Autentiske & Hyggelige Babyshower Gaver Til Mor & Baby

En babyshower gave kan være en udfordrende type af gave at købe, for vi danskere er generelt ikke vant til at holde babyshowers. Traditionen med babyshowers og babyshower gaver stammer fra USA, og traditionerne er først for alvor begyndt at gøre indtog i Danmark indenfor de seneste år. 

Vi danskere elsker af finde lejligheden til at mødes til festlige begivenheder, og det er måske også derfor, at vi vælger at adoptere flere og flere højtider og festlige begivenheder fra udlandet. Hvis du er inviteret til et babyshower, så sidder du måske lige nu og stresser over gaven. Du kan dog være helt rolig, for det er ikke spor svært at vælge den perfekte gave, og her hos Gaveavisen vi vil gerne hjælpe dig.

På denne side kan du finde en række oplagte idéer til gaver til babyshower. Derudover har vi også samlet en liste med gode råd, som måske kan hjælpe dig yderligere på rette vej.

Søde & Hyggelige Babyshower Gaver
Babyshower Gaver Til Dreng
Babyshower Gaver Til Dreng
Babyshower Gaver Til Pige
Babyshower Gaver Til Pige

1. Cutie Hanna

Priser fra: 259 kr.
En Cutie Hanna dukke er en skøn baby shower gave til den lille ny. Der er seks forskellige Cutie Hanna dukker at vælge imellem med hver deres unikke udseende. Vælg den dukke, du selv synes er allersødest, og giv den lille baby en blød, sød og dejlig legekammerat for livet.

2. Mine 100 Første Ord

Priser fra: 119 kr.
Der er så mange ting, en nyfødt baby skal lære. Børnebogen ”Mine første 100 ord” er en sød og farverig ordbog til de allermindste. Med flotte billeder af forskellige hverdagsting er det både sjovt og hyggeligt at lære den lille ny en masse spændende ord. Det er en oplagt baby shower gave.

3. Gulvpuslespil

Priser fra: 89 kr.
Små babyer elsker at tumle rundt, og dette puslespil gør det både sjovt og behageligt at ligge på gulvet. Puslespillets skum er blødt men fast på samme tid, så det bliver nemmere for baby at skubbe sig frem end på det glatte gulv. Når barnet bliver ældre, er det sjovt at lægge det store puslespil.

4. Dukke

Priser fra: 149 kr.
Hvilke børn elsker ikke at lege med dukker? En dukke er en skøn gave til et baby shower, da både piger og drenge vil kunne få meget sjov ud af den. Med tiden kan barnet lære at skifte dukkens tøj og lege far, mor og børn. Den vil barnet få glæde af i mange år.

5. Xylofon & Hammerbræt

Priser fra: 179 kr.
Leder du efter den perfekte babyshower gave til de musikalske forældre? Så bør du glæde den lille ny med en xylofon og hammerbræt. Det er nemlig sjovt at lave sjove lyde, og med lidt øvelse kan det lille barn måske lære at spille små melodier. En skøn gave til et babyshower.

6. Suttekæde

Priser fra: 119 kr.
En suttekæde er en skøn baby shower gave, som mor og far helt sikkert vil blive glade for. Den praktiske klips kan sættes fast på tøjet, så sutten ikke bliver væk derhjemme eller på turen. På den måde undgår man at tabe sutten på jorden, så den bliver helt beskidt.

7. Puslespil

Priser fra: 65 kr.
Når man skal give en babyshower gave er der uendeligt meget legetøj at vælge imellem. Men nogle gange er det simple også det bedste. Et godt, gammeldags puslespil er nemlig enormt hyggeligt at lege med, og så træner det barnets finmotorik. Dette puslespil har en masse farverige transportmidler, som barnet kan lære at kende.

8. Dukke Sophia

Priser fra: 189 kr.
Leder du efter en gave til en lille pige? Så er dukke Sophia en super fin og sød gave. Hun er lavet af det blødeste stof og fyld, så hun altid kan give den nyfødte et dejligt kram. Og så har hun en lille abe i armene, som også er en herlig legekammerat.

9. Mine Første Billedbøger

Priser fra: 199 kr.
Små børn elsker bøger. Der er intet bedre, end når mor eller far læser op fra en spændende bog eller fortæller en søvndyssende godnathistorie. ”Mine Første Billedbøger” er en æske med seks små billedbøger, så de kommende forældre ikke kommer til at mangle læsestof. Det er en skøn babyshower gave.

10. Kuglebane Med Biler

Priser fra: 249 kr.
Denne kuglebane er både underholdende og smuk at have stående. Der er lagt op til mange timers sjov og ballade med denne fine bane, hvor træbilerne kan drøne ned i fuld fart. Derudover bliver barnets koordinering, finmotorik og koncentration trænet. Kuglebanen er altså en super god gaveidé til babyshower.

11. Børnebøger

Priser fra: 129 kr.
Børnebøger er et sikkert hit, når det kommer til gaver til små børn. Der er nemlig intet bedre end at få fortalt historier, mens man kan kigge på spændende og farverige billeder. ”Jeg vil ikke vaske hænder!” er en fin og lærerig billedbog, der handler om hygiejne, virus og bakterier.

12. Traktor Uro

Priser fra: 312 kr.
Denne fine traktor uro er en skøn babyshower gave. De små, søde traktorer er håndhæklet i det blødeste bomuld, hvilket giver uroen sin helt egen charme. Og så er den lavet i de smukkeste blå og grå nuancer, som helt sikkert vil pynte flot over puslebordet eller over sengen. 

13. Mini Rider Go

Priser fra: 349 kr.
Det er topmoderne med gåcykler til de små, og derfor er denne Mini Rider Go en super fed gave til babyshower. Selvom den nyfødte ikke kan hoppe på cyklen med det samme, så går der ikke længe, før den kan prøves af. En gåcykel træner barnets balance og koordination på en super sjov måde.

14. Puttekasse

Priser fra: 249 kr.
Du husker sikkert puttekassen fra din egen barndom, og der er god grund til, at den har været populær gennem så mange generationer. Det er nemlig enormt lærerigt for barnet at få klodserne til at passe ned i det rigtige hul. Det er altså en skøn klassiker at give i babyshower gave.

15. Regnbue Kugleramme

Priser fra: 169 kr.
En kugleramme er et skønt stykke legetøj til børn i mange aldre. De små børn kan bruge den som en slags kuglelabyrint, mens de større børn kan bruge den til at lære at regne. Og så er denne regnbue kugleramme super flot, så den pynter også på børneværelset. En super gave til babyshower.

16. Klodser

Priser fra: 149 kr.
Træklodser er et simpelt stykke legetøj, der er et kæmpe hit hos de fleste børn. De 12 klodser kan bruges som et puslespil med en flot bondegård på den ene side og tal og bogstaver på de andre sider. Men det sjoveste er nu at lave et tårn og så vælte det igen.

17. Rasleæg

Priser fra: 29 kr.
Et rasleæg er en perfekt babyshower gave til de musikalske forældre, der elsker at synge og danse. Det er sjovt for det lille barn at høre den raslende lyd fra ægget, og mange børn elsker at bevæge sig til rytmen, mens man måske synger en sang. Det skal der nok komme meget sjov ud af.

18. Klodstog

Priser fra: 269 kr.
Dette smukke og farverige klodstog i træ er en perfekt baby shower gave. Toget består af klodser i forskellige fine farver og former, som barnet selv kan kombinere på mange forskellige måder. Dette er god træning for barnet at nørkle med de farverige træstykker, da det udvikler kreativitet, fantasi og finmotorik.

19. Minibiler

Priser fra: 99 kr.
Disse minibiler er en skøn gaveidé til babyshower. Sættet indeholder tre små biler: en ambulance, brandbil og politibil. Dem vil ethvert lille barn kunne få en masse sjov ud af, når de triller afsted. Når barnet bliver større, kan bilerne bruges til rollelege, måske kombineret med andet legetøj – kun fantasien sætter grænser.

Hvor Meget Skal En Babyshower Gave Koste?

Prisen er ofte den første ting, som du skal overveje, når du køber en gave til babyshower. Det kan være et udfordrende valg, for vi har stadig ikke så stor erfaring med babyshowers i Danmark, og derfor har vi heller ikke helt en etableret forståelse af hvilken prisklasse der er mest accepteret. 

Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger en baby shower gave i en prisklasse, som du er komfortabel med. Derfor har vi også valget at tilføje babyshower gaver i mange forskellige prisklasser til vores liste, og du skal kun bruge nedenstående retningslinjer som en vejledende guide. 

Det er dyrt at blive forældre, så du kan være sikker på, at alle gaver til babyen vil blive modtaget med kyshånd.

babyshower gave

Babyshower Gave Til Kollega Eller Bekendt

Du skal ikke føle dig skyldig over ikke at bruge en formue på en babyshower gave til en bekendt. Ofte vil en gave til omkring 100 kroner til 150 kroner være ganske udmærket, og du kan også sagtens få en fornuftig og brugbar gave til den pris. En sparkedragt eller et lille stykke legetøj kan for eksempel altid være brugbart – men overvej måske at købe noget der passer til lidt større babyer eller måske endda en baby shower gave til mor.

babyshower gaver

Babyshower Gave Til Ven Eller Et Familiemedlem

Det er måske mere sandsynligt, at du bliver inviteret til et babyshower hos en ven eller et familiemedlem, og her er det måske nærmere en god idé at købe en gave til 150 kroner til 300 kroner. Det giver dig lidt flere gaver at vælge imellem, hvilket også øger dine chancer for at købe noget, som den kommende mor virkeligkan nyde godt af.

gave til babyshower

Babyshower Gave Til Nær Ven Eller Nært Familiemedlem

Det er ikke så tit at du bliver inviteret til et baby shower hos en nær ven eller et nært familiemedlem, så her vil det ikke være helt forkert at købe en gave til 300 kroner til 500 kroner. Her har du virkelig mange muligheder i forhold til baby shower gaver, og du kan købe nogle rigtig lækre produkter. 

 Du skal naturligvis ikke blive fortvivlet, hvis du ikke har råd til en gave i denne prisklasse. I sidste ende er det vigtigste, at gaven passer til dit budget, og det er tanken, som tæller.

gave babyshower
Giv En Gruppegave Til Et Babyshower

En alternativ løsning til en baby shower gave kan også være at gå sammen med nogle andre om en gave. Det kan især være en god idé, hvis du for eksempel skal købe en babyshower gave til kollega. Her kan du vælge at købe gaven sammen med andre fra din arbejdsplads, så I har et lidt større budget end bare 100 til 150 kroner. Dermed har I mulighed for at købe en lidt dyrere gave, som eventuelt er på modtagerens ønskeliste.

Hvis du vælger at give gave sammen med andre, kan I sammen blive enig om et budget til gaven. Sørg for at have en klar aftale, så der ikke er tvivl om prisen på gaven og så alle giver lige meget. I kan eventuelt spare penge ved at vælge at købe en babyshower gave online, selvom det naturligvis betyder, at I skal købe gaven i lidt god tid, så den kan nå at komme frem med posten inden der skal afholdes babyshower. 

Du kan også vælge at give en gruppegave, selvom du vil købe en gave til et nært familiemedlem eller en nær ven. Det vil give jer mulighed for at give den vordende mor en uundværlig gave som klapvogn, barnevogn, babyseng eller andre lignende store gaver.

baby shower gave

Idéer Til Baby Shower Gaver Til Førstegangsforældre

Det kan være overvældende at få sit første, og ny forældre kan nemt føle sig stresset over forberedelserne. Som førstegangsforælder skal man bruge store mængder babyudstyr, og samtidig ved man heller ikke helt, hvad man præcist skal forvente, når barnet kommer.

Du er rigtig godt stillet, hvis du skal give en baby shower gave og selv har børn. Prøv at tænke tilbage. Var der specielle typer af babyudstyr, som du havde overraskende stor glæde af, da du stod med en baby i armene?

Det kan også være en god idé at spørge forældrene, om de ønsker sig nogle specielle gaver. De fleste nye forældre bruger lang tid på at lave research, så de ved måske også allerede hvad de ønsker sig. Alternativt kan babytøj også altid være en god gave, og de fleste nybagte forældre vil være enige om, at man aldrig kan få for mange sparkedragter.

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en fremragende idé at give en baby shower gave, som er beregnet til den kommende mor. En dag med wellness og forkælelse kan for eksempel være en fantastisk og tiltrængt oplevelse. Når først barnet kommer, vil der ikke være særlig meget tid til den slags oplevelser. 

baby shower gaver

Idéer Til Babyshower Gaver Til Familier Med Flere Børn

Det er altid en kæmpe omvæltning at få det første barn, og førstegangsforældre kan have stor glæde af at modtage gaver til et babyshower. Man må dog ikke glemme de forældre, som skal have deres andet eller tredje barn. En familieforøgelse er altid en stor begivenhed, og derfor skal de naturligvis ikke snydes for at få en flot gave.

De fleste forældre gemmer deres babyudstyr og babytøj, når det ikke længere bruges. Det er værd at overveje, når du køber en baby shower gave til familiens andet eller tredje barn, for der er mange ting, som familien måske har i forvejen. Derfor kan det for eksempel være en god idé at give opbrugelige ting som plejeprodukter til babyer, bleer, sutter eller lignende.

Babytøj kan også være en rigtig god gave til familier med flere børn, hvis de for eksempel venter en dreng eller en pige for første gang. Her kan meget af det gamle tøj ikke genbruges, og derfor kan de få stor glæde af at få tøj i barselsgave

Sidst, men ikke mindst, kan du også overveje at give personlige gaver til forældre med flere børn. Et flot fotoalbum eller lignende vil altid blive modtaget med glæde, for alle forældre vil gerne kunne samle minder fra barnets første år – uanset om det er barn nummer ét eller barn nummer fem. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: