Ballonflyvning Silkeborg: Nyd En Smuk Ballonflyvning Over Silkeborg

Danmarks ’outdoor’-hovedstad, Silkeborg, byder på en flot udsigt højt oppe fra i en luftballon. Her er der både naturrige rammer og masser af fred og ro, hvilket opleves på en helt ny måde i en luftballon. Den betagende udsigt over Silkeborg Søhøjlandet når helt nye højder, når man betragter området under en ballonflyvning over Silkeborg. Her får man et anderledes og mere detaljeret indblik i det helt unikke område, hvor Danmarks største skovområde desuden er placeret.

3 Smukke Ballonflyvninger Over Silkeborg
Ballonflyvning Silkeborg

Ballonflyvning Silkeborg

Destination ikonSilkeborg – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon Efterfølgende Champagne & Snacks
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 1995,- Pr. Person

Luftballon Tur Silkeborg

Luftballon Tur Silkeborg

Destination ikonSilkeborg / Midtjylland
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon 2-3 timers ballonflyvnings oplevelse
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Ballontur Silkeborg

Ballontur Silkeborg

Destination ikonSilkeborg – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning
Tjek ikon Få En Privat Tur I En Luftballon
Personer ikon For 2 Personer + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 11995,- For 2 Personer

Hvornår På Året Er Det Bedst At Flyve i Luftballon?

De fleste udbydere vil anbefale en ballontur over Silkeborg i forårs- og sommermånederne. Her er man nemlig sikret de bedste vejrbetingelser for en vellykket flyvning. Samtidig har du og dine medpassagerer mulighed for at lave andre ting udendørs på dette tidspunkt af året, såfremt ballonflyvningen af sikkerhedsmæssige grunde bliver udskudt nogle timer. Det giver en bedre fleksibilitet, da man således eksempelvis kan tage på picnic i nærområdet eller besøge et af Silkeborgs seværdigheder i ventetiden.

ballonflyvning over silkeborg

Oplev Danmarks Største Skovområde På En Ny Måde

Et af de unikke attraktioner ved Silkeborg er, at byen er omkranset af skov. Der er simpelthen de bedste muligheder for at opleve en fantastisk udsigt over de fortryllende skove, der fylder en stor del af det underliggende landskab. Silkeborg er på mange måder et af Danmarks mest naturrige byer, og netop af den grund, er det den oplagte placering at tage på ballonflyvning henover for naturelskeren.

Silkeborg er blevet en særdeles populær by for mange naturentusiaster at tage på vandring i, idet man kan få masser af frisk luft og opleve alsidige naturlandskaber. At se området fra en luftballon underbygger kun denne følelse af ro, idet man langsomt svæver med vinden hen over Silkeborgs magiske landskaber og naturområder.

ballonflyvning

Ballonflyvning Over Silkeborg Søhøjlandet

Flere udbydere tilbyder unikke ballonflyvninger henover Silkeborgs populære Søhøjland, der rummer nogle af landets smukkeste natursyn. Området, der er placeret på Danmarks højeste punkt, ligger midt i Gjern Bakker og er omringet af utallige søer, tætpakket skov og bakker. Af den grund er området også enormt populært for vandrere at besøge. Derfor kan man oplagt kombinere en vandretur med ballonflyvningen, da selve flyvningen kun tager godt en time. I selvsamme område findes der desuden mange forskellige aktivitetsmuligheder, hvorfor det er et helt oplagt areal at lave en kollega- eller familieudflugt.

ballontur over silkeborg
Kan Alle Tage På Ballontur i Silkeborg?

Mange udbydere implementerer altid en række sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som skal overholdes i henhold til Trafikstyrelsens sikkerhedskrav. Derfor er der blandt andet også lidt regler for, hvem der kan komme med på ballonflyvning. Generelt gælder at, du:

  • ikke skal veje mere end 140 kilo
  • skal være over 130 centimeter høj

Desuden skal alle passagerer være i stand til at stå op i minimum en time, og man skal derfor ikke være i fysisk dårlig stand. Samtidig kan små børn som udgangspunkt ikke komme med på ballontur. De fleste børn over 9-10 år, der måler over 130 centimeter, kan dog sagtens komme med på tur.

ballontur

Ballontur i Silkeborg

Der er mange grunde til, at netop Silkeborg er et af de mest oplagte steder i Danmark at tage på ballontur henover. Områdets naturrige landskaber gør det helt genialt at tage på ballontur og få de flotte udsigter at se højt oppefra i den åbentstående ballonkurv. Ballonflyvning kan som oplevelsesform netop tilfredsstille alle sanser, fordi man både vil opleve ro og spænding undervejs. Det er en meget unik fornemmelse at svæve lydløst med vinden, mens man kan nyde de storslåede udsigter over Silkeborgs fantastiske naturlandskaber. Se om ikke det vil være muligt at få en ballontur i Silkeborg et par timer før solnedgang så i kan opleve solnedgangen fra luftballonen. Det ekstra fede ved ballonflyvning er netop også, at man ikke sidder fastspændt til et sæde. Det giver en helt speciel følelse af frihed, ligesom muligheden for at betragte de omkringliggende landskaber er helt optimale. Hertil indeholder ballonflyvning også et socialt aspekt, idet du har mulighed for at nyde turen sammen med dem, du holder af – uanset om det er familie, kollegaer eller venner.

luftballon tur over silkeborg
Ballonflyvning Silkeborg Den Perfekte Oplevelsesgave

Med tiden er det blevet mere og mere populært at give unikke gaver ved store begivenheder, når konfirmanden, bryllupsparret eller fødselaren for alvor skal fejres. For mange er det nemlig ikke de materielle ting og gaver, vi sætter mest pris på med tiden. Med en oplevelsesgave har man mulighed for at give en uforglemmelig oplevelse, til gavemodtageren. Derfor er ballonflyvning en oplagt at gave at give, når du ønsker at give modtageren noget anderledes og nyt på gavebordet.

Flyv I Luftballon

Hvilken Udbyder Skal Jeg Vælge?

Uanset om du vil give ballonflyvning i gave til en, du holder af – eller dig selv og din familie – har du et væld af mulige udbydere at vælge imellem på markedet. I Danmark er der nemlig ballonflyvningsudbydere rundt i hele landet, og de fleste tilbyder faktisk hver især ballonflyvning på selvvalgte områder. Her er det altid en god ide at orientere sig på den enkelte udbyders hjemmeside for at se, om de områder, der tilbydes ballonflyvning henover, passer til dine behov og ønsker. I mange tilfælde er de fleste udbydere dog fleksible med placeringen, og derfor kan du oplagt vælge at kontakte dem og høre nærmere omkring områdevalget.

Ballonflyvninger

Hold Øje Med Gode Deals

En luftballon tur er langt fra billig. De høje krav for sikkerhed kræver både en veluddannet ballonskipper og dyrt udstyr. Sommetider kan man dog være heldig at finde en rigtig god deal på ballonflyvning, da der med jævne mellemrum holdes såkaldte tilbudsordninger. Heraf kan I eksempelvis få mængderabat, hvis I er en større gruppe, der skal afsted. Under alle omstændigheder kan det være en god idé at holde øje med gode deals på ballonflyvning, hvis I har et mere begrænset budget.

ballontur
Historien Om Ballonflyvning

Ballonflyvning har en lang og rig historie bag sig. Vi skal helt tilbage til slutningen af 1700-tallet, hvor Frankrig som det første land opsendte de første balloner med passagerer. Her havde man længe eksperimenteret med at få balloner til at lette ved at kombinere varm og kold luft. Man var nemlig nået frem til, at varm luft er lettere end kold luft. Derfor fungerer opsendelsen af luftballoner ved, at det store ballonhylster først opfyldes med kold luft, hvor man herefter langsomt blander den kolde luft med varm luft fra en blæser. Kontrasten mellem de to forskellige luftdensiteter får ballonen til at lette. I dag er blæseren optimeret og moderniseret, ligesom selve ballonhylsteret er langt stærkere. Gasbrænderen er ligeledes udviklet i et ultramoderne design, hvorfor luftballoner i dag ikke ligner de første, der blev sendt op for flere århundrede siden.

Luftballon Tur

Oplev Silkeborgs Største Attraktioner Oppefra

Silkeborg er af mange grunde et særdeles attraktivt område for mange naturentusiaster at besøge. Med ballonflyvning kan du opleve de selvsamme naturudsyn – men på en helt ny måde. Derfor er det oplagt at flyve i luftballon over og omkring Silkeborg, da du får en oplevelse, der kombinerer mange forskellige elementer. Du får både spænding og smukke udsyn over de mange skovområder og søer, der gør Silkeborg til noget helt særligt. Silkeborg er som by allerede enormt smuk fra jorden – men de nye perspektiver, der fås fra luftballonens åbne kurv, gør oplevelsen af byen helt speciel oppefra.

tur i luftballon
Derfor Kan Ballonflyvning Noget Særligt

En ballonflyvning foregår langt mere fredfyldt og roligt sammenlignet med de mere moderne flyvemetoder i helikopter eller passagerfly. Her svæver man stille og roligt med vinden og undgår samtidig støjen fra en larmende motor. Den lydløse fornemmelse af at befinde sig i de højere luftlag afbrydes kun en gang imellem af blæseren, når flyvehøjden skal justeres. Omvendt er der en del mere larm og rumsteren i en helikopter, selvom man også her kan få en flot udsigt over de underliggende smukke danske landskaber. Ballonflyvning er derfor oplagt for de, der har et stærkt ønske om at opleve den unikke ro fra højere luftlag – på en langt mere rolig måde. Her er der først og fremmest fokus på den helt unikke oplevelse ved at kunne betragte de mange smukke udsyn fra oven i den åbne kurv, hvor følelsen af frihed og en nærmest drømmende og fortryllende tilstand når helt nye højder – bogstaveligt talt.

Luftballon Tur
Vær Klar På Udskydelser

Det er vigtigt at være opmærksom på, at vind- og vejrforhold har stor betydning for, om en ballonflyvning kan foretages. Dette vurderes grundigt – helt op til tidspunktet for opsendelsen – for at leve op til de sikkerhedsmæssige foranstaltninger. Derfor kan man potentielt risikere, at ballonflyvningen udskydes nogle timer. Netop derfor er det oplagt at vælge at tage på ballonflyvning i en by som Silkeborg, da man i mellemtiden kan opleve mange andre ting fra jorden. Man kan eksempelvis tage på et af byens mange fine spisesteder eller besøge Silkeborg Søhøjlandet. Det er med andre ord nemt at undgå at kede sig sig i ventetiden.