Big Swing: Gyng 40 Meter Over Jorden i København / Refshaleøen

Big Swing er en oplevelse for dig, der ikke er bange for at presse dig selv til det yderste og blive skræmt fra vid og sans. Det er nemlig den ultimative udfordring af ens egen højdeskræk og ikke mindst eventyrlyst. I al sin enkelthed er big swing en gynge, men ikke bare en hvilken som helst gynge. Det er en gynge, hvor man kommer ud på en 34 meters svingtur med et frit fald på over 8 meter. Det hele starter i 40 meters højde og man kan være helt sikker på, at der virkelig bliver sug i maven og fuld fart over feltet.

Man skal altså ikke forveksle Big Swing med et lille gyngestativ hjemme i have, for det tåler ingen sammenligning. Big Swing er en af de vildeste og mest hæsblæsende oplever man kan få i Danmark, og man kan på mange måder sammenligne det med et vandret bungy jump.  

Det fungerer i al sin enkelthed ved at man bliver spændt fast i diverse seler og liner, hvorefter man gennemgår det obligatoriske sikkerhedstjek. Derefter er det op til en selv og man skal tage mod til sig, før man springer ud i den nedlagte værftshal. Det kan hurtigt virke som om man skal ramme gulvet, men så spændes linen og man gynger afsted i høj fart. Oplevelsen er helt utrolig og skal prøves, så overvej om ikke det var noget for dig.

Big Swing Et Crazy Adrenalinsus i B&W Hallerne

Big Swing

8 meters frit fald, 34 meters gynge & 17 meters rebstige, lyder måske ikke særlig sjovt hvis man har højdeskræk. Men hvis man ikke har højdeskræk, lyder det måske som den sjoveste udfordring i hele verden. Hvis der er en ting som er sikkert er det at Big Swing i København får blodet til at pumpe lidt hurtigere end normalt. Hvis du leder efter en rigtig adrenalin oplevelse er Big Swing fantastisk. 
Priser fra 750 DKK

Forkæl dig selv eller en du holder af

Hvis du ikke er helt sikker på om du tør tage denne vilde gyngetur. Så tag en god ven med, så i kan gøre det sammen. Når man har lidt svært ved at tage sig sammen. Så er det ofte nemmere når man er flere. For så kan man give hinanden et lille skub i den rigtige retning. Normalt er gruppe pres ikke en god ting. Men når det kommer til at udfordre sig selv på en positiv måde. Så kan en smule venskabeligt pres være en rigtig god ting.

Men Big Swing kan sagtens nydes alene, hvis man har en vovepels i maven, der gerne vil udfordres. Det er i høj grad sjovt at prøve, selv hvis man er alene. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed at gynge er meget sjovere, hvis man har nogen at dele det med. Derfor kan man med fordel give et gavekort til Big Swing København til sin bedste ven eller måske en søskende, der trænger til at mærke adrenalinen pumpe. Det er en gave, der ikke vil blive glemt, for det er en ekstrem oplevelse. Som man helt sikker aldrig har prøvet magen til før. Hvis man har højdeskræk, så kan det være en oplagt måde at komme over det på. For Big Swing er naturligvis helt sikker og tryg at prøve. Så man kan virkelig blive presset på en kontrolleret måde. 

En tur i Big Swing er en rigtig lækker gave til manden der har alt. For det er ikke alene en gave, som er sjov og mindeværdig. Men det er også en gave, som man kan nyde sammen. Det er en perfekt måde at tilbringe tid sammen på og det er noget. Der kan være med til at styrke et i forvejen stærkt venskab.

big swing
big swing københavn

Praktiske oplysninger om Big Swing

Hvis man er interesseret i at prøve denne vilde oplevelse. Så kan man gøre det i København, nærmere bestemt på Refshaleøen. Det er en del af Urban Ranger Camp. Der ligger hvor de gamle B&W-haller lå. Der er en masse forskellige baner, hvor man under kyndig vejledning kan udfordre sig selv, både psykisk og fysisk. 

Hvis man gerne vil prøve denne gyngetur der er lidt ud over det sædvanlige. Så er det vigtigt at man er fyldt 18 år og er i en nogenlunde god fysisk form. For at få lov skal man kunne klare en lille test. Hvor man skal klatre seks meter op ad en rebstige. Dette er nødvendigt fordi man skal klatre op ad en rebstige, når man er færdig i gyngen. Kan man ikke klare dette, så bliver man tilbudt at prøve en anden oplevelse. Så man går ikke forgæves. 

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at denne gyngetur på Refshaleøen ikke er for sarte sjæle og derfor skal man virkelig være sikker på, at man er klar til det. Gaveavisen giver dig mulighed for at prøve Big Swing Amager. Så hvad venter du på? Book din tur allerede i dag og få en oplevelse for livet. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu