Ballonflyvning: STOR Guide Til At Ta' På Luftballon Tur Et Smukt Sted i Danmark

Ballonflyvning er en uforglemmelig gave, som du kan give til en vigtig person i dit liv. Der findes efterhånden mange spændende oplevelsesgaver i Danmark, men en luftballon tur er måske én af de mest uforglemmelige og unikke. Her på siden kan du læse mere om en tur i luftballon – så kan du finde ud af, om det er den rette oplevelsesgave for dig.

En luftballon flyvning er én af de absolut smukkeste oplevelser overhovedet, men samtidig kræver det også en smule mod at tage en flyvetur i en flettet kurv, som bliver løftet i himlen op af brændende gas. Men du kan godt glæde dig til oplevelsen, for når du først er i luften og ser den smukke udsigt, glemmer du hurtigt al nervøsitet.

5 Ualmindelig Smukke Ballonflyvninger
ballonflyvning

Ballonflyvning - DreamBalloon

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon Efterfølgende Champagne & Snacks
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 1995,- Pr. Person

Ballonflyvning

Ballonflyvning - Sjælland & Jylland

Destination ikonMidtjylland & Sjælland
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon 2-3 timers ballonflyvnings oplevelse
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning
Tjek ikon Få En Privat Tur I En Luftballon
Personer ikon For 2 Personer + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 11995,- For 2 Personer

VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Destination ikonKøbenhavn – DreamBalloon ApS
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Champagne & Luksus Picnic
Personer ikon 2 Person + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 19995,- For 2 Personer

Ballonflyvning I Alperne

Ballonflyvning i Alperne

Destination ikonOplev De Smukke Østriske Alper 
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Ballonflyvning I Alperne
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 5995,- Pr. Person

Flyv I Luftballon

Ballonflyvning - Flyv i Luftballon

Flyv i luftballon 500 meter over jorden, nyd udsigten & oplevelsen til fulde ved at bestille denne ballonflyvning. Denne oplevelse starter cirka 2-4 timer før solnedgang, en kyndig ballonskipper indrager jer i alle processer. Eksempelvis vil i skulle hjælpe med at forberede turen samt fylde varmluft i ballonen. Opstigningen vil ske i et behageligt tempo, så i virkelig kan nyde den smukke udsigt & opstigning.
Priser fra 1995 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning i Midtjylland & På Sjælland

Denne ballonflyvning kan opleves både i Jylland & på Sjælland, dette er derfor en unik mulighed for dig at ople at flyve i luftballon. Oplevelsen varer i 2-3 timer heraf er cirka 1 times flyvning. Efter denne tur i luftballon, vil der være lidt godt til ganen. Ikke nok med at du får en fantastisk oplevelse ved at deltage i denne ballonflyvning, du får også et ballonflyvningsdiplom med hjem. oplev eventyret at flyve i luftballon, den fantastiske udsigt & den behagelige måde at være i et med fuglende.
Priser fra 2395 DKK

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning i Brønshøj

Nu kan du i bogstaveligste forstand opleve fænomenet “kærlighed i luften” ved at glæde din udkårne med en romantisk ballonflyvning i Brønshøj. Oplevelsen varer 3-4 timer heraf cirka 60 minutters ballonflyvning. Efterfølgende vil der blive serveret champagne & snacks. 
Priser fra 11995 DKK

VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Har Du altid haft en drøm om at se København, hele Danmarks hovedstad lidt fra oven? Så er det nu du bør slå til, DreamBallon ApS tilbyder nelig netop nu en VIP tur over København. Du vil med andre ord kunne se smukke København fra en luftballon ved at bestille denne oplevelse.
Priser fra 19995 DKK

Ballonflyvning I Alperne

Ballonflyvning i Alperne

Alperne i Østrig tager sig som bekendt rigtig godt ud når man suser afsted på ski i vintermånederne. Men hvordan ser der enlig ud når det meste af sneen er smeltet? & hvordan tager terrænet sig enlig ud fra højt oppe fra i en luftballon? Find ud af alt dette ved at bestille denne ballonflyvning i Alperne.
Priser fra 5995 DKK

Ballonflyvning Sjælland

Bor du på Sjælland, og er du interesseret i at se det hele en smule fra oven, så er det jo ganske oplagt, at du prøver dig en tur i varmluftballon. Ikke alene er det en ganske unik og spændende oplevelse, men du får ovenikøbet en af de smukkeste udsigter, du nogensinde har set. En ting er at flyve i et fly, hvor du sidder lukket inde, men at stå i en kurv og opleve verden i det fri er helt specielt. Vi garanterer, at du aldrig kommer til at glemme det igen, og hvis du holder af at flyve, så er det en tur i luftballon en oplevelse, du absolut ikke må snyde dig selv for.

Du kan finde ballonflyvning overalt på Sjælland, så uanset om det er Ballonflyvning Sorø, Ballonflyvning Roskilde eller Ballonflyvning Brønshøj, der tiltaler dig, så kan du finde oplevelsen der. Men hvis du vil have en den fedeste oplevelse med Ballonflyvning Sjælland, så er det naturligvis København, du skal se fra oven. Du har måske været i Rundetårn eller et af de mange andre høje punkter i København, men det kan slet ikke sammenlignes med den fantastiske oplevelse, det er at se byen fra en luftballon. Med Ballonflyvning København får du hovedstaden at se fra et helt nyt perspektiv, som du med garanti aldrig glemmer igen. Så hvad venter du på? Book din ballonflyvning Sjælland allerede i dag.

Ballonflyvning Sjælland

Ballonflyvning Jylland

Men det er naturligvis ikke kun på Sjælland, man kan nyde godt af en smuk udsigt fra en varmluftballon. Faktisk er der endnu mere at se i Jylland, fordi det hele er så meget større. Der findes masser af steder i Jylland, hvor man kan flyve varmluftsballon, så det er altså lige meget, om man er sønderjyde, midtjyde eller nordjyde. Hvis du er bosat i Jylland, er der ingen grund til at tøve længere – tag ud og se dit smukke land fra to kilometers højde. Det er en oplevelse, som du aldrig vil glemme igen.

Ballonflyvning Jylland er er tilgængeligt overalt, så du skal ikke rejse langt for at prøve det. Ballonflyvning Silkeborg, Ballonflyvning Kolding eller Ballonflyvning Aalborg – valget er dit, og du vil helt sikkert ikke fortryde, det når du først er kommet afsted. Det er altså noget helt unikt at opleve den smukke jyske natur og de uendelige kystlinjer i mange meters højde. Den friske luft og stilheden er desuden noget, man ikke finder magen til andre steder. Hvis du er fra Århus og drømmer om at se din smukke by fra oven, er Ballonflyvning Århus naturligvis en oplagt mulighed. Se landets næststørste by fra oven og oplev, hvordan alt virker så meget mindre, når man ser det oppefra. Det er virkelig en særlig oplevelse.

Ballonflyvning Jylland

Ballonflyvning Fyn

Fyn må naturligvis ikke blive glemt midt i al den snak om Sjælland og Jylland, for Fyn er virkelig noget ganske særligt. Det er en frygtelig skam, at Fyn så ofte bliver overset, for man kan på Fyn finde noget af Danmarks smukkeste natur. Hvis du ikke tror os, så tag selv afsted og se. Men hvis det ikke er helt nok for dig, så book en ballonflyvning Fyn og se den vidunderlige ø fra oven. Det er helt specielt at opleve, og hvis der er skyfrit, så kan man næsten se hele øen, hvilket er en helt fantastisk oplevelse. Fyn er fin, som man siger, og i to kilometers højde får man det hele ind på én gang. Snyd ikke dig selv for dette.

Men blot fordi Fyn har noget af landets smukkeste natur, så kan det være ligeså fantastisk at se en storby fra oven. Hvis du gerne vil se bebyggelse og en stor by med masser af liv, så er ballonflyvning Odense lige noget for dig. Odense er som bekendt en af de største byer i landet, så der er rigeligt at se fra en varmluftballon. Prisen er ganske fair, og hvis man tager afsted sammen med en, man holder af, så er det virkelig en oplevelse for livet. På skyfri dage er oplevelsen endnu bedre, og da langt de fleste ture finder sted ved solopgang eller solnedgang, så kan man være sikker på, at man altid får en smuk oplevelse ud af det.

Ballonflyvning Fyn

Privat Ballonflyvning

Hvis du gerne vil have en helt unik og intim oplevelse, så skal du overveje om ikke en privat ballonflyvning kunne være noget for dig. Det er ikke alle selskaber, der tilbyder det, men hvis man kan finde et, der gør, og man desuden er villig til at betale prisen, så er en privat ballonflyvning noget af det mest specielle, du nogensinde kan komme til at opleve. På en privat ballonflyvning er man kun 2-3 mennesker i luftballonen, udover piloten, og man har mere medbestemmelse i forhold til, hvor og hvornår turen finder stedet. Det er dog stadig piloten, der har det sidste ord.

Turen foregår som så mange andre ballonture, men når man er landet, kan man få lov at være med til nedpakningen, hvilket også er en fascinerende oplevelse, og så afsluttes det hele med en champagnedåb, hvor man også kan få et diplom som minde. Men der er naturligvis én ting, som kan gøre en privat ballonflyvning endnu mere spændende:

Benyt en privat ballonflyvning til at fri til din kæreste. Det vil være en uforglemmelig og vanvittigt romantisk oplevelse, som I vil have med jer resten af livet. Det er som sagt en noget dyrere tur end andre ballonture, men hvis man gør det i forbindelse med et frieri, så er det hver eneste krone værd – hvis den udkårne altså siger ja. Ellers kan det blive en noget lang og akavet tur ned igen. Men mon ikke det ender lykkeligt, hvis du tager chancen og frier på en privat ballonflyvning.

Privat Ballonflyvning

Ballonflyvning For 2

Ballonflyvning er en oplevelse, som er utroligt spændende, hvis man gør det alene. Det er smukt og spændende, og man vil helt sikkert ikke fortryde det. Men hvis man vil tage en ballonflyvning til nye højder, så skal man dele oplevelsen med en, man holder af. Uanset om det er ens partner eller et familiemedlem, så er det turen værd, og man vil aldrig nogensinde glemme det. Køb et gavekort til ballonflyvning for 2, og overrask en, du holder mest af med en oplevelse, I aldrig vil glemme. Hvad mere kan man ønske sig?

Det kan naturligvis også være, at du kender et par, der trænger til at tilbringe lidt kvalitetstid sammen, og så finder du helt sikkert ikke nogen bedre gave end en ballonflyvning for 2. Du kan være helt sikker på, at de vil blive overraskede, for en ballonflyvning er ikke ligefrem en gave, som man får hver dag. Så hvis dine forældre eller et andet par har en bryllupsdag eller lignende i den nærmeste fremtid, så giv dem en tur i luftballon. Det er penge godt givet ud og du kan være sikker på, at det er en tur, som de vil elske.

Ballonflyvning For 2

Ballonflyvning Gavekort

At finde den rette gave til vedkommende, der har alt, er altid noget af en udfordring. Man ønsker jo ikke at give en gave, der hurtigt bliver byttet – eller endnu værre, bliver smidt ind bag i skabet for aldrig at se dagens lys igen. Hvis det er på den måde, så kan man næsten lige så godt lade helt være. Man bliver dog næppe særligt populær, hvis man tropper op til fødselsdag hos en god ven eller familiemedlem uden en gave, så hvad i alverden skal man finde på? Jo, man kunne jo være kreativ og udfordre dem med et Ballonflyvning gavekort. Det er en gave, som helt sikkert kan få dem til at spærre øjnene op i overraskelse. For hvor ofte forventer man at få et gavekort til den slags?

Et ballonflyvning gavekort er altså den perfekte gave, hvis modtageren er besværlig at købe gaver til. Det er ikke nogen hadegave, tværtimod, så får modtageren en vidunderlig gave, som de helt sikkert ikke har oplevet magen til. Slut med tøj og kedelige gaver til boligen. Nej, her får man en unik mulighed for at se Danmark lidt fra oven på en af de mest unikke måder overhovedet. Det er ikke det samme som at sidde i et passagerfly, for i en ballon sidder man ude i den friske luft og kan nyde udsigten til alle sider. Det er en helt unik fornemmelse, som man aldrig glemmer. Så hvis du skal finde den perfekte gave, er et ballonflyvning gavekort helt oplagt.

Ballonflyvning Gavekort
Ballonflyvning i Solopgang & Solnedgang

Har du fået lyst til at prøve ballonflyvning selv, så er det vigtigt, at du planlægger det ordentligt. Der er nemlig en del forskellige faktorer, der spiller ind, når det kommer til at få den optimale tur i ballon. Tidspunktet er den primære ting at overveje, for det er allersmukkest at flyve ved solopgang eller ved solnedgang. Det er heldigvis noget, de fleste steder tager højde for, men det er alligevel godt selv at være opmærksom på. For ballonflyvning solopgang er noget af det smukkeste, du nogensinde vil komme til opleve.

Vi kender alle glæden ved en smuk solopgang, hvor hele verden eksploderer i en kaskade af utrolige farver. Så forestil dig at se dette fra en luftballon højt oppe i luften, hvor der er stille, og hvor man er helt alene. Det er en oplevelse, som man aldrig nogensinde vil kunne glemme. Derfor kan vi kun anbefale at prøve ballonflyvning ved solopgang eller solnedgang sammen med en, som du holder af. Det er ikke alene super romantisk, men det er også en oplagt mulighed for at få taget nogle af de smukkeste billeder, du nogensinde kommer til at tage.

Alt, du skal medbringe, er noget varmt tøj, for det kan godt blive lidt køligt oppe i de højere luftlag. Men så længe du har den gode sweater med, er temperaturen ikke noget, der tager fornøjelsen fra den smukke oplevelse.

ballonflyvning
Billige Ballonflyvninger

Mange danskere har en drøm om at flyve i luftballon men får aldrig gjort noget ved det, da de har en idé om, at det er en voldsomt dyr oplevelse. Men prisen er faktisk slet ikke så slem, når man overvejer, hvad det er, man kommer til at prøve. Faktisk kan man få en oplevelse for livet og prøve ballonflyvning for kun 2000 kr., hvilket er overraskende billigt. Det er trods alt noget af en ballon, der skal op i luften, og det har naturligvis også sine omkostninger. Så hvis du ikke er skræmt af prisen, så er er det at flyve ballon virkelig noget af det mest mindeværdige, man nogensinde kan forkæle sig selv med.

Billig ballonflyvning er noget, enhver skal have mulighed for at prøve. Derfor har vi samlet en række af de bedste ballonoplevelser, man overhovedet kan få her i landet og det til en pris, som man ikke finder magen til andre steder. Det er naturligvis billigere, hvis man tager en god ven med, så hvis du kender en, der også vil nyde en tur i luftballon, så er det jo bare med at komme afsted. I vil helt sikkert ikke fortryde det, og man finder ikke ballonflyvning billigere i hele landet. Så forkæl dig selv med en oplevelse for livet.

Billige Ballonflyvninger
Regler For Ballonflyvning

Umiddelbart kan det godt virke som om, at ballonflyvning er en meget afslappet og fri form for flyvning. Det er det også, men det betyder ikke, at der ikke er en del regler og sikkerhedsprocedurer, som skal overholdes af sikkerhedsmæssige årsager. Først og fremmest kan du være sikker på, at al flyvning foregår under yderst sikre og regulerede forhold. Der skal foreligge en licens til kommerciel flyvning fra Trafikstyrelsen, og derudover skal ballonens pilot naturligvis have de fornødne certifikater. Regler for ballonflyvning foreskriver desuden, at ballonen er udstyret med alt det, der er påkrævet jf. Trafikstyrelsens regler.

Der er dog også en række regler, som man skal være opmærksom på som passager. Disse regler kan dog variere en del fra firma til firma. Men som udgangspunkt skal man være i en fysisk form, der sikrer, at man kan deltage i oplevelsen på en sikker måde. Man skal kunne følge alle instrukser og desuden holde sig på benene under hele oplevelsen. Piloten har ansvaret for passagerernes sikkerhed, og derfor er det også ham, der suverænt afgør, om en passager er i stand til at deltage eller ej. Så hvis han vurderer, at man ikke er egnet, så kan man ikke få lov at komme med. 

Man skal ikke regne med at kunne deltage i en ballonflyvning, hvis man er over 12 uger inde i en graviditet. Sidder man i kørestol eller er under 130 cm høj, bliver man som udgangspunkt også afvist. Dertil skal man være forberedt på, at piloten nægter at flyve med en, hvis man er påvirket af alkohol eller stoffer. Undersøg reglerne for det firma, du skal flyve med, og sørg for, at du overholder disse. Så får du den bedst mulige oplevelse. Læs evt. mere hos Dansk Ballonunion.

Regler For Ballonflyvning
Sådan Booker Du En Ballonflyvning

Du er sikkert endt på denne side, fordi du er interesseret i en ballontur, og det er heldigt, for vi har samlet en række fede muligheder for at flyve i luftballon overalt i Danmark. I forbindelse med bookingen skal du dog træffe en række valg i forhold til din oplevelse.

Book Ballonflyvning
Lokationer For Luftballon Tur

Du kan vælge at tage en tur med luftballon i de fleste dele af Danmark. Ofte kan det være en fordel at vælge en flyvning i dit lokalområde, så det er nemmere for dig at komme dertil, men du kan også vælge at opsøge en flyvning længere væk, hvis du gerne vil se en speciel del af Danmark. Det kunne eksempelvis være det skønne danske landskab med søer og skov omkring Silkeborg i Søhøjlandet.

I forbindelse med din ballonflyvning er det også værd at overveje, om du har andre specifikke ønsker til lokationen. Nogle vil for eksempel helst se natur, mens andre drømmer om at se byer fra oven.

Hvis du er i tvivl om mulighederne i forbindelse med en specifik flyvning, kan du spørge stedet, om forskellige ønsker kunne være mulige at opfylde.

Du vil få vidt forskellige oplevelser, hvis du for eksempel vælger en ballonflyvning på Sjælland eller en ballonflyvning Fyn, så træf dit valg med stor omhu.

Tidspunkt For Luftballon Tur

Der er visse vejrmæssige betingelser, som skal opfyldes for at gøre en ballonflyvning mulig, og derfor kan du faktisk også risikere, at en ballonflyvning bliver aflyst eller udsat på grund af vejret. Det sker af hensyn til din sikkerhed, for en luftballon er meget sårbar overfor dårlige vejrforhold. Med andre ord kræver en ballonflyvning godt vejr for at blive gennemført.

Du har dog stadig mulighed for at flyve med luftballon hele året rundt, så det er også værd at overveje, om du har specielle præferencer i forhold til årstiden. Sommeren er måske det mest klassiske valg, men både vinter og efterår kan også give en helt fantastisk og anderledes oplevelse. Tag en tur i luftballon i din yndlingsårstid – så kan du rigtigt få lov at opleve den.

Der er optimale forhold til ballonflyvning på dage med svag vind, da vinden styrer ballonens fart. Derudover er det også vigtigt, at der er en god sigtbarhed. Det betyder blandt andet, at der ikke må regne, sne eller være tåget. Hvis der er tvivl om vejrforholdene, vil man altid vælge at aflyse eller udsætte en flyvning for en sikkerheds skyld.

tur i luftballon

Ballonflyvning Pris

Det er nemt at købe et gavekort til en ballonflyvning, og du skal blot vælge den udbyder, som du foretrækker. Det er dog værd at være opmærksom på, at der kan være prisforskelle imellem de forskellige oplevelser, så det kan måske betale sig at lave en smule research, hvis du vil have den bedste pris. Normalprisen er mellem 2.500-3.000 kroner, men visse faktorer kan påvirke denne pris. Dem kan du læse mere om herunder.

Ballonflyvning Pris

Ballonflyvning Tilbud

En luftballon flyvning er aldrig en helt billig oplevelse, for turen kræver en hel del forberedelse og mange ressourcer. Men du kan komme til at spare mange penge, hvis du er så heldig at finde et godt tilbud.

Hvis det er en livslang drøm at flyve i luftballon, så skal du sørge for løbende at tjekke priserne hos de forskellige udbydere. Du kan fra tid til anden finde gode tilbud – for eksempel i forbindelse med Black Friday eller lignende.

Luftballon Tur
Udbydere Af Ballonflyvninger

Vi har ikke kontrol over luftballon tur prisen, for de forskellige udbydere bestemmer selv deres priser. Deres priser er fastsat ud fra deres omkostninger, så priserne kan for eksempel variere, fordi de bruger forskellige typer af luftballoner.

De individuelle udbydere har også selv fastsat flyveturens varighed, og her vil en længere tur naturligvis koste mere. Det kan måske være fristende at vælge en kort tur, men du bør også huske på, at en tur i luftballon nok er en oplevelse, som du kun får én gang i livet. Derfor er det en god idé at sørge for, at du har tid nok til at nyde turen.

Ballonflyvninger
Hvor Mange Kan Deltage i En Ballonflyvning?

Prisen på en ballonflyvning afhænger også af antallet af deltagere på ballonflyvningen. Jo flere der deltager, des billigere er flyvningen. Det kan være ganske udmærket at deltage i en gruppetur, og der er god plads til, at alle kan få lov at nyde udsigten 

Hos nogle udbydere er det muligt at booke en privat flyvning, men det er oftest relativt dyrt, hvis I kun er to personer. En alternativ løsning kan være at samle familien eller en vennegruppe til en luftballon tur, så I kan få en privat flyvning, men samtidig gøre turen billig, fordi I deles om omkostningerne.

I nogle tilfælde er det ikke optimalt at have andre med på turen – dette gælder for eksempel, hvis du planlægger at fri under flyvningen. Hvis det er tilfældet, kan vi varmt anbefale, at du tager kontakt til udbyderen og beder om en privat flyvning, så I kan få en fantastisk og mindeværdig oplevelse kun for jer. Hvis du er villig til at betale prisen, burde I sagtens kunne få en intim og privat tur i luftballon.

Gode Råd inden En Tur i Luft Ballon

Hvis du planlægger at købe en ballonflyvning som oplevelsesgave, så har vi samlet nogle gode råd, som kan hjælpe dig med at få den optimale oplevelse. Det kræver nemlig en smule forberedelse, og er måske du i tvivl om, hvad du skal forberede dig på, hvis du ikke har prøvet en ballonflyvning før.

Det er altid en god idé at komme i god tid, når du skal have en tur i luftballon. Det kan i sig selv være en stor oplevelse at se luftballonen blive gjort klar, og derudover er du også sikret imod eventuelle forsinkelser, hvis der for eksempel er bilkø. Du skal også sørge for at holde øje med din telefon på dagen, for du kan risikere, at turen bliver aflyst, hvis vejret bliver for dårligt. Forhåbentligt sker det dog ikke, og så er det vigtigt at have styr på nogle forskellige ting, som vi gennemgår i de følgende afsnit.

Ballonflyvning Gode Råd
Den Rette Påklædning

Du skal være opmærksom på, at en ballonflyvning forgår i mange meters højde, og derudover er der også meget lidt læ på en ballontur. Det giver visse krav til din påklædning, hvis du vil være sikker på at få en god oplevelse.

Først og fremmest er det vigtigt, at du har rigeligt med varmt tøj på, for der kan sagtens være koldt i en luftballon, selvom det ellers er en lun dag nede på jorden. Du må ikke undervurdere den potentielle nedkøling fra vinden, for den kan have stor betydning for temperaturen.

Det er også en god idé at tage flere lag tøj på, for så har du mulighed for at fjerne lag, hvis du alligevel skulle få det for varmt, når I er oppe i luften. Det er bedre at have det for varmt og kunne tage tøj af end at fryse og ikke kunne gøre noget ved det. Hvor meget tøj, du skal tage med, afhænger af vejrforholdene på dagen, men det kan være en god idé at medbringe hue og vanter i en rygsæk, så du har dem, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du bør også være opmærksom på at tage løstsiddende tøj på, så du ikke har svært ved at stige ind i og ud af luftballonen. Det er især dine bukser, som ikke må være for stramme, og det er en rigtig dårlig idé at tage en stram kjole eller nederdel på.

Endeligt skal du også være opmærksom på at have fornuftigt fodtøj på, for en luftballon letter normalt fra en mark eller lignende. Der er det ikke sjovt at være i højhælede sko – især ikke hvis det har regnet, så marken er mudret.

Ballonflyvning Påklædning
Alt Du Bør Huske inden En Ballonflyvning

Det er en rigtig god idé at medbringe en rygsæk, når du skal på en ballonflyvning. Du skal blot have de mest nødvendige ting i rygsækken, og den må helst ikke blive for stor, tung og besværlig at have med. Som tidligere nævnt kan det for eksempel være en god idé at medbringe hue og vanter i rygsækken.

Ud over hue og vanter skal du naturligvis også huske at medbringe dit kamera, hvis du gerne vil tage billeder fra flyveturen. Det er en fordel, hvis der er en strop i dit kamera, så du er helt sikker på ikke at tabe det. Nogle kameraer har en strop til håndleddet, mens andre har en bærerem, som man tager rundt om halsen, og begge dele kan bruges. Derudover skal du naturligvis også huske at sørge for, at kameraet er opladet, så det ikke løber tør for batteri undervejs på turen.

Det kan også være en god idé at medbringe noget at drikke og måske en lille snack. En person med en smule højdeskræk kan for eksempel godt blive lidt svimmel, og her kan et lille stykke chokolade hjælpe med at få blodsukkeret op igen. En ballonflyvning tager noget tid og skal nydes i ro og mag, hvilket bliver svært, hvis du er sulten og tørstig.

Sidst, men ikke mindst, skal du også huske at overveje, om der er andet, du skal medbringe som for eksempel allergimedicin, næsespray eller andet. Husk på, at det er bedre at medbringe noget unødvendigt end at undvære noget, som du virkelig kommer til at mangle.

Ballonflyvning Husk Dette
DM i Ballonflyvning

At flyve varmluftsballon er en sport, der måske ikke ligefrem lokker alle og enhver til, men det er faktisk en rigtig hyggelig sport at være publikum til. Så hvis du skulle have fri plads i kalenderen fra den 10. august til den 14. august 2021, så kan du med fordel kigge forbi Nordfyn, hvor DM i varmluftballon løber af stablen. Det er altid nogle hyggelige dage, hvor landets dygtigste ballonskippere dyster om at blive kåret til den bedste i hele Danmark. Intet mindre end 15 store flotte varmluftballoner deltager med piloter fra hele landet, og det er i den grad en dejlig måde at tilbringe nogle dage på. Dette gælder selvfølgelig især, hvis man er en smule interesseret i varmluftballoner. Så tag til DM i ballonflyvning, og få en ganske særlig oplevelse.

Konkurrencerne til DM i Ballonflyvning varierer, men de har alle til mål at vurdere pilotens evne til at flyve og navigere så præcist som overhovedet muligt. Dette gør man ved, at piloten skal smide en såkaldt ”marker” så tæt på et mål som muligt. ”Markeren” er en pose med sand, som er ca. 170 lang, men den er dog helt ufarlig for såvel mennesker som dyr.

Uanset om man er stor fan af ballonflyvning eller ej, så kan DM i ballonflyvning være en sjov lille oplevelse at tage til. Så hvis du ikke har andet at lave, så tag til Slagelse fra slutningen af juli til starten af august, så kan du opleve den forsvarende Danmarksmester, Christoffer Mundt, der med hele 7 mesterskaber i bagagen har noget at leve op til.

DM i Ballonflyvning
Alternativer Til Ballonflyvning

Oplevelsesgaver er blevet ufatteligt populære, og en luftballon flyvning er bestemt ikke den eneste oplevelsesgave, du kan overraske dine venner eller familiemedlemmer med.

Man opdeler ofte oplevelsesgaver ind i flere forskellige kategorier – for eksempel spænding, gastronomi og wellness. Her vil en luftballon flyvning normalt høre ind under spænding, og mange vil føle, at det er en yderst grænseoverskridende og adrenalinfyldt oplevelse, når man kommer op i så store højder. Andre spændingsoplevelser kan være en helikopterturbridgewalking eller klatring.

En tur i luftballon kan også til tider findes i kategorien over romantiske oplevelsesgaver, og her er der også mange andre oplevelser, som kan konkurrere mod en tur i luftballon. De romantiske oplevelsesgaver er sjældent de mest adrenalinfyldte, men handler nærmere om nærhed og at få en fælles oplevelse. En tur i luftballon kan være ufatteligt romantisk, når man sammen nyder den fantastiske udsigt og skaber uforglemmelige minder. Andre eksempler på romantiske gaver kan være et flødebollekursus, et spaophold eller måske en eksklusiv vinsmagning.

Der er et rigt udvalg af oplevelsesgaver, så tøv ikke med at udleve dine drømme. Hvis du drømmer om at flyve i luftballon, så er du kommet til det rette sted, for vi hjælper dig med at booke

dine drømmeoplevelse til den bedste pris. I dette afsnit har vi blot nævnt nogle få af de mange forskellige oplevelsesgaver, men du kan vælge imellem meget mere, når du besøger os hos Gaveavisen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: