Ballonflyvning Sjælland: Smuk & Henrivende Ballonflyvning Over Sjælland

At tage på ballonflyvning over Sjælland er en perfekt mulighed for at opleve området på en ny måde. Sjællands endeløse marker og smukke skov- og kystområder udgør et uforglemmeligt syn højt oppefra i en luftballon. Mange udbydere tilbyder ballonflyvninger hele året, hvor de skønne naturområder for alvor kan blive værdsat og betragtet fra et helt nyt perspektiv. De mest typiske steder, hvor mange udbydere tilbyder ballonflyvninger henover, er Nordsjælland, Midt- og Vestsjælland samt Roskilde egnen, hvor du har rig mulighed for at se de unikke naturområder i selskab med de mennesker, du holder af.

4 Aldeles Formidable Ballonflyvninger Over Sjælland
Ballonflyvning - DreamBalloon

Ballonflyvning - DreamBalloon

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon Efterfølgende Champagne & Snacks
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 1995,- Pr. Person

Ballonflyvning Sjælland

Ballonflyvning Sjælland

Destination ikonSjælland – Aeronaut Balloon Adventures
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon 2-3 timers ballonflyvnings oplevelse
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning
Tjek ikon Få En Privat Tur I En Luftballon
Personer ikon For 2 Personer + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 11995,- For 2 Personer

Ballonflyvning København

Ballonflyvning København

Destination ikonKøbenhavn – DreamBalloon ApS
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Champagne & Luksus Picnic
Personer ikon 2 Person + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 19995,- For 2 Personer

Ballonflyvning - DreamBalloon

Ballonflyvning - DreamBalloon

Priser fra 1995 DKK

Ballonflyvning Sjælland

Ballonflyvning Sjælland

Priser fra 2395 DKK

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Priser fra 11995 DKK

Ballonflyvning København

Ballonflyvning København

Priser fra 19995 DKK

Hvornår Kan Man Flyve i Luftballon Over Sjælland?

En del udbydere tilbyder helårsflyvning i luftballon over Sjælland. Således kan du både tage på luftballon tur på Sjælland i vinter og sommermånederne. Faktisk kan du i de fleste tilfælde selv vælge placeringen og tidspunktet for flyvningen. Men ballonskipperen vil altid vurdere vind- og vejrforhold op til dagen, da sikkerheden altid har højeste prioritet. Du skal med andre ord være opmærksom på, at der en sjælden gang kan forekomme eventuelle placeringsskift eller forsinkelser på dagen. Når det er sagt er det dog det hele værd, når du oplever den unikke fornemmelse af at svæve lydløst af sted højt oppe over Sjællands fantastiske landskaber.

luftballon tur sjælland

Tag Kollegaerne Med På Luftballon Tur Over Sjælland

Kollegature er i vækst. Der er intet, der styrker sammenholdet på arbejdet mere, end store oplevelser og udflugter. Alle er forskellige – specielt på arbejdspladsen, hvor folk ofte kommer med mange forskellige baggrunde. Derfor er det en fantastisk ide at skabe grobund for, at kollegaer og arbejdsgivere kan dele fælles oplevelser sammen, der ikke nødvendigvis er arbejdsrelateret. Netop derfor er ballonflyvning København et oplagt valg for den mindre kollegagruppe på 10 mennesker eller derunder. Alternativt kan man bestille flere balloner, hvis man er en større gruppe mennesker, der gerne vil dele en fælles oplevelse. Selvom sådanne ture ikke er de mest billige firmaudflugtsgaver, der findes, er det omvendt oplevelser, der heller ikke vil blive glemt. Naturelskeren vil kunne nyde den fantastiske udsigt, mens adrenalinjunkien vil elske spændingen ved at flyve højt oppe over jorden i den åbne kurv. Oplevelsen ved at tage på luftballon tur over Sjælland fanger med andre ord bredt.

ballontur sjælland

Kan Alle Tage På Ballontur Sjælland?

Alle udbydere vil altid sørge for, at en række sikkerhedsmæssige foranstaltninger bliver overholdt, før ballonflyvningen kan udføres. Reglerne indbefatter ikke kun passagerer, men i høj grad også vind- og vejrforhold. Som udgangspunkt er der dog to enkle regler, som de fleste ballonfirmaer har som krav, at du skal opfylde, før du kan komme med på ballontur:

  • Du skal ikke veje mere end 140 kilo
  • Du skal være over 130 centimeter høj

Selvom de fleste kan opfylde ovenstående krav, er en ballontur som udgangspunkt ikke velegnet for børn under 10 år, der i de fleste tilfælde måler under 130 centimeter. Dette skyldes blandt andet kurvens størrelse og små børns måske mere grænsesøgende og nysgerrige færden. Når der er sagt er ballonflyvning stadig en velegnet aktivitet for familier med større børn. Langt de fleste børn kan komme med på ballontur fra de er 10 år eller over 130 centimer. Hertil skal man være i fysisk tilstrækkelig form til at kunne stå op i den time, ballonflyvningen typisk varer.

Kan Alle Tage På Ballontur Sjælland

Tag På En Uforglemmelig Ballontur Over Sjælland

Netop det uforglemmelige element i en ballontur, gør oplevelsesformen helt unik. Oplevelsen kan i høj grad kendetegnes som unik og er svær at forestille sig, før man står i den åbne kurv og betragter den storslåede udsigt. Langt de fleste, der har prøvet at flyve i luftballon, vil altid huske turen tydeligt. Det er en meget speciel fornemmelse at kunne kigge ned på jorden under os uden at være fastspændt til en stol med begrænset benplads. På en ballontur oplever man for alvor friheden ved at kunne stå i den friske luft og betragte de underliggende landskaber. Hertil er der også det sociale aspekt, hvor du deler oplevelsen med andre. Det giver et skønt sammenhold og er derfor både oplagt som en familie-, venskabs- eller kollegatur.

ballonflyvning over sjælland

Ballonflyvning Sjælland Er En Perfekt Oplevelsesgave

Søger du med lys og lygte efter den perfekte gave til fødselaren, konfirmanden eller det nygifte par?  En ballontur er på alle måder den perfekte oplevelsesgave, fordi både skaber spænding og ro på samme tid. Ro – fordi det er en meget udrensende fornemmelse at flyve højt oppe i den friske luft og betragte naturen. Og spænding fordi det bestemt også kan fremkalde visse følelser, når man pludselig letter fra jorden og stiger til vejrs. En ballontur favner bredt og vil få de fleste personer til at føle forskellig ting. Netop derfor er en ballontur en oplagt gave at give, når du vil give en anderledes oplevelse til en, du holder af. Desuden er det for rigtig mange en drøm at flyve i luftballon, som man måske fra barnsben med stor nysgerrighed betragtede fra jorden i sommermånederne forskellige steder i landet. Her vil det være oplagt at arrangere oplevelsen, så gavemodtageren kan vælge at tage en ekstra person med. Derfor er det oplagt at give ballonflyvning som et gavekort.

Frit Valg På Alle Hylder Når Du Skal Vælge Ballonskipper

I Danmark gælder det, at alle ballonflyvningsfirmaer skal være godkendt af Trafikstyrelsen. Desuden skal ballonskippere og personale løbende tage uddannelse, når de er certificerede som ’Medlem af Dansk Ballonunion’, hvilket i de fleste tilfælde fremgår nederst på udbyderens hjemmeside. Dette er med til at sikre, at sikkerheden altid er en topprioritet. Der er med andre ord frit valg på alle hylder, og du skal først og fremmest vælge udbyderen ud fra placering og tidspunkt, dvs. hvor og hvornår i landet, du ønsker, at ballonflyvningen skal tage sted. Prislejet er for det meste det samme blandt de forskellige udbydere – men du kan være heldig at finde en god deal, da der jævnligt holdes tilbudsordninger – især, hvis I er flere personer, der skal på ballontur.

luftballon tur over sjælland

Ballonflyvning Er Klassisk Flyvemetode

Allerede i slutningen af 1700-tallet blev de første luftballoner sendt op i Frankrig. En luftballon består af tre dele; et hylster (selve ballonen), en kurv og et brændersystem. Også dengang tog flyveformen udgangspunkt i denne opdeling. Her havde man nemlig fundet ud af at varm luft er lettere end kold luft. Derfor fungerer den unikke flyvemetode på den måde, at ballonhylsteret opfyldes med kold luft via en blæser, der i dag er blevet optimeret med et mere effektivt brænderapparat. I 1960 udviklede man en mere effektiv gasbrænder, der gjorde varmluftballonen langt mere effektiv – og ikke mindst indenfor økonomisk rækkevidde, så almindelige mennesker kunne prøve flyveformen af.

Så snart ballonhylsteret er blevet fyldt med den kolde luft skal der nu varme til, så luftballonen kan stige til vejrs. En luftballon er som fartøj meget forskelligt fra de moderne udgaver som fly og helikopter, vi kender i dag. Ballonen transporteres nemlig med vinden, hvilket måske kan synes en anelse primitivt. Men det er netop det charmerende og fine ved ballonflyvning – at man har masser af tid og ro til at betragte den åbne natur og himmel omkring én.

Selve konstruktionen af varmluftballoner er også blevet optimeret med årene, hvorfor ballonerne i dag fremstilles i mange forskellige farver, former og størrelser.

ballontur over sjælland

Rolige & Fortryllende Ballonflyvninger

I modsætning til helikopter og flyvemaskiner, foregår ballonflyvninger meget stille og rolige. Man stiger langsomt til vejrs – og svæver langsomt med vinden, når den ønskede højde er opnået. Der er med andre ord ikke den samme hæsblæsende stemning som på en helikoptertur eller lignende. I stedet er fokus på den specielle og smukke oplevelse, hvor du har masser af tid til at betragte de underliggende landskaber fra oven. Det er en helt unik fornemmelse at flyve afsted i en luftballon over de danske landskaber. Der er masser af fokus på at se og opleve den smukke jord, vi bor på, fra et nyt perspektiv. Samtidig er det en stor fordel, at du kan dele oplevelsen i tæt kontakt med dem, du holder af, uden at I skal sidde fastspændt på hver jeres sæde. Sjællands skove, marker og kystområder udgør et fortryllende syn fra højere luftlag. Samtidig kan man opleve den fascinerende stemning i luftballonen, hvor man tages tilbage i tiden grundet den meget gamle og traditionsrige flyveform, der har udgjort en stor betydning for menneskets første transportopfindelser i luften.

Smuk ballonflyvning over sjælland

Afsæt En Hel Dag Til Ballonflyvning Sjælland

Da vind og vejrforhold betyder meget i sikkerhedsvurderingen, før ballonflyvningen kan fuldføres, er det vigtigt at overveje, om I er tilstrækkeligt fleksible. Det kan nemlig være en god idé at afsætte en hel dag, hvor man ikke laver andre planer – og måske tager ud af spiser eller oplever nærområdet, hvis ballonflyvningen bliver rykket nogle. Heldigvis er der masser af muligheder rundt omkring på Sjælland, hvor du ønsker at tage på ballonflyvning, i forbindelse med andre aktiviteter, I kan udfylde ventetiden med. Flere udbydere tilbyder desuden frokost- og picnicmuligheder, så man kan spise en lækker frokost, mens man venter – eller afslutte flyvningen med et skønt måltid.