Bondegårdstur Nordsjælland: Ta' Hele Familien Med Til En Besøgsgård På Sjælland

Bondegårdstur for hele familien på Sjælland. Tag på en rigtig familieudflugt til denne besøgsbondegård i Gilleleje på Sjælland. Der er lagt op til en super hyggelig dag for både børn og voksne. Slip børnene fri og lad dem underholdes af de mange dyr som bor på gården. Imens, kan i gå rundt og nyde hinandens selskab, tale om livet eller være sociale med jeres børn. Kort fortalt er dette den perfekte familieoplevelse, som sagtens vil kunne opleves sammen med børnenes bedsteforældre. Nogle vil mene at der her er tale om en rigtig naturoplevelse, fyldt med alverdens bondegårdsdyr køer, grise, høns og heste. Uanset hvad man synes er denne besøgsbondegård i Gilleleje helt fantastisk og har noget at tilbyde for både børn og voksne.

Inviter jeres eller børnenes venner med til denne bondegårdstur på Sjælland. Det vil være super hyggeligt for børnene at opleve bondegården og de mange spændende bondegårdsdyr sammen med nogle af deres bedste venner. Derudover vil det være en oplagt mulighed for at lære forældrene til jeres børns venner langt bedre at kende. Eventuelt kan i medbringe en hyggelig picnic kurv med lækre sager, som i sammen kan nyde i solen på denne besøgsgård i Gilleleje.

Hyggelig Bondegårdstur Nordsjælland
Bondegårdstur

Bondegårdstur Nordsjælland

Destination ikonGilleleje – Smidstrup Farmen
Tid ikon 1 Dags Bondegårdstur i Nordsjælland
Tjek ikon Kørsel i Traktor & Ponyridning For Børnene
Personer ikon 2 Børn & 2 Voksne Som Elsker Dyr
Info ikon Læs Mere Om Bondegårdstur Nordsjælland
Pris ikon Priser Fra 300,- For 2 Børn & 2 Voksne

Bondegårdstur

Bondegårdstur Nordsjælland

Denne bondegårdstur på Smidstrup Farmen i Nordsjælland, er den perfekte familieoplevelse for både børn & voksne. Lad børnene underholdes af de mange dyr der er at finde på bondegården, imens i kan stå lidt i baggrunden & nyde den smukke natur. Inviter eventuelt børnenes bedsteforældre med på bondegårdstur.
Priser fra 300 DKK

Kom helt tæt på bondegårdsdyrene

Ved at bestille denne bondegårdstur, får i mulighed for at komme helt tæt på de mange søde bondegårdsdyr. Denne besøgsbondegård i Gilleleje på Sjælland lader jer nemlig komme helt tæt på dyrene. Faktisk har i mulighed for at hjælpe med at fodre nogle af dyrene. Alt efter hvilken dag i vælger at komme sker der forskellige ting på gården. Nogle dage skal der rengøres stalde, hønsehus og andre steder hvor dyrene opholder sig. Men uanset hvilken dag i vælger at tage på bondegårdstur skal dyrene naturligvis fodres og have friskt vand.

Børn har godt af at se en bondegård og lære hvorfra maden kommer. Dette er blot endnu en god grund til at besøge denne skønne bondegård på Sjælland. For udover at opleve dyrene og lære lidt mere om de forskellige bondegårdsdyr, får børnene jo også et indblik i hvor kødet, grønsager og andre landbrugsprodukter oprindeligt kommer fra. Dette er bestemt sundt for børn at se og opleve så de ikke tror at mad det bare er noget der kommer fra supermarkedet.

Bondegårdstur
besøgsgård sjælland
Bondegårdstur sjælland
besøgsgårde

Bondegårdstur den perfekte gave til børn

En bondegårdstur til Gilleleje er på mange måder den perfekte gave til børn. Generelt er oplevelsesgaver perfekte gaver, men måske særligt denne bondegårdstur Sjælland er oplagt at give i gave til dine børn eller børnebørn. Det er bestemt ikke fordi at der ikke er noget at komme efter for voksne, for det er der helt bestemt. Men et bondegårdsbesøg er bare helt genialt for børn at opleve, særligt inden de bliver alt for gamle. Giv eventuelt et gavekort til denne bondegårdstur i fødselsdagsgave eller adventsgave til dine børn. Hvis du vælger at give dem gavekortet i adventsgave, har de noget at glæde sig til hele vinteren, for det er som bekendt sjovest at besøge en bondegård om sommeren.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 2