Hyggelige & Romantiske Bryllupsdagsgaver Til Ham & Hende

Bryllupsdagsgave må man endelig ikke forglemme, for det er en virkelig vigtig ting, der i årevis har plaget glemsomme ægtemænd. Dette har resulteret i mangt et skænderi med efterfølgende lange nætter på sofaen. Ak ja, den kærlighed er svær, men når det fungerer, så er det det bedste i verden. Ens bryllupsdag er altså bare den vigtigste dag på hele året, så se nu at få det lært. Giv en dejlig bryllupsdagsgave til hende du holder allermest af, for så kan du godt regne med, at du bliver populær. 

Der er naturligvis nogle bryllupsdage, der er endnu vigtigere end andre, og gud nåde og trøste dem, der glemmer den. Heldigvis sker det sjældent og derfor vil man gerne købe den bedst mulige bryllupsdag gave til ens bedre halvdel. Det er jo den person man elsker allermest og det vil man gerne vise. 

Men er du en af de stakler, der simpelthen har så pokkers svært ved at finde den perfekte gave til bryllupsdag? Så er du ikke alene og det er lige præcis derfor vi har lavet en lille guide til, hvordan du får de bedste bryllupsdag gave ideer. Så kig med herunder og find den bedste bryllupsdagsgave til manden eller konen. Der er nok at vælge imellem og der er naturligvis noget i alle prislejer.

Søde & Romantiske Bryllupsdagsgaver

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Forældre

Priser fra: 398 kr.
På dine forældres bryllupsdag vil de helt sikkert elske at få disse fine citatplakater. Med klassiske far-citater som ”Dengang far var dreng…” og mor-citater som ”Den er nok til vask” er der garanti for et godt grin. Det er en skøn bryllupsdagsgave til forældre, som vil pynte flot på væggen.

2. Dialægt Citatplakat Bedsteforældre

Priser fra: 398 kr.
Leder du efter en sjov og anderledes bryllupsdagsgave til bedsteforældre? Så bør du helt klart glæde dem med disse herlige citatplakater fra Dialægt. Her finder du sjove citater som ”Hov, så vandt du sørme igen”, som bedstemor og bedstefar helt sikkert kan nikke genkendende til og få et godt grin ud af.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
En smuk buket er en klassisk bryllupsdagsgave til ægtefællen. De fleste kvinder elsker at få smukke blomster i gave, og hos Bloomit kan du nemt og hurtigt finde en skøn buket, som viser hende, hvor højt du elsker hende. Den vil hun helt sikkert være stolt af at vise frem.

4. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Er du på udkig efter en bryllupsdagsgave, som ikke vil havne bagerst i et skab og samle støv? Så kan du trygt give en oplevelsesgave. Hvis man ikke er højdeskræk, så er Bridgewalking Lillebælt en skøn gaveidé. Her kommer man op på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, hvor man får vind i håret og kan nyde den storslåede udsigt.

5. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Hvis du gerne vil give en unik bryllupsdagsgave, så er denne personlige nøglering en herlig gaveidé. På nøgleringen kan du skrive alt fra initialer og datoer til et hemmeligt kælenavn. Kun fantasien sætter grænser, og du kan give nøgleringen til din ægtefælle, dine forældre eller et andet par, der står dit hjerte nær.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Inviter din skønne ægtefælle på en romantisk vinsmagning. Det er en herlig bryllupsdagsgave, hvor I kan tilbringe den særlige dag sammen. På vinsmagningen får man lov at smage mange forskellige slags vin, mens man lærer mere om de dyre dråber. Det vil med garanti blive en hyggelig dag, I sent vil glemme.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette bryllupsdagsgave til en, der har alt. Men en god bog går man stort set aldrig galt i byen med. Find den nyeste roman fra bestsellerlisten, giv en kogebog til den madglade, eller find på noget helt tredje. Så er der lagt op til mange timers underholdning.

8. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
En gavekurv er den helt perfekte bryllupsdagsgave til en, der ikke ønsker sig noget. Hvem vil ikke elske at få forkælet smagsløgene med lækker chokolade, god rødvin eller spændende specialøl? Hvis du er på jagt efter en gave til ægtefællen, så er den romantiske kærlighedsgavekasse et sikkert hit.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Er du træt af at give kedelige gaver, som modtageren aldrig får brugt? Så bør du give spændende oplevelsesgaver i stedet. En ballonflyvning er en af de mest romantiske oplevelser, hvor man kommer op i den syvende himmel sammen med sit hjertes udkårne. Det er altså en helt perfekt bryllupsdagsgave til ægtefællen.

10. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Denne fine fanebærer fra Kay Bojesen er en skøn bryllupsdagsgave til en, der sætter pris på dansk design. Den populære figur er en kær gæst ved morgenbordet, som markerer særlige begivenheder på fineste vis. Dens tidløse design gør, at man kan få glæde af den hele livet.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er en genial bryllupsdagsgave til amatørkokken, der skal tage sine madlavningskundskaber til det næste niveau. Der findes et hav af forskellige kurser rundt omkring i landet, hvor man kan lære at lave alt fra lækker kage til franske fristelser. Uanset hvad er der lagt op til en hyggelig og lærerig dag i godt selskab.

12. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
På de fine museums plakat finder du herlige motiver, som er tegnet med sans for detaljen. Det er en herlig bryllupsdagsgave til en, der går op i design og som har god stil. Vælg blandt mange hundrede smukke museums plakater, så du kan helt sikkert finden i begge vil synes om.

13. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Det kan være en jungle at finde en bryllupsdagsgave, som modtageren vil blive glad for. Hvis du leder efter en gave til din ægtefælle, der har alt, er chokolade altid en sikker vinder. Vælg en smuk rose og chokolade, hvis du gerne vil skrue helt op for romantikken.

14. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Træd ind i en verden af smagsnuancer, dufte og forførende farver. På en ginsmagning bliver sanserne stimuleret med et væld af forskellige Gin & Tonics med passende tilbehør. Det er en skøn bryllupsdagsgave til ægtefællen, der har alt. I vil med garanti få en skøn og lærerig dag sammen.

15. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Det populære radioprogram Mads & Monopolet har i tidernes løb diskuteret alverdens store og små dilemmaer. Denne bog er en samling af de vildeste dilemmaer og de bedste svar fra de forskellige deltagere i monopolet. Det er en helt genial bryllupsdagsgave med garanti for en masse gode grin og nye indsigter.

16. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En ølsmagning er en helt perfekt bryllupsdagsgave til en, der nyder smagen af de gyldne dråber. Det er en fed gaveidé til parret, der fortjener at få en hyggelig dag sammen. Du kan også invitere din ægtefælle med på en ølsmagning. Uanset hvad kan det kun blive en herlig dag i godt selskab.

17. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En uldplaid er skøn at have på en kold vinterdag, hvor sneen daler udenfor. Den kan også tages med ud på terrassen på en sommeraften, hvor solens stråler ikke længere kan holde ens hud varm. Forkæl din ægtefælle med en lækker uldplaid i bryllupsdagsgave. Den vil med garanti falde i god jord.

18. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
De fleste af os tager vores synssans for givet. Men kunne du tænke dig at opleve, hvordan det føles, når øjnene sættes ud af spil? På en Dinner In The Dark spiser man en lækker middag i bælgravende mørke. Det er en enormt sjov og udfordrende oplevelse, hvor ens andre sanser sættes på prøve.

19. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Vil du gerne forkæle din elskede partner med en skøn bryllupsdagsgave? Så er denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare en helt perfekt gaveidé. Den lækre creme indeholder tea tree oil, som har en helbredende virkning på huden, så den bliver sundere og silkeblød. En herlig bryllupsdagsgave til hende.

20. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksus ansigtsbehandling er en helt perfekt bryllupsdagsgave til en, der fortjener at blive forkælet ud over det sædvanlige. Her kan man blot læne sig tilbage og nyde den afslappende behandling og massage af ansigt og hovedbund. Man vil med garanti gå derfra med den blødeste hud og fornyet energi.

21. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Hos Lammeskindet.dk finder du et bredt udvalg af lækre lammeskind i forskellige varianter. Alle skindene er ægte og i særdeles høj kvalitet, så du vil kunne sidde blødt og godt i mange år. Et lækkert lammeskind er en skøn bryllupsgave, som bringer naturen og hyggen ind i stuen.

22. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Uanset om du leder efter en bryllupsgave til dine forældre, gode venner eller din ægtefælle, så er en chokoladebrunch hos Peter Beier et godt bud. Det er en skøn måde at tilbringe tid sammen med sin elskede på, hvor man samtidig får forkælet smagsløgene med chokoladedryppede jordbær og trøffelsalami.

23. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Citatplakat.dk er en dansk plakatvirksomhed, der producerer moderne plakater. Her finder du en lang række fine plakater, som kan sætte prikken over i’et i ethvert rum. Det er altså en helt genial bryllupsdagsgave til en, der går op i design og indretning. 

24. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Leder du efter en helt særlig bryllupsdagsgave til en, der fortjener at blive forkælet ud over det sædvanlige? Så er en tredages miniferie på Comwell Hotels en helt perfekt gaveidé. Inviter dit hjertes udkårne med på en uforglemmelig miniferie med skønne omgivelser, lækker mad og tid til hinanden.

25. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Denne fine abe fra Kay Bojesen er en oplagt bryllupsdagsgave til en, der ikke ønsker sig noget. Den populære træabe har nemlig et klassisk design, som kan tilføje lidt ekstra charme og hygge i ethvert rum. Den vil modtageren med garanti få glæde af i mange år.

26. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Hvis man har et særligt forhold til en bestemt by, vil man med garanti elske at få en smuk byplakat i bryllupsdagsgave. De fine plakater illustrerer de smukkeste steder i en lang række danske byer. Det er en skøn måde at hylde en by, som har en særlig plads i ens hjerte.

27. Ægteskab Definition

Priser fra: 199 kr.
Glæd din elskede ægtefælle med denne fine plakat. Ved første øjekast viser plakaten den klassiske definition på ægteskabet, men ved nærmere inspektion vil man få øje på den lettere ironiske tone. Det er en skøn bryllupsdagsgave, der med garanti vil give et smil på læben hos den, der læser det med småt.

28. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
En stilfuld loungestol er en perfekt bryllupsdagsgave til en, der sætter pris på lækkert dansk design i sin indretning. Stolene har et unikt design samt en høj komfort, og vil være et smukt element i indretningen i årevis.

Gode Ideer Til Din Bryllupsdagsgave

At du kender din ægtefælle rigtig godt, er naturligvis en kæmpe fordel når du skal købe en god bryllupsdagsgave, for det betyder at du kender vedkommendes smag og interesser. Derfor kan du undgå at købe gaver, der ikke helt passer og som måske hurtigt bliver glemt igen, eller gud forbyde: Returneret. 

Det kan også være at du leder efter en god bryllupsgave forældre vil sætte pris på, fordi det er dem, der har bryllupsdag. Som deres barn er du nok ret godt med på hvad de kan lide, så tag udgangspunkt i dette og find så den rette gave. Det kan være alt fra personlige gaver til sjove oplevelser, som kan skabe nogle gode minder for parret. 

Det der er vigtigt er, at din ægtefælle eller hvem, der nu skal modtage gaven, kan fornemme, at der er lagt tanke og omhyggelighed bag gaven. Det er ikke noget ved at få en gave, som man kan fornemme er købt i sidste øjeblik og som måske endda er lidt for generisk. Vær opfindsom og kreativ, så du kan overraske modtageren rigtigt godt.

bryllupsdagsgave

Bryllupsdagsgaver Til Hende

Har du en ualmindelig dejlig veninde som snart kan fejre bryllupsdag med hendes skønne udkårne? Så vis din skønne veninde at du har hende i tankerne og køb en sød bryllupsdagsgave til hende, det kunne fint være en buket blomster og lidt dejlig chokolade. Ligeledes vil glimrende bryllupsdagsgaver til hende fra dig som veninde være en oplevelse som I sammen kunne nyde, hvad med et cafebesøg for 2 eller et barista kursus?

Hvis du derimod er på udkig efter bryllupsdagsgaver til hende, fordi I snart kan fejre endnu en milepæl i jeres ægteskab i form af endnu en bryllupsdag. Så er du simpelthen nød til at diske op med mere end en buket blomster og chokolade, for du som hendes ægtefælde kan ikke her springe over hvor gærdet er lavest. Nej gå i stedet all inn og overrask hende med et gavekort til et uforglemmeligt weekendophold enten i Danmark eller udlandet, husk på at det er blevet super billigt at flyve og at man for billige penge derved kan flyve til Paris, Barcelona eller et helt tredje paradis af en storby.

Bryllupsdagsgaver Til Hende

Bryllupsdagsgaver Til Ham

Kan du og din ægtemand endnu engang snart fejre bryllupsdag? Hvad mere romantisk er der end når ens livs kærlighed forkæler en på samme dag som man blev gift for år tilbage? Der skal være blomster, en god bryllupsdagsgave samt en masse kærlige kys. Men ej at forglemme skal du naturligvis ligeledes kærtegne manden i dit liv blandet andet med bryllupsdagsgaver til ham og en masse kærlighed.

Men hvordan er det nu lige en god bryllupsdagsgave til ham skal tage form, tænker du måske lidt for dig selv. Du har formentlig tidligere fundet aldeles fremragende bryllupsdagsgaver til ham, men er nu af en eller anden grund kommet i tvivl. Der er til dit store held dog en masse hjælp at hente her på siden, ta’ eksempelvis et kig på vores ideer til hvad du kan give ham i bryllupsdagsgave på listen ovenover. Her er både helt klassiske bryllupsgaver til ham så som blomster og chokolade men også langt mere utraditionelle og moderne bryllupsdagsgaver som oplevelsesgaver.

Bryllupsdagsgaver Til Ham

Bryllupsdagsgaver Til Forældre

Hvis dine skønne forældre snart kan fejre deres bryllupsdag, skal du naturligvis vise din glæde for deres lykkelige ægteskab. Dette kan du vælge at gøre på mange forskellige måde, det kan være at i har en smuk have og at du lige kan løbe ud og plukke en buket til morgenbordet inden de vågner. Du kan ligeledes kreere bryllupsdagsgaver til forældre eksempelvis hvis I for tiden har et kreativt fag i skolen, så har du måske mulighed for at lave en fin ting til glæde for dine forældre der. 

Men hvis nu ovenstående ikke tiltaler dig synderligt, kan du naturligvis med stor succes gå andre veje. Du kan slå dig sammen med dine søskende og I kan derved i fælleskab glæde jeres forældre med en sød bryllupsdagsgave som I ved at tage en fælles beslutning har valgt at købe. Du kan ligeledes fint gå egne veje og eksempelvis købe en autentisk oplevelse som bryllupsdagsgave til forældre, dette kunne rigtig fint være en vinsmagning, dinner in the dark eller et pizza kursus.

Bryllupsdagsgaver Til Forældre

Er Det En Speciel Bryllupsdag?

Nu er der jo bryllupsdage der er vigtigere end andre. Det kan være et kobberbryllup eller måske endda et sølvbryllup, og det kræver naturligvis en ekstraordinær kobberbryllupsgave, sølvbryllupsgave eller guldbryllupsgave. Vælg den bedste bryllupsdage gave her på siden, hvor du kan finde alt hvad du søger. Det kan f.eks. være en Fritz Hansen Objects lysestage i messing, der vil være et smukt minde om jeres bryllupsdag. Enhver vil blive glad for at få den på sin bryllupsdag.

Det kan naturligvis også være, at i vil have en dejlig oplevelse sammen på jeres bryllupsdag. dette kunne også være en fin diamantbryllup gave.

bryllupsdag gave
Fejr Bryllupsdagen Med En Autentisk Oplevelse

Oplevelsesgaver er blevet meget populært som bryllupsdagsgave til ham, men det er ikke kun mænd, der sætter pris på dem. Tag ud og oplev noget spændende sammen, så jeres bryllupsdag virkelig bliver en som i kommer til at huske. Det kan f.eks. være en romantisk ballontur eller måske endda et spa ophold på Alter Meinhof

Muligheder er der nok af og der er helt sikker også noget for her. Vælg den perfekte bryllupsdagsgave mand og kvinder vil holde mest af. Hvis i så ovenikøbet kan dele den, så er det jo bare endnu bedre.

Læs ligeledes om: Gaver til papirbryllup.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: