Ballonflyvning Fyn: Ta' På En Fortryllende Ballontur Over Fyn

Mange områder på Fyn er af gode grunde blevet populære steder at tage på ballonflyvning henover. Det skyldes først og fremmest de mange smukke sightseeing-muligheder, hvor forskellige naturlandskaber og byområder vil fremstå ekstra smukke fra oven i en luftballon. At tage på luftballon tur henover Fyn er derfor en perfekt mulighed for få nye oplevelser i selskab med dem, du har kær. Fyns smukke marker, bakkedale og skovområder udgør et fantastisk syn oppefra, som du sent vil glemme. Området er desuden særligt interessant at flyve over, da Fyn som Danmarks næststørste ø er omringet af nogle af landets smukkeste kystområder. Mange udbydere tilbyder spektakulære luftballonture henover Fyn, der – på trods af et forholdsvist lille flyveområde – er fantastisk at opleve fra en luftballon.

2 Fremragende Ballonflyvninger Over Fyn
Ballonflyvning med Dreamballoon

Ballonflyvning - Dreamballoon

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning

Tjek ikon Efterfølgende Champagne & Snacks
Personer ikon 1 Person Alt Efter Tilvalg
Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 1995,- Pr. Person

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Destination ikonBrønshøj – Dreamballoon ApS
Tid ikon 1 Times Ballonflyvning
Tjek ikon Få En Privat Tur I En Luftballon
Personer ikon For 2 Personer + Ballonskipper

Info ikon Læs Mere Om Denne Ballonflyvning
Pris ikon Priser Fra 11995,- For 2 Personer

Ballonflyvning med Dreamballoon

Ballonflyvning - Flyv i Luftballon

Priser fra 1995 DKK

Romantisk Ballonflyvning

Romantisk Ballonflyvning

Priser fra 11995 DKK

Oplev Danmarks Historiske Hjerte Højt Oppefra

En tur i en luftballon over Fyn er helt unik, fordi man både får et indblik i et af Danmarks mest historiske områder og samtidig kan nyde den storslåede natur forneden. Det er en helt særlig fornemmelse, der er svær at forestille sig, før man har prøvet det, når man kan kigge ned på jorden fra højere luftlag. På en ballontur oplever man stor frihed, da man ikke sidder fastspændt til en stol, som man gør i et passagerfly eller en helikopter. Her står man i stedet i en åben kurv og kan nyde den friske luft, mens man betragter de underliggende landskaber. Hertil indeholder oplevelsesformen også et vigtigt socialt aspekt, da du kan tage på tur med dem, du holder af. I vil således kunne dele en helt unik oplevelse sammen. Med en luftballon tur over Fyn har du mulighed for at opleve Danmarks historiske hjerte. Her voksede H.C. Andersen op, ligesom han også fik en stor del af sin inspiration til sine eventyr på Fyn. De smukke, fynske naturlandskaber byder på storslåede syn højt oppefra.

Mange udbydere tilbyder unikke ballonture til Fyn, hvor du selv kan vælge placeringen af selve flyvningen. Hvis du eksempelvis ønsker at se Odense højt oppefra, Egeskov Slot eller øens smukke naturområder, kan du ofte få det arrangeret med den valgte udbyder.

Ballonflyvning Fyn

Kan Alle Komme På Ballontur?

Som udgangspunkt kan langt de fleste tage med på ballonflyvning. Samtidig gælder der dog en række sikkerhedsmæssige foranstaltninger, da sikkerheden altid skal være i orden. I denne sammenhæng skal du hos de danske udbydere leve op til følgende regler, før du kan komme med på ballonflyvningen:

  • Du skal veje under 140 kilo
  • Du skal være over 130 centimeter høj

Dette skyldes, at den samlede vægt i luftballonen kan have betydning for sikkerheden. Samtidig er det ikke sikkert for små børn at deltage, da nysgerrighed og hurtigere bevægelser kan være en hindring for, at flyvningen forløber, som den skal. Hertil har de små børn heller ikke mulighed for at se udover kurven og har derfor ikke adgang til den samme udsigt som de større børn og voksne. Ballonture er som udgangspunkt ikke velegnede for børn, der er under 9-10 år, hvor ovenstående gennemsnitshøjde ligger. For familier med større børn er ballonflyvningen dog en oplagt mulighed for at få en fantastisk oplevelse, I kan dele sammen mange år frem.

Ballontur Fyn

Den Perfekte Kollegatur

Den unikke stemning og spænding i en luftballon gør oplevelsesformen oplagt på firmadage, hvor man ønsker at styrke det interne sammenhold mellem kollegaer og ansatte. Med årene er det blevet mere og mere populært at gøre lidt ekstra ud af firmadagene, så de oplevelser, man får sammen, vil blive værdsat højt. Udflugter og oplevelser sammen med kollegerne kan på mange måder være med til at skabe stærke relationer, der kan være med til at styrke arbejdsgangen i hverdagen.

Selvom det kræver en smule mere planlægning, tilbyder en del udbydere faktisk luftballonture, hvor der er plads til op til 10 personer. Således kan mange mindre firmaer inkludere alle kollegaer og ansatte i én luftballon. Alternativt kan man lave en gruppeopdeling, så flere luftballoner – med jævn afstand mellem hinanden – kan sendes op på samme tid. Dette giver også en sjov oplevelse, når man kan betragte hinanden fra de forskellige luftballoner.

Stort Fokus På Sikkerheden Blandt De Danske Udbydere

For alle luftballonfirmaer i Danmark gælder der nogle helt særlige regler. Den enkelte udbyder skal først og fremmest være godkendt af Trafikstyrelsen. Dette sikrer, at de efterlever alle de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger, så du trygt kan vælge mellem de forskellige udbydere, der flyver over Fyn. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om, hvorvidt den udbyder, du vælger, er sikker nok, da alle udbydere jævnligt tjekkes af Trafikstyrelsen. Trafikstyrelsens godkendelse indebærer nemlig blandt andet, at ballonskipperne har taget et grundigt uddannelsesforløb i flyvedisciplinen. Desuden er de forskellige udbydere medlem af ’Dansk Ballonunion’, som ligeledes har fokus på, at sikkerheden er og bliver en topprioritet. Det eneste, du skal bekymre dig om, er placeringen og tidspunktet for den ønskede ballonflyvning. Det er nemlig ikke alle udbydere, der tilbyder flyvninger i hele landet. I de fleste tilfælde tilbyder udbyderne dog ballonflyvninger over Fyn, da området er perfekt egnet til flyvemetoden – takket være de mange åbne naturlandskaber, hvorpå der er gode muligheder for at lande luftballonen.

Stort Fokus På Sikkerheden

Historien Om Ballonflyvning

De første luftballoner blev opsendt i slutningen af 1700-tallet. Det blev startskuddet til menneskets lange historie med at eksperimentere med forskellige flyvemetoder. Heraf ligger ballonflyvning blandt de tidligste flyveopfindelser, og netop derfor kan man stadig mærke det historiske vingesus, når man stiger til vejrs i den smukke luftballon. I dag bruger man stadig den samme metode til luftballonflyvning, der bygger på, at varm luft er lettere end kold luft. Ballonhylsteret opfyldes derfor med kold luft via en blæser, der i 60’erne blev erstattet med et mere effektivt (og sikkert) apparat. Herefter sættes brænderen til, så luftballonen kan stige til vejrs, da den varme luft vejer mindre end den kolde. Således blev den helt geniale flyvemetode til. Da luftballoner kun flyver med vinden, når de har nået den rette flyvehøjde, har metoden dog ikke i udbredt grad været benyttet til decideret transport. Men i 1900-tallet begyndte man at benytte såkaldte luftskibe i krigssammenhænge, hvor den klassiske luftballon blev optimeret. I dag bruges flyvemetoden først og fremmest i oplevelsessammenhænge og vidner i høj grad om menneskets evne til at opfinde. Den arkitektmæssige konstruktion af varmluftballoner er også blevet optimeret med årene i takt med de højere krav til sikkerhed.

Luftballon Tur Fyn
Den Perfekte Oplevelsesgave

Det kan være lidt af en udfordring at finde den perfekte gave, når du gerne vil give noget anderledes til personen eller parret, der skal fejres. Med tiden er de materielle gaver, som vi kender dem, blevet et lidt kedeligt valg. I stedet er det blevet populært at tænke ud af boksen og give noget, der rent faktisk vil sætte sig på nethinden for gavemodtageren. Ønsker du også at give en uforglemmelig oplevelse i gave til en, du holder af? Så er en tur i luftballon et oplagt valg. Her er der både tale om en perfekt gave til naturentusiasten, der værdsætter smukke udsigter over landskaber  og naturområder, og til adrenalinjunkien, der vil elske spændingen ved at lette fra jorden i den åbne ballonkurv.

Mange udbydere tilbyder smarte gavekort løsninger, så du nemt kan give den fede oplevelse til fødselaren, det nygifte par eller konfirmanden, der vil værdsætte dit unikke blik for den gode oplevelsesgave. En tur i luftballon favner på mange måder bredt og vil passer perfekt til mange forskellige personlige behov og ønsker.