Ballonflyvning: STOR Guide Til At Ta' På Luftballon Tur Et Smukt Sted I Danmark

Ballonflyvning er en uforglemmelig gave, som du kan give til en vigtig person i dit liv. Der findes efterhånden mange spændende oplevelsesgaver i Danmark, men en luftballon tur er måske én af de mest uforglemmelige og unikke. Her på siden kan du læse mere om en tur i luftballon – og måske kan du også vurdere, om det er den rette oplevelsesgave for dig.

En luftballon flyvning er én af de absolut smukkeste oplevelser overhovedet, men samtidig kræver det også en smule mod at tage en flyvetur i en flettet kurv, som bliver løftet op af brændende gas. Du kan dog glæde dig til oplevelsen, når I først er i luften, for her glemmer man hurtigt alt nervøsitet, når man ser den smukke udsigt

ballonflyvning

Ballonflyvning - DreamBalloon

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon Efterfølgende Champagne & Snacks
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Ballonflyvning

Ballonflyvning - Sjælland & Jylland

Destination ikonMidtjylland & Sjælland
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon 2-3 timers ballonflyvnings oplevelse
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning
Tjek ikon Få En Privat Tur I En Luftballon
Personer ikon For 2 Personer + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 11995,- For 2 Personer

VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Destination ikonKøbenhavn – DreamBalloon ApS
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Champagne & Luksus Picnic
Personer ikon 2 Person + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 19995,- For 2 Personer

Ballonflyvning I Alperne

Ballonflyvning I Alperne

Destination ikonOplev De Smukke Østriske Alper 
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Ballonflyvning I Alperne
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 5995,- Pr. Person

Flyv I Luftballon

Ballonflyvning - Flyv I Luftballon

Flyv i luftballon 500 meter over jorden, nyd udsigten & oplevelsen til fulde ved at bestille denne ballonflyvning. Denne oplevelse starter cirka 2-4 timer før solnedgang, en kyndig ballonskipper indrager jer i alle processer. Eksempelvis vil i skulle hjælpe med at forberede turen samt fylde varmluft i ballonen. Opstigningen vil ske i et behageligt tempo, så i virkelig kan nyde den smukke udsigt & opstigning.
Priser fra 2395 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning I Midtjylland & På Sjælland

Denne ballonflyvning kan opleves både i Jylland & på Sjælland, dette er derfor en unik mulighed for dig at ople at flyve i luftballon. Oplevelsen varer i 2-3 timer heraf er cirka 1 times flyvning. Efter denne tur i luftballon, vil der være lidt godt til ganen. Ikke nok med at du får en fantastisk oplevelse ved at deltage i denne ballonflyvning, du får også et ballonflyvningsdiplom med hjem. oplev eventyret at flyve i luftballon, den fantastiske udsigt & den behagelige måde at være i et med fuglende.
Priser fra 2395 DKK

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning I Brønshøj

Priser fra 11995 DKK

VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Priser fra 19995 DKK

Ballonflyvning I Alperne

Ballonflyvning I Alperne

Priser fra 5995 DKK

Sådan booker du en luftballon flyvning

Du er sikkert endt på denne side, fordi du er interesseret i en ballontur, og det er heldigt, for vi har samlet en række fede muligheder for at flyve i luftballon overalt i Danmark. I forbindelse med bookingen skal du dog træffe en række valg i forhold til din oplevelse.

luftbalon
Lokation

Du kan vælge at tage en tur med lufttbalon i de fleste dele af Danmark. Ofte kan det være en fordel at vælge en flyvning i dit lokalområde, så du har nemmere transport, men du kan også vælge at opsøge en flyvning længere væk, hvis du gerne vil se en speciel del af Danmark.

I forbindelse med din ballonflyvning er det også værd at overveje, om du har andre specifikke ønsker til lokationen. Nogen vil for eksempel helst se natur, mens andre drømmer om at se byer fra oven.

Hvis du er i tvivl om mulighederne i forbindelse med en specifik flyvning, og selv spørge om forskellige ønsker kunne være mulige at opfylde.

Du vil få vidt forskellige oplevelser, hvis du for eksempel vælger imellem en ballonflyvning på Sjælland og en ballonflyvning op Fyn, så træf det valg med stor omhu.

Ballonflyvning Sjælland
Tidspunkt

Der er visse vejrmæssige som skal opfyldes for at gøre en ballonflyvning mulig, og derfor kan du faktisk også risikere, at en ballonflyvning bliver aflyst eller udsat på grund af vejret. Det sker af hensyn til din sikkerhed, for en luftballon er meget sårbar overfor dårlige vejrforhold.

Du har dog stadig mulighed for at flyve med luftballon hele året rundt, så det er også værd at overveje, om du har specielle præferencer i forhold til årstiden. Sommeren er måske det mest klassiske valg, men både vinter og efterår kan også give en helt fantastisk og anderledes oplevelse. Du kan for eksempel overveje at tage en ballon tur under din yndlingsårstid.

Der er optimale forhold til ballonflyvning på dage med svag vind, da vinden styrer ballonens fart. Derudover er det også vigtigt, at der er en god sigtbarhed. Det betyder blandt andet, at der ikke må regne, sne eller være tåget. Hvis der er tvivl om vejrforholdene, vil man altid vælge at aflyse eller udsætte en flyvning for en sikkerheds skyld.

ballonflyvning

Prisinformationer om en ballonflyvning

Det er nemt at købe et gavekort til en ballonflyvning, og du skal blot vælge den udbyder, som du foretrækker. Det er dog værd at være opmærksom på, at der kan være prisforskelle imellem de forskellige oplevelser, så det kan måske betale sig at lave en smule research, hvis du vil have den bedste pris. Normalprisen er mellem 2.500-3.000 kroner, men visse faktorer kan påvirke denne pris. Disse faktorer kan du læse mere om herunder.

Ballonflyvning Sjælland
Udbyder af oplevelsen

Vi har ikke kontrol over luftballon tur prisen, for de forskellige udbydere bestemmer selv deres priser. Deres priser er fastsat ud fra deres omkostninger, så priserne kan for eksempel variere, fordi de bruger forskellige typer af luftballoner.

De individuelle udbydere har også selv fastsat flyveturens varighed, og her vil en længere tur naturligvis koste mere. Det kan måske være fristende at vælge en kort tur, men du bør også huske på, at det nok er en oplevelse, som du kun får én gang i livet. Derfor skal du huske at sørge for, at du har tid nok til at nyde turen.

luftballon tur
Antallet af deltagere

Prisen på en ballonflyvning afhænger også af antallet af deltagere på ballonflyvningen. Jo flere der deltager, des billigere er flyvningen. Det kan være ganske udmærket at deltage i en gruppetur, og der er god plads til at alle kan få lov at nyde udsigten

 

Hos nogle udbydere er det muligt at booke en privat flyvning, men det er oftest relativt dyrt, hvis I kun er to personer. En alternativ løsning kan være at samle familien eller en vennegruppe til en luftballon tur, så I kan få en privat flyvning, men samtidig gøre turen billig, fordi I deles om omkostningerne.

I nogle tilfælde er det ikke optimalt at have andre med på turen – for eksempel, hvis du planlægger at fri under flyvningen. Hvis det er tilfældet, kan vi varmt anbefale, at du tager kontakt til udbyderen og beder om en privatflyvning, så I kan få en fantastisk og mindeværdig oplevelse. Hvis du er villig til at betale prisen, burde I sagtens kunne få en intim og privat tur i luft ballon.

luft ballon
Udnyt gode tilbud

En luftballon flyvning er aldrig en helt billig oplevelse, for turen kræver megen forberedelse og mange ressourcer. Omvendt betyder det dog også, at du også kan spare mange penge, hvis du er så heldig at finde et godt tilbud.

Hvis det er en livslang drøm at flyve i luftballon, så skal du sørge for løbende at tjekke priserne hos de forskellige udbydere. Du kan fra tid til anden finde gode tilbud – for eksempel i forbindelse med Black Friday eller lignende.

Gode råd til en tur i luft ballon

Hvis du planlægger at købe en ballonflyvning som oplevelsesgave, så har vi samlet nogle gode råd, som kan hjælpe dig med at få den optimale oplevelse. Det kræver nemlig en smule forberedelse, og er måske i tvivl om hvad du skal forberede dig på, hvis du ikke har prøvet en ballonflyvning før.

Det er altid en god idé at komme i god tid, når du skal have en tur i luftballon. Det kan i sig selv være en stor oplevelse at se luftballon blive gjort klar, og derudover er du også sikret imod eventuelle forsinkelser, hvis der for eksempel er bilkø. Du skal også sørge for at holde øje med din telefon på dagen, for du kan risikere at turen bliver aflyst, hvis vejret bliver for dårligt. Forhåbentligt sker det dog ikke, og så er det vigtigt at have styr på nogle forskellige ting.

tur i luftballon
Hav den rette påklædning

Du skal være meget opmærksom på, at en ballonflyvning forgår i mange meters højde, og derudover er der også meget lidt læ på en ballontur. Det giver visse krav til din påklædning, hvis du vil være sikker på at få en god oplevelse.

Først og fremmest er det vigtigt, at du har rigeligt med varmt tøj på, for der kan sagtens være koldt i luftballon, selvom det ellers er en lun dag nede på jorden. Du må ikke undervurdere den potentielle nedkøling fra vinden, for den kan have en stor effekt.

Det er også en god idé at tage flere lag tøj på, for så har du mulighed for at fjerne lag, hvis du alligevel skulle få det for varmt, når I er oppe i luften. Det er bedre at have det for varmt og kunne tage tøj af, end at fryse og ikke kunne gøre noget. Derfor er det også en god idé eventuelt at medbringe hue og vanter i en rygsæk, så du har dem, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du bør også være opmærksom på at tage løstsiddende tøj på, så du ikke har svært ved at stige i og ud af luftballonen. Det er især dine bukser, som ikke må være for stramme, og det er en rigtig dårlig idé at tage et stramt skørt eller nederdel på.

Endeligt skal du også være opmærksom på at have fornuftigt fodtøj på, for en luftballon letter normalt fra en mark eller lignende. Der er det ikke sjovt at være i højhælede sko – især ikke hvis der har været regn, så marken også at mudret.

Andre ting at huske

Det er en rigtig god idé at medbringe en rygsæk, når du skal på en ballonflyvning. Du skal blot have de mest nødvendige ting i rygsækken, og den må helst ikke blive for stor, tung og besværlig at have med. Som tidligere nævnt kan det for eksempel være en god idé at medbringe hue og vanter i rygsækken.

Ud over hue og vanter skal du naturligvis også huske at medbringe dit kamera, hvis du gerne vil tage billeder fra flyveturen. Det er en fordel, hvis der er en strop i dit kamera, så du er helt sikker på ikke at tabe den. Nogle kameraer har en strop til håndleddet, mens andre har en bærerem, som man tager rundt om halsen, og begge dele fungerer perfekt. Derudover skal du naturligvis også huske at sørge for, at kameraet er opladet, så det ikke løber tør for batteri undervejs på turen.

Det kan også være en god idé at medbringe noget at drikke og måske en lille snack. En person med en smule højdeskræk kan for eksempel godt at blive en smule svimmel, og her kan et lille stykke chokolade hjælpe med at få blodsukkeret op igen. En ballonflyvning tager noget tid, og skal også nydes i ro og mag, hvilket du ikke kan, hvis du er sulten og tørstig.

Sidst, men ikke mindst, skal du også huske at overveje, om der er andet du skal medbringe som for eksempel allergimedicin, næsespray eller andet. Husk på, at det er bedre at medbringe noget unødvendigt end at undvære noget, som du virkelig mangler.

ballontur

Alternativer til ballonflyvning

Oplevelsesgaver er blevet ufatteligt populære, og en tur luftballon flyvning er bestemt ikke den eneste oplevelsesgave.

Man opdeler ofte oplevelsesgaver ind i flere forskellige kategorier – for eksempel spænding, gastronomi og wellness. Her vil en luftballon flyvning normalt høre ind under spænding og mange vil føle, at det er en yderst grænseoverskridende og adrenalinfyldt oplevelse, når man kommer op i så store højder. Andre spændingsoplevelser kan være en helikoptertur, bridgewalking eller klatring.

En tur i luftballon kan også til tider findes i kategorien over romantiske oplevelsesgaver, og her er der også mange andre oplevelser, som kan konkurrere mod en tur i luftballon. De romantiske oplevelsesgaver er sjældent de mest adrenalinfyldte, men handler nærmere om nærhed og at have en fælles oplevelse. En tur i luftballon kan være ufatteligt romantisk, når man sammen nyder den fantastisk udsigt og skaber uforglemmelige minder. Andre eksempler på romantiske gaver kan dog også være et flødebollekursus, et spaophold eller måske en eksklusiv vinsmagning.

Der er ufatteligt mange muligheder i forhold til oplevelsesgaver, så tøv ikke med at udleve dine drømme. Hvis du drømmer om at flyve i luftballon, så er du kommet til det rette sted, for vi hjælper dig med at booke

dine drømmeoplevelse til den bedste pris. I dette afsnit har vi blot nævnt nogle få af de mange muligheder indenfor oplevelser, men du kan vælge imellem meget mere, når du besøger os hos Gaveavisen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 6

Luk menu