Bridgewalking Lillebælt - Gå På Toppen Af Den Gamle Lillebæltsbro

Bridgewalking: Har du altid drømt om at se tingene lidt fra oven? Har du lyst til at føle suset 60 meter over havet? Er du vild med oplevelser, der giver sommerfugle i maven?

Hvis du kan svare ja til blot ét af disse spørgsmål, så skal du helt sikkert opleve en tur over Den Gamle Lillebæltsbro med Bridgewalking Lillebælt. Du kommer over broen i 60 meters højde til fods. Har du tidligere krydset broen i bil eller tog, så har du allerede set, hvor smukt området er. Forestil dig så at stå allerøverst på broen og mærke suset med vinden i håret, mens du får det store overblik over forbindelsen mellem Jylland og Fyn. Dét skal du prøve!

Nyd Udsigten Fra Toppen Af Den Gamle Lillebæltsbro
Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking Lillebælt

Destination ikonBridgewalking – Middelfart
Tid ikon Turen Tur/Retur Tager Cirka 2 Timer 
Tjek ikon Gå På Toppen Af Den Gamle Lillebæltsbro 
Personer ikon 1 Person Som Minimum Er 140 cm.

Pris ikon Priser Fra 229,- Pr. Person

Bridgewalking Lillebælt

Destination ikon Bridgewalking – Middelfart

Tid ikon Turen Tur/Retur Tager Cirka 2 Timer

Priser Fra 229 DKK Pr. Person

Bridgewalking En Oplevelse i 60 Meters Højde

Bridgewalking Lillebælt er en helt fantastisk oplevelse som alle bør opleve. Det foregår i 60 meters højde, helt deroppe hvor man bliver ét med fuglene og kan nyde den smukke udsigt. Faktisk kan du fra toppen af den Gamle Lillebæltsbro se både Middelfart, Fredericia og Lillebælt. Bridgewalking Lillebælt er en helt fantastisk oplevelse, som giver et sug i maven, et par ekstra pulsslag og en oplevelse for livet. Derfor skal du naturligvis ikke vente med at begive dig op på Den Gamle Lillebæltsbro. Nedenfor kan du læse mere om Bridgewalking Lillebælt.

Yderligere information om Bridge walking: Turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og iklædning. Der er plads til 20 deltagere pr. tur. Du får udleveret en heldragt ved turens begyndelse, som du må tage med hjem efterfølgende.

Regler & sikkerhed Du skal være minimum 140 cm. og i god form.

Bridge walking er ikke egnet til bevægelseshæmmede eller kraftigt overvægtige. Gangbroen er kun 49 cm bred, men på udstillingen er der fri adgang for alle. Du må ikke have indtaget alkohol eller være påvirket af stoffer under oplevelsen. Alle løse genstande er absolut forbudt; det gælder kameraer, mobiler, nøgler, lightere osv. Du deltager på eget ansvar, så Bridgewalking anbefaler, at du har underskrevet en heltidsforsikring.

Bridgewalking pris: 255 kroner ved køb gennem True Story

Hvad Er Bridgewalking?

Bridgewalking er en gåtur på den øverste konstruktion på Den Gamle Lillebæltsbro, som binder Jylland og Fyn sammen. Hver dag passerer masser af tog, busser, biler, cyklister og gående broen – men ”kun” i 40 meters højde. På Bridgewalking Lillebælt kommer du endnu højere op end tog- og vejbanerne i 60 meters højde. Det er det eneste sted i Europa, hvor dette er muligt.

Oplevelsen har taget pusten fra selv de mest eventyrlystne, og mange har svært at sætte ord på, hvad de har oplevet – det skal simpelthen prøves.

Så skal du også nå at prøve Bridgewalking denne sommer, så skynd dig at få booket din plads. Der er rift om billetterne.

Bemærk, at ekstreme vejrforhold kan betyde, at turene aflyses med kort varsel. Det er for din sikkerheds skyld. Du vil kunne ombooke til en anden tur uden beregning.

Bridgewalking

Sikkerheden i Top På Toppen Af Lillebæltsbroen

Lider du af højdeskræk, skal du nok ikke tage turen. Men en smule sommerfugle i maven er helt naturligt. Når du ankommer til stedet, vil du blive mødt af kompetente og erfarne guider, som tager sig af dig hele vejen. Du bliver iført en overtræksdragt og en line, som hele tiden vil være spændt til konstruktionen, så du kan bevæge dig frit og sikkert på hele turen. Der er både pauser og stop undervejs, så du har god tid til at nyde den smukke udsigt over Lillebælt, Fredericia og Middelfart. Det er ikke tilladt at medbringe kamera og telefon, men hvis du er heldig, vil guiderne måske gerne forevige oplevelsen for dig. Der er ingen tvivl om, at det vil begejstre og imponere.

Bemærk, at du fint kan bære briller, solbriller osv., men det anbefales at anvende brillesnor. Telefon og kamera kan som sagt ikke medbringes. Lommer skal tømmes for løse genstande af sikkerhedsmæssige årsager. Læs mere som forberedelse til turen på www.bridgewalking.dk

Bridgewalking Middelfart

Dygtige Guider Sørger For Information Og Instruktion

Først får man udleveret en heldragt, som man i øvrigt må tage med hjem som souvenir. Dernæst en walkie-talkie, så man hele tiden kan høre guidens informationer undervejs.

Sikkerheden bliver grundigt gennemgået, lommerne bliver tømt, briller bliver fastspændt og de sidste tjek bliver gennemført.

Så går turen i gang, og alt efter temperament bevæger man sig hen til turens første stop med raske, tøvende eller målbevidste skridt. Turens første stop giver det et godt indtryk af, hvad der venter. Det er nemlig ”fortrydelseszonen”. Her kan man nå at hoppe fra, hvis broen, der tårner sig op foran en, bliver for overvældende. Det er dog meget sjældent, at nogen har brug for det. Tværtimod. Ærefrygten over det imponerende stålskelet, de spændte stemmer omkring én og ikke mindst guidens forsikring om, at det er det hele værd, giver de fleste ro i maven og lyst til at bestige broen.

Dygtige Guider Sørger For Information Og Instruktion

Sådan Foregår bridgewalking

Uanset om du kommer fra Fredericia eller Middelfart, med tog, bus eller bil, så er det nemt at finde frem til Bridgewalking Lillebælt. Du får ved bestilling oplyst adresse, anvisning til parkering mm., og kommer du i bil, er der parkering tæt på velkomstcentret, hvor turen starter.

Når du har tjekket ind, vil du få udleveret dragter af dagens guide samt en grundig instruktion og gennemgang både før og under turen.

Undervejs vil de kyndige guider fortælle alt om broen, byggeriet, området, historien og ikke mindst udpege de steder, som er interessante i at se horisonten. Der vil være rig mulighed for at stoppe op og nyde udsigten. Mærk, hvordan det kilder i maven, kig dig omkring og ikke mindst ned – så vil du forstå, hvor

storslået en tur, du er på. Højt oppe over alting vil du kunne mærke en rysten i konstruktionen, når tog og biler passerer 20 meter under dig. Det er kun med til at gøre oplevelsen endnu mere intens.

Turen vil kort sagt stimulere alle dine sanser og sætte sig i din bevidsthed – også efter at du har fået fast grund under fødderne igen.

En Imponerende Udsigt

Godt spændt fast til skinnen og med guidens trygge stemme i walkie-talkien går turen opad – skridt for skridt. Én efter én kommer gruppen højere og højere op, og lyden af metal mod metal runger rytmisk, når hver enkelt bridgewalker trækker spændet op gennem metalskinnen. Efterhånden som gruppen kommer op, kan man høre begejstrede udbrud. Nogle står helt stille med lukkede øjne for at mærke vinden, og andre står med søgende blikke for at få overblik over, hvor man er – er det Fredericia? Er det Middelfart? Kan man se helt til Kolding? Hvad er den høje bygning i det fjerne? Mange spørgsmål melder sig, og stille og roligt falder alt på plads, mens guiden fortæller og udpeger de vigtigste steder.

Et tog kører forbi langt nede og det giver et sus i gruppen, for stålkonstruktionen vibrerer let og sender bølger af adrenalin gennem kroppen – selv på de mest hårdføre.

Inden du ser dig om, er de to timer gået, og langsomt går gruppen ned til virkeligheden igen.

Nogle går i stilhed, andre med overstadige stemmer, men alle med et veltilfreds smil på munden. Det har uden tvivl været kæmpe oplevelse, som alle burde prøve.

Lillebælt Bridgewalking
Bridgewalking En Oplevelse Skridt For Skridt

Turen på broen er ca. 2 kilometer lang, men de mange pauser undervejs giver mulighed for at stoppe op, trække vejret og lade indtrykkene synke ind. Udsigten er på de klareste dage fuldstændig unik. Så langt øjet rækker kan du se forbindelsen mellem Fyn og Jylland. Lillebælt bugter sig bogstaveligt talt under dine fødder. Fyn og Jylland åbenbarer sig og sætter det smukke landskab i perspektiv fra en helt ny vinkel.

Turen starter ved velkomstcentret. Du vil allerede kunne mærke spændingen i luften, når du ankommer. Her vil være store og små, unge og gamle, en symfoni af stemmer på mange sprog – alle er spændte. Nogle kigger sig lidt nervøst omkring, andre kan slet ikke skjule forventningens glæde. Der spejdes rundt for at se, hvad der venter. Hvor skal man op, hvor højt er det, hvad skal der ske? De mange spørgsmål summer i luften, indtil guiden dukker op og samler gruppen. Der vil højst være 20 personer pr. gruppe, og alle får et mere afslappet udtryk i øjnene, når guiden stille og roligt begynder at fortælle om, hvad der skal ske.

Bridgewalking Danmark

Nu Er Det Din Tur Til At Prøve Bridgewalking

Sjældent har så stor en oplevelse været så tæt på dig – og så nem at få fat på. Med vores super deal er der ingen grund til ikke at tage turen til Middelfart og hoppe med på den guidede tur over Lillebæltsbroen. Med mindre du lider af voldsom højdeskræk, så vil dette blive en fantastisk, uforglemmelig oplevelse.

Dette får du ved at bestille billetter til Bridgewalking:

  • · En guidet tur over Lillebælt i 60 meters højde, hvor din guide undervejs fortæller om broens arkitektur, konstruktion, om historien bag og udpeger de vigtigste steder i horisonten.
  • · En heldragt til at trække ud over dit eget tøj. Denne beskytter mod vind og vejr. Du kan tage dragten med hjem efter turen.
  • · Tilkobling til sikkerhedssystem før turen går i gang. Sikkerheden på Bridgewalking Lillebælt er i top og tages meget alvorligt.
  • · En tur på ca. 2 timer inklusive sikkerhedsinstruktioner.
Bridgewalking Gavekort

Bridgewalking Pris 2022

Lyder det alt sammen for godt til at være sandt? Sidder du og tænker, at det koster nok en formue, når det kun findes så få steder i verden?

Så tager du fejl, for lige nu kan du bestille denne kæmpe oplevelse i Danmark til en helt uhørt pris.

Du kan med god samvittighed glæde dig til en unik oplevelse, og hvorfor ikke invitere familie eller et par venner med, så I kan dele oplevelsen bagefter?

Prisen for voksne er 255 kroner ved køb gennem True Story.

Bridgewalking Pris

Fakta Samt Info Om Lillebæltsbroen

Arbejdet med broen, der skulle forbinde Jylland og Fyn, blev påbegyndt tilbage i 1926 og stod endelig færdig i 1935, hvor indvielsen fandt sted den 14. maj. Præcis 80 år før indvielsen af Bridgewalking åbnede broen med kongeligt besøg. Der var 50.000 besøgende, og kongen kom sejlende på Kongeskibet Dannebrog.

Samme dag blev det første af DSB’s røde lyntog indviet, som kørte over broen og kappede den røde snor. I toget var 850 prominente gæster. De stod på toget i Middelfart, hvor der nu også var kommet ny banegård i forbindelse med omlægning af jernbanenettet.

Broens længde er 1178 meter, den er knap 60 meter høj og har en bredde på 20,5 meter.

Broens samlede vægt er 305.000 tons, hvoraf de 280.000 tons er beton – resten er stål.

Den Gamle Lillebæltsbro blev bygget, før man endnu brugte svejsning til større konstruktioner. Derfor er alt stål nittet sammen, og der blev brugt over 2 millioner nitter til broen.

Bridgewalking Hvor i Verden

Bridgewalking kan kun opleves ganske få steder i verden! Hvis man havde planer om at prøve Bridgewalking for blot år siden, skulle man helt til Australiens hovedstad for at opleve dette. Heldigvis er det blevet muligt i langt flere byer – nu kan man prøve Bridgewalking hele 4 steder i verden. Læs med nedenfor, hvor vi skriver lidt om de forskellige steder, du kan prøve Bridgewalking.

Australien – Sydney: Det hele startede i Australien, nærmere bestemt i hovedstaden Sydney. Her kan man fortsat gå på toppen af Sydney Harbour Bridge, hvilket giver en fænomenal udsigt til operahuset, der er designet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Derudover kan man se det meste af det centrale Sydney samt den smukke botaniske have, som ligger helt ned til havnen.

Australien – Brisbane: For at det ikke skal være løgn, er det faktisk muligt at prøve Bridgewalking 2 steder i Australien. Brisbane, en smuk og elegant by nær østkysten i Australien, tilbyder nemlig også folk at gå på deres smukke bro Brisbane Storey Bridge.

New Zealand – Auckland: Bridgewalking kan ligeledes opleves i New Zealand i deres største by Auckland. Broen ligger super centralt i den smukke by og giver derfor en fantastisk udsigt ned over det centrale Auckland.

Danmark – Middelfart: Som bekendt er det muligt at opleve Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro, der forbinder Middelfart og Fredericia. Det hele begyndte tilbage i år 2015, og nu har næsten 200.000 person gået på toppen af den gamle smukke bro. Hvis du endnu ikke har prøvet at gå på broens top, kan du bestille dine billetter på knappen nedenfor.

Bridgewalking i Verden
Bridgewalking En Fantastisk Gaveide

Hvem har ikke stået i den situation, at man skal finde en gave til en, der har alt? Hvor man har vredet sin hjerne for gaveidéer uden held. Men fortvivl ikke, for med vores gavekort til Bridgewalking Lillebælt giver du en oplevelse, som modtageren sent vil glemme. Giv oplevelsesgaver der helt sikkert skaber minder & ikke skal byttes. Forventningens glæde vil være til at se, når gavekortet bliver pakket op. Det bliver en uforglemmelig gave, så bestil allerede i dag – så sørger vi for, at du hurtigt og nemt kan aflevere verdens bedste gave, som med garanti ikke skal byttes.

Et gavekort til Bridgewalking er en gave, du vil blive husket for. Oplevelsen vil langt overskride gavekortets værdi.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: