Ta' Hele Familien Med På En Bondegårdstur I Nordsjælland

Bondegårdstur for hele familien på Sjælland. Tag på en rigtig familieudflugt til denne besøgsbondegård i Gilleleje på Sjælland. Der er lagt op til en super hyggelig dag for både børn og voksne. Slip børnene fri og lad dem underholdes af de mange dyr som bor på gården. Imens, kan i gå rundt og nyde hinandens selskab, tale om livet eller være sociale med jeres børn. Kort fortalt er dette den perfekte familieoplevelse, som sagtens vil kunne opleves sammen med børnenes bedsteforældre. Nogle vil mene at der her er tale om en rigtig naturoplevelse, fyldt med alverdens bondegårdsdyr køer, grise, høns og heste. Uanset hvad man synes er denne besøgsbondegård i Gilleleje helt fantastisk og har noget at tilbyde for både børn og voksne.

Inviter jeres eller børnenes venner med til denne bondegårdstur på Sjælland. Det vil være super hyggeligt for børnene at opleve bondegården og de mange spændende bondegårdsdyr sammen med nogle af deres bedste venner. Derudover vil det være en oplagt mulighed for at lære forældrene til jeres børns venner langt bedre at kende. Eventuelt kan i medbringe en hyggelig picnic kurv med lækre sager, som i sammen kan nyde i solen på denne besøgsgård i Gilleleje.

Hyggelig Bondegårdstur Nordsjælland
Bondegårdstur

Bondegårdstur Nordsjælland

Destination ikonGilleleje – Smidstrup Farmen
Tid ikon 1 Dags Bondegårdstur i Nordsjælland
Tjek ikon Kørsel i Traktor & Ponyridning For Børnene
Personer ikon 2 Børn & 2 Voksne Som Elsker Dyr
Pris ikon Priser Fra 300,- For 2 Børn & 2 Voksne

Bondegårdstur Nordsjælland

Destination ikon Gilleleje – Smidstrup Farmen

Denne bondegårdstur på Smidstrup Farmen i Nordsjælland, er den perfekte familieoplevelse for både børn & voksne. Lad børnene underholdes af de mange dyr der er at finde på bondegården, imens i kan stå lidt i baggrunden & nyde den smukke natur. Inviter eventuelt børnenes bedsteforældre med på bondegårdstur.

Priser Fra 300 DKK For 2 Børn & 2 Voksne

Bondegårdstur Nordsjælland

Hvis man er bosat i det Nordsjællandske eller nærved, så kan det i høj grad anbefales, at man kigger et smut forbi Smidstrup Farmen eller Ternen Besøgsgård, som den også kaldet. Der er en besøgsgård, hvor børn og unge får mulighed for at komme helt tæt på de dyr, der findes rundt om på de danske gårde. Det er en perfekt oplevelse for de små børn, men det er naturligvis også interessant for resten af familien. Den første weekend i hver måned holdes der åbent, så man bare kan kigge forbi og få et ganske særligt kig på de dejlige gård dyr. Men der afholdes også ture for skoler og fritidsordninger.

Hvis det lyder som noget for dig og dine børn, så er der ingen grundt til at tøve længere. Køb et gavekort til en bondegårdstur Nordsjælland, hvor I kan få en herlig dag samme. Medbring jeres madpakker og spis i hyggelige omgivelser, mens I nyder at se dyrene i levende live. Der er også en legeplads, hvor de mindste kan boltre sig, mens forældrene tager et velfortjent hvil. Tag på bondegårdstur på Smidstrup farmen og se dine børn slå sig løs. Der er endda mulighed for at ride på en pony, hvis man gerne vil det. Det er en enestående mulighed for at prøve, at sidde på en rigtig hest. Dine børn vil elske det, så hvad venter du på? Bestil en bondegårdstur på Smidstrup Farmen allerede i dag og snart kan i få den herligste udflugt for hele familien.

besøgsgård sjælland

Kom Helt Tæt På Bondegårdsdyrene

Ved at bestille denne bondegårdstur, får i mulighed for at komme helt tæt på de mange søde bondegårdsdyr. Denne besøgsbondegård i Gilleleje på Sjælland lader jer nemlig komme helt tæt på dyrene. Faktisk har i mulighed for at hjælpe med at fodre nogle af dyrene. Alt efter hvilken dag i vælger at komme sker der forskellige ting på gården. Nogle dage skal der rengøres stalde, hønsehus og andre steder hvor dyrene opholder sig. Men uanset hvilken dag i vælger at tage på bondegårdstur skal dyrene naturligvis fodres og have friskt vand.

Børn har godt af at se en bondegård og lære hvorfra maden kommer. Dette er blot endnu en god grund til at besøge denne skønne bondegård på Sjælland. For udover at opleve dyrene og lære lidt mere om de forskellige bondegårdsdyr, får børnene jo også et indblik i hvor kødet, grønsager og andre landbrugsprodukter oprindeligt kommer fra. Dette er bestemt sundt for børn at se og opleve så de ikke tror at mad det bare er noget der kommer fra supermarkedet.

Bondegårdstur

Bondegårdstur For Børn

Hvis du og dine børn trænger til at have det rigtigt sjovt sammen i efterårsferien eller en af de mange andre skoleferier, så kan du bestemt finde på værre ting end at tage dem med på en bondegårdstur for børn. Det er en sjov og spændende dag for hele familien, men det er naturligvis børnene der er i fokus. Her få de mindste rig mulighed for at opleve bondegårdens dyr helt tæt på, hvilket kan være en utroligt spændende oplevelse for dem. Derudover får de naturligvis også mulighed for at se, hvor megen af den mad vi spiser i dag kommer fra.

En bondegårdstur for børn er altså en rigtig god gave til mindre børn, der trænger til at komme en smule væk fra de mange tv-skærme og tablets, der i høj grad dominerer mange børns hverdag. Samtidig får i mulighed for at tilbringe en masse sjov tid sammen, hvilket ofte er noget, der bliver forsømt i en travl hverdag med arbejde, skole og daginstitutioner. Tag et lille afbræk i hverdagen og lad dine børn opleve den glæde det er, at se en ægte bondegård tæt på. En rigtigt spændende oplevelse for børn i alle aldre. Det er både lærerigt, sjovt og rigtigt hyggeligt. Hvilket barn vil ikke elske, at få lov til at fodre dejlige store dyr?

Bondegårdstur sjælland
besøgsgårde
Bondegårdstur Den Perfekte Gave Til Børn

En bondegårdstur til Gilleleje er på mange måder den perfekte gave til børn. Generelt er oplevelsesgaver perfekte gaver, men måske særligt denne bondegårdstur Sjælland er oplagt at give i gave til dine børn eller børnebørn. Det er bestemt ikke fordi at der ikke er noget at komme efter for voksne, for det er der helt bestemt. Men et bondegårdsbesøg er bare helt genialt for børn at opleve, særligt inden de bliver alt for gamle. Giv eventuelt et gavekort til denne bondegårdstur i fødselsdagsgave eller adventsgave til dine børn. Hvis du vælger at give dem gavekortet i adventsgave, har de noget at glæde sig til hele vinteren, for det er som bekendt sjovest at besøge en bondegård om sommeren.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: