Bridgewalking Lillebælt: Gå På Toppen Af Den Gamle Lillebæltbro, Nær Middelfart

Bridgewalking!!! Har du altid drømt om at se tingene lidt fra oven? Har du lyst til at føle suset 60 meter over havet? Er du vild med oplevelser, der giver sug i maven?

Hvis du bare kan svare ja til ét af disse spørgsmål, så skal du helt sikkert opleve en tur over Den Gamle Lillebæltsbro med Bridgewalking Lillebælt. Du kommer over broen i 60 meters højde til fods. Har du tidligere krydset broen i bil eller tog, så har du allerede set, hvor smukt området er. Forestil dig så at stå helt øverst på broen og få suset og vinden i håret, samtidig med, at du får det store overblik over forbindelsen mellem Jylland og Fyn. Dét skal du prøve!

Bridgewalking

Bridgewalking Lillebælt

Destination ikonMiddelfart – Fredericia
Tid ikon Turen Tager Cirka 2 Timer 
Tjek ikon Gå På Toppen Af Den Gamle Bro
Personer ikon 1 Person Over 140 cm.

Info ikon Læs Mere Om Bridgewalking
Pris ikon Priser Fra 229,- Pr. Personer

Bridgewalking Lillebælt - En Oplevelse I 60 Meters Højde!

Bridgewalking Lillebælt, en helt fantastisk oplevelse som alle bør opleve. Oplevelsen foregår i 60 meters højde, helt der oppe hvor man bliver et med fuglene & kan se rigtig langt. Faktisk kan du fra toppen af den Gamle Lillebæltsbro opleve Middelfart, Fredericia & Lillebælt. Bridgewalking Lillebælt er en helt fantastisk oplevelse som giver et sug i maven, et par ekstra pulsslag & en oplevelse for livet. Derfor skal du naturligvis ej heller vente med at begive dig op på den Gamle Lillebæltsbro. Du finder nedenfor en hel masse information om Bridgewalking Lillebælt.

Yderligere information om Bridgewalking
Turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion & iklædning.
Der er plads til 20 deltagere pr. tur.
Du får udleveret en heldragt ved turens begyndelse, som du må tage med hjem efterfølgende.

Regler & sikkerhed
Du skal være minimum 140 cm. & i god form.
Bridgewalking er ikke egnet til bevægelseshæmmede & kraftigt overvægtige.
Gangbroen er kun 49 cm bred, men på udstillingen er der fri adgang for alle.
Du må ikke have indtaget alkohol eller være påvirket af stoffer under oplevelsen.
Alle løs genstande er absolut forbudt, det gælder kameraer, mobiler, nøgler, lightere osv.
Du deltager på eget ansvar, så Bridgewalking anbefaler, at du har underskrevet en heltidsforsikring.

Bridgewalking pris:
Voksne: 289,-
Børn under 16 år: 229,-

Bridgewalking findes kun få steder i verden

Der er kun i alt 4 steder i verden, hvor du kan opleve dette og hvem skulle tro, at bridgewalking i 60 meters højde er en mulighed lige netop i Danmark? Det var givetvis ikke det, man forestillede sig, da byggeriet af broen gik i gang i 1926. Der var nok et par af arbejderne, som ville tage sig til hovedet over, at man i dag begiver sig op i toppen bare for fornøjelsens skyld. Men i dag er det en unik mulighed – tilgængelig for næsten enhver.

Et tip fra en borger i Middelfart fik nemlig for kun få år siden ideen til at tage form og muligheden til at opstå, og attraktionen blev etableret og er blevet en kæmpe succes.

Bridgewalking Middelfart fejrede åbningen i maj 2015 som det første sted i Europa – inspireret af en tilsvarende attraktion i Sydney i Australien. Siden da har masser af turister besøgt stedet og fået en helt fantastisk oplevelse. Stedet slår besøgsrekord hvert år – og indtil nu har knap 60.000 gæster fra ind- og udland begivet sig op i højderne. På de største dage kommer op til 500 gæster igennem velkomstcentret og op på broen og meget tyder på, at succesen fortsat vil vokse.

Se nogle af de flotte anmeldelser og billeder på Bridgewalking Lillebælts hjemmeside, Facebook og Instagram.  Så får du en idé om, hvad der venter dig, når du bestiller din billet – og endda til stærkt nedsat pris.

Bridgewalking

Hvad er bridgewalking?

Bridgewalking er en gåtur på den øverste konstruktion på Den Gamle Lillebæltsbro, som binder Jylland og Fyn sammen. Dagligt passerer masser af toge, busser, biler, cyklister og gående broen – men ”kun” i 40 meters højde. På Bridgewalking kommer du op over det hele og passerer tog- og vejbanerne i 60 meters højde. Det er det eneste sted i Europa dette er muligt.

Oplevelsen har taget vejret fra selv de mest eventyrlystne og mange finder det svært at sætte ord på, hvad de har set og mærket – det skal simpelthen prøves.

Så skal du også nå at opleve Bridgewalking denne sommer, så skynd dig at få booket din plads. Der er rift om billetterne.

Bemærk, at ekstreme vejrforhold kan betyde, at turene aflyses med kort varsel. Det er for din sikkerheds skyld. Du vil kunne ombooke til en anden tur uden beregning.

Bridgewalking Middelfart

Lidt fakta om Lillebæltsbroen

Arbejdet med broen, der skulle forbinde Jylland og Fyn blev påbegyndt tilbage i 1926 og stod endelig færdig i 1935, hvor indvielsen fandt sted den 14. Maj. Ret præcist 80 år før indvielsen af Bridgewalking åbnede broen med kongeligt besøg. Der var 50.000 besøgende og kongen kom sejlende med ”Dannebrog”.

På samme dag indviedes også det første af DSB’s røde lyntog, som kørte over broen og kappede den røde snor. I toget var 850 prominente gæster. De stod på toget i Middelfart, hvor der nu også var kommet ny banegård i forbindelse med omlægning af jernbanenettet.

Broens længde er 1178 meter, den er knap 60 meter høj og har en bredde på 20,5 meter.

Broens samlede vægt er 305.000 tons, hvoraf de 280.000 tons er beton – resten er stål. 

Den Gamle Lillebæltsbro blev bygget før man endnu brugte svejsning til større konstruktioner. Derfor er alt stål nittet sammen, og der blev brugt over 2 millioner nitter til broen.

Bridgewalking Lillebælt på toppen af broen
OBS! Renovering af broen påvirker ikke turene med Bridgewalking

Siden konstruktionen i 30’erne har broen modstået vind og vejr uden de større renoveringer. Dette er nu igangsat og der er i sommeren 2019 lukket for trafik på broen i 35 uger for at få sat nyt beton på det store stål-skelet.

Broen vil åbne igen i midten af oktober, og under renoveringen er togtrafikken stadig i gang, og det vil også stadig være muligt i hele perioden at komme på bridgewalking samt at gå og cykle over broen.  

Bridgewalking

Sikkerheden på toppen af Lillebæltsbroen er i top

Lider du af højdeskræk, skal du nok ikke tage turen. Men en smule sommerfugle i maven og en spændt følelse er helt naturligt.  Når du ankommer til stedet, vil du blive mødt af kompetente og erfarne guider, som tager sig af dig hele vejen. Du bliver iført en overtræksdragt og en line, som hele tiden vil være spændt til konstruktionen, så du kan bevæge dig frit og sikkert på hele turen. Der er både pauser og stop undervejs, så du har god tid til at nyde den smukke udsigt over Lillebælt, Fredericia og Middelfart i dit tempo. Det er ikke tilladt at medbringe kamera og telefon, men er du heldig, er guiderne friske til at få foreviget oplevelsen for dig. Ingen tvivl om, at det vil begejstre og imponere.

Bemærk, at du fint kan bære briller, solbriller osv. , men det anbefales at anvende brillesnor. Telefon og kamera kan ikke medbringes. Lommer skal tømmes for løse genstande af sikkerhedsmæssige hensyn. Læs yderligere informationer som forberedelse til turen på www.bridgewalking.dk

Hvordan foregår bridgewalking?

Uanset om du kommer fra Fredericia eller Middelfart, med tog, bus eller bil, så er det nemt at finde frem til Bridgewalking Lillebælt. Du får ved bestilling adresse, anvisning til parkering m.m., og kommer du i bil, er der parkering tæt på velkomstcentret, hvor turen starter.

Når du har tjekket ind, vil du få udleveret dragter af dagens guide, og du vil få en grundig instruktion og gennemgang både før og under turen.

Undervejs vil de kyndige guider fortælle alt om broen, byggeriet, området, historien og ikke mindst udpege de steder, som er interessante i horisonten. Der vil være rig mulighed for at stoppe op og nyde udsigten. Mærk kilden i maven, kig dig omkring og ikke mindst ned, for så vil du forstå, hvor storslået en oplevelse, du er på. Du er højt oppe over alting og du vil kunne mærke en rysten i konstruktionen, når tog og biler passerer langt under dig – faktisk hele 20 meter under dig. Det er kun med til at gøre oplevelsen endnu mere intens.

Turen vil kort sagt stimulere alle dine sanser og sætte sig i din bevidsthed – også efter at du har fået fast grund under fødderne igen.

bridgewalking billeder
Højden begejstrer store og små

Bridgewalking er for næsten alle –  også for større børn og ældre. Eneste begrænsninger er, at du skal være mindst 140 cm høj og ikke gangbesværet eller lide af højdeskræk. Du må ligeledes ikke have indtaget alkohol eller rusmidler. Se yderligere informationer på bridgewalking.dk

bridgewalking lillebælt
En oplevelse skridt for skridt

Turen på broen er ca. 2 kilometer lang, men de mange stop undervejs giver mulighed for at stoppe op, trække vejret og lade indtrykkene synke ind. Udsigten er på de klareste dage fuldstændig unik. Så langt øjet rækker kan du i 360 graders vinkel se forbindelsen mellem Fyn og Jylland. Lillebælt bugter sig bogstaveligt talt under dine fødder. Vidderne på Fyn og Jylland åbenbarer sig og sætter det smukke landskab i perspektiv fra en helt ny vinkel.

Turen starter ved velkomstcentret. Du vil næsten kunne mærke spændingen i luften, når du ankommer. Her vil være store og små, unge og gamle, en symfoni af stemmer på mange sprog – alle er spændte. Nogle kigger sig lidt nervøst omkring, andre kan slet ikke skjule forventnings glæde. Der spejdes rundt for at se, hvad der venter. Hvor skal man op, hvor højt er det, hvad skal der ske. De mange spørgsmål summer i luften indtil guiden dukker op og samler gruppen. Der vil max. være 20 personer pr. gruppe. Alle får et mere afslappet udtryk i øjnene, når guiden stille og roligt begynder at fortælle om, hvad der skal ske.

Bridgewalking på toppen af den gamle Lillebæltsbro

Dygtige guider sørger for information og instruktion

Først får man udleveret en heldragt, som man i øvrigt må tage med hjem som souvenir. Dernæst en walkie-talkie, så man hele tiden kan høre guidens informationer undervejs.

Sikkerheden bliver grundigt gennemgået, lommerne bliver tømt, briller bliver fastspændt og de sidste tjek bliver gennemført.

Så går turen i gang og alt efter temperament bevæger man sig hen til turens første stop med raske, tøvende eller målbevidste skridt. Turens første stop giver det et godt indtryk af, hvad der venter. Det er nemlig ”fortrydelseszonen”. Her kan man nå at hoppe fra, hvis broen, der tårner sig op foran en, bliver for overvældende. Det er dog meget sjældent, at nogen har brug for det. Tværtimod. Æresfrygten over det imponerende stålskelet, de spændte stemmer omkring en og ikke mindst guidens forsikring om, at det er det hele værd, giver de fleste ro i maven og lysten til at bestige broen og få denne oplevelse.

bridgewalking middelfart
En imponerende udsigt

Godt spændt fast til skinnen og med guidens trygge stemme i walkie-talkien går turen opad – skridt for skridt. En efter en kommer gruppen højere og højere op, og lyden af metal mod metal runger rytmisk, når hver enkelt bridgewalker trækker spændet op gennem metalskinnen. Efterhånden som gruppen kommer op, høres begejstrede udbrud. Nogle står helt stille med lukkede øjne for lige at mærke vinden og høre suset, andre står med søgende blikke for at få overblik over, hvor man er – er det Fredericia? Er det Middelfart? Kan man se helt til Kolding? Hvad er den høje bygning i det fjerne? Mange spørgsmål melder sig og stille og roligt falder alt på plads, mens guiden fortæller og udpeger de vigtigste steder.

Et tog kører forbi langt nede og det giver et sus gennem gruppen, for stålkonstruktionen vibrerer let og sender bølger af adrenalin gennem kroppen – selv på de mest hårdføre.

Inden du ser dig om, er de to timer gået og langsomt går gruppen ned til virkeligheden igen.

Nogle i stilhed, nogle med overstadige stemmer, nogle med en andægtighed – men alle med et veltilfreds smil på munden. Dét er uden tvivl en kæmpe oplevelse, som skal prøves.

Skal du også prøve det? Så er det lige nu, du skal bestille.

Få billetten til langt under normal pris – bestil her allerede idag

Derfor Skal Du Opleve Bridgewalking Middelfart.
Fordi Udsigten Fra Den Gamle Lillebæltsbro Er Imponerende 100%
bridgewalking lillebelt

Nu er det din tur til Bridgewalking

Sjældent har så stor en oplevelse været så tæt på dig og så nem at få fat på. Og med vores super deal, er der ingen grund til ikke at tage turen til Middelfart og hoppe med på den guidede tur over Lillebæltsbroen. Medmindre du lider af voldsom højdeskræk, så vil dette blive en af dine helt store oplevelser.

Dette får du :

  • Guidet tur over Lillebælt i 60 meters højde, hvor din guide undervejs fortæller om broens arkitektur og konstruktion, om historien bag og udpeger de vigtigste steder i horisonten
  • Du får udleveret en heldragt til at trække udover dit eget tøj. Denne beskytter mod vind og vejr. Du kan tage dragten med hjem efter turen.
  • Tilkobling til sikkerhedssystem før turen går i gang. Sikkerheden på Bridgewalking Lillebelt er i top og tages meget alvorligt
  • Turen varer ca. 2 timer inklusive instruktion i sikkerhed.

Denne pris vil du ikke gå glip af!

Lyder det altsammen for godt til at være sandt, og sidder du og tænker, at det koster nok en formue? At det kan da kun være dyrt, når det kun findes så få steder i verden? 

Så tager du fejl, for lige nu kan du bestille denne kæmpe oplevelse i Danmark til en helt uhørt pris.

Du kan med god samvittighed glæde dig til en unik oplevelse og hvorfor ikke invitere familie eller et par venner med, så I kan dele oplevelsen bagefter?

Prisen for voksne er 289 kroner.

Pris for børn (under 16 år) er 226 kroner.

Bestil her allerede idag

Der er allerede udsolgt på flere datoer, så vent ikke for længe.

bridgewalking pris
Firmatur, tur med vennerne eller kortklubben?

Bridgewalking Lillebaelt er en oplagt udflugt sammen med dine kollegaer og venner. Oplevelser bliver altid større, når de deles med andre. Der er max. 20 personer i en gruppe. Bestil og betal hele gruppen på én gang for at få reduceret prisen.

Bridgwalking er en perfekt oplevelse for en større gruppe, her får I en oplevelse i højden som ellers “kun” findes på en helikoptertur eller ballonflyvning

familietur bridgewalking
Bridgewalking i verden

Bridgewalking kan kun opleves ganske få steder i verden! Hvis man havde planer om at prøve bridgewalking for blot år siden skulle man helt til Australiens hovedstad for at opleve dette. Heldigvis er der kommet langt flere byer der tilbyder bridgewalking lige pt. er det faktisk muligt at prøve bridgewalking 4 steder i verden. Læs med nedenfor, hvor vi skriver lidt om de forskellige steder du kan prøve bridgewalking i Danmark.

Australien – Sydney: Det hele startede i Australien, nærmere bestemt i hovedstaden Sydney. Her kan man fortsat gå på toppen af Sydney Harbour Bridge, hvilket giver en fænomenal udsigt til operahuset som bekendt er designet af den danske arkitekt Jørn Utzon. Desuden kan du faktisk se det meste af det centrale Sydney samt den smukke botaniske have, der ligger helt ned til havnen.

Australien – Brisbane: For at det ikke skal være løgn er det faktisk muligt at prøve bridgewalking 2 steder i Australien. Brisbane en smuk og elegant by nær østkysten i Australien tilbyder nemlig også fplk at gå på deres smukke bro Brisbane Storey Bridge.

New Zealand – Aucktland: Bridgewalking kan ligeledes opleves i New Zealand i deres største by Auckland. Broen ligger super centralt i den smukke by og giver derfor en fantastisk udsigt ned over det centrale Aucktland.

Danmark – Middelfart: Som bekendt er det muligt at opleve Bridgewalking på den gamle lillebæltsbro der forbinder Middelfart og Fredericia. Det hele begyndte tilbage i år 2015 og nu har næsten 200.000 person gået på toppen af den gamle smukke bro. Hvis du endnu ikke har gået på broens top, kan du bestille dine billetter på knappen nedenfor.

Bridgewalking i New Zealand
Bridgewalking i sydney
Bridgewalking i verden
Mangler du en gaveidé, som med garanti ikke skal byttes?

Hvem har ikke stået i den situation, at man skal finde en gave til personen, der har alt? Hvor man har været alle mulige gaveidéer igennem kun for at konstatere, at det har du givet tidligere eller også er det blevet byttet. Men fortvivl ikke, for med vores gavekort til Bridgewalking Lillebælt, giver du en oplevelse, som lever meget længere end noget andet. Giv en oplevelsesgave der skaber minder – så skal gaven med garanti ikke byttes. Forventningens glæde vil være til at se, når du giver gavekortet til den glade modtager. Det bliver en uforglemmelig gave, så bestil allerede idag – så sørger vi for, at du hurtig og nemt kan aflevere verdens bedste gave, som med garanti ikke skal byttes.

Et gavekort til Bridgewalking vil være en gave, som du bliver husket for. Modtageren får et minde, som langt overstiger værdien på gavekortet.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 553

Luk menu