Bodyflight i Vindtunnel: Mærk Vægtløsheden Hos Air Experience Tåstrup

Bodyflight i vindtunnel er måske den helt perfekte oplevelse for dig og én du holder af. Bodyflight i en vindtunnel bliver nemlig også kaldet for indoor skydiving, og det er en fantastisk oplevelse af vægtløshed, som man normalt oplever under faldskærmsudspring. Man svæver i en vindtunnel ved at udnytte den kraftige vind nedefra. Med tiden kan man lære at udføre forskellige tricks, men i første omgang skal man bare lære at svæve på maven ved at holde kroppen strakt og holde ”balancen” ved at flytte arme og ben. 

Bodyflight i vindtunnel er én af de mere unikke oplevelsesgaver, og du kan derfor kun opleve det på bestemte stedet i Danmark. Du kan for eksempel finde en vindtunnel i Tåstrup.

Crazy Prøv Bodyflight i Vindtunnel
Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight i Vindtunnel

Destination ikonTaastrup – Air Experience
Tid ikon 2 Ture Af 1 Minut Alt Efter Tilvalg
Tjek ikon Opvarmning & Instruktion
Personer ikon 1 Person Max Vægt 120 KG.

Info ikon Læs Mere Om Bodyflight i Vindtunnel
Pris ikon Priser Fra 445,- Pr. Person

Bodyflight I Vindtunnel - Taastrup

Bodyflight i vindtunnel – Har du nogensinde tænkt, hvordan er det mon at være vægtløs? Måske ikke, men utroligt nok er det netop nu muligt at ophæve tyngdekræften & mærke et adrenalinkick af en anden verden ved at prøve bodyflight i vindtunnel. Har du nogensinde prøvet et faldskærmsudspring? For faktisk er bodyfligt i vindtunnel lidt lige som at springe ud fra et fly i 4000 meters højde, det er næsten den samme fornemmelse man får i kroppen. Inviter en god ven eller kollega med til bodyfligt i vindtunnel.
Priser fra 445 DKK

Råd til bodyflight i vindtunnel

Det er de færreste, som når at opleve et vaskeægte bodyflight. Heldigvis er det forholdsvis nemt at lære, selvom det er svært mestre til fulde. Med andre ord er det en oplevelse, som de fleste gerne vil prøve flere gange, for man lærer nye tricks hver eneste gang.

Herunder har vi samlet nogle gode råd til bodyflight i vindtunnel. Du vil naturligvis også få gode råd på dagen, men det skader ikke at forberede sig en smule hjemmefra.

Når du træder ind i vindtunnelen

Ét af de mest spændende øjeblikke er når du træder ind i vindtunnelen. Det er dog ikke så farligt, og du skal bare huske at stole på instruktøren. Du vil blive instrueret til at folde dine arme over brystet og læne dig ind i vindtunnelen, mens instruktøren holder dig. Du må ikke hoppe, men skal bare vente på at vinden får fat og støtter din krop nedefra. Efter nogle forsøg vil instruktøren slippe dig, når han eller hun mener, at du klar.

bodyflight i vindtunnel
Væn dig til fornemmelsen i lufttunnelen

I starten vil det føles meget uvant at flyve i vindtunnelen, og derfor skal du bare koncentrere dig om at vænne dig til fornemmelsen. Derfor vil vindhastigheden også være relativt lav i starten, så du svæver nær tunnelens net og ikke kommer til skade, hvis du pludselig mister kontrollen over din krop.

Du kan øve dig hjemmefra ved at lægge dig på maven på gulvet og løfte overkrop og fødder fra jorden – ligesom når man laver rygbøjninger.

vindtunnel

Lær at bevæge dig i vindtunnelen

Aerodynamik er et vigtigt begreb i forbindelse med bodyflight, for du bevæger dig i vindtunnelen ved at tilpasse din krop, så vinden rammer den på forskellige måder. Du kan for eksempel vende dig ved at bevæge din arm og skulder en smule nedad, så der er mindre vindmodstand i den ene side. 

Det er i høj grad et spørgsmål om øvelse, når du skal lære at bevæge dig i vindtunnelen, og folk med erfaring indenfor bodyflight vil ofte bruge hele kroppen i stedet, når de skal vende sig. 

bodyflight
Lær at bevæge dig op og ned i vindtunnelen

Når du har styr på de basale bevægelser i vindtunnelen, kan du begynde at øve dig på at bevæge dig op og ned. Du kan bevæge dig nedad ved at holde armene tættere ind til kroppen, så du begrænser overfladearealet på din krop, hvilket giver mindre vindmodstand. Omvendt kan du også bevæge dig opad ved at gøre din krop så stor som mulig, så du øger vindmodstanden.

indoor skydivning
vindtunnel tåstrup
Sådan forbereder du dig til oplevelsen

Der er nogle få, men vigtige råd. Som kan hjælpe dig med at få endnu mere ud af oplevelsen. Når du får lov at være vægtløs: 

  1. Husk at tage komfortabelt tøj og komfortable sko på. Når du skal være vægtløs.
  2. Lyt altid opmærksomt til din instruktør. Du får mere ud og oplevelsen, og det garanterer også din sikkerhed.
  3. Forbered dig hjemmefra ved at øve dig på grundpositionen. Som minder om at lave en rygbøjning.
  4. Tag det stille og roligt. Når du er inde i vindtunnelen. Du skal især huske at trække vejret.
  5. Hav det rigtig sjovt, og husk på at nyde oplevelsen. Du kan sagtens bede en ven og optage en video med din oplevelse. Men forsøg selv at være at være i nuet.

Hvis du følger de ovenstående råd, kan du være sikker på at få en god oplevelse. Instruktørerne er ufatteligt kompetente og de vil hjælpe med at tilpasse oplevelsen til dig. Så du både føler dig tryg og samtidig får lov at udvikle dine evner. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu