meget tid sammen som muligt, uden at der bliver trukket i en fra alle sider og her er et godt gammeldags weekendophold noget af det allerbedste. Der findes et sandt ocean af forskellige hoteller og vi har naturligvis gavekort til alle de bedste i landet. Så giv et gavekort til et weekendophold i bryllupsgave og lad det nygifte par selv vælge, hvor de vil hen på deres lille ekstra bryllupsrejse. En god gave, der både er betænksom og ganske praktisk, da den kan anvendes lige når de foretrækker det.

Dykkerkursus

Et det et eventyrlysten brudepar, som gerne vil opleve alt hvad verden har at byde på, så er der mange spændende oplevelser at finde her hos Gaveavisen. En af de mere interessant oplevelser giver mulighed for, at man kan lære verden at kende under havets overflade. Et dykkerkursus er en anderledes, men spændende gave, som især egner sig til de aktive unge mennesker, der ikke er bange for at skubbe deres egne grænser. Det der gør et dykkerkursus så godt er, at det er en ting man ofte aldrig får taget sig sammen til på egen hånd, men hvis man får det som gave, så er der jo ingen vej udenom. Heldigvis er det en meget populær gave og vi er sikre på, at det er en gave, som vil få smilet frem hos brudeparret.

Luksus brunch

Bryllupsgaver kan godt koste en del penge og hvis man nu ikke er blandt de aller nærmeste pårørende, så er det ikke sikkert at man behøver bruge en formue på en god gave. Heldigvis kan man forære brudeparret en luksusbrunch, hvor de kan tage ud og forkæle sig selv i nogle timer. Det er en af oplevelser, som alle bør unde sig selv nu og da, og det er en glimrende måde for et nygift par at få lidt kvalitetstid sammen på. Til en luksusbrunch er der virkelig skruet op for alt det gode og man kan være sikker på, at det er en gave, som vil blive taget vel imod. Alle kan lide brunch og uanset hvem man er, vil det være et velkomment afbræk i en travl hverdag. 

Tivoli årskort

Dette er en af de gaver, som vil kunne gøre de fleste glade, for alle elsker at tage i tivoli. Men tivoli er ikke ligefrem et sted, som man tager hen hver dag, for det er en halvdyr affære, så det går ofte i glemmebogen. Derfor er det oplagt at give et årskort til nogen, som man kan lide og det er ikke en upassende ide som bryllupsgave. Faktisk er det en ret smart ide, for dette årskort er gaven, der bliver ved med at give. De heldige modtager kan besøge parken alt det de lyster og det er uden tvivl et romantisk sted, som passer perfekt til en spadseretur for et nygift par.

Pengegave

At give penge i bryllupsgave kan faktisk være en ret smart ting, selvom der ofte advares imod kontante gaver til et bryllup. Ja, det er måske ikke den mest personlige og sjove gave at få, men for mange unge brudepar er økonomien stram og en lille pengeindsprøjtning vil ofte være ganske velkommen. Det kan sagtens gøres på en personlig og interessant måde, hvis man er bare en smule kreativ og hvis man kender brudeparret godt. En pengegave i bryllupsgave kan ofte være med til at give et presset par lidt mere luft i økonomien eller i det mindste selv lade dem vælge, hvad de vil købe for pengene. Givet med omtanke er penge en ganske udmærket bryllupsgave.

Ballonflyvning

En romantisk ballontur er en både betænksom og nytænkende bryllupsgave. Det er naturligvis en god ide at sikre sig, at hverken brud eller gom lider for meget af højdeskræk, da man altså kommer meget langt op i luften i en åben ballon. Det er dog noget af de mest romantiske og unikke at opleve sammen med sit hjertes udkårne. Så hvis du ved, at de begge holder af spændende og unikke oplevelser, så er et gavekort til en ballonflyvning en helt perfekt gave, som du naturligvis kan finde lige her hos Gaveavisen. Det er en fornøjelse at se de overraskede blikke os de nygifte, når det går op for dem, at de snart skal op og flyve i luftballon. Det er hver en øre værd og altid en populær gave, selv til bryllupper.

Noget til hjemmet

Når to mennesker vælger at blive gift med hinanden er det ikke bare to sjæle, der forenes. Det er ikke bare to liv, der fremover skal leve side om side. Det er også to hjem, der pludselig skal slås sammen og det er noget, der ofte præsentere lidt af en udfordring. Ofte vil der blive smidt mange ting ud eller også bliver der mangel på ting, fordi man måske flytter i en større bolig sammen. Her kan det være en god ide med gaver til boligen. Uanset om det så er møbler, pyntegenstande eller noget helt tredje, så der er masser af gode ideer til bryllupsgaver. Det kan være figurer fra Kay Bojesen eller måske en PH-lampe. Ideer er der masser af og det er altid en populær gaveide. 

Minicruise til Oslo

Et nygift par skal naturligvis på bryllupsferie og det kommer de som regel også. Men der er ingen der siger, at det altid er nok, for hverdagen trænger sig hurtigt på og udmatter en. Derfor kan man til stadighed få brug for et lille afbræk og det er her, at man som bryllupsgæst kan overraske dem med et minicruise til Oslo. Det er en enkel og populær bryllupsgave, som kan tilpasses efter behov. Brudeparret får rig mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab på et skib, mens man langsomt sejler rundt i de nordiske farvande. Det er romantisk og man får rigeligt med tid til at spise lækre middage, tage i wellness og andet sjovt på båden. Et minicruise er altså en glimrende og ganske populær bryllupsgave.

Personlige gaver

Hvis du er rigtigt kreativ og opfindsom, så kan ud helt sikkert overraske brudeparret med en helt personlig og skræddersyet bryllupsgave. Det unikke ved denne type gave er, at der ikke findes nogen magen til. Det er kun dem, der har denne gave og det gør den til noget ganske særligt. Hvad en personlig bryllupsgave omfatter er ikke så vigtigt endda, hvis bare man kan mærke at den er givet med hjertet. Nogle kreative mennesker skriver sange, laver malerier eller skrive digte, mens andre finder på noget helt andet. Det er op til giveren at finde på den perfekte gave og hvis man virkelig er en kreativ sjæl, kan dette være en ganske fornøjelig proces. Brudeparret vil blive lykkelige for en personlig bryllupsgave, der for alvor symboliserer deres kærlighed og som viser giverens kærlighed til dem begge.

Har Brudeparret Selv Bryllupsønsker?

Hvis brudeparret allerede har lavet en lang og udførlig liste med bryllupsgave ideer, så er du en meget heldig person, for så skal du jo blot vælge en passende gave og købe den. Ofte er ønskelisten meget udførlig, så man skal ikke bekymre sig om specifikke farver eller størrelser på tingene. De fleste sørger for at lave en liste, der har noget i enhver prisklasse, så hvis dette er tilfældet, så kan man jo blot finde lige den man har råd til og så er den potte ude. Du er altså fuldstændig sikker på at du giver parret en bryllupsgave som de virkelig ønsker sig og kan få brugt.

Bryllupsgave

Hvad Med En Fælles Bryllupsgave Til Brudeparret?

Hvis der er noget på parrets ønskeliste, der er lidt for dyrt til dit budget, eller måske noget, som du ved, at de sparer op til som f.eks. rejser eller kunst, så kan du og et par andre gæster eventuelt gå sammen om at købe de store gaver eller i det mindste hjælpe brudeparret godt på vej. Der er også nogle brudepar, der ikke rigtigt har nogle ønsker til bryllup, så hvad gør man der? Et eller andet vil man jo gerne komme med og en gave til brudepar som har alt, er altså en svær en. Men det er faktisk ikke nær så håbløst som det kan føles.

Oplagte fælles gaver vil være en hyggelig og romantisk smagning i en af de danske storbyer så som: Vinsmagning København, Vinsmagning Århus, Ølsmagning København, Ølsmagning Århus, Ginsmagning København.

Bryllupsgave ideer
Kolde Kontanter

I dag bor langt de fleste par sammen før ægteskabet. De har allerede et hjem og er altså godt etableret, så derfor behøver de ikke de traditionelle bryllupsgaver som linned, porcelæn og bestik. Som gave til brudepar der allerede er etableret med den slags, er der den mulighed, at man simpelthen giver kolde kontanter. Man kan i hvert fald ikke sige at det ikke er en praktisk gave, men måske er den en smule upersonlig.

Gem Kvitteringen

En anden måde at sikre at brudeparret får en god bryllupsgave, er ved simpelthen at give dem kvitteringen til den gave du har købt. Det er ikke nødvendigvis, så de kan bytte gaven og købe noget andet som de gerne vil have eller blot få pengene udbetalt (selvom det naturligvis er en mulighed, hvis du giver kvitteringen). Brudeparret får altså mulighed for at administrere over pengene, og kan på den måde sikre at de får det som de har mest brug for. Det er altså noget mere charmerende end blot at give dem penge. Så køb en gave, som du tror de vil sætte pris på og giv dem så kvitteringen.

Spørg Parret Hvad De Ønsker Sig

Hvis du simpelthen ikke har nogle bryllupsgave ideer, så spørg dem direkte hvad de gerne vil have. En gaveide til bryllup er svært og det er de færreste der har noget imod at hjælpe en på vej. Nogen bliver måske en smule forlegne når man spørger dem direkte om gaver til bryllup. Men hvis man sørger for at understrege, at man udelukkende spørger fordi det er vigtigt for en at give en unik bryllupsgave, der viser hvor meget de betyder for dig, så får man som regel en positiv reaktion. Forklar at du virkelig ønsker at finde den perfekte bryllupsgave, for det er en stor dag som de aldrig skal glemme. Vær ikke bange for at spørge, for det er ens venner og de vil naturligvis forstå.

Ønsker du ikke at spørge dem direkte, så kan du spørge andre. En brudepige, forloveren eller måske et af deres familiemedlemmer. Der er en god chance for at de også kender parret smag og har gjort sig nogle overvejelser om gode bryllupsgaver. Så man kan måske få sig et forslag til bryllupsgave på den måde. Så hold ikke tand for tunge, men spørg om hjælp.

Personlig Bryllupsgave
Find Gaveinspiration Hos Gaveavisen.dk

Hvis du gerne vil finde en personlig gave til brudeparret og derfor ikke ønsker at indlemme andre i dine planer, så er man naturligvis på egen hånd. Men så alligevel ikke, for Gaveavisen er her for at hjælpe. Her hos os kan du finde den perfekte gave til bryllup, så tag endelig et kig i vores store udvalg. Uanset om det er almindelig bryllupsgave inspiration du søger eller om det skal være noget mere unikt, så kan du finde det her. Vi har f.eks. masser af lære oplevelsesgaver, der stensikkert vil være passende som bryllupsgave ide. Valget er dit og vi står klar til at hjælpe.

Vær Opmærksom På Disse Faldgruber

Uanset hvor svært det er at finde en perfekt bryllupsgave, så kan man næsten altid komme på et eller andet, der vil gøre modtagerne glade. Men der er naturligvis nogle ting, som man for alt i verden bør undgå og derfor har vi valgt at remse et par ting om, som du i hvert fald ikke bør gøre når det kommer til bryllupsgaver. Derudover er der nogle ting, som man bare bør være opmærksom på, så man kan undgå pinlige situationer.

Kom Ikke Uden En Bryllupsgave

Nogle brudepar skriver udtrykkeligt på invitationen at de ikke ønsker nogen bryllupsgaver. Det er deres ønske og skal vel respekteres. Eller skal det? Dette er hvad man kalder for en uformel regel og man kan gøre hvad de ønsker. Men man kan naturligvis også gøre som langt de fleste andre gæster og købe en billig bryllupsgave. Det behøver altså ikke være en specielt dyr gave, så hvis man finder noget der svarer nogenlunde til kuvertprisen til brylluppet, så er man godt kørende.

Vær Opmærksom På Om Du Bruger For Meget Eller For Lidt

Hvor meget man bruger på en bryllupsgave, afhænger i høj grad af hvor godt man kender parret. Kender du dem begge eller blot en af dem? Er i rigtigt nære venner, eller er det blot et bekendtskab? Når det kommer til familiemedlemmer og meget nære venner, så er det oplagt at give en dyrere gave, end hvis det er en arbejdskollega eller måske en fjern fætter. Så man bør altså være opmærksom på om man giver for meget, da det nemt kan ende med en akavet situation, hvor brudeparret ender med at føler at man har brugt ekstravagant meget i forhold til hvor nære i er.

Unik Bryllupsgave
Pas På Med Kæmpegaver

Dette handler ikke så meget om hvor dyr en gave er, men mere om dens fysiske størrelse. Der er typisk et gave bord til brylluppet og når aftenen er forbi, vil det typisk være propfyldt. Nogen skal transportere disse gaver hjem og hvis der er en kæmpegave iblandt, som er besværlig at transportere, så kan det være en kilde til irritation nærmere end taknemmelighed.

Det er heldigvis ikke noget, der sker så tit, men det er alligevel en ting, som man bør være meget opmærksom på. Så giv en gave, der rent proportionelt passer ind. Medmindre i har en særlig aftale naturligvis.

Bryllupsgave Pris
Tænk Dig Om Før Du Giver Kontanter

Nu har vi naturligvis argumenteret for at kontanter kan være en god gaveide bryllup. Det er en gave, der er praktisk og nemt at finde på. Men det er altså også en gave, der har potentiale til at være meget upersonlig. Så hvis du har svært ved at finde på en gave, så giv måske et gavekort til en episk oplevelse i stedet. De kan oftest ombyttes til kontanter, men man har alligevel givet noget mere gennemtænkt end bare en konvolut med pengesedler eller endnu værre: En mobilepay overførsel.

Gaveavisen har altid en masse forskellige gavekort, så du kan nemt finde et, der vil gøre brudeparret glade. Der er noget for enhver smag og enhver tegnebog, så hvis du mangler en god bryllupsgave ide, så se hvad vi kan tilbyde.

Man skal generelt aldrig give kontanter i gave til hverken bryllup eller bryllupsdage. Find i stedet gaveinspiration til: Papirbryllup gavegave til diamantbryllupgave til guldbryllup.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: