Barista Kursus: Lær Tricks Fra En Professionel Barista i F.eks. København Eller Århus

Barista kursus dukker op i alverdens afskygninger over hele landet, og det er ikke spor underligt, for det kræver mere end bare en god maskine at lave verdens bedste kaffe. Det kræver nemlig det helt rette håndelag og ikke mindst den rette viden om den sorte drik. Hvis du gerne selv vil være den perfekte barista og lære mere om kaffebrygningens ædle kunst, så er der godt nyt, for du kan nu købe et barista kursus hos Gaveavisen.dk.

På dette kursus kan du lære mere om den kaffe, vi drikker, og hvordan du får mest muligt ud af den. Du kommer til at lære om smagen, opbevaringen, hvordan man skummer mælken perfekt, og ikke mindst hvordan skal opbevare bønnerne for at bevare den gode smag. Der er med andre ord masser at lære, og når du har fået styr på det, kan du imponere venner og familie med en kop kaffe, der er mindst lige så lækker som den fra Starbucks eller andre dyre kaffeshops.

Men hvorfor skulle du have behov for at lære alt om kaffe? Har du måske allerede en god maskine eller en stempelkande, så du kan lave en ganske udmærket kop kaffe? Det har du sikkert, og det kan også være godt nok. Men hvis du virkelig elsker kaffe og gerne vil tage din kaffebrygning til et helt nyt niveau, har du mulighed for at gå ned i detaljen og blive en vaskeægte kaffeconnaisseur på et barista kursus.

10 Formidable Barista Kurser i Danmark
Baristakursus hos La Cabra

Barista Kursus La Cabra

Destination ikonÅrhus C – La Cabra
Tid ikon 2 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Cupping, Espressobrygning & Meget Mere
Personer ikon 1 Person (Kurset Forgår På Engelsk)
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Barista kursus Kontra

Barista kursus Kontra

Destination ikonKøbenhavn – Kontra A/S
Tid ikon 3 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Gennemgang Af Espressobrygning 
Personer ikon 1 Person Både For Mænd & Kvinder
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 795,- Pr. Person

Latte Art kursus hos BRYG Coffee House

Latte Art Kursus i Vejle

Destination ikonVejle – BRYG Coffee House
Tid ikon 1½ Times Latte Art Kursus
Tjek ikon Lær De Basale Latte Art Teknikker
Personer ikon 1 Person Som Elsker Latte Art
Info ikon Læs Mere Om Dette Latte Art Kursus
Pris ikon Priser Fra 349,- Pr. Person

Baristakursus hos Holy Bean

Barista Kursus Holy Bean

Destination ikonAarup – Holy Bean
Tid ikon 2½ Times Barista Kursus

Tjek ikon Indsigt I Espressobaserede Kaffedrikke
Personer ikon 1 Person Som Elsker God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Barista kursus hos The Coffee Collective

Barista Kursus Coffe Collective

Destination ikonKøbenhavn – The Coffee Collective
Tid ikon 3 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Lær At Indstille En Kaffekværn
Personer ikon 1 Person Med Smag For God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 800,- Pr. Person

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus La Cabra

Destination ikonÅrhus C – La Cabra
Tid ikon 2 Timers Kaffekursus

Tjek ikon Introduktion Til Specialkaffe
Personer ikon 1 Person (Kurset Forgår På Engelsk)
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Kaffekursus

Kaffekursus Go Dream

Destination ikonFlere Steder I København
Tid ikon 2 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Undervisning Af Dygtige Baristaer
Personer ikon 1 Person Med Smag For God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 295,- Pr. Person

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Kaffekursus København

Destination ikonKøbenhavn – The Coffee Collective
Tid ikon 2½ Times Kaffekursus

Tjek ikon Gennemgang Af Brygningsmetoder
Personer ikon 1 Person Der Elsker Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 570,- Pr. Person

Kaffeskole hos Bryg Coffee House

Kaffeskole Vejle

Destination ikonVejle – Bryg Coffee House
Tid ikon 1½ Times Kaffeskole

Tjek ikon Lær Om Forskellige Smage & Kaffetyper
Personer ikon 1 Person Med Kærlighed Til God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Denne Kaffeskole
Pris ikon Priser Fra 249,- Pr. Person

Kaffekursus Hos Holy Bean

Kaffekursus Holy Bean

Destination ikonAarup – Holy Bean
Tid ikon 2½ Times Kaffekursus
Tjek ikon Cupping Af Flere Forskellige Kaffer
Personer ikon 1 Person Som Virkelig Elsker Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Barista kursus hos La Cabra

Barista kursus Hos La Cabra

Barista kursus hos La Cabra, en af Danmark’s mest anerkendte kaffebarer ønsker at lære dig at lave den bedst mulige kop kaffe. Derfor inviterer de dig nu til et barista kursus, hvor deres dygtige engelsk talende barista vil lære dig tips & tricks så du kan lave den perfekte kop kaffe. Ved at deltage i dette barista kursus kan du forvente kaffesmagninger fra forskellige oprindelseslande samt forskellige kvaliteter & kaffesorter. Espressobrygning her vil du få tips & tricks til at lave en fremragende espresso.
Priser fra 499 DKK

Latte Art kursus hos BRYG Coffee House

Latte Art Kursus Hos BRYG Coffee House

Hvis du er svært begejstret for latte art & gerne selv vil kunne lave de mange smukke & dekorative latte art kunstværker. Så er der slet ingen tvivl om at dette latte art kursus i Vejle er lige noget for dig. BRYG Coffee House har nemlig åbnet dørene op for alle som gerne vil lære denne smukke kunstform. Kurset varer i 1,5 time & lær dig de mest basale ting omkring latte art.
Priser fra 349 DKK

Barista kursus

Barista kursus - Lær At Lave Fantastisk Espresso & Kaffe

Barista kursus København, Elsker du kaffe & måske i særdeleshed en espresso eller caffe latte? Så er dette barista kursus fuldstændig perkeft til dig. Her lærer du nemlig at lave lækker espresso på maskine samt at lave en caffe latte, der er bedre end dem du kan købe på en normal kaffebar. Kort fortalt lærer du på dette barista kursus en simpel & logisk arbejdsgang som sikre en høj & ensartet kvalitet.
Priser fra 795 DKK

Barista kursus hos The Coffee Collective

Barista Kursus Hos The Coffee Collective

The Coffee Collective er et risteri med tilhørende 4 kaffebarer i København. Deres baristaer er super dygtige & vil meget gerne lære fra sig, derfor er de nu begyndt at afholde et barista kursus fra tid til anden. Deres barista kursus varer i 3 timer, & giver dig en helt masse kompetencer indenfor alt hvad en barista skal kunne. Du vil blandt andet lære at indstille et kaffekværn, følge en bryggeopskrift samt steaming af mælk til latte & cappuccino. Derudover vil der i løbet af dette barista kursus være smagninger af en masse forskellig kaffe.
Priser fra 800 DKK

Baristakursus hos Holy Bean

Barista Kursus Hos Holy Bean

Mange danskere starter dagen med lyden af en Nespresso maskine eller Moccamaster er du en af dem? Kunne du tænke dig at tage din morgenkaffe til et helt nyt level? Så skal du helt klart deltage i dette barista kursus hos Holy Bean på Fyn. Kurset varer i 2,5 time & vil lære dig en helt masse om espressobaserede kaffedrikke. Du vil derudover få et stort indblik i forskellige kaffetyper, mælketyper & formalingsmetoder, samt lære om kaffemaskiner & kaffebønner. Medbring evt. din egen espressomaskine & kværn for at lære den bedre.
Priser fra 499 DKK

Kaffekursus

Kaffekursus - Få Undervisning Af Dygtig Barista

Kunne du tænke dig at få langt større kendskab til kaffens verden & de foskellige måder at lave kaffe på? Så skal du helt åbenlyst deltage i et barista kursus, her vil dygtige baristaer lære fra sig & besvare dine spørgsmål hvis du skulle have nogle. Det vil være oplagt at invitere en god ven eller kolega med til et barista kursus. Kender du en som elsker kaffe, vil det være oplagt at give et barista kursus i gave til ham eller hende.
Priser fra 295 DKK

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Kaffekursus Hos The Coffee Collective

Har du en stor kærlighed & passion for kaffe? Kunne du tænke dig at lære fra nogle af de bedste baristaer i Danmark? Så skal du helt bestemt deltage i et Kaffe Kursus i København hos The Coffee Collective. Dette barista kursus varer i 2,5 time & byder på en helt masse som en hver kaffe nørd vil elske. Kaffesmagning er som regl det kurset starter med, her vil i få læring om kaffens mange smagsnuancer samt udvælgelse af kaffe. Derefter vil der være en gennemgang af brygmetoder b.la. håndbrygget filterkaffe, Stempelkande & Aeropress.
Priser fra 570 DKK

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus Hos La Cabra

La Cabra er en anmelderrost kaffebar i hjertet af Århus, nærmere Latinerkvarteret. Kaffebaren er noget af det absolut ypperste & er kendt for lave kaffe af aller bedste kvalitet. En god kop kaffe er et håndværk, som de passioneret barister hos La Cabra nørder ned til mindste detalje. De dygtige baristaer lære meget gerne fra sig uanset om du er nybegynder eller ej, dette kan man virkelig mærke til et kaffekursus. Vidste du at La Cabra er et af Europas mest hyldede mikroristerier? Siden 2013 har de vundet flere end 10 nationale baristatitler.
Priser fra 399 DKK

Kaffeskole hos Bryg Coffee House

Kaffeskole Hos Bryg Coffee House

Bryg Coffe House er beliggende i skønne Vejle, du har sikkert ses byen fra motorvejsbroen, men har du nogensinde været der? Hvis ikke er det oplagte at besøge den smukke by i forbindelse med denne kaffeskole. Du vil i løbet af den 1,5 time som kaffeskolen vare lære om kaffebønnens rejse fra mark til kop, samt prøve krafter med cupping hvilket er en er en professionel måde at smage kaffe på, her bruger man faktisk en ske til at smage med. Ikke nok med det vil du også lære om forskellige smage & kaffetyper.
Priser fra 249 DKK

Kaffekursus hos Holy Bean

Kaffekursus Hos Holy Bean

Kaffekursus hos Holy Bean på Fyn. Dette kaffekursus vil tage din kop kaffe til helt nye højder, kurset varer i 2,5 time & giver dig blandt andet en god baggrundsviden om kaffe. Derudover vil du lære om kaffens oprindelse, dyrkning & forarbejdning samt få et indblik i ristning & formalning af kaffebønner. Derudover vil du bliver præsenteret for Cupping, hvilket er en speciel måde at smage kaffe på, du vil ligeledes få et indblik i forskellige bryggemetoder. Inviter en god ven eller kollega med til et kaffekursus hos Holy Bean.
Priser fra 499 DKK

Bliv En Sand Kaffemester Med En Barista Kursus Weekend

At lave den perfekte espresso er ikke noget, man bare lige gør. Det er en ting, der kræver omhu og ikke mindst en dedikation til den ædle kunst, det er at lave god kaffe. Selve brygningen tager måske ikke så lang tid, men det gør det til gengæld at blive den bedste barista. Derfor anbefaler vi, at man mindst én gang i sit liv forkæler sig selv eller en, man holder af, med en dejlig Barista Kursus Weekend. Her får man rig mulighed for at lære alt, der er værd at vide om at være barista, og man bliver hurtigt klar til selv at prøve kræfter med verdens bedste kop kaffe.

Når først man har gennemgået et grundigt kursus, behøver man ikke længere betale en mindre formue for en kop kaffe på en dyr café. Så kan man nemlig selv lave en, der er mindst ligeså god, derhjemme. Så hvorfor vente? Bestil din Barista Kursus Weekend allerede i dag.

Barista Kursus Weekend
Kaffe Er Ikke Bare Kaffe

Som du nok har opdaget, så kan ordet ”kaffe” dække over tusinder af forskellige varianter og smagsfornemmelser. Det behøver ikke være den sorte og bitre drik, som man sluger i litervis for at holde sig vågen på arbejdet. Kaffe kan være blød, sød, rund, mild, stærk og meget mere. Noget af det første, man skal lære, er at kende forskel på de forskellige typer kaffe og kaffebønner.

Når det kommer til arter af kaffe, så skelner man som regel mellem Robusta og Arabica. Der kan siges meget om de to arter, men kort sagt er det sådan, at Robusta er en modstandsdygtig art, der ikke angribes af sygdomme og insekter i samme grad som Arabica. Det er klart den billigste at producere, da den ofte kan plukkes af maskiner. Smagen beskrives som bitter med noter af jord, parfume og træ, der gør den meget fyldig. Arabica er derimod noget mere krævende at dyrke, og dette afspejler sig også i prisen – for slet ikke at tale om smagen. Hvis man gerne vil blive en bedre amatør-barista og lave den bedste kaffe, så bør man altså altid vælge en kaffe af Arabica arten, da denne ubetinget smager bedst.

Kaffe
Lær At Lave Den Perfekte Kop Kaffe

Hvis du er interesseret i at udvide din horisont, når det kommer til god kaffe, så kan du med fordel prøve kræfter med et barista kursus, og der er nok af dem at vælge imellem. Der er barista kursus Aarhus og barista kursus København. Så uanset om du er bosat i Jylland eller på Sjælland, så er de muligt at finde et af de mange lækre kurser tæt på dig. Naturligvis kan man også komme på barista kursus Odense, så fynboerne skal ikke føle sig snydt.

Du kommer til at lære en masse interessante ting, såsom hvordan man udvælger bønnerne og formaler dem. Derudover bliver du sat ind i, hvordan man skummer mælken til en god latte, så der er altså masser at komme efter. De fleste kurser fortæller desuden en del om kaffens historie, som er en hel del mere omfattende, end mange går og tror.

Barista Kursus

Barista Kursus Sjælland

Sjælland, og ikke mindst København, kan byde på lidt af hvert. Der er faktisk ikke den ting, som man ikke kan finde i vores smukke hovedstad, hvis man blot ved, hvor man skal lede. Det gælder naturligvis også, når det kommer er barista kurser. Her på siden kan du finde det bedste Barista Kursus, København kan byde på, og det er faktisk ikke engang så forfærdeligt dyrt, som man kunne frygte. Se vores udvalg af barista kursus Sjælland, og vælg din helt egen favorit. Du vil med garanti ikke fortryde, når kan lave Latte og Cappuccino som de professionelle hjemme i dit eget køkken.

Barista kursus København bliver arrangeret at entusiaster, der simpelthen elsker kaffe og alt, hvad der har med kaffe at gøre. Derfor kan man være sikker på, at man er i trygge hænder og lærer alt, hvad man har brug for, når man tager på et barista kursus. Der er noget for enhver smag og naturligvis også enhver pengepung, så vælg det kursus, som tiltaler dig mest. Så kan du være helt sikker på, at du får dig en dejlig oplevelse i det Sjællandske. Det bliver bare ikke bedre end det. 

Skal du besøge en god ven på Sjælland, så kan I med fordel tage på barista kursus Sjælland sammen og dele den herlige, velsmagende og lærerige oplevelse. Det er ikke alene en hyggelig måde at bruge nogle timer på sammen med sin gode kammerat på, men det skaber også minder, der som bekendt er mere værd end guld.

Barista Kursus Sjælland

Barista Kursus Jylland

Det er dog ikke kun i København, man kan blive en sand kaffeekspert. Man behøver altså ikke tage helt til Sjælland, eller ”Djævleøen”, som den bliver kaldt på fastlandet, for at komme på et barista kursus. Det er i den grad muligt at lære alt om at lave god kaffe i det jyske med et Barista Kursus Århus eller måske et Barista Kursus Aalborg. Der findes gode kurser overalt i Jylland, så det handler egentlig blot om at vælge, hvilket man foretrækker. Det er naturligvis en fordel, hvis det ligger tæt på, men det burde ikke være så svært at finde.

I det nordjyske kan man tage på Barista Kursus Aalborg og se, hvad Nordens Paris kan byde på, når det kommer til god kaffe. Der er heldigvis et væld af muligheder, så man skal ikke gå på kompromis med noget. Bliv en dygtig barista, og overrask dine venner og familiemedlemmer med en kop kaffe, der er ligeså god som den, man får dem på en god café

I Midtjylland kan man selv vælge, om man vil på Barista Kursus Århus eller måske Barista Kursus Silkeborg. Der er noget for enhver smag, og da Århus som bekendt er landets næststørste by, siger det sig selv, at man nok kan finde Jyllands største udvalg af barista kurser. Så sørg for at vælge det, der passer bedst til dine specifikke behov og ønsker.

Sydjylland har naturligvis også noget at byde på, så hvis du ønsker at lære alt om kaffe, så bestil et Barista Kursus Vejle. Det er nemt og billigt, og man kan lærer alt, hvad man nogensinde kunne ønske sig om kaffe og kaffebrygning.

Barista Kursus Jylland

Barista Kursus Fyn

Er man bosat på Fyn, så skal man ikke frygte, at man slet ikke har nogen muligheder, når det kommer til barista kurser. For der er naturligvis en masse at vælge imellem, hvis man bare ved, hvor man skal lede. Så lad os se nærmere på, om der skulle være et Barista Kursus Fyn, der passer til dig. Man kunne jo godt frygte, at det kun var i Odense, man kunne finde et godt baristakursus, men faktisk er der også Barista Kursus Aarup, hvis man skulle være interesseret.

For kaffeelskere, der ikke længere føler for at betale en mindre formue for en kop kaffe på den lokale café, er der masser af værdi i et barista kursus, for her kan man helt selv lære de fantastiske teknikker. På den måde kan man lave sin egen kaffe derhjemme og slippe for at betale i dyre domme for at få andre til at lave kaffen for en. Et barista kursus Odense bliver afholdt af kaffeentusiaster, der har sat sig ind i kaffekunsten, og som kan lære dig meget mere om, hvordan man laver perfekt kaffe. Der bliver gennemgået alt fra valg og ristning af kaffebønner, til hvordan bønnerne skal males og mælken skummes. Der er med andre ord rigeligt at tage sig til.

Har du lyst til at lære mere om enestående kaffe, og er du bosat mellem Jylland og Sjælland, så er et Barista Kursus Fyn lige det, du går og leder efter. Tag afsted alene, hvis du har lyst, men det er naturligvis meget sjovere at have en ven med. Så et gavekort til et barista kursus er altså en perfekt gaveidé. 

Barista Kursus Fyn

Barista Kursus Pris

Noget af det allerbedste ved at tage på et baristakursus er, at det virkelig er en god forretning. Ja, man skal måske have nogle hundrede kroner op af lommen, men på den anden side, så svarer det jo kun til nogle få kopper kaffer på den lokale café. Så er det virkelig så dyrt igen? Faktisk kan det gå hen og blive en rigtig god forretning for dig, hvis du selv kan lave den bedste kaffe og ikke længere behøver at smutte forbi caféen i tide og utide. Så overvej, om ikke den barista kursus pris er det hele værd.

Barista kurser findes i alverdens prisklasser, så uanset om man ønsker at give 400 eller 900 kroner, så kan man finde noget, der passer til en. Netop fordi man kan få et barista kursus i så mange forskellige prisklasser, er det en oplagt gaveide. Så hvis du kender en, der godt kunne trænge til at blive lidt bedre til kaffens kunst, så bør du give dem et gavekort til et barista kursus. Uanset om det er en julegave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje, så kan du være sikker på, at det er en gave, som vil blive taget meget vel imod. Så find en barista kursus pris, der passer til dit budget og giv en herlig oplevelse, som modtageren aldrig glemmer, eller nyd den helt selv. Det er op til dig.

Derfor Skal Du Deltage I Et Barista Kursus Med Dine Ynglings Mennesker
Fordi Et Barista Kursus Er En Fremragende Oplevelse, Det Er Sjovt, Hyggeligt & Lærerigt. 100%
Barista Kursus Pris
Kaffe Fra Hele Verden, Sådan Smager Kaffebønnerne

Kaffe fra forskellige steder i verden har forskellige smagsnuancer. Man kan stille det meget groft op, som vi gør her, men husk, at det er vigtigt at gå i detaljer, når man skal finde den bedste kaffe til ens behov og smag.

 • Colombiansk kaffe er meget alsidig og spænder meget bredt. Så man kan opleve fyldig og kraftig kaffe, men også mild syre og frugtagtig sødme.
 • I brasiliansk kaffe finder man masser af sødme og aroma af chokolade og nødder. Lav syrlighed og stor krop er også kendetegnende for den.
 • Indonesisk kaffe er en meget fyldig kaffe, der har lav syrlighed og aromaer af jord og træ.
 • Indisk kaffe er cremet og kraftig, men er ikke særligt kompleks i smagen.
 • Mexicansk kaffe bærer præg af medium syre og sødme, men har en let krop og aroma af chokolade, nødder og bær.
 • Etiopisk kaffe har stor syrlighed en relativt lille krop og specielle eksotiske aromaer som citrus, mørke bær og frugter, samt blomster.
 • Kaffe fra Guatemala har stor variation, men generelt er der stor syrlighed og aroma af citrus og bær.

Som du kan se, er der stor forskel, så du kan benytte dette som en pejlemarkør, der kan hjælpe dig med at finde den type kaffe, der passer dig bedst. På kaffe barista kursus bliver der gennemgået nogle forskellige kaffetyper, så det er en oplagt mulighed for at lære meget mere om disse.

Kaffe Fra Hele Verden

Barista Kursus Hos La Cabra i Århus

La Cabra i Århus er blandt de absolut bedste til at lave kaffe. Deres kaffebar ligger utrolig centralt i Århus, nærmere bestemt Graven 20 i det centrale og skønne Latinerkvarter. La Cabra emmer af kvalitet, deres kaffebønner er af højeste kvalitet, og baristaerne er blandt verdens bedste. Så hvis du overvejer at lære, hvordan man laver den perfekte espresso, er der slet ingen tvivl om, at du bør deltage i et barista kursus hos La Cabra i Århus. 

Deres barista kursus byder altid på “cupping”, hvilket er kaffenørders ord for kaffesmagning. Her vil I smage kaffe fra forskellige lande, af forskellige kvaliteter og kaffesorter. Derudover vil i få en introduktion til specialkaffe og La Cabras filosofi. Næste step er espressobrygning, og her vil du få en masse viden samt tips og tricks, så du kan brygge en god espresso derhjemme. Dernæst vil der være smagning af espressoer samt teori omkring den velbryggede espresso, og hvad du skal gøre for at ændre dens ekstraktion. Sidst men ikke mindst vil der være en mælkeworkshop, hvor du vil lære at lave den perfekte cremede mælk, samt hvordan du hælder en cappuccino og lignende.

Følg Disse Tips & Lav Skøn Kaffe

Herunder kan du se et par af de tips, som man kan følge, hvis man gerne vil være en bedre amatør barista.

 • Først og fremmest skal man ikke være bange for espressomaskinen, da de fleste moderne maskiner er automatiske og dermed lette at bruge. På et barista kursus vil du blive undervist i brugen af en espressomaskine, og så kan man altid anskaffe sig en lignende model, hvis man er blevet fan. Så koncentrer dig og følg godt med, for så kan du også lære at blive fortrolig med et af de bedste redskaber for en seriøs kaffeelsker.


 • At klargøre mælken er også et emne, der vil blive undervist i på kurset. Det at lave den perfekte mælk til kaffe er en kunstart, som en rigtig barista skal kunne i søvne. Man skal nok bruge nogle forsøg, men når først det er lært, så har man en teknik, som man aldrig vil kunne leve uden igen.


 • Drik masser af kaffe. Det lyder måske indlysende, men det er helt centralt, hvis du vil være en vaskeægte kaffekender. Lær de forskellige varianter og arter af kaffe at kende, for så kan du efterhånden smage forskel. Det er som med vin og øl, det kræver træning. Når du først er blevet fortrolig med varianterne, vil du være meget bedre til at vælge den bedst mulige kaffe. 


 • En af de ting, som mange ikke tænker på, er, at man skal opbevare sin kaffe ordentligt. Der er ikke mange, der ved det, men oxygen har en uheldig effekt på kaffe, så den vil ikke beholde den samme gode smag, hvis den ikke opbevares lufttæt. Det er naturligvis noget, som du vil blive instrueret i på et barista kursus. Det vil jo være en frygtelig skam at købe dyr kaffe, for blot at ødelægge den med en dårlig beholder.
Lær At Brygge God Kaffe
En Forrygende Gaveide Til Kaffe Hipsteren

Kender du en rigtig kaffefan, der vil elske at lære mere om den herlige drik, så kan du med fordel give vedkommende et gavekort til et barista kursus. Der er mange, der ikke kender til disse kurser, hvilket er en skam. Hvis man virkelig er glad for kaffe, så er det en oplevelse, man ikke bør snyde sig selv for.

Køb et gavekort, og giv det som gave til en kaffeelsker. Ellers kan du købe et kursus for to, så I kan tage af sted på kaffe kursus sammen. Det er altid sjovere at være flere, og det gælder især, når man skal forkæle ganen med lidt lækkert. Netop velsmag er der masser af på de sjove og lærerige barista kurser. Der findes desuden masser af dem, så du kan finde lige det, der passer til dine behov og ikke mindst størrelsen på din tegnebog. Vil du købe en baristakursus weekend, så er det skam også muligt.

Det bedste ved at give et kaffekursus som gave er, at det er en betænksom gave, der vil minde modtageren om jeres venskab og de tætte bånd, der knytter jer sammen. En sjov oplevelse som den vil være med til at styrke jeres venskab, og I vil altid kunne more jer med at prøve forskellige kaffevarianter fremover. Det er med andre ord en gave, der bliver ved med at give, selv efter kurset er forbi. Kaffe bliver man aldrig træt af, og når man først har lært mere om det, så går der virkelig sport i at forøge sin kaffeviden og nydelse. Man kan gøre den simple drik til en ren videnskab, og det er noget, der kan mærkes på smagen.

Bestil dit baristakursus Sjælland eller barista kursus Aalborg allerede i dag, og husk at invitere en, du holder af, så I kan nyde det dejlige kaffe kursus sammen. Gaveavisen har naturligvis alle de forskellige kurser, du kunne ønske, til en ganske favorabel pris, og du kan booke et kursus ved at klikke på en af knapperne. Rigtig god fornøjelse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: