Bagekursus: Hyggelige & Lærerige Bagekurser i Hele Danmark F.eks. København & Århus

Bagekursus er ikke det man typisk tænker på, når man skal finde en gave til dem man holder af. Men hvis man tænker nærmere over det, så er det faktisk en oplagt gaveide, for ikke alene er det sjovt, men det er også en lærerig oplevelse. Hvad mere kan man ønske sig?

Med bagekurser får man en oplevelse, der ikke alene giver en helt ny viden om bagværk, men man får også en virkelig interessant oplevelse, der er som skabt til at dele med en man holder af. Der er masser af forskellige bagekurser, såsom Meyers bagekursus, Skærtoft Mølle bagekurset og mange andre bagekurser eksempelvis på Fyn, Sjælland eller i Jylland.

5 Aldeles Fremragende Bagekurser
Bagekursus hos Meyers Madhus

Meyers Bagekursus

Destination ikonKøbenhavn – Meyers Madhus
Tid ikon 5-6 Timers Bagekursus i København
Tjek ikon Kompetent & Entusiastisk Undervisning
Personer ikon 1 Person Med Kærlighed Til Brød
Info ikon Læs Mere Om Dette Bagekursus
Pris ikon Priser Fra 1290,- Pr. Person

Bagekursus Hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Bagekursus

Destination ikonValby / Århus – Timm Vladimirs Køkken
Tid ikon 4 Timers Sjovt & lærerigt Bagekursus
Tjek ikon Lær Forskellige Bageteknikker
Personer ikon 1 Person Med Kærlighed Til Dej
Info ikon Læs Mere Om Dette Bagekursus
Pris ikon Priser Fra 1045,- Pr. Person

Bagekursus Birks Køkken

Bagekursus Birks Køkken

Destination ikonÅrhus – Birks Køkken
Tid ikon 5 Timers Bagekursus i Nye Teknikker
Tjek ikon Lær At Bruge Hævekurv & Støbejernsgryde
Personer ikon 1 Person Med Kærlighed Til Godt Brød
Info ikon Læs Mere Om Dette Bagekursus
Pris ikon Priser Fra 796,- Pr. Person

Bageskole hos Birks Køkken

Bageskole Birks Køkken

Destination ikonÅrhus – Birks Køkken
Tid ikon 5 Timers Bageskole Hos Birks Køkken
Tjek ikon Lær Alt Om Brød, Croissanter & Surdej
Personer ikon 1 Person Med Kærlighed Til Bagværk
Info ikon Læs Mere Om Denne Bageskole
Pris ikon Priser Fra 796,- Pr. Person

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Bagekursus Børn & Voksne

Destination ikonKøbenhavn – Madskolen Karoline Trier
Tid ikon 5 Timers Bagekursus For Børn & Voksne
Tjek ikon Gennemgang Af Forskellige Slags Bagværk
Personer ikon 2 Person Med Kærlighed Til Godt Bagværk
Info ikon Læs Mere Om Dette Bagekursus
Pris ikon Priser Fra 990,- Pr. Person

Bagekursus Hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken bagekursus Århus & Valby, et fantastisk event som både finder sted i Jylland & på Sjælland. Der Skulle derfor være rig mulighed for at deltage uanset hvor du bor, blot du har mod på lidt rejsetid hvis ikke du bor i en af de to byer. Dette bage kursus Jylland eller Sjælland forløber sig over 4 timer, hvor du blandt andet vil lære forskellige bageteknikker. Alt det lækre brød i får bagt vil blive serveret sammen med noget smagfuldt pålæg & kolde drikkevarer. Med dig hjem får du bagværk samt alle opskrifter pr. mail.
Priser fra 1045 DKK

Bagekursus For Børn & Voksne Hos Karoline Trier

Bagekurser København, Karoline Trier inviterer børn & voksne til et 3 timers kursus. Kurset byder på en masse forskelligt bagværk fra salt til sødt, som tilberedes i hold. Dette er et super hyggeligt arrangement for både børn & voksne, man kommer hurtigt i kontakt med de andre til bagekurset & sammen får man bagt det lækreste bagværk. Til sidst på dagen skal der naturligvis smages på alt det lækre bagværk som i har bagt.
Priser fra 790 DKK

Bagekursus Hos Kendte Kokke & Konditorer

Når man sidder og ser tv, så kan man efterhånden ikke undgå at blive bombarderet med bageprogrammer, kageudsendeler og reklamer med bagværk af enhver art. Det kan da få vækket den indre bager hos enhver og derfor vil man måske gerne selv lære at bage som de store eksperter. Heldigvis kan man komme på bagekursus hos de kendte kokke & konditorer. Så hvis du gerne vil prøve noget helt unikt, så tag på Meyers bagekursus, hvor man bliver undervist efter de principper som mesterkokken selv anvender. Men det er ikke det hele, for der er naturligvis et par navne, som vi ikke kan slippe uden om når man taler om bagværk i Danmark.

Mette Blomsterberg er jo hele Danmarks bagerdronning og med Mette Blomsterbergs bagekursus kan du selv lære hvordan du bager de smukkeste kager og laver de skønneste kreationer, som vil få tænderne til at løbe i vand hos enhver, der smager dem. Så hvis du vil forkæle dig selv eller en du holder af, tag på Blomsterbergs bagekursus. Så kan du bage kager, der ville være Den Store Bagedyst værdig.

Apropos Den Store Bagedyst, så er Tim Vladimir jo selv en erfaren kok og bager, du kan naturligvis også prøve Tim Vladimirs bagekursus. Der får du lært en masse gode teknikker og får indblik i det gode håndværk. Det er altså helt op til dig selv om du vil lære Blomsterbergs, Meyers eller Vladimirs teknikker, men uanset hvad bliver det sjov. Klar, parat, BAG!

Bagekursus Hos Kendte Kokke & Konditorer

Bagekursus Jylland

Danmark er et lande med en masse gamle bagetraditioner og hver eneste region i landet har sine egne skikke. Det betyder også, at man kan lære forskellige bagemetoder, forskellige steder i landet. Hvis man f.eks. tager på bagekursus Aalborg, så er der en god chance for, at tingene adskiller sig en smule i forhold til i København eller Odense. Det kan være noget så simpelt som marcipan på en brunsviger. Det er dog også det, der gør det interessant. Tag på bagekursus Århus og oplev, hvordan århusianere bager og mon ikke, du får et par små tips med, der primært er udbredt i det midtjyske? Hvis du bor i Sønderjylland, så skal du ikke fortvivle, for der er naturligvis også lækre bagekurser dernede. Tag f.eks. på bagekursus Ribe og lær en masse tips og tricks, der kan gøre dig til en bedre bager.

Hvis man er interesseret i et bagekursus Jylland, så er der, som du kan se, masser af muligheder og der er noget for enhver smag. Tag en god ven eller måske et familiemedlem med på bagekursus, for det er en utroligt hyggelig oplevelse, der kun bliver bedre, hvis man har nogen at dele den med. At oplevelsen så også altid ender med at være uhyre velsmagende, er jo bare en yderligere bonus. Giv et gavekort til en som du holder af eller forkæl dig selv i en travl hverdag, hvor man sjældent får tid til at bage så meget som man vil. Med andre ord er et bagekursus Jylland en ren win-win situation, så hvad venter du egentlig på?

Bagekursus Jylland

Bagekursus Sjælland

Der er mange fordele ved at være bosat i København. Ikke alene bor man i en af de lækreste byer i hele landet, men man har også alt indenfor en overskuelig rækkevidde. Det gælder naturligvis også hvis man gerne vil tage sig et lille bagekursus. Bagekursus København er der masser af og man kan finde noget indenfor alverdens prisklasser og områder. Der er med andre ord nok at vælge imellem, hvad enten man er interesseret i konditori eller brød. Der er sågar hele bagekurser København, hvor det foregår glutenfrit. Så hvis det lyder som noget for dig, så skal du jo bare se at finde frem til det bagekursus, der virker mest fristende for dig.

Det er dog ikke kun i København man kan finde frem til lækre bagekurser. Resten af Sjælland har naturligvis også noget at byde på. Så hvis du bor i Roskilde eller en af de mange andre byer, så kan du rolig begynde at lede efter et godt bagekursus. For der er noget for enhver smag, og det er altså virkelig en hyggelig måde at bruge nogle timer på. At stå og bage kager i godt selskab, hvor man så ovenikøbet får lov at smage bagefter er jo bare noget af det hyggeligste. Så bestil en tid til et bagekursus Sjælland og vær klar til en dejlig dag. Tag en med du kan lide og oplevelsen bliver bare endnu bedre. Bagning er altid sjovere når man er flere.

Bagekursus Sjælland

Bagekursus Fyn

Der er naturligvis også masser af gode muligheder for at komme på bagekursus på Fyn. For Fyn har en hel masse gamle traditioner for bagning og det er da heller ikke nogen hemmelighed, at det er her man skal hen, hvis man skal have en vaskeægte brunsviger eller ”Brunner”, som det kaldes lokalt. Det skulle da også undre os meget, hvis ikke bare ét af bagekurserne på Fyn kommer en tur omkring denne favoritkage. Uanset hvad, så bør du tage på bagekursus Fyn, da det er en oplagt mulighed for at forbedre dine evner som amatørbager og så er det desuden en rigtig hyggelig måde at bruge en eftermiddag på. Man er i godt selskab med andre, der elsker at bage og når man så ovenikøbet får lov at smage på hinandens bagværk bagefter, så bliver det jo bare endnu bedre.

Er du bosat i Odense, så er du heldig, for der er naturligvis ikke så langt mellem de gode bagekurser. Som en af landets største byer skal der naturligvis altid være et bredt udvalg og det betyder også, at man kan finde en masse bagekursus Odense. Tag derhen alene, hvis du gerne vil fordybe dig og rette din fulde koncentration mod det, der bliver undervist i. Det kan gøre dine evner betydeligt bedre og du få nogle helt specielt tricks til dit bagværk. Men skal det være ren hygge, så tag en med, der også elsker bagværk og som du kan hygge dig med. Det gør jo bare oplevelsen sjovere og det er trods alt det, som det hele går ud på i sidste ende.

Bagekursus Fyn

Skærtoft Mølle Bagekursus

Rundt om i landet findes der naturligvis bagekurser, der tager det hele til et nyt niveau og hvor man virkelig kan mærke, at der bliver kælet for detaljerne. Det er i den grad tilfældet ved Skærtoft Mølle Bagekursus, hvor man bliver ført omhyggeligt igennem kunsten at bage et godt brød. Det der gør et Skærtoft Mølle bagekursus til noget særligt er, at det er en kursus, som er skræddersyet til det mel, som fremstilles hos Skærtoft Mølle. De har med andre ord perfektioneret deres metoder og man kan som deltager være helt sikker på, at få en herlig oplevelse, hvor man lærer en masse. Så gå ikke på kompromis, men tag på et bagekursus Als hos Skærtoft Mølle.

Bagekurset hos Skærtoft mølle arrangeres i samarbejde med Det Sønderjyske Køkken i Sønderborg, så hvis man er interesseret i et bagekursus Sønderborg, vil dette være det helt rette valg. Først og fremmest lærere man at arbejde med den gode dej, samtidig med at man gennemgår teorien. Under kurset vil der være en frokostpause, hvor man får mulighed for at nyde de gode pølser fra Rønhaveslagteren og ost fra det økologiske mejeri Naturmælk. Med andre ord er det en rigtig luksus oplevelse, hvor man bliver forkælet, både med viden men også med velsmagende mad. Lyder det som noget for dig, så book et bagekursus Als allerede i dag og snart kan du få en rigtig hyggelig dag i selskab med andre entusiaster. Erfaring er intet krav, da kurset er for alle.

Skærtoft Mølle Bagekursus

Bagekursus Børn

Hvem siger at bagning og bagekurser kun er noget for de voksne? Enhver der har børn i hjemmet vil nikke genkendende til, at de mindste ofte gerne vil være med til at hjælpe i køkkenet. I hvert fald så længe det ikke drejer sig om at tage opvasken, naturligvis. Men når det kommer til at lave mad og bage, så er børn utroligt interesserede og glade for at deltage. Så hvorfor skulle, der ikke være et bagekursus, der retter sig specielt mod de yngre deltagere. Lad dem fra en ung alder lære glæderne ved at stå i køkkenet og banke en god dej sammen. Det er ligegyldigt om der skal bages kage eller brød, for selv glæden ved bagning vil blive hos dem hele resten af livet.

Tag dine børn med på bagekursus og oplev, hvordan de finder glæde ved at lære og skabe noget. Det er en utroligt hyggelig måde at bruge en god dag sammen med sine børn på. Ikke alene får i en masse kvalitetstid sammen, men I får også mulighed for at lære nye ting om bagning, som måske rent faktisk også er nyt for de voksne. Med andre ord kan et bagekursus børn også være lærerigt for voksne og så er der jo bare endnu mere grund til at prøve det. Så book et bagekursus for hele familien og få jer en fælles oplevelse, der ikke alene er lærerig, men som også kan være med til at skabe nogle uforglemmelige minder. Det er nemlig noget, der er uvurderligt.

Bagekursus Børn

Bagekursus For Enhver Smag

En af de ting, som man skal afgøre med sig selv når man bestiller et bagekursus, er hvilken type man gerne vil have. For et bagekursus er ikke bare et bagekursus. Der findes nemlig mange forskellige typer kurser, som henvender sig til kundernes præferencer. Man kan altså finde et bagekursus, som passer lige præcis til det man helst vil lære. Herunder skal vi se lidt nærmere på hvilke typer bagekursus, der findes.

 1. Brød Bagekursus

  Hvis du er rigtigt glad for brød og alle dets aspekter, så er det oplagt at købe et gavekort til at brød bagekursus. Her er skruet betragteligt ned for sukkeret og de søde sager, men derimod skruet helt op for det gode mel, salt og bageteknik. At bage brød er nemlig en hel kunst i sig selv, selvom det måske ikke ser helt så smart ud som smukke konditorkager. Brød har dog sin egen charme, som det kan være utrolig spændende at lære mere om. Så tag på brød bagekursus og lær hemmeligheden bag den sprøde skorpe og den vidunderlige smag. Man kan ikke leve af brød alene. Kun næsten.

 2. Glutenfri Bagekursus

  Glutenallergi er ikke noget at spøge med, så derfor er der flere og flere danskere, der er begyndt at leve efter præmissen: Nej til gluten. Det er dog noget af en udfordring, hvis man elsker at bage, da mel og kornprodukter længe har været en fast bestanddel i bagværk. Men med et glutenfri bagekursus kan man lære at bage lækre kager og brød, der er helt uden gluten. Det kræver speciel teknik og ikke mindst de rette ingredienser, men det er faktisk muligt, at lave glutenfrit bagværk, der er så lækkert som alt andet. Er du interesseret i et glutenfri bagekursus, så kan du helt sikkert finde det, da det er noget som bliver mere og mere populært.

 3. Bagekursus Kager

  Nu skal det ikke være nogen hemmelighed, at selvom det er sjovt at bage brød, så er det kagerne og de søde sager, som er rigtigt sjove. Der er også her at man finder en masse af de svære udfordringer, som virkelig kræver en rolig hånd og sans for håndværket. Heldigvis er der masser af gode råd at få, hvis man melder sig til et kagekursus. Her vil man lære hvordan man bager de dejligste kager og mon ikke, man får en række smarte tips og tricks af veluddannede bagere, der virkelig ved hvad de snakker om. Man kan lære mere på en enkelt eftermiddag til et bagekursus end man gør på flere års eksperimenter. Så hvorfor ikke snuppe en genvej og prøve et bagekursus kager.

 4. Bagekursus Rugbrød

  Elsker du også rugbrød? Du er dansker, så derfor ligger det vel nærmest i generne at du elsker godt rugbrød. Men har du så selv prøvet at bage dit eget rugbrød? Det er noget som de fleste må svare nej til og det er en frygtelig skam. For hvis man holder af rugbrød, så skal man altså prøve at bage det selv. Det er en ting, man aldrig vil være foruden igen. Med bage kursus rugbrød vil du lære, hvordan du selv håndterer og bager et lækkert rugbrød. Det er en fin balance mellem det grove, det saftige og det sunde, som man skal være meget opmærksom på. Men hvis man kan det, så går alt op i en højere enhed og du kan selv lave verdens bedste rugbrød.

 5. Bagekursus Pizza

  Hvis man elsker pizza, så har man sikkert også selv prøvet at bage en på et tidspunkt. Måske har man også fået et ganske katastrofalt resultat, som har skræmt en fra at prøve igen. Men det kan også være, at resultatet blev okay, men ikke lige i skabet. Uanset hvad, så er et Pizza Kursus lige det du mangler. Her kan du lære alt om, hvordan du laver den perfekte dej og ikke mindst hvordan du bager den sprød uden en ægte pizzaovn. Lær at lave pizza på den helt rigtige måde, så du aldrig igen gider hente take-away. Et bagekursus Pizza er perfekt til enhver vordende pizzabager, der gerne vil glæde venner og familie.

 6. Bagekursus Med Surdej

  Surdej er blevet en uhyre populær ting, så man oplever at flere og flere danskere har fået øjnene op for den specielle dej. Det er virkelig en dej med mange muligheder og hvis du er interesseret i at lære mere om surdej, så skal du vælge et bagekursus med surdej. Her vil du blive introduceret til surdejens mange gode kvaliteter og måske endda selv lære hvordan du laver en surdej. Ellers kan du sikkert få en surdej med hjem, som kan tjene dig vel i mange år frem. Overrask dem du holder af med delikat surdejsbrød. Det er nemlig ikke så forfærdeligt svært at lave, som man kunne frygte. Tag et bage kursus med surdej og oplev selv glæden ved bagning med surdej.

Bagekursus For Enhver Smag
Bagekursus En Oplagt Weekend Aktivitet

I en hverdag, hvor man har travlt med alverdens stressende ting, er det rart at kunne forkæle sig selv med en lille gave. Et bage kursus er en god måde at gøre det på, da man ikke alene lærer nyt. Men man får også en kulinarisk oplevelse, som man ikke glemmer lige med det første. Der findes et væld af forskellige bage kurser, der fokuserer på forskellige discipliner udi bagekunsten.

Det vil sige at du både kan lære om fransk bagværk, bagning på grill eller sågar glutenfri bagning. Mulighederne er som du kan se mange og det gør det til en meget alsidig oplevelse. Der sker så meget på kurset at man sagtens kan tage af sted alene og få en dejlig oplevelse. Men som enhver ved, så er den slags altid sjovere når man er flere.

Bagekursus En Oplagt Weekend Aktivitet
Bagekursus For Hele Familien

Man kan også købe et bagekursus for voksne og børn, så hvorfor ikke tage de små med? Det vil være en lærerig oplevelse og børn elsker når de får lov at være med i køkkenet. De lærer hvordan man bærer sig ad og deres stolthed vil ingen ende tage, når de første gang bager et brød eller en kage.

Bagekurser i København for hele familien vil være en herlig måde at bruge en eftermiddag på, og så får man endda en masse praktisk viden ud af det. Claus Meyer bagekurser er også en virkelig god oplevelse. Som måske retter sig mere mod de voksne eller i hvert fald større børn.

Det er naturligvis ligeledes muligt at lave et bagekursus hjemme i ens eget køkken.

Bagekursus For Hele Familien
Bagekursus En Fremragende Gaveide

Hvis du skal give en gave og har svært ved at finde det helt rette. Så er et bagekursus i Aarhus eller hos Meyer er en virkelig god ide. Det er ikke alene en kreativ gave, der vidner om at man har tænkt over det, men hvis man selv køber et kursus, så kan i tage af sted sammen.

Det er den slags oplevelser, der er med til at knytte stærkere bånd mellem venner og familiemedlemmer. Så undervurder ikke hvor populær en gave det vil være. At man får en praktisk lærdom, der holder hele livet er jo bare en yderligere bonus. Så kort sagt er et kursus gaven, der bliver ved med at give.

Gaveavisen har i hvert fald masser af forskellige kurser at vælge imellem. Så hvorfor ikke kigge nærmere på listen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: