Ballonflyvning København: Ualmindelig Smuk Ballonflyvning Over København

Ballonflyvning København: Danmarks hovedstad byder på et enormt flot syn højt oppefra. I en luftballon har du mulighed for at opleve København fra helt nye perspektiver og genopdage skønheden i den magiske by. Her kan du blandt andet få et flot udsyn over nogle af byens største og vigtigste attraktioner – og i mange tilfælde selv bestemme, hvor flyvningen skal foregå. At flyve i luftballon kan noget helt særligt i forhold til at minde os om, hvor fantastisk, vores liv er nede på jorden. Samtidig kan du i en luftballon finde helt nye detaljer, du ikke har lagt mærke til før, i de underliggende landskaber og byområder.

4 Smukke Ballonflyvninger Over København
VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Destination ikonKøbenhavn – DreamBalloon ApS
Tid ikon 1½ Times Ballonflyvning
Tjek ikon Champagne & Luksus Picnic
Personer ikon 2 Person + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 19995,- For 2 Personer

Ballonflyvning

Ballonflyvning - Sjælland & Jylland

Destination ikonMidtjylland & Sjælland
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon 2-3 timers ballonflyvnings oplevelse
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning
Tjek ikon Få En Privat Tur I En Luftballon
Personer ikon For 2 Personer + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 11995,- For 2 Personer

ballonflyvning

Ballonflyvning - DreamBalloon

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon Efterfølgende Champagne & Snacks
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 1995,- Pr. Person

VIP Tur Over København

VIP Tur Over København

Priser fra 19995 DKK

Flyv I Luftballon

Ballonflyvning - Flyv i Luftballon

Priser fra 1995 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning i Midtjylland & På Sjælland

Priser fra 2395 DKK

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning i Brønshøj

Priser fra 11995 DKK

Ballonflyvning Over København Kræver Nøje Planlægning

Det er faktisk kun enkelte udbydere, der tilbyder luftballonflyvning over København. Det skyldes blandt andet, at der er en del begrænsninger, når det gælder landingsmulighederne. En ballontur i København kræver derfor nøje planlægning og ekstra sikkerhedsforanstaltninger, da det er vigtigt at estimere, hvor det er muligt at lande. Generelt gælder det, at man skal kunne lande på et forholdsvist øde og fladt sted. Det er svært at finde i København og skal desuden koordineres med de flyveansvarlige myndigheder. Hertil skal vind- og vejrforhold vurderes, da det også har betydning for hastigheden og derved landingsplaceringen.

Når planlægningen lykkedes, er det dog det hele værd. At flyve i luftballon henover København er en helt uforglemmelig oplevelse, der vil kunne ses tilbage på med stor glæde mange år frem.

ballonflyvning københavn

Magiske Udsigter

Når du tager på luftballon tur henover København, venter der sig et helt fortryllende og smukt kig over den historiske og folkerige bydel. Her kan du betragte byens vigtigste attraktioner fra helt nye perspektiver og få en flot udsigt over de historiske tårne, spir og gamle kirker.

ballonflyvning Over københavn

Hvornår På Året Er Det Bedst At Flyve i Luftballon Over København?

Mange udbyder tilbyder som udgangspunkt helårsflyvning, men det anbefales, at man tager på luftballon tur i forårs- og sommermånederne. Her er chancerne for aflysning og udskydelse grundet vind- og vejrforhold mindst. Derfor er det netop også på dette tidspunkt, at de fleste ballonflyvninger foretages i København, da området i forvejen kræver en del mere planlægning i forhold til placering og flyvetidspunkt.

ballontur københavn

Kan Jeg Komme På Ballonflyvning?

Som udgangspunkt kan langt de fleste komme med på ballonflyvning over København. Men der gælder dog et par regler, som alle udbydere kræver, at deres passagerer opfylder. Du skal blandt andet:

  • ikke veje mere end 140 kilo
  • være over 130 centimeter høj

Som udgangspunkt er ballonflyvning Sjælland – i forhold til de højdemæssige krav – derfor ikke muligt for de helt små børn. Er I en familie, der ønsker at hive børnene med på ballontur, bør I derfor genoverveje dette, da det i de fleste tilfælde ikke kan lade sig gøre at tage børn under 130 centimeter med på ballontur. Derfor er flyvningen generelt ikke egnet for børn under 10 år. 

Da de fleste ballonflyvninger som udgangspunkt varer 1 time, skal man desuden være i fysisk tilstrækkelig form til at kunne stå op i den fulde tid, flyvningen tager.

luftballon tur københavn

Start Fra Refshaleøen

En del udbydere tilbyder ballonflyvning i København, der har sit afsæt på Refshaleøen. Her får du først mulighed for at få et smukt kig over Operahuset og Nyhavn i takt med at luftballonen stiger til vejrs. Herefter vil ballonen langsomt svæve horisontalt, så du løbende kan betragte alle Københavns særlige og historiske seværdigheder i form af tårne, spir, kirker og historiske stræder. Det er en meget fantastisk oplevelse at se København fra dette meget sjældne perspektiv. Luftballonen vil som udgangspunkt lande på den anden side af byen på et mere åbent markområde. Således vil man blive taget med på en hyggelig luftballon tur, der varer cirka en time, som vil give et flot og detaljeret indblik i Danmarks smukke hovedstad.

ballontur over københavn

Ballonflyvning København Er En Perfekt Oplevelsesgave

At give en luftballontur henover København til en, du holder af, vil bringe stor glæde for gavemodtageren. En luftballon tur er på mange måder en storslået og særlig oplevelse, man sent vil glemme. Dette gør ballonflyvning til den perfekte gave ved større begivenheder, når fødselaren, bryllupsparret eller konfirmanden skal fejres. Ballonflyvning favner bredt i og med, at det både er en oplevelse, naturentusiasten og adrenalinjunkien vil elske. Derfor vil langt de fleste blive enormt glade for at få den meget unikke gave. For mange er det desuden en udbredt drøm at få lov til at opleve København fra højere luftlag uden at være så højt oppe, at alt fremstår utydeligt som i en flyvemaskine. Her får man i stedet et detaljeret og magisk indblik i det underliggende byområde og en fornemmelse af at opleve København på en helt ny måde.