Søde & Betænksomme Barselsgaver Til Mor, Far & Baby

Det er altid en stor begivenhed, når et nyt barn kommer til verden, og i Danmark har vi en lang tradition for at komme på barselsbesøg, så vi kan lykønske de nybagte forældre og samtidig også få lov at hilse på det nye menneske, som er kommet til verden. Der er også tradition for, at man medbringer en barselsgave, når man kommer på barselsbesøg, men det kan være en stor udfordring at vælge den bedste gave til nybagte forældre.

Det kan især være udfordrende at købe barselsgaver, fordi barselsbesøg stadig er relativt sjældne begivenheder. Det betyder, at vi har begrænset erfaring med at købe denne type af gaver, og derfor kan man nemt have mange tvivlsspørgsmål i forhold til prisklasse og type af gave.

Her hos Gaveavisen vil vi gerne hjælpe dig med at vælge gave, så vi har samlet en række gode forslag, som måske kan hjælpe dig på vej.

Søde & Hyggelige Barselsgaver
Barselsgaver Til Dreng
Barselsgaver Til Dreng
Barselsgaver Til Pige
Barselsgaver Til Pige

1. Natlampe, Bjørn

Priser fra: 299 kr.

2. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.

3. Noahs Ark, Højdemåler

Priser fra: 109 kr.

4. Mine 100 Første Ord

Priser fra: 119 kr.

5. Gulvpuslespil

Priser fra: 89 kr.

6. Dukke

Priser fra: 149 kr.

7. Xylofon & Hammerbræt

Priser fra: 179 kr.

8. Suttekæde

Priser fra: 119 kr.

9. Natlampe, Ugle

Priser fra: 299 kr.

10. Rangle

Priser fra: 89 kr.

11. Puslespil

Priser fra: 65 kr.

12. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.

13. Mine Første Billedbøger

Priser fra: 199 kr.

14. Elastik Rangle

Priser fra: 109 kr.

15. Babykop Med Tud

Priser fra: 59 kr.

16. Bold I Naturgummi

Priser fra: 79 kr.

17. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.

18. Hæklet Elefant

Priser fra: 139 kr.

19. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.

20. Traktor Uro

Priser fra: 312 kr.

21. Puttekasse

Priser fra: 249 kr.

22. Regnbue Kugleramme

Priser fra: 169 kr.

23. Klodser

Priser fra: 149 kr.

24. Rasleæg

Priser fra: 29 kr.

25. Klodstog

Priser fra: 269 kr.

26. Minibiler

Priser fra: 99 kr.

Prisklasser For Barselsgaver

Det er ikke en fast regel, at man skal give en barselsgave, men det er en sød gestus, som de fleste nye forældre vil sætte stor pris på. En barselsgave behøver dog ikke nødvendigvis at være dyr, for du skal huske på, at det er tanken, som tæller. Dit besøg og selskab er også en del af gaven, men du skal selvfølgelig også huske, at du ikke bør blive for længe, for de nybagte forældre er garanteret begge udmattede på grund af familieforøgelsen.

Når du leder efter en gave til nybagte forældre, skal du først og fremmest vælge en gave med en pris, som passer til dit budget. Alle økonomi er forskellig, og hvis du har et begrænset rådighedsbeløb, så skal du ikke bruge for mange penge på en gave. Omvendt er det også helt i orden at bruge lidt ekstra penge på gaven, hvis du gerne vil forkæle de nye forældre en smule. Af samme grund af nedenstående prisintervaller også kun vejledende, og du bestemmer selv, om du vil lade dig inspirere.

barselsgaver ideer
barselsgaver

Barselsgaver Til Kollega Eller Bekendt

Du kan få mange fremragende barselsgaver i denne prisklasse, selvom det ikke er en formue. Et lille stykke legetøj eller en sparkedragt er en fremragende gave til nybagt mor, og samtidig er det også en brugbar gave. De fleste forældre ved udmærket, at man aldrig kan få for mange sparkedragter til en baby.

Hvis du vælger at købe tøj, kan det være en god idé at købe tøjet lidt større, så babyen har mulighed for at vokse ind i tøjet. Alternativt kan du også vælge at købe en barselsgave til mor i stedet for baby, så den nybagte mor også kan få en smule forkælelse. En lille barselsgave til far vil i med garanti også blive værdsat, for fædre bliver ofte overset i forbindelse med familieforøgelser.

gaver til nyfødte

Barselsgave Til God Ven Eller Familiemedlem

Med et budget på 150-300 kroner får du flere valgmuligheder iblandt vores til ideer til barselsgaver. Du har især bedre muligheder for at købe brugbart legetøj af god kvalitet. Kvalitetslegetøj er meget efterspurgt hos mange forældre. Der findes meget billigt plastiklegetøj, men ofte er godt trælegetøj mere efterspurgt.

Hvis du vælger at købe for billigt legetøj i dårlig kvalitet, kan du nemt risikere, at det ikke bliver brugt. Vi har derfor kun udvalgt kvalitetslegetøj til vores liste over de bedste barselsgaver til nyfødt baby.

fødselsgave

Barselsgave Til Nær Ven Eller Nært Familiemedlem

Det er en hel speciel begivenhed, når en vær ven får et barn eller når der sker en familieforøgelse i den nærmeste familie. Her er det ganske normalt at give en lidt større gave. Hvis du vælger et budget på 500 kroner, har du rigtig mange valgmuligheder i forhold til gaver fra vores liste. Du skal dog stadig huske på, at du ikke må belaste dit budget for meget, så du må omvendt ikke føle dig presset til at bruge et større beløb. Der findes også mange gode barselsgaver til lavere priser.

barselsgave til baby
Giv En Gruppegave

Du må ikke føle dig fortvivlet, hvis du har udset dig den perfekte gave, som desværre er udenfor dit budget. I forbindelse med en barselsgave kan det også være en glimrende løsning at give en gruppegave, så budgettet er større.

Hvis du giver en gave sammen med andre, har I mulighed for at give en rigtig lækker barselsgave, og det er måske også muligt at give en gave til den kommende mor. Her er wellnessbehandlinger især et populært valg, for det giver mulighed for afslapning og selvforkælelse inden barnet kommet tilbage.

Ved en gruppegave er det især vigtigt, at I bliver helt enige og budgettet. Hvis I har kig på en gave som er for dyr, kan I eventuelt vælge at invitere flere med i gruppegaven.

gave til nyfødt
Hjælp Til Valg Af Barselsgave

Der er stor forskel på forældres behov afhængigt af om det er deres første barn, eller om de allerede har børn. Det bør din barselsgave også afspejle, så derfor giver vi både hjælpe til barselsgave til førstegangsforældre og til forældre med flere børn. Denne hjælp kan du finde herunder.

gaver til nyfødt

Barselsgaver Til Førstegangsforældre

Førstegangsforældre står overfor en kæmpe livsforandring, og de har med garanti brugt en mindre formue på at købe babyudstyr. Alligevel kan de være helt sikre på, at de ender med at mangle noget, når først barnet kommer til verden, for planlægning og virkelighed stemmer aldrig overens.

Det kan være overvældende at få sit første, og ny forældre kan nemt føle sig stresset over forberedelserne. Som førstegangsforælder skal man bruge store mængder babyudstyr, og samtidig ved man heller ikke helt, hvad man præcist skal forvente, når barnet kommer.

Du er rigtig godt stillet, hvis du skal give en baby shower gave og selv har børn. Prøv at tænke tilbage. Var der specielle typer af babyudstyr, som du havde overraskende stor glæde af, da du stod med en baby i armene?

Det kan også være en god idé at spørge forældrene, om de ønsker sig nogle specielle gaver. De fleste nye forældre bruger lang tid på at lave research, så de ved måske også allerede hvad de ønsker sig. Alternativt kan babytøj også altid være en god gave, og de fleste nybagte forældre vil være enige om, at man aldrig kan få for mange sparkedragter.

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en fremragende idé at give en baby shower gave, som er beregnet til den kommende mor. En dag med wellness og forkælelse kan for eksempel være en fantastisk og tiltrængt oplevelse. Når først barnet kommer, vil der ikke være særlig meget tid til den slags oplevelser.

barselsgave til mor

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0