Alternative Oplevelsesgaver Som Du Vil Knuselske At Opleve

Alternative Oplevelsesgaver – Om det så er til ham eller hende, så ved du, at personen kan lide at prøve nye ting. Ting som er anderledes, udfordrende og gerne lidt skøre. Det er en person, som søger oplevelser, der bliver husket resten af livet. For hverdagen byder i forvejen på alt for meget trivialitet, og det er der nødt til at blive rådet bod på, når den længe ventede weekend så kommer. 

Alternative oplevelsesgaver kan du forære, når han eller hun har fødselsdag, jubilæum, årsdag eller til jul. Så længe personen er med på noget nyt og anderledes, så ved du, at en oplevelsesgave er det, der skal til.

43 Yderst Alternative Oplevelsesgaver

1. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.

2. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.

3. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

4. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.

5. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

6. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

7. Tandemspring

Priser fra: 2195 kr.

8. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

9. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

10. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

11. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

12. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

13. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

14. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

15. Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra: 995 kr.

16. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

17. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

18. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

19. Prøv Banecykling

Priser fra: 749 kr.

20. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

21. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

22. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

23. Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra: 349 kr.

24. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

25. Klatring København

Priser fra: 250 kr.

26. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

27. Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra: 445 kr.

28. Model For En Dag

Priser fra: 1950 kr.

29. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

30. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

31. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

32. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

33. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

34. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

35. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

36. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.

37. Makeup Kursus

Priser fra: 399 kr.

38. Skøn Massage

Priser fra: 425 kr.

39. Kør Formel 1

Priser fra: 11925 kr.

40. Wallmans Dinnershow

Priser fra: 1298 kr.

41. Kør Ferrari På Landevej

Priser fra: 895 kr.

42. Kør Lamborghini På Bane

Priser fra: 2495 kr.

43. Kør Gokart F1-Style

Priser fra: 330 kr.

Alternative Oplevelsesgaver, Du Ikke Vidste Eksisterede

Én ting er at tage på bryghus og prøve alternative ølsmage, hygge med vennerne og have en sjov aften i byen. En anden ting er østens yoga med fleksible bukser, smidige stillinger og skøn, duftende røgelse. Men vidste du, at disse to verdener faktisk er mødtes, og at det er sket på Nørrebro? Øl yoga er en af de alternative oplevelsesgaver, som de fleste altså bare må prøve for at finde ud af, om det virkelig er sandt. Giv din ven eller veninde en oplevelsesgave til øl-yoga på Nørrebro, og se hvor mange bajere I skal have indenbords, før I mister balancen.

Denne oplevelsesgave ligger i et pænt overkommeligt prisleje, og lån af yogamåtte og gratis øl er selvfølgelig med i pakken.

Alternative Oplevelsesgaver

Oplevelsen Til Personen Som Har Fortjent Det Hele

Måske er det din datter eller søn, som netop har afsluttet studiet eller måske fylder han eller hun rund fødselsdag. Du har tømt sparegrisen og er opsat på at give denne person en helt særlig oplevelse, som personen sikkert ikke selv ville have tænk sig til var en mulighed.

En af de mest utrolige alternative oplevelsesgaver, du kan give en person med eventyrs-kriller i maven er et polareventyr i det nord liggende Lapland.  Der skal køres med hundeslæde, laves lejrbål, soves i tipi og ses på det fantastiske nordlys.

Denne oplevelsesgave er for 2 personer, så hvis du er frisk, kan du jo selv tage med! Ellers lad det være op til kæresten at gøre gavemodtageren selskab.

Alternativ Oplevelsesgave
Alternative Oplevelsesgaver Der Kan Gemmes

En af de mest fantastiske oplevelser, som vi har her i livet er vel livet i sig selv? Vi er velformede af utallige oplevelser, som tilsammen har gjort os til dem vi er i dag. Tænk hvis du kunne forevige bare en lille smule af dit liv?

Denne alternative oplevelsesgave handler om at få optaget din livshistorie i et rigtigt TV-studie med en professionel interviewer. Kender du den person, som drømmer om at sidde foran et kamera og blive set af andre. En person som elsker at fortælle om sig selv og sit liv (gerne i flere timer ad gangen) og i mange detaljer? Det kan også være et menneske, som virkelig har haft et alternativt liv, som fortjener at blive foreviget til glæde for børn, børnebørn og andre. 

Så inviter denne person en tur til Esbjerg, hvor TV Alternativ byder indenfor til en rundvisning i studiet og derefter tager kærlig hånd om den indbudte gavemodtager, som skal interviewes om sit liv.    

Alternative oplevelsesgaver som kan gemmes for livet (og ikke bare i hjertet) er bestemt nogle af de bedste. 

Anderleds Oplevelsesgaver
Hvem Kan Man Forære Alternative Oplevelsesgaver?

Alternative oplevelsesgaver er bestemt ikke for enhver. Du kender sikkert hende, som helst vil være omgivet af de kendte rammer og kun kan nyde et restaurantbesøg, hvis hun kender menukortet i forvejen. Eller ham som trives bedst i det samme velkendte arbejde, som han har haft de sidste femten år, og som altid køber de samme ternede skjorter, fordi de jo klæder ham fint. Denne type mennesker er såmænd ikke så sjældne i verden, og det er også fint at holde sig på den sikre side. Til denne type folk er det måske bedre med et klassisk kroophold eller en lækker middag på en restaurant, som du ved, de kan lide. Men alternative oplevelsesgaver bør du nok holde dig fra.

Til gengæld kan du forsøge dig med de alternative oplevelser til den person, som ofte søger forandring i sin tilværelse. Sådan en person, som altid finder på nye projekter til weekenden og sparer sammen til den helt store jordomrejse eller safari-tur på savannen. En person som kan lide at udfordre vennerne til at prøve nye sportsgrene eller hende, som farver håret i nye farver bare for oplevelsens skyld. De alternative oplevelser er for de fleste af os, som tager glad imod nye udfordringer – store og små.   

Specielle Oplevelsesgaver

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

Giv et oplevelsesgavekort

Køb dine oplevelsesgaver hos GoDream. GoDream er Danmarks favorit brand til køb af oplevelser, ophold m.m. De har et stort udvalg af gavekort, så du kan overraske til alle anledninger.