Ballonflyvning Jylland: Se Smukke Jylland Fra En Luftballon

Er du også fan af ekstraordinære udsigter højt oppefra? Så er en luftballon tur i Jylland et oplagt valg for dig. Under en ballontur er der fokus på den stille og rolige flyvning, der ikke rummer den samme grad af adrenalinpumpet stemning som helikopterflyvning. En ballontur henover Jylland kan noget helt specielt. Her er der nemlig masser af ro, og du har samtidig mulighed for at genopdag Jyllands alsidige landskaber og fortryllende naturområder. Under en luftballon tur flyver man langsomt og sikkert med vinden, mens man kan skimte spændende detaljer i de storslåede, jyske landskaber fra nye perspektiver. Med ballonflyvning over Jylland kan du opleve området på en helt ny måde og genfinde glæden ved den alsidige natur.

Aldeles Fremragende Ballonflyvning i Jylland
Ballonflyvning

Ballonflyvning Jylland

Destination ikonSilkeborg – Aeronaut Balloon Adventures
Tid ikon 1 Times Smuk Ballonflyvning

Tjek ikon 2-3 timers ballonflyvnings oplevelse
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 2395,- Pr. Person

Ballonflyvning

Ballonflyvning i Jylland - Silkeborg

Priser fra 2395 DKK

Tag På Kollegatur i En Luftballon

Det kan være lidt af en udfordring at finde ud af, hvad man kan lave på de længe ventede firmadage, hvor kollegaer og ansatte endelig har mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Kollegature er – af mange gode grunde – i vækst, fordi man netop har fundet ud af, at sammenholdet kan styrkes på en helt speciel måde, når man tager på forskellige oplevelsesture sammen. Der er intet, der styrker de interne relationer på en arbejdsplads mere, end når man får lov til at spendere tid sammen udenfor den sædvanlige arbejdshverdag. Ønsker I en ekstra unik oplevelse sammen, som I sent vil glemme, er ballonflyvning et oplagt valg. Her er der lidt til enhver smag og personlighed. Den spændingssøgende person vil elske følelsen af at stige til vejrs i den åbne kurv og nyde udsigten højt oppefra, mens naturelskeren vil værdsætte den fredfyldte ro, hvor man kan betragte de mange detaljer i de underliggende landskaber og naturområder. Ballonflyvning fantastisk, når en mindre gruppe mennesker – trods deres forskelligheder – skal nyde og dele en oplevelse sammen, der ikke er arbejdsrelateret.

ballonflyvning jylland

Ballonflyvning Til Større Grupper

Flere udbydere tilbyder faktisk som noget unikt ballonflyvning, hvor der er plads til op til 10 personer i selve ballonkurven. Det gør det muligt for større grupper af mennesker at tage på ballonflyvning sammen. Dog er der en del mere planlægning, der skal til, når en sådan tur skal arrangeres, idet der lidt flere sikkerhedsforanstaltninger involveret. Som udgangspunkt kan det sagtens lade sig gøre at være op til 10 personer i samme luftballon hos de fleste danske udbydere.

luftballon tur jylland

Kan Alle Tage På Ballontur i Jylland?

Langt de fleste kan tage med på luftballon tur. Dog er der et par sikkerhedsmæssige tiltag, der gør, at man blandt andet skal være over 130 centimeter og veje under 140 kilo. I forhold til den fastsatte højde, der er nødvendig, da man ellers ikke vil kunne se over kurven, betyder det, at små børn som udgangspunkt ikke kan deltage på en ballontur. Dette skyldes blandt andet, at børns ofte nysgerrige tilgang kan være en hindring for sikkerheden, ligesom de helt små børn ikke har mulighed for at stå op i en hel time.

Vægtgrænsen skyldes, at luftballonens vægtmæssige indhold – på linje med de samme krav for flyvemaskiner og helikoptere – skal kontrolleres i henhold til den overordnede sikkerhedsvurdering.

Udover ovenstående krav er det vigtigt, at man er i fysisk tilstrækkelig form til at kunne stå op i luftballonen i den time, turen som udgangspunkt varer. I få tilfælde kan turen faktisk strække sig over længere tid, hvilket også bør vurderes i forhold til ens egen fysiske form.

ballontur jylland

Oplev Den Fortryllende Jyske Natur Fra Oven

Jylland byder på mange unikke naturlandskaber, der fremstår ekstra smukke højt oppefra. Mange bakkedale, fortryllende kystområder og landskaber udgør den meget alsidige jyske natur, hvor den nordlige del ser helt forskellig ud fra den sydlige. Derfor er der mange muligheder for at opleve nogle helt anderledes udsigter fra en luftballon – alt efter det område i Jylland, man har valgt, at flyvningen skal tage sted. Selve oplevelsen ved at flyve i luftballon kan i høj grad kendetegnes som noget helt unikt og usammenligneligt og er svært at beskrive, før man står i den åbne kurv og mærker den helt specielle følelse af at svæve langsomt med vinden henover de jyske landskaber. Det, der gør ballonflyvning Silkeborg fantastisk, er især, at man får lov til at stå i den åbne kurv og trække masser af frisk luft ind, mens man kan nyde den åbne himmel og brede horisont. Den storslåede udsigt opleves på en helt særlig måde, når man ikke er fastspændt til et sæde, som man jo normalt er i en flyvemaskine og helikopter. Hertil får man et mere detaljeret udsyn af de underliggende landskaber. De fleste, der har prøvet ballonflyvning, vil også huske turen tydeligt mange år efter, fordi man netop kan opleve den helt specielle stemning sammen med andre og på samme tid få masser af glæde i at genopdage skønheden i de underliggende landskaber.

ballonflyvning silkeborg

Giv Ballonflyvning Over Jylland i Gave

Det er på mange måder et oplagt valg at give en ballonflyvning i gave til en, du holder af. Med tiden er det blevet mere og mere populært at give anderledes ting til fødselaren, konfirmanden eller det nygifte par, som skiller sig ud fra de sædvanlige, materielle ting, man giver. Her har man mulighed for rent faktisk at give noget, gavemodtageren ikke vil glemme. En ballontur sætter sig i høj grad på nethinden, og det er umuligt for passagerne ikke at se tilbage på den unikke oplevelse mange år frem. En ballontur er særligt genial, fordi man kan tage afsted flere sammen. Derfor kan du – udover at give et ballonflyvningsgavekort til gavemodtageren – også selv deltage eller købe en ekstra billet, så modtageren af ballonflyvningsgaven selv kan vælge, hvem vedkommende vil tage på tur med. 

For de flestes vedkommende vil det være en meget anderledes oplevelse at tage afsted i luftballon, da man pludselig får lov til at se de underliggende landskaber fra nye perspektiver. Det vil kunne fremkalde nogle meget unikke følelser, når man svæver afsted højt oppe over jorden.

Ballonfirmaer i Jylland
Ballonfirmaer i Jylland

Alle ballonfirmaer rundt omkring i Jylland – og resten af Danmark – vil have gennemgået en række sikkerhedsmæssige krav, så ballonflyvningen forløber sig sikkert. De skal blandt andet være godkendt af Trafikstyrelsen, ligesom ballonskipperne løbende skal gennemgå uddannelse og forskellige kurser, så de altid er up-to-date med de nyeste sikkerhedsforanstaltninger. Sikkerheden er altid en topprioritet hos de forskellige udbydere som deres største og vigtigste opgave. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om, hvilken ballonflvningsudbyder, du bør vælge i Jylland, da alle er – og skal være – certificerede og godkendt. Derfor behøver du blot at finde ud af, hvor i Jylland, du vil tage på flyvning. Prislejet kan også variere en smule – alt efter valget af udbyder. Men du kan blandt andet holde øje med de forskellige deals, der af og til vil fremgå på forskellige rabathjemmesider for oplevelsesture, hvor ballonflyvning også indgår.