Bliv verdensmester i gaver på ingen tid
Bliv verdensmester i gaver på ingen tid

Bliv verdensmester i gaver på ingen tid

Bliv verdensmester i gaver på ingen tid: Vi ønsker alle at give den perfekte gaveide. Uanset om det er til fødselsdagen eller bryllupsdagen. Men hvordan giver man den perfekte gave – og hvorfor er det så svært? Hvis du læser med her, kan du måske finde svar på nogle af dine spørgsmål – og hvem ved – måske bliver det dig der næste gang får ros til fødselsdagen.

Hvorfor skal det være så svært?

En af grundene til at den perfekte gave er svær at finde, er at vi alle sammen er forskellige. Nogle er lette at købe gaver til, fordi de ved præcis hvad de mangler. Og for nogle er en ny kaffemaskine måske den helt perfekte gave. For andre er de mere ligeglade med objekter, og går mere op i at du viser at du kender vedkommende. Og der er nogenlunde lige så mange gaver som der er mennesker. Derfor er den perfekte gave noget der skal udtænkes hver gang, til hver enkelte person. 

Gaver du ikke går galt i byen med

Der er ikke noget værre end at skyde forbi målet med en gave. Det viser at vi ikke kender personen, og kan hurtigt gøre fødselsdagen en anelse akavet. Dog er der nogle tips du kan bruge, for at sikre at dine gaver altid rammer plet.

Den perfekte gave starter faktisk ikke ved gaven – men ved kortet. Lad os sige at du eksempelvis har en kollega. Du ved at personen arbejder meget, men ellers ved du ikke meget om personen. For eksemplets skyld siger vi at du køber et wellness ophold til personen. Det kan virke ret upersonligt – men hvis du i kortet skriver noget som ”en velfortjent pause til den mest hårdtarbejdende person jeg kender”, viser det både at du har lagt mærke til at personen arbejder meget, og at du rent faktisk kender personen. På denne måde bliver en upersonlig gave lynhurtigt en perfekt gave.

Brug tilbud til at give dyrere gaver

Hvis du er en smule snedig, kan du ofte ende med at give gaver der har en langt højere værdi, end det du betaler for dem. Det kan eksempelvis være hvis du bruger et ”2-for-1” tilbud på noget du selv skulle købe i forvejen, eller hvis du opretter en Mr Casinova konto til spillefuglen, og sørger for at få en god bonus med på vejen.

Det vigtigste her er, at du er 100% sikker på at gaven passer til personen, og at der ikke er andre der har købt den før dig. Det kan være svært at få byttet gaven, og i mange tilfælde endnu sværere at få gaven byttet så den bibeholder værdien. Så sørg for at koordinere med andre der skal give gaver, og sørg for at være sikker på at gaven falder i god jord. 

Hvis du følger de par regler, kan du dog hurtigt få banket gavens værdi betragteligt op – uden at du behøver spytte flere penge i end højst nødvendigt.

Hvis du følger de råd vi er kommet med i artiklen her, er du klædt godt på til næste gang du skal finde den perfekte gave. Sørg for at udnytte eventuelle kampagner og tilbudt til at få gavens værdi i vejret – og hvis du er usikker på om gaven er for ”upersonlig”, så køb et kort hvor du kan tilknytte en lille historie.

På denne måde sikrer du dig at din gave vil blive taget godt imod, og at folk vil huske dig som én der rent faktisk tog sig tid til at finde den perfekte gave. God fornøjelse! 

0 / 5. Bedømmelser: 0

Nicolai Clausen

Hej! Mit navn er Nicolai Clausen Jeg er personen der står bag GaveAvisen.dk Jeg håber at du nyder tiden på sitet & finder det du søger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til indholdet på GaveAvisen.dk

Skriv et svar

Luk menu