Big Swing - Gyng 40 Meter Over Jorden i København / Refshaleøen

Big Swing er en oplevelse for dig, der ikke er bange for at presse dig selv til det yderste og nyder at blive skræmt fra vid og sans. Det er nemlig den ultimative udfordring af din højdeskræk og ikke mindst eventyrlyst. I al sin enkelthed er big swing en gynge, men ikke bare en hvilken som helst gynge. Det er en gynge, hvor man kommer ud på en 34 meters svingtur med et frit fald på over 8 meter. Det hele starter i 40 meters højde, og man kan være helt sikker på at få et sug i maven og fuld fart over feltet.

Man skal altså ikke forveksle Big Swing med et lille gyngestativ hjemme i haven, for det tåler ingen sammenligning. Big Swing er en af de vildeste og mest hæsblæsende oplevelser, man kan få i Danmark, og man kan på mange måder sammenligne det med et vandret bungy jump.  

Big Swing fungerer i al sin enkelthed ved, at man bliver spændt fast i diverse seler og liner, hvorefter man gennemgår det obligatoriske sikkerhedstjek. Derefter er det op til en selv, og man skal tage mod til sig, før man springer ud i den nedlagte værftshal. Man kan hurtigt få fornemmelsen af, at man vil komme til at ramme gulvet, men så spændes linen, og man gynger afsted i høj fart. Oplevelsen er helt utrolig og skal prøves, så overvej om ikke det var noget for dig.

Big Swing Et Crazy Adrenalinsus i B&W Hallerne
Big Swing

Big Swing I B&W Hallerne

Destination ikonKøbenhavn – B&W Hallerne
Tid ikon 40-45 Minutters Oplevelse i København
Tjek ikon 8 Meters Frit Fald, 34 Meters Gynge
Personer ikon 1 Person Over 18 År “Uden Højdeskræk”
Pris ikon Priser Fra 750,- Pr. Person

Big Swing I B&W Hallerne

Destination ikon København – B&W Hallerne

Tid ikon 40-45 Minutters Oplevelse i København

Tjek ikon 8 Meters Frit Fald, 34 Meters Gynge

Priser Fra 750 DKK Pr. Person

Big Swing København

Hvis du er eventyrlysten og bor i nærheden af København, så er Big Swing København lige præcis det, som du går og leder efter. Det er en oplevelse for de af jer, der har hår på brystet og mod i hjertet, for det er nemlig den vildeste oplevelse. Forestil dig en gynge, som man kender det hjemme fra haven. Forestil dig så, at den er knap 40 meter høj, og du skal springe fra den højde –tør du at tage skridtet? Der giver en svingtur, som du aldrig nogensinde glemmer igen. Big Swing KBH er simpelthen den mest adrenalinsusende, skrækindjagende og helt igennem fantastiske oplevelse, man kan forestille sig. Det er ikke for sarte sjæle, men hvis du mener, at du har det, der skal til, så tag ud og prøv Big Swing Refshaleøen hurtigst muligt. Det er en oplevelse, som du ikke glemmer igen foreløbig.

Det, der gør Big Swing så enestående, er den oplevelse af fart og det helt eminente sus i maven, man oplever. Det kan godt være, at man når at opfatte, at man er sprunget, men du vil med garanti opleve, at din mave ikke har oplevet det, før der er gået adskillige sekunder, og det er en helt unik følelse. Så hvis du holder af at godt sug i maven, så er Big Swing lige noget for dig. Det er en af de oplevelser, som man vil tage tilbage til og prøve igen. Heldigvis ligger det på Amager, så det er nemt at komme til, hvis du er bosat i Københavnsområdet. Så tag en god ven med og prøv Big Swing København.

Big Swing København

Urban Ranger Camp Big Swing

Big Swing er den absolutte hovedattraktion hos Urban Ranger Camp. Det er den oplevelse, der får folk til at vende tilbage igen og igen, for når man først har stiftet bekendtskab med den sindssyge gynge, så kan man altså ikke få den ud af hovedet igen. Den trækker i en, og man vil med garanti have lyst til at prøve den igen. Det er lige præcis det, der gør Urban Ranger Camp Big Swing til noget helt unikt indenfor oplevelsesgaver, for én tur er bare ikke nok. Mange oplevelser prøver man en enkelt gang, og så er det nok. Men med Big Swing kan man bare blive ved og ved.

Så hvis du har overvejet at kigge en tur forbi Urban Ranger Camp, så gør det med Big Swing som dit primære mål. Det er nemlig en oplevelse, der er hele turen værd. Faktisk vil vi vove at påstå, at det er en oplevelse, man sagtens kan rejse langt for. Så selv hvis du ikke er bosat i København eller sågar på Sjælland, så kom afsted og oplev den vilde Urban Ranger Camp Big Swing. Det er med garanti en oplevelse, som du ikke fortryde, og som du vil mindes i lang tid efter. Det er den perfekte oplevelsesgave.

Praktiske Oplysninger Om Big Swing

Hvis man er interesseret i at prøve denne vilde oplevelse, så kan man gøre det i København, nærmere bestemt på Refshaleøen. Det er en del af Urban Ranger Camp, der ligger, hvor de gamle B&W-haller lå. Der er en masse forskellige baner, hvor man under kyndig vejledning kan udfordre sig selv, både psykisk og fysisk. 

Hvis man gerne vil prøve denne gyngetur, der er lidt ud over det sædvanlige, så er det vigtigt, at man er fyldt 18 år og er i en nogenlunde god fysisk form. For at få lov skal man kunne klare en lille test, hvor man skal klatre seks meter op ad en rebstige. Dette er nødvendigt, fordi man skal klatre op ad en rebstige, når man er færdig i gyngen. Kan man ikke klare dette, så bliver man tilbudt at prøve en anden oplevelse. Så man går altså ikke forgæves. 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at denne gyngetur på Refshaleøen ikke er for sarte sjæle, og derfor skal man virkelig være sikker på, at man er klar til det. Gaveavisen giver dig mulighed for at prøve BigSwing Amager. Så hvad venter du på? Book din tur allerede i dag, og få en oplevelse for livet. 

Praktiske Oplysninger Om Big Swing

Urban Ranger Camp Refshaleøen København

Urban Ranger Camp er beliggende på Refshaleøen i den gamle B&W værftsbygning. Dette er de perfekte omgivelser at lave udfordrende og spændende oplevelser i for ægte Urban Rangers. Siden 2001 har Urban Ranger Camp tilbudt eventyrlystne danskere muligheden for at komme og prøve kræfter med alverdens udfordringer. For mange er det naturligvis den yderst populære Big Swing, der er det helt store trækplaster, men der er også meget mere end det.

Urban Ranger Camp blev grundlagt af tre århusianske brødre, der alle har vildskab i blodet og en trang til at dele denne vildskab med danskerne. Derfor skabte de Urban Ranger Camp, hvor almindelige borgere kan komme og slippe deres indre Ranger fri. Med oplevelser som BigSwing, The Wall og ikke mindst verdens højeste High Roping bane er der virkelig nok at tage sig til. High Roping banen blev bygget i 2013 af franske specialister på området, og man får her mulighed for at klatre afsted i hele 50 meters højde. Det er noget, der kan få adrenalinen til at pumpe, men bare rolig, der er net under. Lyder det som noget for dig, så køb et gavekort, book en tid, og giv dig selv en enestående udfordring. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Urban Ranger Camp
Big Swing Sammen Med Dine Venner

Hvis du ikke er helt sikker på, om du tør tage skridtet ud på denne vilde gyngetur, så tag en god ven med og gør det sammen. Når man har lidt svært ved at tage sig sammen, fordi man kan se at der er rigtig langt ned, så hjælper det ofte at være to. For så kan man give hinanden et lille skub i den rigtige retning. Normalt er gruppepres ikke en god ting, men når det kommer til at udfordre sig selv på en positiv måde, så kan en smule venskabeligt pres være en rigtig god ting.

Men Big Swing kan sagtens nydes alene, hvis man har en vovepels i maven, der gerne vil udfordres. Det er i høj grad sjovt at prøve, selv hvis man er alene. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at gyngen er meget sjovere, hvis man har nogen at dele det med. Derfor kan man med fordel give et gavekort til BigSwing København til sin bedste ven eller måske en bror eller søster, der trænger til at mærke adrenalinen pumpe. Det er en gave, der ikke vil blive glemt, for det er en ekstrem oplevelse, som man helt sikkert aldrig har prøvet magen til før. Hvis man har højdeskræk, kan det være en oplagt måde at udfordre sig selv på. For Big Swing er naturligvis helt ufarlig at prøve. Så man kan virkelig blive presset på en kontrolleret måde. 

En tur i BigSwing er en rigtig lækker gave til manden der har alt. For det er ikke alene en gave, som er sjov og mindeværdig. Men det er også en gave, som man kan nyde sammen. Det er en perfekt måde at tilbringe tid sammen på, og det er noget, der kan være med til at styrke et i forvejen stærkt venskab.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: