Bagekursus: Hyggelige & Lærerige Bagekurser I Hele Danmark F.eks. København & Århus

Bagekursus er ikke det man typisk tænker på, når man skal finde en gave til dem man holder af. Men hvis man tænker nærmere over det, så er det faktisk en oplagt gaveide, for ikke alene er det sjovt, men det er også en lærerig oplevelse. Hvad mere kan man ønske sig?

Med bagekurser får man en oplevelse, der ikke alene giver en helt ny viden om bagværk, men man får også en virkelig interessant oplevelse, der er som skabt til at dele med en man holder af. Der er masser af forskellige bagekurser, såsom Meyers bagekursus, Skærtoft Mølle bagekurset og mange andre bagekurser eksempelvis på Fyn, Sjælland eller i Jylland.

Bagekursus Hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken bagekursus Århus & Valby, et fantastisk event som både finder sted i Jylland & på Sjælland. Der Skulle derfor være rig mulighed for at deltage uanset hvor du bor, blot du har mod på lidt rejsetid hvis ikke du bor i en af de to byer. Dette bage kursus Jylland eller Sjælland forløber sig over 4 timer, hvor du blandt andet vil lære forskellige bageteknikker. Alt det lækre brød i får bagt vil blive serveret sammen med noget smagfuldt pålæg & kolde drikkevarer. Med dig hjem får du bagværk samt alle opskrifter pr. mail.
Priser fra 1045 DKK

Bagekursus Med Italienske Brød

Bagekursus Jylland, Sommersted er destination for skønne bagekurser som lærer dig at bage italienske brød. Bagekurset varer i entet mindre end 5 timer & tager dig gennem alle bagekunstens hemmeligheder. Du vil ved at deltage i dette kursus blandt andet lære at bage de italienske brødtyper, samt lære hvad der gør italiensk brød så uimodståeligt. Du vil få fagmandens tips & tricks, så du selv kan lave fantastiske italienske brød. Gennem hele bagekurset vil du blive præsenteret for de klassiske italienske meltyper.
Priser fra 850 DKK

Bagekursus For Børn & Voksne Hos Karoline Trier

Bagekurser København, Karoline Trier inviterer børn & voksne til et 3 timers kursus. Kurset byder på en masse forskelligt bagværk fra salt til sødt, som tilberedes i hold. Dette er et super hyggeligt arrangement for både børn & voksne, man kommer hurtigt i kontakt med de andre til bagekurset & sammen får man bagt det lækreste bagværk. Til sidst på dagen skal der naturligvis smages på alt det lækre bagværk som i har bagt.
Priser fra 790 DKK

Skærtoft Mølle Bagekursus Hos Det Sønderjyske Køkken

Skærtoft Mølle bagekursuser, lær forskellige bageteknikker samt at bage med surdej. Bagekurset varer i 4 timer & byder derfor også på en skøn  frokost med pølser fra Rønhaveslagteren, oste, garniture & brød. Der vil undervejs være kaffe & vand, som man frit kan nyde. Med dig hjem fra bagekurset får du alle opskrifter samt en rigtig god oplevelse. Inviter gerne venner & familie med til dette kursus i Sønderjylland.
Priser fra 750 DKK

Bagekursus Med Franske Brødklassikere

Har du lyst til at lære at bage nogle af de mange skønne franske brødklassikere? Hvis dette er tilfældet vil det være oplagt for dig at deltage i dette 5 timers lange bage kursus, her lærer du nemlig alt det nødvendige & meget mere. Du får derudover mulighed for at høre mere om de franske bagetraditioner, samt at få fagmandens franske fif så du kan bage skønt fransk bagværk. Inviter familie & venner med til bagekurset.
Priser fra 850 DKK

Bagekursus Med Glutenfrit Brød

Glutenfrie bagekurser i Jylland, bagekurset varer i 5 timer & lærer dig at bage lækkert glutenfrit brød. Du vil lære alt om de forskellige glutenfrie meltyper, samt lære hvordan du bager brød uden gluten. I løbet af bagekurset vil du skulle prøve kræfter med både mørke & lyse brød. Med dig hjem vil du få fagmandens glutenfri guldkorn, samt alle opskrifter. Inviter nogle skønne venner med til dette glutenfrie bage kursus.
Priser fra 975 DKK

Bagekursus Med Fuldkorn

Har du altid bagt med almindeligt hvidt mel, men kunne du tænke dig at lære at bage med fuldkorn? Så skal du helt afgjort deltage i bagekurset, du bliver helt sikkert overrasket over hvordan det er at bage med fuldkorn, men det er super sjovt & smager fantastisk. Bagekurset varer i 5 timer, i løbet af kurset vil du blandt andet lære de forskellige meltyper at kende, samt blive en dygtig fuldkornsbager.
Priser fra 850 DKK

Bagekursus Med Surdej

Surdejs bage kurser, er du blevet helt vild med at bage & har du mod på at lære at bage med surdej? Så skal du helt klart tilmelde dig dette kursus eventuelt sammen med nogle gode venner eller kollegaer. For på dette surdejs kursus lærer i nemlig alt om alle fordele ved at bage med surdej, derudover lærer i at lave surdej der holder i mange år. Faktisk skal i selv prøve at bage hvedebrød & rugbrød med surdej.
Priser fra 850 DKK

Bagekursus - Bag På Grillen

Har du mod på at tilberede andet en pølser & røde bøffer på grillen? Måske har du tænkt at det kunne være sjovt at prøve at bage sit eget brød på grillen, men du er endnu ikke helt kommet i gang. Så er her den oplagte mulighed, for et skønt sted centralt i Jylland, er der netop nu et bagekursus som lære dig at bage på grillen. Kurset varer i 3 timer & lærer dig forskellen ved at bage på grill frem for ovn at kende.
Priser fra 450 DKK

Bagekursus En Oplagt Weekend Aktivitet

I en hverdag, hvor man har travlt med alverdens stressende ting, er det rart at kunne forkæle sig selv med en lille gave. Et bage kursus er en god måde at gøre det på, da man ikke alene lærer nyt, men man får også en kulinarisk oplevelse, som man ikke glemmer lige med det første. Der findes et væld af forskellige bage kurser, der fokuserer på forskellige discipliner udi bagekunsten.

Det vil sige at du både kan lære om fransk bagværk, bagning på grill eller sågar glutenfri bagning. Mulighederne er som du kan se mange og det gør det til en meget alsidig oplevelse. Der sker så meget på kurset at man sagtens kan tage af sted alene og få en dejlig oplevelse, men som enhver ved, så er den slags altid sjovere når man er flere.

bagekursus midtjylland
Brød Bagekursus
bagekursus aarhus
Bagekursus Jylland
Bagekursus Århus

En oplevelse for hele familien

Man kan også købe et bagekursus for voksne og børn, så hvorfor ikke tage de små med? Det vil være en lærerig oplevelse og børn elsker når de får lov at være med i køkkenet. De lærer hvordan man bærer sig ad og deres stolthed vil ingen ende tage, når de første gang bager et brød eller en kage.

Bagekurser i København for hele familien vil være en herlig måde at bruge en eftermiddag på, og så får man endda en masse praktisk viden ud af det. Claus Meyer bagekurser er også en virkelig god oplevelse, som måske retter sig mere mod de voksne eller i hvert fald større børn.

skærtoft mølle bagekursus
bagekursus københavn
bagekursus
bagekursus sjælland
Bagekursus for børn

Bagekursus, Den Perfekt Gaveide

Hvis du skal give en gave og har svært ved at finde det helt rette, så er et bagekursus i Aarhus eller hos Meyer er en virkelig god ide. Det er ikke alene en kreativ gave, der vidner om at man har tænkt over det, men hvis man selv køber et kursus, så kan i tage af sted sammen.

Det er den slags oplevelser, der er med til at knytte stærkere bånd mellem venner og familiemedlemmer, så undervurder ikke hvor populær en gave det vil være. At man får en praktisk lærdom, der holder hele livet er jo bare en yderligere bonus, så kort sagt er et kursus gaven, der bliver ved med at give.

Gaveavisen har i hvert fald masser af forskellige kurser at vælge imellem, så hvorfor ikke kigge nærmere på listen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

/ 5. Bedømmelser:

Luk menu