Bodyflight I Vindtunnel - Oplev Vægtløsheden Hos Air Experience Tåstrup

Bodyflight i vindtunnel er måske den helt perfekte oplevelse for dig og én du holder af. Bodyflight i en vindtunnel bliver nemlig også kaldet for indoor skydiving, og det er en fantastisk oplevelse af vægtløshed, som man normalt oplever under faldskærmsudspring. Man svæver i en vindtunnel ved at udnytte den kraftige vind nedefra. Med tiden kan man lære at udføre forskellige tricks, men i første omgang skal man bare lære at svæve på maven ved at holde kroppen strakt og holde ”balancen” ved at flytte arme og ben. 

Bodyflight i vindtunnel er én af de mere unikke oplevelsesgaver, og du kan derfor kun opleve det på bestemte stedet i Danmark. Du kan for eksempel finde en vindtunnel i Tåstrup.

Crazy Prøv Bodyflight i Vindtunnel
Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight i Vindtunnel

Destination ikonTaastrup – Air Experience
Tid ikon 2 Ture Af 1 Minut Alt Efter Tilvalg
Tjek ikon Opvarmning & Instruktion
Personer ikon 1 Person Max Vægt 120 KG.

Pris ikon Priser Fra 445,- Pr. Person

Bodyflight i Vindtunnel

Destination ikon Taastrup – Air Experience

Bodyflight i vindtunnel – Har du nogensinde tænkt, hvordan er det mon at være vægtløs? Måske ikke, men utroligt nok er det netop nu muligt at ophæve tyngdekræften & mærke et adrenalinkick af en anden verden ved at prøve bodyflight i vindtunnel. Har du nogensinde prøvet et faldskærmsudspring? For faktisk er bodyfligt i vindtunnel lidt lige som at springe ud fra et fly i 4000 meters højde, det er næsten den samme fornemmelse man får i kroppen. Inviter en god ven eller kollega med til bodyfligt i vindtunnel.

Priser Fra 445 DKK Pr. Person

Bodyflight i Vindtunnel København

At prøve en bodyflight i vindtunnel er ikke så svært, som man måske skulle tro. Det ser jo helt utroligt ud, når man ser folk der prøver det og det har fået mange danskere til at tro, at det ikke er noget almindelige borgere kan komme til. Men her tager de fejl, for det er ikke spor besværligt at finde et sted at prøve bodyflight i vindtunnel København. Hvis man er bosat i eller omkring hovedstaden, så kan man nemt komme til at opleve fornemmelsen af frit fald. Der ligger nemlig et sted i Tåstrup, hvor man selv kan komme hen og få den fedeste oplevelse med en ægte vindtunnel. Det er en spændende oplevelse, der er som skabt til polterabends, fødselsdage og meget mere

Så hvis du er interesseret i at prøve bodyflight i vindtunnel Taastrup, så er du kommet til det helt rette sted. Se hvad vi kan tilbyde og vælg den oplevelse, der passer bedst til dig. Men vi kan bestemt godt anbefale at man vælger Copenhagen Air Experience. Det er nemlig her det hele sker og det er virkelig en oplevelse, som man aldrig glemmer igen. Det er en ganske populær sport og hvis man opdager, at man kan lide det, så kunne det være starten på en ny hobby. Så bestil tid til en bodyflight i vindtunnel København allerede i dag. Det er det nærmeste man kommer følelsen af frit fald, uden at skulle springe ud fra et fly.

Vindtunnel Tåstrup

Når du prøver en vindtunnel eller indendørs skydiving, så oplever du noget nær det samme sus, som man oplever, når man springer ud af et fly i 4 km højde. Man bliver udsat for en voldsom vindmodstand, der river og flår i en, og hvis man ikke passer på, så kan man nemt blive kastet rundt som et blad for vinden. Heldigvis behøver man ikke gå til de samme ekstremer, som de der frivilligt springer ud af et fly, for med en vindtunnel kan man få noget nær den samme oplevelse. Blot uden at forlade jorden. Det hele foregår i et lukket kammer, der fungerer som vindtunnel og det er simpelthen så spændende og sjovt. Man har hele tiden en instruktør i nærheden, der kan vejlede én, hvis man er i tvivl om noget. Så prøv en vindtunnel Tåstrup og få en oplevelse for livet.

Vindstyrken i en vindtunnel tilpasses efter den enkeltes størrelse og vægt, da der er forskel på om man vejer 50 eller 100kg. For hvert minut man opholder sig i tunnelen, får man mere og mere kontrol over sin krop og snart kan man nyde det i fulde drag. Følg anvisningerne og nyd en fornemmelse, som man ellers kun får 4 km over jordens overflade. Det er lige præcis den fornemmelse, som man oplever med en vindtunnel Tåstrup. Det er en oplagt gaveide, men er bestemt også en god måde at forkæle sig selv lidt på i hverdagen.

vindtunnel tåstrup

Copenhagen Air Experience

Nu har vi kigget på, hvad body-flight i vindtunnel er og hvad det går ud på. Det er simpelthen frit fald uden at man egentlig falder. Skydiving på jorden. Så enkelt kan det siges. Derfor er tiden nu kommet til, at vi skal kigge lidt nærmere på en af de største indenfor bodyflight i hele landet. Ja faktisk den eneste, nemlig Copenhagen Air Experience. Det er en virksomhed, der siden 2011 har givet danskerne mulighed for at opleve fornemmelsen af frit fald. Dette har de gjort godt og derfor har de sågar opnået et fuldt certifikat hos International Bodyflights Association. Dette betyder at tunnelen ofte kontrolleres og er godkendt efter alle forskrifterne. Derfor kan du trygt tage en tur til Copenhagen Air Experience og få en oplevelse for livet.

Det er en familieejet virksomhed, der som de eneste i landet tilbyder muligheden for at prøve sporten Indoor Skydiving. Fordi man ikke skal op i en flyvemaskine, men blot tænde for en stor turbine er det på alle måder en billigere oplevelse end et ægte faldskærmsudspring. Du kan sågar dyrke det som hobby, hvilket naturligvis foregår hos Copenhagen Air Experience. De arrangerer alt fra fødselsdage til polterabends, så der er rig mulighed for, at i kan få en fantastisk oplevelse.

Så hvis du nogensinde har overvejet, hvad de egentlig laver, så ved du nu at de tilbyder almindelige borgere muligheden for at prøve Indoor Skydiving. Lyder det som noget for dig, så bestil en tid allerede i dag.

Sådan Forbereder Du Dig Til Bodyflight i Vindtunnel

Der er nogle få, men vigtige råd. Som kan hjælpe dig med at få endnu mere ud af oplevelsen. Når du får lov at være vægtløs: 

  1. Husk at tage komfortabelt tøj og komfortable sko på. Når du skal være vægtløs.
  2. Lyt altid opmærksomt til din instruktør. Du får mere ud og oplevelsen, og det garanterer også din sikkerhed.
  3. Forbered dig hjemmefra ved at øve dig på grundpositionen. Som minder om at lave en rygbøjning.
  4. Tag det stille og roligt. Når du er inde i vindtunnelen. Du skal især huske at trække vejret.
  5. Hav det rigtig sjovt, og husk på at nyde oplevelsen. Du kan sagtens bede en ven og optage en video med din oplevelse. Men forsøg selv at være at være i nuet.

Hvis du følger de ovenstående råd, kan du være sikker på at få en god oplevelse. Instruktørerne er ufatteligt kompetente og de vil hjælpe med at tilpasse oplevelsen til dig. Så du både føler dig tryg og samtidig får lov at udvikle dine evner. 

Sådan Forbereder Du Dig Til Bodyflight i vindtunnel

Gode Råd Til Bodyflight i Vindtunnel

Det er de færreste, som når at opleve et vaskeægte bodyflight. Heldigvis er det forholdsvis nemt at lære, selvom det er svært mestre til fulde. Med andre ord er det en oplevelse, som de fleste gerne vil prøve flere gange, for man lærer nye tricks hver eneste gang.

Herunder har vi samlet nogle gode råd til bodyflight i vindtunnel. Du vil naturligvis også få gode råd på dagen, men det skader ikke at forberede sig en smule hjemmefra.

bodyflight i vindtunnel
Når Du Træder Ind i Vindtunnelen

Ét af de mest spændende øjeblikke er når du træder ind i vindtunnelen. Det er dog ikke så farligt, og du skal bare huske at stole på instruktøren. Du vil blive instrueret til at folde dine arme over brystet og læne dig ind i vindtunnelen, mens instruktøren holder dig. Du må ikke hoppe, men skal bare vente på at vinden får fat og støtter din krop nedefra. Efter nogle forsøg vil instruktøren slippe dig, når han eller hun mener, at du klar.

vindtunnel
Væn Dig Til Fornemmelsen i Lufttunnelen

I starten vil det føles meget uvant at flyve i vindtunnelen, og derfor skal du bare koncentrere dig om at vænne dig til fornemmelsen. Derfor vil vindhastigheden også være relativt lav i starten, så du svæver nær tunnelens net og ikke kommer til skade, hvis du pludselig mister kontrollen over din krop.

Du kan øve dig hjemmefra ved at lægge dig på maven på gulvet og løfte overkrop og fødder fra jorden – ligesom når man laver rygbøjninger.

bodyflight
Lær At Bevæge Dig i Vindtunnelen

Aerodynamik er et vigtigt begreb i forbindelse med bodyflight, for du bevæger dig i vindtunnelen ved at tilpasse din krop, så vinden rammer den på forskellige måder. Du kan for eksempel vende dig ved at bevæge din arm og skulder en smule nedad, så der er mindre vindmodstand i den ene side. 

Det er i høj grad et spørgsmål om øvelse, når du skal lære at bevæge dig i vindtunnelen, og folk med erfaring indenfor bodyflight vil ofte bruge hele kroppen i stedet, når de skal vende sig. 

indoor skydivning
Lær At Bevæge Dig Op & Ned i Vindtunnelen

Når du har styr på de basale bevægelser i vindtunnelen, kan du begynde at øve dig på at bevæge dig op og ned. Du kan bevæge dig nedad ved at holde armene tættere ind til kroppen, så du begrænser overfladearealet på din krop, hvilket giver mindre vindmodstand. Omvendt kan du også bevæge dig opad ved at gøre din krop så stor som mulig, så du øger vindmodstanden.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: