Barista Kursus: Lær Tricks Fra En Professionel Barista I F.eks. København Eller Århus

Barista kursus dukker op i alverdens afskygninger over hele landet og det er ikke spor underligt, for det at lave verdens bedste kaffe kræver mere end bare en god maskine. Det kræver nemlig det helt rette håndelag og ikke mindst den rette viden om den sorte drik. Hvis du gerne selv vil være den perfekte barista og lære mere om kaffebrygningens ædle kunst, så er der godt nyt for du kan nu købe et barista kursus hos Gaveavisen.dk.

På et sådant kursus kan du lære mere om den kaffe vi drikker og om hvordan man får mest muligt ud af den. Du kommer til at lære om smagen, opbevaringen, hvordan man skummer mælken perfekt og ikke mindst hvordan skal opbevare bønnerne for at bevare den gode smag. Der er med andre ord masser at lære, men resultatet er også at man kan imponere venner og familie med kaffe, der er mindst lige så lækker som den fra Starbucks eller andre dyre kaffeshops.

Men hvorfor skulle du have behov for at lære alt om kaffe? Har du måske ikke en god maskine eller en stempelkande, så du kan lave en ganske udmærket kop kaffe? Jo det har du sikkert og det kan også være godt nok. Men hvis man virkelig elsker kaffe, så vil man gerne lære mere om det og det er lige netop det vi skal se nærmere på.

Baristakursus hos La Cabra

Barista kursus Hos La Cabra

Destination ikonÅrhus C – La Cabra
Tid ikon 2 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Cupping, Espressobrygning & Meget Mere
Personer ikon 1 Person (Kurset Forgår På Engelsk)
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Kaffekursus

Kaffekursus - Go Dream

Destination ikonFlere Steder I København
Tid ikon 2 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Undervisning Af Dygtige Baristaer
Personer ikon 1 Person Med Smag For God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 295,- Pr. Person

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Kaffekursus I København

Destination ikonKøbenhavn – The Coffee Collective
Tid ikon 2½ Times Kaffekursus

Tjek ikon Gennemgang Af Brygningsmetoder
Personer ikon 1 Person Der Elsker Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 570,- Pr. Person

Barista kursus

Barista kursus I København

Destination ikonKøbenhavn – Kontra A/S
Tid ikon 3 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Gennemgang Af Espressobrygning 
Personer ikon 1 Person Både For Mænd & Kvinder
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 795,- Pr. Person

Barista kursus hos The Coffee Collective

Barista Kursus - Coffe Collective

Destination ikonKøbenhavn – The Coffee Collective
Tid ikon 3 Timers Barista Kursus

Tjek ikon Lær At Indstille En Kaffekværn
Personer ikon 1 Person Med Smag For God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 800,- Pr. Person

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus Hos La Cabra

Destination ikonÅrhus C – La Cabra
Tid ikon 2 Timers Kaffekursus

Tjek ikon Introduktion Til Specialkaffe
Personer ikon 1 Person (Kurset Forgår På Engelsk)
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Baristakursus hos Holy Bean

Barista Kursus Hos Holy Bean

Destination ikonAarup – Holy Bean
Tid ikon 2½ Times Barista Kursus

Tjek ikon Indsigt I Espressobaserede Kaffedrikke
Personer ikon 1 Person Som Elsker God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Barista Kursus
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Kaffebrygning hos Kaffeteriet

Kaffebrygning Hos Kaffeteriet

Destination ikonSilkeborg – Kaffeteriet
Tid ikon 3 Timers Kaffekursus

Tjek ikon Undervisning I 4 Bryggemetoder
Personer ikon 1 Person Med Smag For God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Dette Kaffekursus
Pris ikon Priser Fra 399,- Pr. Person

Kaffeskole hos Bryg Coffee House

Kaffeskole I Skønne Vejle

Destination ikonVejle – Bryg Coffee House
Tid ikon 1½ Times Kaffeskole

Tjek ikon Lær Om Forskellige Smage & Kaffetyper
Personer ikon 1 Person Med Kærlighed Til God Kaffe
Info ikon Læs Mere Om Denne Kaffeskole
Pris ikon Priser Fra 249,- Pr. Person

Barista kursus hos La Cabra

Barista kursus Hos La Cabra

Barista kursus hos La Cabra, en af Danmark’s mest anerkendte kaffebarer ønsker at lære dig at lave den bedst mulige kop kaffe. Derfor inviterer de dig nu til et barista kursus, hvor deres dygtige engelsk talende barista vil lære dig tips & tricks så du kan lave den perfekte kop kaffe. Ved at deltage i dette barista kursus kan du forvente kaffesmagninger fra forskellige oprindelseslande samt forskellige kvaliteter & kaffesorter. Espressobrygning her vil du få tips & tricks til at lave en fremragende espresso.
Priser fra 499 DKK

Kaffekursus

Kaffekursus - Få Undervisning Af Dygtig Barista

Kunne du tænke dig at få langt større kendskab til kaffens verden & de foskellige måder at lave kaffe på? Så skal du helt åbenlyst deltage i et barista kursus, her vil dygtige baristaer lære fra sig & besvare dine spørgsmål hvis du skulle have nogle. Det vil være oplagt at invitere en god ven eller kolega med til et barista kursus. Kender du en som elsker kaffe, vil det være oplagt at give et barista kursus i gave til ham eller hende.
Priser fra 295 DKK

Kaffekursus hos The Coffee Collective

Kaffekursus Hos The Coffee Collective

Har du en stor kærlighed & passion for kaffe? Kunne du tænke dig at lære fra nogle af de bedste baristaer i Danmark? Så skal du helt bestemt deltage i et Kaffe Kursus i København hos The Coffee Collective. Dette barista kursus varer i 2,5 time & byder på en helt masse som en hver kaffe nørd vil elske. Kaffesmagning er som regl det kurset starter med, her vil i få læring om kaffens mange smagsnuancer samt udvælgelse af kaffe. Derefter vil der være en gennemgang af brygmetoder b.la. håndbrygget filterkaffe, Stempelkande & Aeropress.
Priser fra 570 DKK

Barista kursus

Barista kursus - Lær At Lave Fantastisk Espresso & Kaffe

Barista kursus København, Elsker du kaffe & måske i særdeleshed en espresso eller caffe latte? Så er dette barista kursus fuldstændig perkeft til dig. Her lærer du nemlig at lave lækker espresso på maskine samt at lave en caffe latte, der er bedre end dem du kan købe på en normal kaffebar. Kort fortalt lærer du på dette barista kursus en simpel & logisk arbejdsgang som sikre en høj & ensartet kvalitet.
Priser fra 795 DKK

Barista kursus hos The Coffee Collective

Barista Kursus Hos The Coffee Collective

The Coffee Collective er et risteri med tilhørende 4 kaffebarer i København. Deres baristaer er super dygtige & vil meget gerne lære fra sig, derfor er de nu begyndt at afholde et barista kursus fra tid til anden. Deres barista kursus varer i 3 timer, & giver dig en helt masse kompetencer indenfor alt hvad en barista skal kunne. Du vil blandt andet lære at indstille et kaffekværn, følge en bryggeopskrift samt steaming af mælk til latte & cappuccino. Derudover vil der i løbet af dette barista kursus være smagninger af en masse forskellig kaffe.
Priser fra 800 DKK

Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus Hos La Cabra

La Cabra er en anmelderrost kaffebar i hjertet af Århus, nærmere Latinerkvarteret. Kaffebaren er noget af det absolut ypperste & er kendt for lave kaffe af aller bedste kvalitet. En god kop kaffe er et håndværk, som de passioneret barister hos La Cabra nørder ned til mindste detalje. De dygtige baristaer lære meget gerne fra sig uanset om du er nybegynder eller ej, dette kan man virkelig mærke til et kaffekursus. Vidste du at La Cabra er et af Europas mest hyldede mikroristerier? Siden 2013 har de vundet flere end 10 nationale baristatitler.
Priser fra 399 DKK

Baristakursus hos Holy Bean

Barista Kursus Hos Holy Bean

Mange danskere starter dagen med lyden af en Nespresso maskine eller Moccamaster er du en af dem? Kunne du tænke dig at tage din morgenkaffe til et helt nyt level? Så skal du helt klart deltage i dette barista kursus hos Holy Bean på Fyn. Kurset varer i 2,5 time & vil lære dig en helt masse om espressobaserede kaffedrikke. Du vil derudover få et stort indblik i forskellige kaffetyper, mælketyper & formalingsmetoder, samt lære om kaffemaskiner & kaffebønner. Medbring evt. din egen espressomaskine & kværn for at lære den bedre.
Priser fra 499 DKK

Kaffebrygning hos Kaffeteriet

Kaffekursus Hos Kaffeteriet

Ønsker du at lave en god kop kaffe, kræver det naturligvis at du har nogle gode kaffebønner. Men det kræver også at du ved hvordan man brygger en god kop kaffe. De mange forskellige bryggemetoder har hver sin smag, ved du hvilken bryggemetode der er din farvorit? Dette kan du finde ud af ved at deltage i dette Kaffekursus, i løbet af 3 timer vil du få undervisning i 4 bryggemetoder Chemex, Pour Over kaffetragt, AeroPress & Stempelkande. Det er dygtige baristaer med mange års erfaring der underviser til dette kaffekursus.
Priser fra 399 DKK

Kaffeskole hos Bryg Coffee House

Kaffeskole Hos Bryg Coffee House

Bryg Coffe House er beliggende i skønne Vejle, du har sikkert ses byen fra motorvejsbroen, men har du nogensinde været der? Hvis ikke er det oplagte at besøge den smukke by i forbindelse med denne kaffeskole. Du vil i løbet af den 1,5 time som kaffeskolen vare lære om kaffebønnens rejse fra mark til kop, samt prøve krafter med cupping hvilket er en er en professionel måde at smage kaffe på, her bruger man faktisk en ske til at smage med. Ikke nok med det vil du også lære om forskellige smage & kaffetyper.
Priser fra 249 DKK

Kaffekursus Hos Holy Bean

Kaffekursus hos Holy Bean på Fyn. Dette kaffekursus vil tage din kop kaffe til helt nye højder, kurset varer i 2,5 time & giver dig blandt andet en god baggrundsviden om kaffe. Derudover vil du lære om kaffens oprindelse, dyrkning & forarbejdning samt få et indblik i ristning & formalning af kaffebønner. Derudover vil du bliver præsenteret for Cupping, hvilket er en speciel måde at smage kaffe på, du vil ligeledes få et indblik i forskellige bryggemetoder. Inviter en god ven eller kollega med til et kaffekursus hos Holy Bean.
Priser fra 499 DKK

Kaffe er ikke bare kaffe

Som du nok har opdaget, så er ordet kaffe et universelt udtryk, der kan dække over tusinder af forskellige varianter og smagsfornemmelser. Det behøver ikke bare være den sorte og bitre drik, som man sluger i litervis for at holde sig vågen på arbejdet. Kaffe kan være blød, sød, rund, mild, stærk og meget mere. Noget af det første man skal lære er at kende forskel på de forskellige typer kaffe og kaffe bønner.

Når det kommer til arter af kaffe, så skelner man som regel mellem Robusta og Arabica. Der kan siges meget om de to arter, men kort sagt er det sådan at Robusta er en modstandsdygtig art, der ikke angribes af sygdomme og insekter i samme grad som Arabica. Det er klart den billigste at producere, da den ofte kan plukkes af maskiner. Smagen beskrives som bitter med noter af jord, parfume og træ, der gør den meget fyldig. Arabica er derimod noget mere krævende at dyrke og dette afspejler sig dog også i prisen, for slet ikke at tale om smagen. Hvis man gerne vil blive en bedre amatør-barista og lave den bedste kaffe, så bør man altid vælge en kaffe af Arabica arten, da denne ubetinget smager bedst.

barista kursus aarhus
barista kursus
barista kursus århus

Kaffe fra hele verden, sådan smager kaffebønnerne

Men dette er naturligvis ikke alt, for det har også en del at sige, hvor kaffen kommer fra. Man kan stille det meget groft op, som vi gør her, men husk at det er vigtigt at gå i detaljer, når man skal finde den bedste kaffe til ens behov og smag.

 • Colombiansk kaffe er meget alsidig og spænder meget bredt. Så man kan opleve fyldig og kraftig kaffe, men også mild syre og frugtagtig sødme.
 • I brasiliansk kaffe finder man masser af sødme og aroma af chokolade og nødder. Lav syrlighed og stor krop er også kendetegnende for den.
 • Indonesisk kaffe er en meget fyldig kaffe, der har lav syrlighed og aromaer af jord og træ.
 • Indisk kaffe er cremet og kraftig, men er ikke særligt kompleks i smagen.
 • Mexicansk kaffe bærer præg af medium syre og sødme, men har en let krop og aroma af chokolade, nødder og bær.
 • Etiopisk kaffe har stor syrlighed en relativt lille krop og specielle eksotiske aromaer som citrus, mørke bær og frugter, samt blomster.
 • Kaffe fra Guatemala har stor variation, men generelt er der stor syrlighed og aroma af citrus og bær.

Som du kan se, er der stor forskel, så du kan måske benytte dette som en slags pejlemarkør, der kan hjælpe dig med at finde den type kaffe, der passer dig bedst muligt. På kaffe barista kursus bliver der gennemgået nogle forskellige kaffetyper, så det er en oplagt mulighed for at lære meget mere om disse.

barista kursus københavn
barista kursus weekend
coffee collective barista kursus
barista kursus sjælland
Lær at lave den perfekte kop kaffe

Hvis du er interesseret i at udvide din horisont når det kommer til god kaffe, så kan du med fordel prøve kræfter med et barista kursus og der er nok af dem at vælge imellem. Der er baristakursus Aarhus og barista kursus København. Så uanset om du er bosat i Jylland eller på Sjælland, så er de muligt at finde et af de mange lækre kurser. Naturligvis kan man også komme på barista kursus Odense, så fynboerne skal ikke føle sig snydt.

Du kommer til at lære en masse interessant ting, såsom hvordan man udvælger bønnerne og formaler dem. Derudover bliver du sat ind i hvordan man skummer mælken til en god latte, så der er altså masser at komme efter. De fleste kurser fortæller desuden en del om kaffens historie, hvilken er en hel del mere omfattende end mange går og tror.

barista kursus jylland
barista kursus pris
Følg disse tips & lav skøn kaffe

Et par af de tips, som man kan følge, hvis man gerne vil være en bedre amatør barista kan man se herunder.

 • Først og fremmest skal man ikke være bange for espressomaskinen, da de fleste moderne maskiner er automatiske og dermed lette at bruge. På et barista kursus vil du blive undervist i brugen af en espressomaskine og så kan man altid anskaffe sig en lignende model, hvis man er blevet fan. Så koncentrer dig og følg godt med, for så kan du også lære at blive fortrolig med et af de bedste redskaber for en seriøs kaffeelsker.

 • At klargøre mælken er også et emne, der vil blive undervist i på kurset, så følg godt med. Det er få mælken helt rigtig er en kunstart, som en rigtig barista skal kunne i søvne. Man skal nok bruge nogle forsøg, men når først det er lært, så har man en teknik, som man aldrig vil kunne leve uden igen.

 • Drik masser af kaffe. Det lyder måske indlysende, men det kan ikke overdrives. Hvis man virkelig vil være god til kaffe og blive mere fortrolig med smagene, så skal man sørge for at drikke masser af det. Lær de forskellige varianter og arter at kende, for så kan du efterhånden smage forskel. Det er som med vin og øl, det kræver træning. Men når man efterhånden har prøvet en masse forskellige mange gange, så begynder man at blive fortrolig med varianterne. Det vil være meget hjælpsomt for en, når man skal vælge den bedst mulige kaffe.

 • En af de ting som mange ikke tænker på er at man skal opbevare sin kaffe ordentligt. Der er ikke mange der ved det, men oxygen har en særlig effekt på kaffe, der gør at det ikke beholder den samme gode smag, hvis det ikke opbevares lufttæt. Det er naturligvis noget som du vil blive instrueret i på et barista kursus og derfor kan du også selv opbevare dine kaffebønner på den bedst mulige måde. Det vil jo være en frygtelig skam at købe dyr kaffe, for blot at ødelægge den med en dårlig beholder.
Barista kursus hos La Cabra i Århus

La Cabra i Århus, er blandt de absolut bedste til at lave kaffe. Deres kaffebar ligger utrolig centralt i det centrale Aarhus, nærmere bestemt Graven 20 i det centrale & skønne Latinerkvarter. La Cabra emmer af kvalitet, deres kaffebønner er af højeste kvalitet & baristaerne er blandt verdens bedste. Så hvis du overvejer at deltage i et Barista kursus er der slet ingen tvivl om at La Cabra i Århus vil være stedet. 

Deres barista kursus byder altid på “cupping” hvilket er kaffenørders ord for kaffesmagning. Her vil i smage kaffe fra forskellige lande samt af forskellige kvaliteter og kaffesorter. Derudover vil i få en introduktion til specialkaffe og La Cabras filosofi. Næste step er espressobrygning her vil du få en masse viden samt tips og tricks så du kan brygge en god espresso der hjemme. Dernæst vil der være smagning af espressoer samt teori omkring den velbryggede espresso, samt hvad du skal gøre for at ændre dens ekstration. Sidst men ikke mindst vil der være en mælkeworkshop, her vil du lære hvad der skal til for at opnå den perfekt cremet mælk, samt hvordan du hælder en cappuccino & lignende.

Et barista kursus er en perfekt gaveide

Kender du en rigtig kaffefan, der vil elske at lære mere om den herlige drik, så kan du med fordel give vedkommende et gavekort til et barista kursus. Der er mange, der ikke ved at disse kurser findes og derfor tænker de aldrig over at prøve. Men hvis man virkelig er glad for kaffe, så er det en oplevelse som man ikke bør snyde sig selv for.

Køb et gavekort og giv det som gave eller måske kan du købe et kursus for to og invitere nogen med. Det er altid sjovere at være flere, og det gælder især når man skal forkæle ganen med lidt velsmag. Velsmag er der masser af på de sjove og lærerige barista kursus. Der findes desuden masser af dem, så man kan finde lige det, der passer til ens behov og ikke mindst ens tegnebog. Vil du købe et baristakursus weekend, så er det også muligt.

Det bedste ved at give et kaffekursus som gave er at det er en betænksom gave, der vil minde modtageren om jeres venskab og de tætte bånd, der knytter jer sammen. En sjov oplevelse som den, vil være med til at styrke de bånd og i vil altid kunne more jer med at prøve forskellige kaffevarianter fremover. Det er med andre ord en gave, der bliver ved med at give, selv efter at kurset er forbi. Kaffe bliver man aldrig træt af og når man først har lært mere om det, så går det virkelig sport i at forøge sin kaffeviden og nydelse. Man kan virkelig gøre den simple drik til en ren videnskab og det er noget, der kan mærkes på smagen.

Bestil dit barista kursus Sjælland eller barista kursus Aalborg allerede i dag og tag en du holder af med. Gaveavisen har naturligvis alle de forskellige kurser du kunne ønske til en ganske favorabel pris. Rigtig god fornøjelse.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 9

Luk menu