Søde & Personlige Ideer Til Bachelor Gaver Til Ham & Hende

Bachelor gave er en af de gaver, som man skal sørge for at tænke en del over. For her har vi et ung menneske, der om nogen kender til den uendelig opgave det kan være at skrive sin bachelor. De har besteget det høje bjerg af bøger og skreget deres frustrationer ud fra dets tinder. De har oplevet de lange dage, hvor man ikke kan få skrevet et ord. De har oplevet de lange nætter, hvor ordene flyder fra en fingerspidser og alt går som det skal. Det er en rutsjebanetur af følelser og stress, og endelig er det forbi.

Opgaven er afleveret og eksamen er forbi. Bacheloren er i hus og det er endelig tid til at fejre det. Sjældent har man fortjent at blive fejret i så høj grad, og det er en oplevelse, der for evigt vil sidde i ens bevidsthed. Derfor er det også vigtigt at man bliver fejret med manér. Heldigvis er det nemt at finde en rigtig god gave til bachelor, for her på siden har vi samlet en række af de bedste gaver. 

Uanset om du er ven, forælder, søskende eller noget helt andet til den nybagte Bachelor, så er der masser af lækre og unikke gaver at finde. Især oplevelsesgaver er blevet populære, for efter så lang tid muret inde på sit værelse er det på tide at komme ud og oplev verden. Så giv et gavekort til en lækker oplevelse og giv bacheloren en dejlig overraskelse.

Søde & Sjove Bachelor Gaver

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Spiritus

Trending Gaveide

Luksus Brunch

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Efter en hård periode med skrivning, panderynker og svedige håndflader er det tid til et godt grin. Det kan den nybagte bachelor få med denne sjove citatplakat fra Dialægt. ”Danish Sayings”-plakaten indeholder direkte oversættelser af danske talemåder som ”Go cucumber” og Can we fart about the price?”. En sød gave til den unge mand eller kvinde.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Shaping New Tomorrow bukser er en fed gave til ham, der har afleveret sin bachelor. Han fortjener nemlig at blive forkælet med behagelige og stilfulde bukser i høj kvalitet. Bukserne har et klassisk look, så de aldrig går af mode. Dem vil han helt sikkert få glæde af i mange år.

3. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Smykker er en klassisk gave til hende, da stort set alle kvinder elsker smykker. Men hos Abelstedt smykker finder du smykker til både kvinder og mænd. Vælg alt fra et par diamantøreringe til en halskæde med et smukt vedhæng. Det er en gave, den unge bachelor helt sikkert vil blive glad for.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Nu hvor opgaveskrivningen er overstået, er det på tide at få læst noget andet end fagbøger. Hos saxo finder du skønlitteratur i alle genrer, så den nybagte bachelor kan koble af med en gyser, krimi eller romantisk komedie. Du kan selvfølgelig også give en fagbog til den unge mand eller kvinde, der ikke kan få viden nok.

5. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Når man er ung, skal man gribe livet og få de vildeste oplevelser. Dette gælder særligt, når man lige har afleveret sin bachelor. Giv den eventyrlystne et tandemspring i bachelor-gave – det vil være en fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Man glemmer hurtigt alt om tunge bøger og deadlines, når man svæver frit i luften.

6. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Garn og strikkeudstyr er en skøn bachelor-gave til den kreative unge mand eller kvinde. Når man endelig kan lukke bøgerne i, er det på tide at få tankerne langt væk fra bacheloropgaven. Og hvad kunne være mere afslappende end at strikke sin helt egen hue eller sweater i lækkert garn?

7. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
En hoptimist er en klassiker, når det kommer til gaver. Den søde lille figur fås nemlig i mange forskellige udgaver, så der er noget for enhver smag. Vælg f.eks. en Love Bimble eller en Smiley Cool. Det er en sød gave til den nybagte bachelor, som helt sikkert vil give et smil på læben.

8. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Hos Nordgreen finder du smukke og luksuriøse ure i høj kvalitet, der er designet med omtanke for miljøet. Det er en skøn gave til den unge mand eller kvinde, der lige har afleveret sin bacheloropgave. For hvem vil ikke sætte pris på at få et lækkert armbåndsur i gave?

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Har du nogensinde tænkt over, hvordan det føles at være blind? På en Dinner In The Dark kan man opleve at spise en middag i blinde. Det er en helt unik og udfordrende oplevelse, hvor alle ens andre sanser bliver skærpet. Tag den nybagte bachelor med på Dinner In The Dark.

10. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Når bachelorprojektet endelig er i hus, skal det fejres med stil. Glæd den unge mand eller kvinde med en lækker flaske spiritus i gave til bachelor. Vælg en skøn gin og tilhørende tonic eller måske en lækker flaske rom, som den nyudklækkede bachelor kan nyde med god samvittighed.

11. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Når man har skrevet sin bacheloropgave, er man et skridt tættere på voksenlivet. De slidte plakater kan skiftes ud med kunst, og en Kay Bojesen Abe er en klassiker, når det kommer til pyntegenstande. Træaben gør ungdomshyblen en smule mere voksen, og samtidig er den sød og fin at have hængende.

12. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Den hårde tid med skriveblokader, stress og deadlines er overstået – og det skal fejres! En tillykke buket er enormt smuk og festlig. Buketten vil minde den unge bachelor om, at det nu er tid til at slappe af og nyde livet. Skriv en sød hilsen, og send så buketten afsted.

13. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Bacheloren skal fejres med god musik! Med et par Apple AirPods får man høretelefoner med særdeles god lyd – uden irriterende ledninger. Høretelefonerne er stemmestyrede, så det er nemt at skifte sang på farten. Det er en skøn gave, som den unge kvinde eller mand helt sikkert vil få meget glæde ud af.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Nu hvor bacheloren er overstået, er det på tide at lære at lave lækker mad. Sig farvel til pasta og ketchup med disse skønne japanske køkkenknive. Knivene er i særdeles god kvalitet, så det bliver legende let at skære sig vej til et velsmagende måltid. Og så er de enormt flotte at vise frem.

15. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Kender du en nyudklækket bachelor med en forkærlighed for søde sager? Så er et flødebollekursus en herlig gaveidé til ham eller hende. På kurset lærer man nemlig at lave lækre flødeboller fra bunden, og der er selvfølgelig masser af smagsprøver undervejs. Så kan man imponere vennerne med hjemmelavede flødeboller til den næste fest.

16. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Med en Kay Bojesen Fanebærer er bordet hurtigt pyntet op til fest. Og fest skal der være, når man med blod, sved og tårer endelig har afleveret sin bacheloropgave. Fanebæreren er designet af selveste Kay Bojesen i 1942, så der er selvfølgelig kælet for hver en lille detalje i figuren.

17. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Hvad giver man i bachelor gave til en, der ikke ønsker sig noget som helst? En lækker gavekurv, selvfølgelig. Det er en skøn gave til både unge mænd og unge kvinder, som fortjener at blive fejret med lidt godt til ganen. Den vil med sikkerhed falde i god jord.

18. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Leder du efter en skøn gave til bacheloren, der elsker sin hjemby? Uanset om det er Aarhus, København eller Odense, så kan du finde en skøn byplakat med netop den by, du leder efter. Plakaterne viser nogle af de allersmukkeste steder i byen, så den vil helt sikkert pynte flot på væggen.

19. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Når man har afleveret sin bacheloropgave, trænger man til at komme helt ned i gear og hygge på sofaen. Med en klassisk uldplaid bliver man varmet op helt ind til knoglerne, mens man ligger og ser TV eller læser en god bog. En uldplaid er altså en skøn gave til den nyudklækkede bachelor.

20. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Leder du efter en helt særlig gave til bacheloren, der fortjener en vild og uforglemmelig oplevelse? Så bør du glæde ham eller hende med en helikoptertur. Kom langt væk fra hverdagen og helt op i skyerne, hvor man kan nyde den smukke udsigt, der udfolder sig under fødderne på en.

21. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Nu hvor bacheloren er et afsluttet kapitel, er det på tide at komme ud og opleve verden. Med en fed backpacker rygsæk bliver man hurtigt klar til at tage på eventyr. Rygsækkene fås i mange forskellige modeller, farver og størrelser, så det er en skøn gave til både unge kvinder og mænd.

22. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” er en herlig samling af de bedste dilemmaer fra Mads & Monopolet. Så hvis du kender en bachelor, der elsker det populære radioprogram, vil denne bog være en oplagt gave. Så er det bare at sætte sig i lænestolen og koble af med de sjoveste, vildeste og mest hårrejsende dilemmaer.

23. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Er der noget, en nyudklækket bachelor fortjener, så er det at komme helt ned i gear og bare hygge sig. Et blødt lammeskind gør lænestolen endnu blødere, så man kan synke helt ned i stolen og nyde en god film eller bog. Det er en lækker gave, som både vil pynte og skabe hygge.

24. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er den perfekte gave til ham eller hende, der lige er blevet bachelor. Så får man noget tiltrængt kvalitetstid med veninden eller kæresten, som man ikke har set nok til under opgaveskrivningen. Og samtidig får man et lækkert måltid mad og måske en god kop kaffe.

25. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En anden oplagt gave til bacheloren er en luksus brunch for 2. Der er intet skønnere end at kunne sove længe, tage på café og få en lækker brunch. Modtageren kan selv invitere en god ven eller kæreste med, så de kan nyde hinandens selskab og spise et skønt måltid mad.

26. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Når man har afleveret sin bachelor, er man et skridt tættere på at være ”rigtigt voksen”. Så er det på tide at tage de gamle, slidte plakater ned og udskifte dem med smukke plakater fra Citatplakat.dk. De har nemlig et hav af herlige plakater med tilhørende rammer, som kan pifte enhver lejlighed op.

27. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Kender du en nybagt bachelor, der elsker fart og spænding? Så er det på tide at han eller hun kommer op af stolen og afsted til ”Kør Djævleræs”. På denne vilde oplevelse får man lov at køre 12 omgange på en racerbane. Så er det bare at hamre speederen i bund og give den gas.

28. Parfume

Pris: 100 kr.
Parfume er en af de gaver, som de fleste vil blive glade for. Der findes skønne parfumer til både ham og hende, og der er et væld af forskellige dufte. Find modtagerens yndlingsduft, eller overrask med noget nyt og spændende. Forkæl den udkørte bachelor med en smuk og velduftende parfume.

29. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Når man har brugt et helt semester på at skrive sit livs største opgave, har man brug for at få slappet helt af og komme væk fra det hele. Et ophold på spahotellet Ystad Saltsjöbad er den ultimative selvforkælelse, hvor man kommer helt ned i gear. En skøn og velfortjent gave til bacheloren.

30. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En anden form for afslapning er en luksus ansigtsbehandling. Dette er en oplagt gave til hende, men mange mænd nyder også at få ansigtsmassage og behandling med skønne produkter. Man glemmer hurtigt alt om bacheloropgaven, når man ligger på briksen og bliver mere og mere afspændt. Man vil helt sikkert gå derfra med fornyet energi.

31. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En Kay Bojesen figur er en skøn gave til bacheloren, da de små træfigurer kan sætte prikken over i’et i ethvert hjem. De fine figurer er dansk design, når det er bedst, og de fås i mange forskellige varianter. Vælg den klassiske abe, eller giv en af de andre skønne figurer til den unge mand eller kvinde.

32. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Leder du efter en anderledes gave til bacheloren, der fortjener en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse? Så bør du give ham eller hende med en svæveflyvning i bachelor-gave. Her kommer man helt op i skyerne og svæver lydløst rundt, mens man kan nyde den smukke udsigt, der udfolder sig under fødderne på en.

33. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en unik og personlig gave, der både pynter på væggen og vækker minder. Find de fedeste, skøreste og flotteste billeder fra studietiden og sæt dem ind i en flot fotocollage. Det er et skønt minde om en tid med fester, lange aftener på læsesalen og spirende venskaber.

34. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Når bacheloren er afleveret, skal der festes! Med en bluetooth højtaler kan den nybagte bachelor hurtigt sætte festen i gang med den sprødeste playliste. Det er nemt og hurtigt at forbinde telefonen til højtaleren, der kan spille natten lang. En fed gave, som både den unge mand og kvinde vil blive glad for.

35. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Skal du finde en bachelor-gave til ham eller hende, der elsker at dykke? Tag dykkerturen til næste niveau med et undervandsjagt kursus. Her lærer man at fange fisk, mens man dykker rundt mellem tang og vandmænd. Det er en sjov og anderledes gave til bacheloren, der fortjener en sjov oplevelse.

36. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Er du helt på bar bund, når det kommer til at finde en gave til bacheloren? Hvis han eller hun har en mobil, er et mobilcover en skøn gaveidé. Covers beskytter den dyrebare telefon, og så fås de i mange forskellige farver og mønstre, så du kan finde et cover for enhver smag.

37. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Den nyudklækkede bachelor med benzin i blodet skal fejres med en tur i sportsvogn på bane. Vælg mellem den lynhurtige Audi R8 eller den knivskarpe Porsche 911 Turbo S. Begge biler kan få hjertet til at banke lidt hurtigere, når man drøner afsted i en sportsvogn med en topfart på over 400 km/t.

38. Solbriller

Pris: 899 kr.
Bacheloren er endelig afleveret, så nu er det tid til at slappe af. Uanset om man skal ud og nyde det danske sommervejr, eller om man drager til varmere himmelstrøg, så er et par solbriller et must-have. Hos watchfelt finder du stilede solbriller i forskellige farver og designs, som er en perfekt gave til ham eller hende.

39. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Sneakers er højeste mode blandt unge mænd og kvinder, men de kan hurtigt blive beskidte og slidte. Med et sneaker cleaning kit bliver de elskede sko hurtigt så gode som nye, så man stolt kan vise dem frem i byen. Kittet er altså en skøn gave til bacheloren, der går op i sine sko.

40. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Skal du finde en gave til bacheloren, som ikke ønsker sig noget? Så er et gavekort til tapas for 2 et sikkert hit. Du slipper for at give en ting, som alligevel havner bagerst i et skab. Tapas for 2 er en skøn oplevelse, hvor modtageren kan invitere sin ven eller kæreste på en hyggelig middag.

41. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Hvis du leder efter en gave til den nybagte bachelor, der bor i nærheden af København, så er en tur med GoBoat København en skøn idé. Her sejler man rundt på Københavns kanaler og kan nyde synet af vores smukke hovedstad fra en ny vinkel. Tag en picnickurv med, og nyd et lækkert måltid på båden.

42. Kjole

Pris: 300 kr.
Leder du efter den perfekte bachelor-gave til hende? Så er en kjole en strålende idé. Når opgaveskrivningen endelig er færdig, skal det fejres med masser af fester og byture. Og så er det dejligt at have en flot kjole til lejligheden. Der findes kjoler for enhver smag, så det er blot at finde den helt rette.

43. SACKit højtaler

Priser fra: 399 kr.
Skru op for bachelorfejringen med en lækker bluetooth højtaler. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Her kan du finde både store og små højtalere, så du både kan høre god musik på farten og hjemme i stuen.

Hvad Giver Man I Bachelor Gave?

Har du lige som mange andre tænkt hvad giver man i bachelor gave? Dette er nemlig et utrolig godt spørgsmål for det er ikke lige hver dag man giver bachelor gaver, netop fordi det er sjældent at der er nogle man har en relation til som bliver bachelorer. Men ligesom at det kan være svært at finde gaver til mere almindelige anledninger som fødselsdag og jul er det i særlig grad svært at finde gode bachelor gaver som modtageren vil elske.

Men heldigvis er der hjælp og inspiration at hinde her hos GaveAvisen vi har nemlig lavet et skriv om lige netop “hvad giver man i bachelor gave?”. Vi har ovenover lavet en veludviklet informationsliste med gaveideer til bacheloren uanset køn og netop bestået uddannelse. Ligeledes har vi skrevet et længere skriv nedenfor hvor vi kommer ind på hvad du skal være opmærksom på når du finder bachelor gaver samt meget andet nyttig information.

Læs ligeledes om: Gaver til nyuddannet lærer.

bachelor gave

Bachelor Gaver Til Ham

Når man leder efter den bedste bachelor gave til ham, så er det vigtigt at man tænker lidt over, hvad han kan lide. Alle er jo forskellige, og hvis man er en ung mand, er det jo ikke sikkert at man nødvendigvis er vil med fodbold og hurtige biler. Det kan være at man vil være mere interesseret i en whiskysmagning eller måske tur ud og prøve et undervandsjagt kursus. Der er masser af unikke og særprægede oplevelser at finde, hvis man går og tænker: ”Hvad giver man i bachelor gave?”. 

Men på den anden side skulle det da være virkelig underligt, hvis man som mand ikke ville få sommerfugle i maven ved tanken om en tur i en Ferrari eller Lamborghini. Det kan også være at man hellere vil se Danmark lidt fra oven i en spændende helikoptertur. Alt dette og meget mere kan man finde, hvis man giver ham et oplevelsesgave, som han aldrig nogensinde glemmer. 

Find den perfekte bachelor gave til ham og vær med til at give ham den bedste mulige afslutning på et kapitel af hans liv, der har krævet en masse blod, sved og tårer. Eller i hvert fald sved og tårer.

bachelor gave til ham

Bachelor Gaver Til Hende

Det er dog ikke kun fyrene, der skal have dejlige gaver når de færdiggør deres bachelor. Faktisk viser statistikken at flere kvinder gennemfører en videregående uddannelse, så der bliver masser af bachelorer, der skal have gaver. Heldigvis for dig er der masser af lækre ideer til hvad man giver i bachelor gave til hende. Det kunne f.eks. være muligheden for endelig at slappe helt af med et lækkert spa ophold, hvor hun kan blive forkælet efter alle kunstens regler. Men det kan også være en tur på cafe med hendes bedste veninde, hvor i bare kan sladre om alt, hvad der er foregået, mens hun knoklede med sin opgave. 

Der er naturligvis også de fede og vilde oplevelser, hvor hun kan få lov at presse sig selv en smule og føle sig levende. Det kunne f.eks. være en tur på Nordeuropas største klatrevæg. Eller måske vil hun gerne op i højderne med et tandemspring, hvor hun for alvor kan mærke adrenalinen bruse. 

Uanset hvad du vælger, så er der rigeligt med muligheder for at finde den helt rette færdig med bachelor gave til hende. Den vil altid blive taget vel imod, for det betyder så meget at man viser, hvor meget hun betyder for en. Venskabet er trods alt den største gave af alle.

Læs ligeledes om: Gave til nyuddannet pædagog.

bachelor gave til hende

Personlige Bachelor Gaver

Der er slet ingen tvivl om at personlige bachelor gaver, er blandt de absolut bedste af slagsen og netop derfor bør du da også bestræbe dig efter at give netop denne slags bachelor gaver. For uanset om du er på udkig efter en bachelor gave til ham eller hende er det vigtigt at gaven er personlig og at der ligger en positiv mening bag netop den valgte bachelor gave. Måske du selv kan huske noget bacheloren har nævnt at han eller hun ønsker sig, eller også kan du tænke på hvad personen elsker at tilbringe sin tid med.

Hvis du ikke kommer frem til noget brugbart ved at gøre ovenstående, kan du naturligvis finde utrolig meget inspiration ved at tage et kig på vores inspirations liste ovenover. Den er nemlig fyldt med personlige bachelor gaver ham og hende uanset netop færdiggjort uddannelse. Så gør det let for dig selv og find hurtigt en god og personlig bachelor gave til den netop nyudklækket bachelor.

Læs ligeledes om: Personlige kandidatgaver.

gave til bachelor

Sjove Bachelor Gaver

Sjove bachelor gaver er et sikkert hit til den netop nye og utrolig glade bachelor. Det har helt sikkert været nogle strabadserende tider op til de sidste eksamener og nu er det endelig ovre, dette kræver naturligvis en stor fest og helt ideelt nogle rigtig sjove bachelor gaver. Det kan naturligvis være svært at definere hvad der er sjovt, men ikke destomindre kender du formentlig bacheloreren ganske godt, og kender derved til personens humor. Hvilket gør det langt lettere for dig når du skal ud at finde en sjov bachelor gave til ham eller hende den glade bachelor. 

Vil vil anbefale dig at vælge en fælles oplevelsesgave som I sammen kan nyde og derved også få fælles kvalitetstid. Dette kunne være noget så simpelt som et cafebesøg for 2, eller noget mindst lige så hyggeligt som tapas for 2, hvilket aldrig har slået fejl. Du kan naturligvis også gå mere eksperimenterende til værket og glæde bacheloren med en lidt utraditionel oplevelse så som kør djævleræs eller en helikoptertur.

Fysiske gaver kan ligeledes sagtens være sjove bachelor gaver, se en masse eksempler på dette ovenover. 

Læs ligeledes om: Sjove svendegaver.

Sjove Bachelor Gaver

Hvad Er En Rigtig God Bachelor Gave?

Når man lige har gennemført en lang og krævende uddannelse, så er man helt sikker godt træt. Man trænger til at slappe af og blive forkælet. Heldigvis kan man nemt finde en rigtig god bachelor gave her hos Gaveavisen, for vi har en masse at vælge imellem når det kommer til forkælelsesgaver til en nybagt bachelor.

Først og fremmest kan vi anbefale et gavekort til et lækkert wellnessophold. Det er en af de gaver, som virkelig kan hjælpe en med at koble af og få lidt overskud igen. Tag afsted sammen og hyg jer, hvilket ikke alene er afslappende, men som også skaber vidunderlige minder. Så hvis du tænker hvad er en rigtigt god bachelor gave, så overvej Gaveavisen. Vi har naturligvis også en masse andre vidunderlige gaver, som helt sikkert vil falde i god jord hos modtageren. Der noget for enhver smag og for enhver pengepung. Overrask den nybagte bachelor med den bedste gave og se smilet i deres ansigt. Det er det hele værd.

Hvad Er En Rigtig God Bachelor Gave?

FAQ om bachelor gave

Hvor meget koster en bachelor gave?

En god bachelor gave koster 250-750 kr. alt efter hvor nær en relation du har til bacheloren kan du vælge at give et højere eller lavere beløb i gave.

Hvad er en bachelor gave?

En bachelor gave er en gave som gives til personer som netop har færdiggjort deres bachelor hvilket virkelig skal fejres at man har opnået.

Hvornår giver man bachelor gaver?

Man giver bachelor gaver når personer har færdiggjort deres bachelor som oftest giver man gaven lige når personen har bestået sin sidste eksamen.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: